Mamusie wrześniowe 2015 cz. II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-03, 08:28   #421
truskafffka91
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II

Party_girl7 ja tez mam dzisiaj pierwszą wizytę. Trzymaj za Ciebie kciuki...
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 08:34   #422
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
No widzisz kurde. Zdj z samego rana

A kurde bo to może dlatego go w 2 ciąży ' podobno ' szybciej widać.

" Za pierwszym razem długo nie było widać, że spodziewasz się dziecka, teraz wcale nie musi być podobnie. Zwykle w kolejnych ciążach☠brzuch jest szybciej widoczny ze względu na słabiej napięte mięśnie.☠" :-D
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Dobry

AnevO- ja też w 12 tc i coś tam widać ale teraz to jeszcze bardziej ciąża gastryczna bo macica wypycha jelita. Widać Ty masz dobre mięśnie brzucha i ładnie się trzyma. Pozazdrościć tylko. A to fakt w drugiej ciąży szybciej wyskakuje brzuś
Macie racje też tak słyszłam ) piekne brzuszki,
Ja duzo brzuszków robiłam bo mam tendencje do tycia i oponki,

Zreszta dalej cwicze juz nie tak regularnie , brzuszków nie robie, ale lekka siłowke na naj nizszych obciaazeniach rowerek orbitrek i basen

Boje się przytyc bo bardzo wolno mi idzie zbicie wagi

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Nie dziękuję po wizycie dam znać ale to trochę później bo popołudniu.
A ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych smaków, nie wiedziałam co to mieć smaki w ciąży, apetyt jak zwykle, był synek. Teraz mam codziennie na coś innego smak, ale na słodkie mało. Ale widzę po sobie jak bardzo jest każda ciąża inna, teraz mam więcej mdłości, choć nie wymiotuje.
Party daj znać koniecznie

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Bardzo mnie ciekawi w jakim kraju jesteś?
kiedy wizyta?

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 08:35   #423
ania_2019
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to ania_2019

Truskafffka no to rowniez trzymam kciuki i daj znac po

Edytowane przez ania_2019
Czas edycji: 2015-02-03 o 08:36
ania_2019 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 08:39   #424
truskafffka91
Wtajemniczenie

Anev0 ... Ja jestem w Holandii ,a Ty?
Stary 2015-02-03, 08:43   #425
Anev0
Zakorzenienie

MAM PYTANKO czy wasi bliscy po za meżami, chłopakami wiedzą o ciaży?
Jak im powiedzieć?
Bo ja jeszcze nie powiedziałam, ale nie chce zrobić tego tak oschle tylko tak delikatnie łagodnie wiem że beda w szoku,

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Ja jestem w PL

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-02-03, 08:51   #426
ania_2019
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
Jak im powiedzieć?
Bo ja jeszcze nie powiedziałam, ale nie chce zrobić tego tak oschle tylko tak delikatnie łagodnie wiem że beda w szoku,

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Ja jestem w PL
U mnie wie rodzina a powiedzial moj Tz wszystkim w formie zartu cos w stylu "brat zbieraj na wozek bo we wrzesniu nam rodzina sie powiekszy "
Dzisiaj musze powiedziec szefowej i mam mega stresa w sumie nie wiem czemu ale mam ....
Stary 2015-02-03, 08:56   #427
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania_2019 Pokaż wiadomość
U mnie wie rodzina a powiedzial moj Tz wszystkim w formie zartu cos w stylu "brat zbieraj na wozek bo we wrzesniu nam rodzina sie powiekszy "
Dzisiaj musze powiedziec szefowej i mam mega stresa w sumie nie wiem czemu ale mam ....
Fajnie to zrobił

Jakaś taka ostra kobieta? żeby gładko poszło

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-02-03, 08:58   #428
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Jak im powiedzieć?
Chciałabym mamie jakieś skarpetki czy coś podobnego na tasiemce z karteczką, z pytaniem panna czy waga , mam nadzieję że zawału nie dostanie.

