Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-17, 16:59   #421
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
i Panią z ogródka!

Dziołszki, chwalę się! A Muni należy się pyszny torcik za zamieszczenie tego przepisu!
zrobiłam Muniokuraki - ale bombastyczne! Nie przyjarałam, były w sam raz!
do tego te fryteczki - posypalam swoją własną osobistą mieszanką przypraw - obczaiłam, że w budce z kebabami tym sypią - sól, papryka słodka, chili, kolendra, czosnek.
Zróbcie koniecznie!

Zaraz dopiszę kobitę, której kompletnie nie ogarniam ;d
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:01   #422
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
ilciu, aproposowo Avonu - i inne dziołszki też - trzymajcie się z daleka od peelingu enzymatycznego z minerałami z morza martwego - po nałożeniu czułam, jakbym się oblała spirytusem, a dzisiaj po 2 dniach skóra mi schodzi płatami - szczególnie na brodzie.
Miałam takie same odczucia względem tego toniku. Sam spiryt! Okropieństwo.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:03   #423
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Jest już u niej dużo lepiej ze wszystkim, o czym napisałaś. Serio, porównaj z początkami.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

pulpa <3
Gdy zobaczyłam bigoso-zupo-kapuśniak z ostatniego filmiku to aż mnie cofnęło, nie, ja nie widzę poprawy, jedynie sałata jako taka wyglądała, a jak się robi kanał typowo jedzeniowo-fitnesowy to o takie o szczegóły jak estetyczne podawanie potraw jednak trzeba dbać.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:03   #424
stina1983
Raczkowanie

Dla dziewczyn poszukujących długotrwałego matuTestuję od jakiś dwóch tygodni puder w kompakcie z Max Factor ( złote opakowanie z gąbęczką ) i to jest rewelacyjny produkt dla wszystkich mających problem z nadmiernym błyszczeniem. Kupiłam go na allegro za 36 zł razem z przesyłką ( w rossmanie cena 66 zł ) kolor 03 naturel, niestety ciężko dobrać kolory ponieważ testery w rossmanie są nie podpisane.Żaden puder nie zmatowił mi cery na tak długo, mam cerę mieszaną w kierunku do tłustej w strefie T. Po 3 godzinach zazwyczaj się już świecę a po 7-8 godzinach wyglądam jakbym wpadła do maselniczki Ekstremalny test przeszedł ostatnio podczas wyjazdu, makijaż robiłam o 8 rano, wracałam o 22.30, w ciągu dnia robiłam jedną poprawkę. Po tylu godzinach nie świeciłam się i wyglądałam jak człowiek Dodatkowo stosuję go z podkładem też z Max Factor facefinity i mam spokój. Bardzo polecam dziewczynom, które borykają sie z podobnym problemem, myślę że za tą cenę warto spróbować

W Rossmanie dzisiaj obmacałam dokładnie nową szafę Bell Hypoallergenic, zapowiada się fajnie, bardzo napigmentowane, kremowe pomadki ( 17 zł ) dużo podkładów, bazy pod makijaż, cienie, tusze itd. Kupiłam cień w sztyfcie w kolorze zgaszonego brązu z drobinkami, zobaczymy co to za produkt
stina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:06   #425
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
U mnie właśnie kurczak 'dochodzi' w marynacie i niedługo będę smażyła, a w piekarniku robią się ziemniaki ilci - obiad pod patronatem wizażu
Z wizażem smakuje lepiej

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Na cedrowym propolisie
Prostujesz włosy? Lub nosisz na gładko? On wygładza tak, że moje naturalnie kręcone się rozprostowują - używam z balsamem z serii. Na prostych włosach powinien robić taflę. (Coś jest dziś na rzeczy z tą taflą).
Hmmm, no to teraz mam problem nie prostuję włosów, mam je proste z natury i cienkie. Boję się, że przy takim efekcie będą wyglądały, jakbym miała ich dwa razy mniej i myła dwa razy rzadziej
Stary 2015-03-17, 17:08   #426
FancyDesire
Rozeznanie

