![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II
Party_girl7 ja tez mam dzisiaj pierwszą wizytę. Trzymaj za Ciebie kciuki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja duzo brzuszków robiłam bo mam tendencje do tycia i oponki, Zreszta dalej cwicze juz nie tak regularnie , brzuszków nie robie, ale lekka siłowke na naj nizszych obciaazeniach rowerek orbitrek i basen ![]() Boje się przytyc bo bardzo wolno mi idzie zbicie wagi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() kiedy wizyta?
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Truskafffka no to rowniez trzymam kciuki i daj znac po
![]() Edytowane przez ania_2019 Czas edycji: 2015-02-03 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Anev0 ... Ja jestem w Holandii ,a Ty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
MAM PYTANKO czy wasi bliscy po za meżami, chłopakami wiedzą o ciaży?
Jak im powiedzieć? Bo ja jeszcze nie powiedziałam, ale nie chce zrobić tego tak oschle tylko tak delikatnie łagodnie ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Ja jestem w PL ![]()
#426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj musze powiedziec szefowej i mam mega stresa w sumie nie wiem czemu ale mam .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakaś taka ostra kobieta? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo tatom mojemu i tż poprostu powiemy No i bratu to też poprostu powiem, że wujem zostanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
Ostra jest ale nie dla mnie ogolnie mamy raczej przyjacielskie stosunki ale mam swiadomosc ze bedzie musiala zmienic mi zakres obowiazkow co za tym idzie bedzie potrzebowac kogos kto zajmie sie moja praca a to jej sie pewnie nie spodoba
Ale wlasnie powiedzialam mojemu tz ze tak dobrze mu z rodzina poszlo ze szefowa tez zostawiam dla niego bo szefowa mamy ta sama ... Edytowane przez ania_2019 Czas edycji: 2015-02-03 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Merry świetny pomysł
![]() ![]() A na kiedy akcje planujesz? ![]()
#431 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się dzisiaj śniło, że jakiś policjant kazał mi oddać próbkę moczu bo inaczej mi odholuje samochód ![]() Cytat:
Sandrusia ale masz brzuszek! Ja jestem teraz w połowie 11 tygodnia i dopiero mam taki malutki jakbym się najadła coś takiego. Byłam dzisiaj na badaniach, okaże się jaką mam grupę krwi (na pewno) i czy mam HIV. A z dobrych wiadomości już w tym tygodniu dostaniemy nowy samochodzik ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moi bliscy już wiedzą - moim rodzicom pokazałam zdjęcie usg i powiedziałam, że ma już 7 tygodni ![]() ![]()
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Witajcie znów
![]() Oj widzę, ze duzo maluszków na monitorkach ![]() Mam nadzieję, ze ja swoje maleństwo tez zobaczę za tydzień ![]() Dzisiaj niedostałam się do mojej lekarki ogólnej, zeby część zwykłych badan zrobić bezpłatnie, ale jestem juz umówiona na jutro ![]() Ledwo się dzisiaj zwlekłam z wyrka ![]() ![]()
#435 | |||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=oczarowana;50062867]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To była dobra noc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2015-02-03 o 10:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=bianeczkaa;50067704]
Cytat:
Dzięki za rady na pewno skorzystam. Ja wczoraj powiedziałam w pracy bo laski usilnie się dopytywały czy wracam. U cieszyły się i pogratulowaly. Same gadają ze one też nie długo będą się starać życzyła powodzenia bo nie którzy nie mają łatwo z tym. Rodzica powiedzieliśmy i rodzeństwu. Moi i Tż rodzice bardzo się cieszą. Mana to aż za nie mówiła ![]()
Filip ![]() Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2015-02-03 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już takie rzeczy wiem z poprzedniej ciąży, ale jednak bałam się odbierając kopertę z Hiv czy czasem mnie gdzieś u kosmetyczki nie zarazili albo u dentysty. Na pewno wynik będzie ok ![]() No i nowe autko to fajna sprawa, tylko trzeba się poprzestawiać na nowy tryb: sprzęgło, elektronika itd ![]() My mamy niecały tydzień nowe i z ta nawigacja jeszcze jestem zielona, bo w Megance wszystko było prostsze.
![]() |
#438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Ja tak powiem Wam szczerze ze nie czuje jako takiej potrzeby by sie chwalic ze nam sie udalo i oczekujemy na dzidzie. Rodzina wie i paru bliskich znajomych ale doslownie 3 osoby. W pracy powiem dzis szefowej ale wspolpracownikom jakos tak nie zamierzam jak dla mnie moga dowiedziec sie od szefowej a jesli chodzi o dalsza rodzine ciotki babcie wujkowie to nikt nie wie i nie wiem czy w najblizszym czasie powiem zakladam ze nie wczesniej niz w 20 tyg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z samochodem to jedynie o wielkość się boję, bo to najszerszy i najwyższy samochód jakim jeździłam. A cała reszta nie ma kłopotu, bo jeździłam już taką ilością aut że inne sprzęgło nie stanowi problemu. Myśmy nawigacji nie brali bo mnie zawsze nawigacja denerwowała na szczęście była opcja wywalenia tego ekranu ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Obudziłam się dzisiaj z lekkim bólem głowy, także podejrzewam, że to będzie kiepski dzień, bo w ciąży te lekkie bóle kończą się zawsze gigantycznym bólem i czołganiem się po mieszkaniu. A nawet nie mam nikogo kto się mną zaopiekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania, a babcie nie będą ci miałe za zł, ze nie powiedziałaś? Może rodzice sami powiedzą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- A tak wogole dziewczyny zauwazyscie ze od sytuacji z klubem akkzzii sie nie odzywa od wczoraj ? ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Za 20 minut ide na rozmowe z szefowa i czuje sie jak nastolata serce mi szybciej bije i mam stresa ... ale czlowiek jest czasem glupi az sie sama sobie dziwie ... ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- A i zapomnialam Wam napisac ze ja tez sobie kupilam taka podyche tyle ze sporo wieksza tzn dluzsza bo ma az 190 cm czekam na przesylke dam znac czy sie sprawdza wyglada dosyc smiesznie bo jest dosyc duza ale co tam ma spelniac swoje zadanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
Ja już po wizycie. 2h!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aakkzzii - jak się woli obrażać to jej wola, nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Albo może nie ma czasu pisać po prostu, mi się zdarzają takie dni. Trzymamy kciuki za szefową. Nie ma co się bać, ale wiadomo że to nie jest jakaś mega przyjemność. Daj fotę poduszki potem ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- no i co i co? opowiadaj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
Ania co do Twojej babci... To nie zwracają uwagi .Dobrze Owieczka napisała... Twoja sprawa ile będziesz miała dzieci!
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Owieczka- no z grupą krwi możesz się zaskoczyć
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.