|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Kiedys moglabym o tym gadac godzinami....teraz juz chyba troche mniej.Ale dalej mam tendencje do wyolbrzymiania niektorych problemimok
![]() a oto te rzeczy ktoryvh chcialabym zeby nie bylo: Zbyt waska takia ![]() cienkie wlosy no i biodra-chyba sa za duze -podobno sobie to wmowilam![]() aha i jeszcze nos chcialabym miec zgrabniejszy
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
mnie wczoraj TŻ skutecznie uzdrowil z wszelkich kompleksow na temat mojego ciala. tzn pewnie dalej bede sie katowac odchudzaniem przed kazdym letnim sezonem zeby wygladac idealnie, ale moge miec swiadomosc, ze dla niego jestem idealna... w moich niedoskonalosciach widzi doskonalosci. kochany jest
|
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
to teraz ja.
1 brzuch- wielki po ciazy 2. pupa za długa i nie wiem co z tym zrobic !!!!najwazniejsze tak krzywe zeby ze az strach i male piersi
|
|
|
|
|
#424 |
|
Przyczajenie
|
Ponoć jak sie ma meza to znikaja wszystkie kompleksy- u mnie jest na odwrot.od slubu mam ich coraz wiecej.Wypalam pieprzyki- bo nagle zaczely mi przeszkadzac, zalozylam aparat na zeby i chce koniecznie zrobic operacje na odstajace uszy- tylko niestety brakuje kasy!!!!Przez wszystkie lata zylam z tym wszystkim i nic mi nie przeszkadzalo.niemam jakis szczegolnych komeksow, ale stwierdzilam ze jezli mozna sobie jakos pomoc i cos poprawic to czemu nie!
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kompleksy? Teraz głupio mi stawać przy mojej starszej siostrze, której wszyscy mówią "jak Ty schudłaś!" a obok ja z hm.. może i wagą w granicach normy
ale jednak chuda nie jestem i trochę mi z tym źle, chociaż TŻ dzielnie z moim myśleniem walczy ![]() Kiedyś strasznie wstydziłam się mojego koślawego noska, ale z czasem przeszło mi zrobiłam sobie taką niby operację plastyczną na zdjęciu fotoszopem i stwierdziłam, że straciłabym własną osobowość gdybym miała innego niucha iii jakoś polubiłam go Może i z kilogramami będzie podobnie?
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz ja... w sumie to nie mam kompleksów jakiś dużych.. ale chciałabym miec ładniejszy nosek. No i mogła by mi bozia dać ciemniejszą cere. W sumie sie sobie podobam. Kiedys miałam straszne doły na pukcie biustu- małe B
ale przeszło mi ważne że są równiutkie i jędrne![]() LENIWA Jestem, strasznie ((i najgorsze....strasznie przeklinam nie umiem sie tego oduczyć.Ale w sumie to zajefajna ze mnie laska a przynajmniej próbuje to sobie wmówić:P:P
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
1) nogi- krotkie (wszystkie spodnie musze 10 cm skracac), uda moim zdaniem liposukcja by si przydala.. bo i basen nie pomogl.. poza tym uda mam mocno zbudowane i tak wiec.. sama nie wiem.. chetnie bym zrobila przeszczep.
2)dziurka pokolczyku w pepku. pani w salonie nie zrobila jej symetrycznie ![]() 3)piegi 4) wlosy.. nie cierpie swoich wlosow.. mysle o chemcznym protowaniu..
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Wstydzić się nie wstydze.. tylko jedna osoba mnie zna od stóp do głów i jej się wszystko podoba
przynajmniej tak mówi A moje kompleksy ? Hmm... napewno nos...zadarty ... nie podoba mi sie później ? Chyba jak każda dziewczyna chciałabym mieć szczuplejsze uda a czy z tym walcze? NIE...bo mam lenia hihihi
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
nie nawidze swoich grubyc ud....bleeeee
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
Okropne blizny na całym ciele, zwłaszcza na twarzy. Walczyłam, ale się poddałam (kasa się skończyła). Zaakceptować nie jestem w stanie
.
|
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
No wiec tak....od czego tu zaczac ...??!!
- jestem za niska - mam troche krzywe zeby ale i tak mnie to strasznie wkurza - za duzo tluszczyku na bioderkach - mam 20 lat a wygladam na 15 - starszny len ze mnie Jest tego troche wiecej ale nie chce mi sie juz pisac ...po co sie dolowac
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Pociesze Cie : ja też mam 20 lat , ale wyglądam na 14
.
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
ehhh, to nieszczesne kompleksy, tez mogłabym o nich długo mowic...
wymienie te najgorsze: * mały biust (widze ze czesto sie powtarza) * tłusty brzuch, wielkie łydy i grube uda ![]() ![]() * bardzo czesto sie zawstydzam i robie czerwona (nienawidze tego!!!) * no i lenistwo- przekraczam wszytskie granice... |
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
Nie umiem się całować a do soboty muszę się nauczyć :/
macie może jakieś rady albo link do takiego tematu
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno umiesz, tego nie trzeba się uczyć To jak odruch bezwarunkowy ![]() Trochę pewności siebie
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie dziękuje za odp na forum |
|
|
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
Każda kobieta ma swoje kompleksy
Ja bym sobie ujęła gdzie niegdzie Poważnie mam wieczny kompleks ud, jakoś tak mam wrednie. Nic się nie da znimi zrobić. Chyba już to zaakceptowałam. Poza tym mówię sobi, że jestem boska i się uśmiecham ile wlezie.Także ogóle nie narzekam. Natomiast gdy zdarzają się gorsze dni to wtedy nic mi się w sobie nie podoba. Dochodzę do wniosku, że my baby to głupie jesteśmy pod tym względem. ALe widać taki nasz czar i urok. Poza tym są różne gusta i potrzebny nam facet, dla którego będziemy ideałek i spełnieniem marzeń. To Nas napewno skutecznie ze wszystkich kompleksów wyleczy.
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Moje kompleksy to
:-za chude nogi -cienkie włosy Oczywiście są dni, że wynajduję jakiś defekt w każdej cześci ciała, ale na ogół w swojej skórze czuję się dość dobrze
|
|
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
hmm, bardzo fajny wątek , myślę już nad nim z 5 min. i moim kompleksem będzie chyba to ,że nie mogę tak na poczekaniu znaleźć żadnego kompleksu...kobietom łatwiej w tym temacie , ja nawet na za mały biust nie mogę ponarzekać
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
aaj zapomniałam jeszcze dodac o poobgryzanych paznokciach,
strasznie wygladaja moje dłonie, okropnie sie ich wstydze, a gowna zwalczyc nie moge!!!;( |
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
lenistwo może być kompleksem?
Ja się go nie wstydzę... Dla mnie jest ono raczej wadą... ![]() Cytat:
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-17 o 19:37 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za chuda !!
mam nogi jak patryki, nienawidze ich ! rece z reszta tez..i ogolnie ;/pozatym jakies pozostalosci po tradziku, wagry, NOOOS ! niecierpie go ! |
|
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Oj fuuuull kompleksow ale chyba 2 najwazniejsze to:
- jestem za gruba (jak by mi zjechało 20kg była by rewelacja) - cera (nieciekawa ciagle mi cos wyskoczy) |
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
- CERAAAA!!!!!!! (od 12 kwietnia jade na ROA)
- rozmiar 40/41 butów :/ - waga 60kg/175 cm (ale z tym walcze i tak już sporo schudłam...) - brzydkie stopy i jakies pokrzywione palce u dłoni
|
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
HYm komplesky....
-za chuda (wszyskto na mnie wisi),nie moge znalesc spodni na siebie bo jestem chuba a mam dłuuuuugie nogi -małe piersi - no i włosy (niby jakie kręcone ale się puszą
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
Jasna cera.
ze skłonnościami do trądziku. - może przesadzam , bo tego trądziku co kot upłakał. Jednak czerwone krostki nawet w niewielkich ilościach rzucają się w oczy. Zbędne kg. Musze zrzucic przynajmniej 5 do wakacji. i tyle
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Moim najwiekszym kompleksem jest moj glos. Mam wade wymowy i strasznie mnie to ogranicza, chociaz czesc ludzi twierdzi ze przesadzam, czesc ze podoba im sier moj glos, a czesc.. to lepiej nie mowic. No, ale jakby nie bylo, ten kompleks to mi zycia utrudnia
|
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
Przyczajenie
|
ja mam mnostwo kompleksów haha... jestem bardzo niska, mam grubsze uda niz bym chciala, cieniutkie wlosy i skomplikowana cere... wole sie tym jednak nie zadreczac bo i po co, mam przeciez wiele innych powazniejszych problemow
![]() Kobietki kochajmy i akceptujmy siebie takie jakie jestesmy
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

iii jakoś polubiłam go 

?!?!?!?
przynajmniej tak mówi
...po co sie dolowac 

...