Świetny filmik dla opadających powiek u Aleksandry Moon http://www.youtube.com/watch?v=PTMG8J5uuRo
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:11   #427
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
W takich chwilach jeszcze bardziej lubię Zabrze
Jeszcze bardziej?
A za co w ogóle je lubić? Nie no, trochę się śmieję, ale ja tu mieszkam od urodzenia i mam już dosyć tego miejsca. Niewiele tu jest przeca, poza paroma sklepami, teatrem przyzwoitym, kilkoma knajpami i masą aptek czy banków. Ja wieeem, że miasto z historią w każdej cegle i dla pasjonata jest pewnie perełką w sercu Śląska, ale no - dziwię się i tak

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-17, 17:11   #428
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
ilciu, aproposowo Avonu - i inne dziołszki też - trzymajcie się z daleka od peelingu enzymatycznego z minerałami z morza martwego - po nałożeniu czułam, jakbym się oblała spirytusem, a dzisiaj po 2 dniach skóra mi schodzi płatami - szczególnie na brodzie.

To ja się tak załatwiłam kremem Mixa na zaczerwienienia. Wyglądałam jakbym się całowała ze ścianą z czerwonej cegły. Jadlo mnie na żywca.

Cytat:
Znajoma mnie przed tym przestrzegła. Okropieństwo. Światla brak ale zbliżyłam się do okna i chyba jeszcze widać jak wygląda ten rozświetlacz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1426612282075.jpg (51,2 KB, 407 załadowań)
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:18   #429
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość

a moim zębom to już chyba nic nie pomoże tylko licówki.
Piona. No u mnie może aparat jeszcze, ale to nie trwałoby rok czy dwa.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Nie należę do ego wątku, ale zaciekawiła mnie długa lista w większości znanych przeze mnie dziewczyn nagrywających. Nie znalazłam jednak linku do kanału super dziewczyny Kornelii https://www.youtube.com/channel/UCd2...q9Sjf73VszusqA Zapoznajcie się z jej kanałem, fajne filmiki
Dodane

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez paczusia Pokaż wiadomość
przysiegam ta kobieta wygląda coraz bardziej jak swoja własna karykatura: te soczewki,ten dziubek, wydymanie warg,policzki coraz bardziej napompowane,kiedyś ją uwielbiałam,a teraz śmiać mi się chce jak ją widzę.
Śliczna dziołszka jak na moje - w pierwszych sekundach filmu.
Stary 2015-03-17, 17:20   #430
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Zaraz dopiszę kobitę, której kompletnie nie ogarniam ;d

czego tu nie ogarniać, Munia:
- woda po prostu zwykła woda, pijmy dużą ilość wody
-grejpfruciki naturalne, grejpfruciki naturalne!
- czosnek naturalny
- angielskie przyprawy: zioła prowansalskie, kmin, bazylia, estragon
- sosiki Knorra

to mój ulubiony odcinek

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
a iććć Ty z tym, jajaja!
zuuuoo!
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:26   #431
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm, no to teraz mam problem nie prostuję włosów, mam je proste z natury i cienkie. Boję się, że przy takim efekcie będą wyglądały, jakbym miała ich dwa razy mniej i myła dwa razy rzadziej
Eee, chyba logika mojej wypowiedzi zaszwankowała. On absolutnie nie obciąża. Chodziło o to, że mam włosowe towary na dni, kiedy chcę nosić włosy skręcone, a kiedy robię kucyk używam Babuszki. Bo wtedy nie chcą się kręcić i lepiej to wygląda. Według mnie to idealny szampon właśnie do włosów cienkich i prostych z natury - 0 to mi chodziło. Oprócz pięknego składu, ma zapach przeboski. Ale absolutnie nie chciałabym wywoływać na Tobie wizarzowej presji (no może troszeczkę ).

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Jeszcze bardziej?
A za co w ogóle je lubić? Nie no, trochę się śmieję, ale ja tu mieszkam od urodzenia i mam już dosyć tego miejsca. Niewiele tu jest przeca, poza paroma sklepami, teatrem przyzwoitym, kilkoma knajpami i masą aptek czy banków. Ja wieeem, że miasto z historią w każdej cegle i dla pasjonata jest pewnie perełką w sercu Śląska, ale no - dziwię się i tak
Kocham Zabrze. Mam stamtąd najlepsze wspomnienia z dzieciństwa - huśtawki na żwirowym placu, spanie w ogródkach działkowych i kluchy na parze cioci Janki.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-17, 17:27   #432
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
To ja się tak załatwiłam kremem Mixa na zaczerwienienia. Wyglądałam jakbym się całowała ze ścianą z czerwonej cegły. Jadlo mnie na żywca.

Znajoma mnie przed tym przestrzegła. Okropieństwo. Światla brak ale zbliżyłam się do okna i chyba jeszcze widać jak wygląda ten rozświetlacz.
no i teraz jeszcze bardziej się wkurzyłam, że go nie dostałam!
ale się z rana zachwycałam Twoją urodą, ilcia! jak się malowałam - obczajałam filmik i stwierdziłam, że:
- jesteś śliczna
- pięknie Ci w białym
- pasuje Ci ta fryzurka z filmiku wielce
- bardzo przyjemnie mi się Ciebie słucha
- też nie lubię zapachu kakao w kosmetykach - czuję kis
- napaliłam się dzięki Tobie na maseczki AA,które kupiłam
- i na odżywkę Ultra Doux
- nie daruję Ci tego rozświetlacza! i skarpet!

https://instagram.com/p/0VPyYigW-w/?...=ilonalulu2306
i jaki jest? Bo na niego też się napaliłam

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-03-17 o 17:29
Stary 2015-03-17, 17:34   #433
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, chyba logika mojej wypowiedzi zaszwankowała. On absolutnie nie obciąża. Chodziło o to, że mam włosowe towary na dni, kiedy chcę nosić włosy skręcone, a kiedy robię kucyk używam Babuszki. Bo wtedy nie chcą się kręcić i lepiej to wygląda. Według mnie to idealny szampon właśnie do włosów cienkich i prostych z natury - 0 to mi chodziło. Oprócz pięknego składu, ma zapach przeboski. Ale absolutnie nie chciałabym wywoływać na Tobie wizarzowej presji (no może troszeczkę ).

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Kocham Zabrze. Mam stamtąd najlepsze wspomnienia z dzieciństwa - huśtawki na żwirowym placu, spanie w ogródkach działkowych i kluchy na parze cioci Janki.

Jednak kupię Ufam Tobie!

Wspomnienia z dzieciństwa mam dobre, ale czasami mam już dosyć bycia tutaj. Późniejsze wspomnienia mam złe i może stąd ta niechęć. Czasami lubię, czasami nie - mam ochotę wyjechać, ale kiedy długo mnie tu nie ma, to jednak coś kłuje w serduchu. Ale jak wracam, to kłuje jeszcze bardziej
Gdzie żwirowy plac się znajduje, z ciekawości?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:

czego tu nie ogarniać, Munia:
- woda po prostu zwykła woda, pijmy dużą ilość wody
-grejpfruciki naturalne, grejpfruciki naturalne!
- czosnek naturalny
- angielskie przyprawy: zioła prowansalskie, kmin, bazylia, estragon
- sosiki Knorra

to mój ulubiony odcinek

Ona musi mieć zimne mury chałupy, bo siedzi w golfie wełnianym i na to polar
Wiem, że są zmarzluchy, ale jak widzę, ile warstw ona ma na sobie w tych filmach, to mi duszno.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Pizza kwiatek u Kasi Opolanki

Stary 2015-03-17, 17:34   #434
201605301559
Konto usunięte

Czy Szalot T mówi w 25 sekundzie, że jej pi...ździło w oczy?

https://www.youtube.com/watch?v=exovhkM3GaY

Dzisiaj oglądałam Kasię Opolankę i ona tak sobie robi ten torcik marchewkowy na lajciku, na ręku dziecko, potem wtyka idealnie ulepione marcepanowe marchewki, potem jeszcze różyczkę o taką ulepiłam, porządek jak na przyjazd Sanepidu... ale zazdro!

Czas edycji: 2015-03-17 o 17:38
Stary 2015-03-17, 17:37   #435
Munkaa
Zakorzenienie

Przypomnijcie mi proszę nazwę kanału Pani z ogródka ;d

Nie kupujcie czasem w Lidlu tego, bo zjecie całe na raz. Obłęd!

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-03-17 o 17:44

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-17, 17:38   #436
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

Jednak kupię Ufam Tobie!

Wspomnienia z dzieciństwa mam dobre, ale czasami mam już dosyć bycia tutaj. Późniejsze wspomnienia mam złe i może stąd ta niechęć. Czasami lubię, czasami nie - mam ochotę wyjechać, ale kiedy długo mnie tu nie ma, to jednak coś kłuje w serduchu. Ale jak wracam, to kłuje jeszcze bardziej
O, mamo. To mam teraz stresik W razie dramatu możesz zużyć go jako żel pod prysznic lub glamkozowe SPA.

Bloki przy Zapolskiej Gabrieli. U kno?
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:38   #437
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Z wizażem smakuje lepiej

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Zjedzone, jestem na tak (kurczaka co prawda minimalnie przesoliłam , ale i tak mi bardzo smakowało!)
Cytat:
Jeszcze bardziej?
Ja mam do Zabrza taki zimno-ciepły stosunek. Z jednej strony cierpię bardzo, że studia w Krakowie zmieniałam na te w Zabrzu i za każdym razem, jak jestem w tym pierwszym, przypominam sobie, jak mi się tam dobrze mieszkało. Z drugiej - pomimo wszelkich wad, dostrzegam też dużo plusów Zabrza, urzeka mnie architektura, zwłaszcza w słoneczne dni miasto ma dużo uroku. Zabrzańskie życie studenckie nie istnieje, ale i tak całkiem lubię tutaj mieszkać .
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:39   #438
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Czy Szalot T mówi w 25 sekundzie, że jej pi...ździło w oczy?

https://www.youtube.com/watch?v=exovhkM3GaY
!
tiaa.. a potem jeszcze powtarza, jakby ktoś miał jakieś wątpliwości
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:41   #439
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

Jednak kupię Ufam Tobie!

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Ona musi mieć zimne mury chałupy, bo siedzi w golfie wełnianym i na to polar
Wiem, że są zmarzluchy, ale jak widzę, ile warstw ona ma na sobie w tych filmach, to mi duszno.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Pizza kwiatek u Kasi Opolanki

"tu mi wylazło, tu mi wylazło, tu mi spuchło!"

ale patent! i jaka prosta w przygotowaniu, myślałam, że z tym kwiatkiem większa filozofia - se zrobię!

Uwielbiam jej przywitania - a raczej ich brak w końcu jakaś odskocznia od "heeeeejka kochani!"
Stary 2015-03-17, 17:41   #440
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
no i teraz jeszcze bardziej się wkurzyłam, że go nie dostałam!
ale się z rana zachwycałam Twoją urodą, ilcia! jak się malowałam - obczajałam filmik i stwierdziłam, że:
- jesteś śliczna
- pięknie Ci w białym
- pasuje Ci ta fryzurka z filmiku wielce
- bardzo przyjemnie mi się Ciebie słucha
- też nie lubię zapachu kakao w kosmetykach - czuję kis
- napaliłam się dzięki Tobie na maseczki AA,które kupiłam
- i na odżywkę Ultra Doux
- nie daruję Ci tego rozświetlacza! i skarpet!

https://instagram.com/p/0VPyYigW-w/?...=ilonalulu2306
i jaki jest? Bo na niego też się napaliłam
Dzieki dzięki dzięki :róża:
Krem dziś nałożyłam po raz pierwszy i zauważyłam jedynie to, że sam z siebie nie zostawia takiego błyszczenia. Bardzo lekka formula i szybko się wchlania, delikatny zapach i skóra taka wygładzona jakby ten krem był z jakims serum. Wiecej powiem za jakiś czas. A Ultra Doux dla mnie śmierdoli. Ma w sobie zapach, które miewały kosmetyki do włosów jakies 20 lat temu. Moja babcia w swoim salonie fryzjerskim psikała kobitkom wlosy czyms co pamietam do dziś. O zgrozo. Alee efekt jaki daje mi się podoba.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:42   #441
201705230905
Konto usunięte

Cytat:

Nic nie pobija batonów twarogowych Pinas z Biedronki - miłośc na zawsze <3
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 17:43   #442
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
"tu mi wylazło, tu mi wylazło, tu mi spuchło!"

ale patent! i jaka prosta w przygotowaniu, myślałam, że z tym kwiatkiem większa filozofia - se zrobię!
Munia, dzięki za link do Kasi Opolanki. Lubię oglądać filmiki kulinarne, nawet, jak praktycznie żadnego przepisu nie odtwarzam . Kasię oglądam do snu. W jej wykonaniu wszystko wygląda na takie łatwe
Stary 2015-03-17, 17:43   #443
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Gdy zobaczyłam bigoso-zupo-kapuśniak z ostatniego filmiku to aż mnie cofnęło, nie, ja nie widzę poprawy, jedynie sałata jako taka wyglądała, a jak się robi kanał typowo jedzeniowo-fitnesowy to o takie o szczegóły jak estetyczne podawanie potraw jednak trzeba dbać.
https://www.youtube.com/watch?v=4i3CxJiHR94
https://www.youtube.com/watch?v=Sflw7RJuCw4

zawsze jak jestem głodna późno wieczorem to sobie od
palam któryś z jadłospisów i przechodzi jak ręką odjął

edit: i zdrobnienia w jej przepisach "kroję sobie kapustkę i cebulę w kosteczkę"

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-03-17 o 17:46
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-17, 17:45   #444
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=4i3CxJiHR94
https://www.youtube.com/watch?v=Sflw7RJuCw4

zawsze jak jestem głodna późno wieczorem to sobie od
palam któryś z jadłospisów i przechodzi jak ręką odjął
Widzę to już któryś raz i nadal zadziwia mnie ilość pieprzu na jej daniach
Stary 2015-03-17, 17:46   #445
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

No wiesz co Munia... Pikselka78
https://www.youtube.com/channel/UC7z...2nRgzt55FKbRcQ

poza tym dzięki za ostrzeżenie - właśnie obmyślam, jak się najszybciej znaleźć w Lidlu...
Stary 2015-03-17, 17:46   #446
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Nic nie pobija batonów twarogowych Pinas z Biedronki - miłośc na zawsze <3
Stary 2015-03-17, 17:50   #447
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
O, mamo. To mam teraz stresik W razie dramatu możesz zużyć go jako żel pod prysznic lub glamkozowe SPA.

Bloki przy Zapolskiej Gabrieli. U kno?
Nie stresuj się, będzie dobrze! 20 złotych poświęcę

Znam, znam - ładne, spokojne osiedle na Mikulach. Mikulczyce znam, bo tam spędziłam lwią część życia, ale wychowywałam się na drugim końcu miasta
Stary 2015-03-17, 17:50   #448
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Dzieki dzięki dzięki :róża:
Krem dziś nałożyłam po raz pierwszy i zauważyłam jedynie to, że sam z siebie nie zostawia takiego błyszczenia. Bardzo lekka formula i szybko się wchlania, delikatny zapach i skóra taka wygładzona jakby ten krem był z jakims serum. Wiecej powiem za jakiś czas. A Ultra Doux dla mnie śmierdoli. Ma w sobie zapach, które miewały kosmetyki do włosów jakies 20 lat temu. Moja babcia w swoim salonie fryzjerskim psikała kobitkom wlosy czyms co pamietam do dziś. O zgrozo. Alee efekt jaki daje mi się podoba.
Dzięki za obszerny opis tego kremu
no to można powiedzieć, że się napaliłam
tylko nie mów, że ta odżywka śmierdzi płynem do trwałej albo tym psikaczem Loton -ołłłł nołłłł - aż sobie jutro niuchnę.

Czas edycji: 2015-03-17 o 18:04
Stary 2015-03-17, 17:51   #449
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No przepraszam! Jak mogłam tego nie powiązać: pikselka - pani z ogródka - polar i golf - przecież to takie proste, logiczne
(swoją drogą jej nowe tylko wygląda, bo ni ma dźwięków )

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-03-17 o 17:53
Stary 2015-03-17, 17:53   #450
201605301111
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=KVcLsewVQBM
Q&A Donci

https://www.youtube.com/watch?v=ro6_fGKB4FE
Denko PannyJoanny

https://www.youtube.com/watch?v=0CCfDF5SyVs
Zmianoholiczka o kosmetologii

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

https://www.facebook.com/permalink.p...88213394541062
https://www.facebook.com/permalink.p...88213394541062
wyprzedaż u madzika
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości