|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV
Cytat:
![]() Zaraz dopiszę kobitę, której kompletnie nie ogarniam ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Gdy zobaczyłam bigoso-zupo-kapuśniak z ostatniego filmiku to aż mnie cofnęło, nie, ja nie widzę poprawy, jedynie sałata jako taka wyglądała, a jak się robi kanał typowo jedzeniowo-fitnesowy to o takie o szczegóły jak estetyczne podawanie potraw jednak trzeba dbać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Dla dziewczyn poszukujących długotrwałego matuTestuję od jakiś dwóch tygodni puder w kompakcie z Max Factor ( złote opakowanie z gąbęczką ) i to jest rewelacyjny produkt dla wszystkich mających problem z nadmiernym błyszczeniem
![]() ![]() ![]() W Rossmanie dzisiaj obmacałam dokładnie nową szafę Bell Hypoallergenic, zapowiada się fajnie, bardzo napigmentowane, kremowe pomadki ( 17 zł ) dużo podkładów, bazy pod makijaż, cienie, tusze itd. Kupiłam cień w sztyfcie w kolorze zgaszonego brązu z drobinkami, zobaczymy co to za produkt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Świetny filmik dla opadających powiek u Aleksandry Moon http://www.youtube.com/watch?v=PTMG8J5uuRo
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze bardziej?
A za co w ogóle je lubić? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja się tak załatwiłam kremem Mixa na zaczerwienienia. Wyglądałam jakbym się całowała ze ścianą z czerwonej cegły. Jadlo mnie na żywca. Znajoma mnie przed tym przestrzegła. Okropieństwo. Światla brak ale zbliżyłam się do okna i chyba jeszcze widać jak wygląda ten rozświetlacz.
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Piona. No u mnie może aparat jeszcze, ale to nie trwałoby rok czy dwa.
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Śliczna dziołszka jak na moje - w pierwszych sekundach filmu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Konto usunięte
|
![]() czego tu nie ogarniać, Munia: - woda po prostu zwykła woda, pijmy dużą ilość wody -grejpfruciki naturalne, grejpfruciki naturalne! - czosnek naturalny - angielskie przyprawy: zioła prowansalskie, kmin, bazylia, estragon - sosiki Knorra to mój ulubiony odcinek ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
zuuuoo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale się z rana zachwycałam Twoją urodą, ilcia! jak się malowałam - obczajałam filmik i stwierdziłam, że: - jesteś śliczna - pięknie Ci w białym - pasuje Ci ta fryzurka z filmiku wielce - bardzo przyjemnie mi się Ciebie słucha - też nie lubię zapachu kakao w kosmetykach - czuję kis - napaliłam się dzięki Tobie na maseczki AA,które kupiłam - i na odżywkę Ultra Doux - nie daruję Ci tego rozświetlacza! ![]() https://instagram.com/p/0VPyYigW-w/?...=ilonalulu2306 i jaki jest? Bo na niego też się napaliłam ![]() Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-03-17 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak kupię ![]() Wspomnienia z dzieciństwa mam dobre, ale czasami mam już dosyć bycia tutaj. Późniejsze wspomnienia mam złe i może stąd ta niechęć. Czasami lubię, czasami nie - mam ochotę wyjechać, ale kiedy długo mnie tu nie ma, to jednak coś kłuje w serduchu. Ale jak wracam, to kłuje jeszcze bardziej ![]() Gdzie żwirowy plac się znajduje, z ciekawości? ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() Ona musi mieć zimne mury chałupy, bo siedzi w golfie wełnianym i na to polar ![]() Wiem, że są zmarzluchy, ale jak widzę, ile warstw ona ma na sobie w tych filmach, to mi duszno. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Pizza kwiatek u Kasi Opolanki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Konto usunięte
|
Czy Szalot T mówi w 25 sekundzie, że jej pi...ździło w oczy?
![]() https://www.youtube.com/watch?v=exovhkM3GaY Dzisiaj oglądałam Kasię Opolankę i ona tak sobie robi ten torcik marchewkowy na lajciku, na ręku dziecko, potem wtyka idealnie ulepione marcepanowe marchewki, potem jeszcze różyczkę o taką ulepiłam, porządek jak na przyjazd Sanepidu... ale zazdro! Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-03-17 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Przypomnijcie mi proszę nazwę kanału Pani z ogródka ;d
Nie kupujcie czasem w Lidlu tego, bo zjecie całe na raz. Obłęd! ![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-03-17 o 17:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bloki przy Zapolskiej Gabrieli. U kno? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale patent! i jaka prosta w przygotowaniu, myślałam, że z tym kwiatkiem większa filozofia - se zrobię! Uwielbiam jej przywitania - a raczej ich brak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Krem dziś nałożyłam po raz pierwszy i zauważyłam jedynie to, że sam z siebie nie zostawia takiego błyszczenia. Bardzo lekka formula i szybko się wchlania, delikatny zapach i skóra taka wygładzona jakby ten krem był z jakims serum. Wiecej powiem za jakiś czas. A Ultra Doux dla mnie śmierdoli. Ma w sobie zapach, które miewały kosmetyki do włosów jakies 20 lat temu. Moja babcia w swoim salonie fryzjerskim psikała kobitkom wlosy czyms co pamietam do dziś. O zgrozo. Alee efekt jaki daje mi się podoba.
![]() |
#441 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=Sflw7RJuCw4 zawsze jak jestem głodna późno wieczorem to sobie od palam któryś z jadłospisów i przechodzi jak ręką odjął ![]() edit: i zdrobnienia w jej przepisach "kroję sobie kapustkę i cebulę w kosteczkę" Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-03-17 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/channel/UC7z...2nRgzt55FKbRcQ poza tym dzięki za ostrzeżenie - właśnie obmyślam, jak się najszybciej znaleźć w Lidlu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam, znam - ładne, spokojne osiedle na Mikulach. Mikulczyce znam, bo tam spędziłam lwią część życia, ale wychowywałam się na drugim końcu miasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() no to można powiedzieć, że się napaliłam ![]() tylko nie mów, że ta odżywka śmierdzi płynem do trwałej albo tym psikaczem Loton -ołłłł nołłłł - aż sobie jutro niuchnę. Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-03-17 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (swoją drogą jej nowe tylko wygląda, bo ni ma dźwięków ![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-03-17 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=KVcLsewVQBM
Q&A Donci https://www.youtube.com/watch?v=ro6_fGKB4FE Denko PannyJoanny https://www.youtube.com/watch?v=0CCfDF5SyVs Zmianoholiczka o kosmetologii ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- https://www.facebook.com/permalink.p...88213394541062 https://www.facebook.com/permalink.p...88213394541062 wyprzedaż u madzika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.