Bo tatom mojemu i tż poprostu powiemy

No i bratu to też poprostu powiem, że wujem zostanie
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 08:59   #429
ania_2019
Rozeznanie

Cytat:
Fajnie to zrobił

Jakaś taka ostra kobieta? żeby gładko poszło
Ostra jest ale nie dla mnie ogolnie mamy raczej przyjacielskie stosunki ale mam swiadomosc ze bedzie musiala zmienic mi zakres obowiazkow co za tym idzie bedzie potrzebowac kogos kto zajmie sie moja praca a to jej sie pewnie nie spodoba
Ale wlasnie powiedzialam mojemu tz ze tak dobrze mu z rodzina poszlo ze szefowa tez zostawiam dla niego bo szefowa mamy ta sama ...

Edytowane przez ania_2019
Czas edycji: 2015-02-03 o 09:01
Stary 2015-02-03, 09:07   #430
Anev0
Zakorzenienie

Merry świetny pomysł z ta karteczką)
A na kiedy akcje planujesz?

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-02-03, 09:18   #431
ania_2019
Rozeznanie

Cytat:
Merry świetny pomysł z ta karteczką)
A na kiedy akcje planujesz?
Mi tez sie podoba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-03, 09:44   #432
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Wam napisze mój sen :
"Szpital. Ja leże po jakiejś operacji. I jeszcze będąc pod narkoza. Słyszę " miała tylko dwa badania w ciąży" ,głos 2 " nie powiemy jej" . Obudzilam się i byłam " pozszywana" na brzuchu jakby po cesarce. Rozmawiam z bratem i jego dziewczyna. Po 5 minutach pytam sie " gdzie jest moje dziecko? Zabrli mi je? " Spuścił głowę ( mój brat) i powiedział, ze urodziło się nie żywe. Ja chociaż miałam ból zaczęła krzyczec ,ze to nie prawda! Ale nikt mnie nie słuchał...

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

CDN. Za godzinę.
Straszne, dobrze że to tylko sen!
Mi się dzisiaj śniło, że jakiś policjant kazał mi oddać próbkę moczu bo inaczej mi odholuje samochód
Cytat:
U mnie noc spoko ! ale dziewczyny proszę o kciuki, bo uwaga uwaga:
dziś mam pierwszą wizytę u gina! Obym ujrzała serduszko...
Wrzuć fotkę koniecznie! Powodzenia!

Sandrusia ale masz brzuszek! Ja jestem teraz w połowie 11 tygodnia i dopiero mam taki malutki jakbym się najadła coś takiego.

Byłam dzisiaj na badaniach, okaże się jaką mam grupę krwi (na pewno) i czy mam HIV.
A z dobrych wiadomości już w tym tygodniu dostaniemy nowy samochodzik
Stary 2015-02-03, 09:52   #433
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
Ostra jest ale nie dla mnie ogolnie mamy raczej przyjacielskie stosunki ale mam swiadomosc ze bedzie musiala zmienic mi zakres obowiazkow co za tym idzie bedzie potrzebowac kogos kto zajmie sie moja praca a to jej sie pewnie nie spodoba
Ale wlasnie powiedzialam mojemu tz ze tak dobrze mu z rodzina poszlo ze szefowa tez zostawiam dla niego bo szefowa mamy ta sama ...
mnie to czeka w poniedziałek. Chyba, że z kadr zawiadomią mojego szefa od kogo mam zwolnienie bo niby jestem przeziębiona (a zwolnienie od gina)

Moi bliscy już wiedzą - moim rodzicom pokazałam zdjęcie usg i powiedziałam, że ma już 7 tygodni Mama była w szoku (kręciła się w kółko, a Tata się rozpłakał bo strasznie się cieszy, już zapowiedział, że będzie bawić, pomagać i już zaczyna mnie wozić do lekarzy). Mama codziennie dzwoni i dowozi jedzenie ) Mama Tż zareagowała - "naprawdę??" Nie widzę entuzjazmu, trochę się nie dziwię, mieszkamy u niej dopóki nie wykończymy góry.. Kazała mi się dobrze odżywiać po czym proponuje tygodniowe kotlety.. Taa..
Stary 2015-02-03, 10:02   #434
mysza007
Zakorzenienie

Witajcie znów

Oj widzę, ze duzo maluszków na monitorkach
Mam nadzieję, ze ja swoje maleństwo tez zobaczę za tydzień
Dzisiaj niedostałam się do mojej lekarki ogólnej, zeby część zwykłych badan zrobić bezpłatnie, ale jestem juz umówiona na jutro
Ledwo się dzisiaj zwlekłam z wyrka mdliło mnie strasznie

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:04   #435
bianeczkaa
Zakorzenienie

[QUOTE=oczarowana;50062867]
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość

Myślałam, że ja tylko jestem taki zboczuch :P Te sny mnie kiedyś wykończą

Ja tak, bo ponoć wygodnie się śpi jak brzuszek już jest spory.
Gdzie będzie kupowała?

Na allegro,jest duzy wybór,rozważam którąś z tych: http://allegro.pl/poduszka-cebuszka-...022109817.html Chyba niebieską wezmę bo tylko na niej jest zebra a ja mam słabość do zeberek ( i żyraf,ale z nimi nie ma).

btw. w morde,no...jest już późno a mi się załączyła chęć na szarlotkę 0_o omg. ( ja nigdy nie lubiłam ciast a szarlotka to już było mega BE dla mnie),nie mam ani jednego jabłca w domu :/
Jak będziesz kupować, to ważne jest wypełnienie. Te z kuleczkami się nie sprawdzają, no i dobrze, jak jest w środku dużo tego wypełnienia, bo się mogą robić puste przestrzenie. Z tymi prostymi to różnie bywało, niektóre dziewczyny narzekały że niewygodne.
Cytat:
Mój mężu miał gastroskopie 2 razy, biedny i powiem Ci że za pierwszym razem masakra, wymiotował bardzo przy tym, na drugie tak się bałam że będzie powtórka a tu niespodzianka, pielęgniarka mocniej popsikala mu do gardła znieczuleniem i mówi że było całkiem znosnie, prawie nic mu się nie dzwigalo. Także taka rada, niech poprosi o dużo znieczulenia.

U mnie noc spoko ! ale dziewczyny proszę o kciuki, bo uwaga uwaga:
dziś mam pierwszą wizytę u gina! Obym ujrzała serduszko...
Raz miałam i powiedziałam nigdy więcej na żywca!
Cytat:
Jak im powiedzieć?

Ja jestem w PL
Moi wiedzą już od hohoho czasu. W święta powiedzieliśmy teściom, podczas składania życzeń. Teściowa życzyła pociech z wnuczki a ja mówie, raczej z wnuków :d A ta na początku nie zaczaiła, ale za chwile już zrozumiała. Bardzo się ucieszyli Ciąża to zawsze zaskoczenie

To była dobra noc Chyba syropek pomógł Taki człowiek po nim spokojny i błogi, chociaż nic nie zaszkodzi czopka z porodówki Człowiek po nim jest tak obojętny na wszystko, że zasypia w ciągu chwili

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-02-03 o 10:05
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:07   #436
Kissmisiaa
Zakorzenienie

[QUOTE=bianeczkaa;50067704]
Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
Jak będziesz kupować, to ważne jest wypełnienie. Te z kuleczkami się nie sprawdzają, no i dobrze, jak jest w środku dużo tego wypełnienia, bo się mogą robić puste przestrzenie. Z tymi prostymi to różnie bywało, niektóre dziewczyny narzekały że niewygodne.

Raz miałam i powiedziałam nigdy więcej na żywca!

Moi wiedzą już od hohoho czasu. W święta powiedzieliśmy teściom, podczas składania życzeń. Teściowa życzyła pociech z wnuczki a ja mówie, raczej z wnuków :d A ta na początku nie zaczaiła, ale za chwile już zrozumiała. Bardzo się ucieszyli Ciąża to zawsze zaskoczenie

Dzięki za rady na pewno skorzystam.

Ja wczoraj powiedziałam w pracy bo laski usilnie się dopytywały czy wracam. U cieszyły się i pogratulowaly. Same gadają ze one też nie długo będą się starać życzyła powodzenia bo nie którzy nie mają łatwo z tym.

Rodzica powiedzieliśmy i rodzeństwu. Moi i Tż rodzice bardzo się cieszą. Mana to aż za nie mówiła juz prześcigają się w pomysłach jaki kupic wózek itp.

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2015-02-03 o 10:10
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:10   #437
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
A ja za Ciebie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość

Wrzuć fotkę koniecznie! Powodzenia!

Byłam dzisiaj na badaniach, okaże się jaką mam grupę krwi (na pewno) i czy mam HIV.
A z dobrych wiadomości już w tym tygodniu dostaniemy nowy samochodzik

Ja już takie rzeczy wiem z poprzedniej ciąży, ale jednak bałam się odbierając kopertę z Hiv czy czasem mnie gdzieś u kosmetyczki nie zarazili albo u dentysty. Na pewno wynik będzie ok
No i nowe autko to fajna sprawa, tylko trzeba się poprzestawiać na nowy tryb: sprzęgło, elektronika itd
My mamy niecały tydzień nowe i z ta nawigacja jeszcze jestem zielona, bo w Megance wszystko było prostsze.
Stary 2015-02-03, 10:17   #438
ania_2019
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
mnie to czeka w poniedziałek. Chyba, że z kadr zawiadomią mojego szefa od kogo mam zwolnienie bo niby jestem przeziębiona (a zwolnienie od gina)

Moi bliscy już wiedzą - moim rodzicom pokazałam zdjęcie usg i powiedziałam, że ma już 7 tygodni Mama była w szoku (kręciła się w kółko, a Tata się rozpłakał bo strasznie się cieszy, już zapowiedział, że będzie bawić, pomagać i już zaczyna mnie wozić do lekarzy). Mama codziennie dzwoni i dowozi jedzenie ) Mama Tż zareagowała - "naprawdę??" Nie widzę entuzjazmu, trochę się nie dziwię, mieszkamy u niej dopóki nie wykończymy góry.. Kazała mi się dobrze odżywiać po czym proponuje tygodniowe kotlety.. Taa..
Hehe ten tekst z kotletami mnie rozlozyl ale ogolnie widac ze reakcje u Ciebie takie pozytywne

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Ja tak powiem Wam szczerze ze nie czuje jako takiej potrzeby by sie chwalic ze nam sie udalo i oczekujemy na dzidzie. Rodzina wie i paru bliskich znajomych ale doslownie 3 osoby. W pracy powiem dzis szefowej ale wspolpracownikom jakos tak nie zamierzam jak dla mnie moga dowiedziec sie od szefowej a jesli chodzi o dalsza rodzine ciotki babcie wujkowie to nikt nie wie i nie wiem czy w najblizszym czasie powiem zakladam ze nie wczesniej niz w 20 tyg
Stary 2015-02-03, 10:27   #439
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
Hehe ten tekst z kotletami mnie rozlozyl ale ogolnie widac ze reakcje u Ciebie takie pozytywne

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Ja tak powiem Wam szczerze ze nie czuje jako takiej potrzeby by sie chwalic ze nam sie udalo i oczekujemy na dzidzie. Rodzina wie i paru bliskich znajomych ale doslownie 3 osoby. W pracy powiem dzis szefowej ale wspolpracownikom jakos tak nie zamierzam jak dla mnie moga dowiedziec sie od szefowej a jesli chodzi o dalsza rodzine ciotki babcie wujkowie to nikt nie wie i nie wiem czy w najblizszym czasie powiem zakladam ze nie wczesniej niz w 20 tyg
u mnie też wiedzą tylko rodzice/rodzeństwo. I nikt więcej na razie nie będzie wiedział
Stary 2015-02-03, 10:27   #440
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja za Ciebie

Ja już takie rzeczy wiem z poprzedniej ciąży, ale jednak bałam się odbierając kopertę z Hiv czy czasem mnie gdzieś u kosmetyczki nie zarazili albo u dentysty. Na pewno wynik będzie ok
No i nowe autko to fajna sprawa, tylko trzeba się poprzestawiać na nowy tryb: sprzęgło, elektronika itd
My mamy niecały tydzień nowe i z ta nawigacja jeszcze jestem zielona, bo w Megance wszystko było prostsze.
No właśnie o to się martwię bo jeśli chodzi o damsko-męskie sprawy to aż taka lwica ze mnie nie jest. Ale specjalnie się nie boję chociaż wiadomo, dopóki nie wiadomo na 100% to obawa jest.
Z samochodem to jedynie o wielkość się boję, bo to najszerszy i najwyższy samochód jakim jeździłam. A cała reszta nie ma kłopotu, bo jeździłam już taką ilością aut że inne sprzęgło nie stanowi problemu.
Myśmy nawigacji nie brali bo mnie zawsze nawigacja denerwowała na szczęście była opcja wywalenia tego ekranu
Cytat:
W 20 tygodniu to na pewno brzusio już będzie. Ale jak się nie widzisz z rodziną na co dzień to zapewne uda ci się tajemnicę utrzymać. A jak nie masz ochoty to nie mów, twoja sprawa więc masz prawo podzielić się tą informacją z kim chcesz i kiedy chcesz.
Stary 2015-02-03, 10:38   #441
ania_2019
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
No właśnie o to się martwię bo jeśli chodzi o damsko-męskie sprawy to aż taka lwica ze mnie nie jest. Ale specjalnie się nie boję chociaż wiadomo, dopóki nie wiadomo na 100% to obawa jest.
Z samochodem to jedynie o wielkość się boję, bo to najszerszy i najwyższy samochód jakim jeździłam. A cała reszta nie ma kłopotu, bo jeździłam już taką ilością aut że inne sprzęgło nie stanowi problemu.
Myśmy nawigacji nie brali bo mnie zawsze nawigacja denerwowała na szczęście była opcja wywalenia tego ekranu

W 20 tygodniu to na pewno brzusio już będzie. Ale jak się nie widzisz z rodziną na co dzień to zapewne uda ci się tajemnicę utrzymać. A jak nie masz ochoty to nie mów, twoja sprawa więc masz prawo podzielić się tą informacją z kim chcesz i kiedy chcesz.
Rodzinka mieszka w pl wiec sie nie widujemy kontakt mamy raz na pare miesiecy dlatego chyba nie czuje takiej potrzeby
Stary 2015-02-03, 10:45   #442
201701300931
Konto usunięte

Dzień dobry
Obudziłam się dzisiaj z lekkim bólem głowy, także podejrzewam, że to będzie kiepski dzień, bo w ciąży te lekkie bóle kończą się zawsze gigantycznym bólem i czołganiem się po mieszkaniu. A nawet nie mam nikogo kto się mną zaopiekuje Spróbuję zaraz dać sobie zimny kompres na czoło. Może pomoże
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 11:03   #443
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja za Ciebie

Ale te wszystkie badanie trzeba powtarzać, bo w międzyczasie mozna coś załapać, lekarz ci nie zlecił?

Ania, a babcie nie będą ci miałe za zł, ze nie powiedziałaś? Może rodzice sami powiedzą

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-02-03, 11:09   #444
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Obudziłam się dzisiaj z lekkim bólem głowy, także podejrzewam, że to będzie kiepski dzień, bo w ciąży te lekkie bóle kończą się zawsze gigantycznym bólem i czołganiem się po mieszkaniu. A nawet nie mam nikogo kto się mną zaopiekuje Spróbuję zaraz dać sobie zimny kompres na czoło. Może pomoże
Biedna Pamiętaj że zawsze możesz apap wziąć. Na pewno nie siedź przed ekranami bo to wzmaga ból głowy.
Stary 2015-02-03, 11:13   #445
ania_2019
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ale te wszystkie badanie trzeba powtarzać, bo w międzyczasie mozna coś załapać, lekarz ci nie zlecił?

Ania, a babcie nie będą ci miałe za zł, ze nie powiedziałaś? Może rodzice sami powiedzą
Moja mama nie powie na pewno bo uwaza ze to nie jej sprawa co do babci to mam tylko jedna i chyba znam jej reakcje bedzie sie cieszyc ale zarazem nie omieszka pewnie dodac po co Ci kolejne dziecko jak masz juz dwojke ... chyba z tego wzgl wole poczekac

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

A tak wogole dziewczyny zauwazyscie ze od sytuacji z klubem akkzzii sie nie odzywa od wczoraj ?

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Za 20 minut ide na rozmowe z szefowa i czuje sie jak nastolata serce mi szybciej bije i mam stresa ... ale czlowiek jest czasem glupi az sie sama sobie dziwie ...

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

A i zapomnialam Wam napisac ze ja tez sobie kupilam taka podyche tyle ze sporo wieksza tzn dluzsza bo ma az 190 cm czekam na przesylke dam znac czy sie sprawdza wyglada dosyc smiesznie bo jest dosyc duza ale co tam ma spelniac swoje zadanie
Stary 2015-02-03, 11:17   #446
truskafffka91
Wtajemniczenie

Ja już po wizycie. 2h!!!
Stary 2015-02-03, 11:21   #447
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama nie powie na pewno bo uwaza ze to nie jej sprawa co do babci to mam tylko jedna i chyba znam jej reakcje bedzie sie cieszyc ale zarazem nie omieszka pewnie dodac po co Ci kolejne dziecko jak masz juz dwojke ... chyba z tego wzgl wole poczekac

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

A tak wogole dziewczyny zauwazyscie ze od sytuacji z klubem akkzzii sie nie odzywa od wczoraj ?

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Za 20 minut ide na rozmowe z szefowa i czuje sie jak nastolata serce mi szybciej bije i mam stresa ... ale czlowiek jest czasem glupi az sie sama sobie dziwie ...

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

A i zapomnialam Wam napisac ze ja tez sobie kupilam taka podyche tyle ze sporo wieksza tzn dluzsza bo ma az 190 cm czekam na przesylke dam znac czy sie sprawdza wyglada dosyc smiesznie bo jest dosyc duza ale co tam ma spelniac swoje zadanie
Co do babci - nie rozumiem, jak można takie komentarze walić. Jak będziesz chciała to możesz mieć o 10 dzieci.

aakkzzii - jak się woli obrażać to jej wola, nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Albo może nie ma czasu pisać po prostu, mi się zdarzają takie dni.

Trzymamy kciuki za szefową. Nie ma co się bać, ale wiadomo że to nie jest jakaś mega przyjemność.

Daj fotę poduszki potem

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Ja już po wizycie. 2h!!!
no i co i co? opowiadaj
Stary 2015-02-03, 11:21   #448
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie, że zauważyłam i utwierdza mnie to tylko w podjętej decyzji. Jak dla mnie bardzo dziecinne zachowanie. W końcu każdy z nią tu miło i normalnie rozmawiał, a obraziła się, bo nie dostała wstępu do klubu. Sory, ale nie musiała.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-02-03, 11:22   #449
truskafffka91
Wtajemniczenie

Ania co do Twojej babci... To nie zwracają uwagi .Dobrze Owieczka napisała... Twoja sprawa ile będziesz miała dzieci!
Stary 2015-02-03, 11:23   #450
czarownica_tea
Zakorzenienie

Owieczka- no z grupą krwi możesz się zaskoczyć. Ja miałam w książeczkę wpisaną 0 Rh plus bo taką oznaczyli po porodzie. I całe życie w różne ankiety taką wpisywałam. A teraz przed HSG kazali zbadać i wyszła B Rh plus . Okazało się, że przy urodzeniu pobrali taką próbkę (zapewne pępowinowej) że była tam krew mojej mamy właśnie 0 a nie moja czyli B

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości