![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tipsy - Wrocław... poszukuje!
Kalla-a wkleisz foty? ![]() Ja juz jutro ide-nie moge sie doczekac-bo nie dosc, że mam krótkie paznokcie to jeszcze o zgrozo zaczełam obgryzac ![]() ![]()
sierpień 2008-80,40 kg listopad 2008-67,50kg ........... grudzien-2008-65,30kg ![]() Łącznie MINUS 15,10kg ![]() na diecie rozdzielnej ![]() Spasłam sie 5 kg- od poniedziałku 8.11-walcze ![]() jest 69kg cel 65 ![]() kilogram juz zgubilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Moje Kochane-
czy mozecie mi powiedzieć jak najlepiej dojechac do Pani Justynki?Bo jakbym nie patrzyła to mi nie pasuje ![]() ![]() ja mieszkam na ND Kallla-i jak było? ![]()
sierpień 2008-80,40 kg listopad 2008-67,50kg ........... grudzien-2008-65,30kg ![]() Łącznie MINUS 15,10kg ![]() na diecie rozdzielnej ![]() Spasłam sie 5 kg- od poniedziałku 8.11-walcze ![]() jest 69kg cel 65 ![]() kilogram juz zgubilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
mówisz - masz, nówki sztuki
![]() ![]() edit. Zdjęcia w dużym rozmiarze trochę, jak zapiszecie to będzie lepiej u Was widać .
Bóg stworzył kota, żeby człowiek mógł pogłaskać tygrysa. WYMIANA : Edytowane przez Kallla Czas edycji: 2009-06-15 o 18:51 Powód: sprostowanie ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty też obowiązkowo fotki wstaw. Miłego pazurkowania ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Sliczne
![]() Kurcze ale mnie kręcą takie kwiatki akrylowe ![]() ![]() ![]() Jutro zdam relacje na goraco.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Po paru godzinach szperania i szukania kosmetyczki zdecydowałam się na Panią Justynę (http://amazingstudio.pl)
![]() Umówiłam się na czwartek, napewno wkleję zdjęcia ![]()
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem bardzo szczęśliwa, bo udało mi się wepchnąć na jutro, bo się miejsce zwolniło. Ide po moją różowo-czarną zebre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Ja widze, ze ta nasza Pani Justynka to ma rece pełne roboty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Witajcie.
Ja co prawda nie mam już pazurków z przyczyn technicznych ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Byłam byłam ![]() mam sobie frenczyka i już ![]() ![]() ![]() Salonik milutki, Pani Justynka przemiła-pracuje bardzo starannie i napewno "nie partaczy" ale co do jakości to pozwolicie, że wypowiem sie za tydzień-dwa-bo nauczona doświadczeniem nie chwale już dnia przed zachodem słońca ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- http://img39.imageshack.us/img39/7806/img3337k.jpg http://img34.imageshack.us/img34/5813/img3339o.jpg ![]() ![]()
sierpień 2008-80,40 kg listopad 2008-67,50kg ........... grudzien-2008-65,30kg ![]() Łącznie MINUS 15,10kg ![]() na diecie rozdzielnej ![]() Spasłam sie 5 kg- od poniedziałku 8.11-walcze ![]() jest 69kg cel 65 ![]() kilogram juz zgubilam ![]() Edytowane przez Indian Summer Czas edycji: 2009-06-16 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Mam pytanie ,chciałam iść ostatnio na kurs tipsów,ale teraz sie zastanawiam,chciałam go tak dla siebie.Umiem juz robić tipsy itp kosmetyczki mnei uczyły i w internecie sporo szukałam .Ostatnio jedna z kosmetyczek stwierdziła ,ze ładnei robie i ,ze idąc na kurs zyskam tylko papier bo wszytsko wiem.Chciałabym robić tipsy tylko w domu,więc papier narazie mi nei potrzebny.Wolałabym pieniązki przenaczyć narazie na cos innego póki nie jest mi on jeszcze potrzebny.Co myślicie o tym??Dodaje zdjęcie moich pazurków.Prosze odpowiedzcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Ja myślę, że kurs Ci jest potrzebny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Ja uważam, ze jak się nie ma talentu (a do przedłużania paznokci każdą z metod nie oszukujmy się poza wiedzą i praktyką trzeba mieć talent!) to nawet kurs nie pomoze....Trzeba mieć "zacięcie", połknąć haczyk jak to mówią ![]() ![]() Więc kurs nie zawsze pomaga-bo jak to mówią "czasem i świety Boże nie pomoże" Nie jestem przeciwniczka kursów, szkolen itd-tylko najpierw trzeba sprawdzic czy ma sie do tego zacięcie czy tylko chce sie to robic dla łatwego zarobku (bez pasji)-byle 30zł wpadło. Jezeli ktos zakłada tipsy bez kursu i juz po fotkach widać, ze partaczy to moze lepiej dac sobie spokój?Bo mniemam, ze jezeli sie to robi to jakąs tam wiedze trzeba miec-chocby z magazynów czy internetu. Rozpisałam sie ale własciwie to chyba nie mam zdania ![]() dziewczyny-gdzie Wy jestescie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tipsy kupuję, a jak Ty je robisz? Kosmetyczki Cie uczyły? Stylistki paznokci - jak sama nazwa wskazuje - zajmują się stylizacją paznokci. Nie wiem czy słowa "bo wszystko wiem" wypowiedziałaby KTÓRAKOLWIEK Z WIZAŻANEK! stylizacja paznokci to jak worek bez dna - zawsze czegoś innego mozesz się nauczyć, nowych zdobień, wariacji. świat ciągle idzie do przodu, technika też, nawet ta paznokciowa. A co do Twoich paznokci - do ładnych wg mnie ejszcze im dużo brakuje - paznokcie są nierówne, pofalowane, brak łuku paznokcia, linii uśmiechu, o ile dobrze widzę, to źle zatarta granica łączenia tipsa z naturalnym paznokciem i przepiłowana płytka. Czyli wszystkie podstawowe błędy, któryc na kursie na pewno by Cię nie nauczyli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Ja również po przeczytaniu tego wątku zdecydowałam się umówić do p. Justyny. Ale to dopiero w ostatni dzieńczerwca. W lipcu mam dwa wesela i chcę mieć w końcu ładniutkie pazurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Zebra bedzie jutro, znaczy jeszcze dzisiaj, obiecuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Witajcie Wizażanki
![]() Moge wreszcie z czystym sumieniem wystawić opinię Pani Justynie ![]() Pazurki sa takie same jak po wyjsciu z salonu-zero zapowietrzen, zero zadziorów-NIC kompletnie NIC-Nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ! ![]() ![]() Pani Justynko dziekuję ![]() ![]() Chcialam wstawic foty ale nie daje rady-wszystko szwankuje-nawet fotosik! Jak coś to wysle na meila ![]() ![]()
sierpień 2008-80,40 kg listopad 2008-67,50kg ........... grudzien-2008-65,30kg ![]() Łącznie MINUS 15,10kg ![]() na diecie rozdzielnej ![]() Spasłam sie 5 kg- od poniedziałku 8.11-walcze ![]() jest 69kg cel 65 ![]() kilogram juz zgubilam ![]() Edytowane przez Indian Summer Czas edycji: 2009-06-21 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d304fd5d9.html
moze sie otworzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
BAN stały
|
bardzo sie ciesze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Będe na 100% Pani Justynko-choćby sie miało palić i walić-będę
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Dot.: kursy WROCŁAW
Witam serdecznie - pierwszy raz pisze w dziale paznokciowym (podczytuje raz po raz
![]() Bardzo prosze o rade dot. kursu we Wroclawiu......Mam metlik w glowie - poczytalam wypowiedzi na forum, podzwonilam do roznych organizatorow kursow i zebralam informacje.....I nadal nie wiem ![]() -Nastawialam sie na EF i Iwone Semczuk - ale tu najwiekszym problemem sa wlasne modelki - nie mam mozliwosci nikogo przyprowadzic ![]() Poza tym jest jeszcze: -Szkola Marzeny Daleckiej - wszystko spoko poza tym ze cena rosnie przez to ze materialy nie sa w cenie, a szkolenie trwa tylko 2 dni Do tego kiedy pytalam o nauke zdejmowania tipsow, zelowanie naturalnej plytki, prace z frezarka - wszystko jest na nie... - Activ - tam nawet nie zadzwonilam - szkolenie trwa tylko 6 godz. ![]() - Madeleine Studio - tu mnie zdziwilo gdy Pani powiedziala, ze nauka jest na swoich paznokciach ![]() - LCN Concept - tu Pani najbardziej zaangazowala sie w tlumaczenie wszystkiego i wrecz wyprzedzala moje pytania. Zapisala moj nr telefonu nawet - nie wiem czy az takie zainteresowanie klientem to male wziecie ![]() ![]() - Clarena - na tem temat nie znalazlam nic na forum, moze ktos ma jakies informacje??? Oferta wydaje sie byc ciekawa, zainteresowalo mnie tez szkolenie ze stylizacji Gel5D. Ponadto fajny wydaje sie podzial na szkolenia I i II stopnia - jesli bede chciala nauczyc sie pozniej np przedluzania na formie to nie musze przechodzic znow calego szkolenia teoretycznego (jak to jest w wielu miejscach) - na koniec Agencja Kontact - tutaj szkolenie trwa z kolei dluzej niz w innych miejscach tj., 6 dni samo przedluzanie zelem (w tym 4 razy naklada sie tipsy). Odstrasza to ze kazde szkolenie dodatkowe zawiera ta sama czesc teoretyczna - troche szkoda czasu i kasy chyba... Reasumujac - najbardziej moje oczekiwania spelnia Clarena - ale czy slusznie? Zastanawia mnie to ze nikt nie wspominal nic o tych szkoleniach ![]() Pomozcie - podpowiedzcie, ktory kurs wybrac.... ![]() I na koniec pytanie - wiekszosc grup szkoleniowych liczy sobie kilka osob, nawet do 7...czy to nie za duzo? ![]() No to tyle - z gory dziekuje ![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-06-24 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Rozeznanie
|
Witam, ze swojej strony mogę dodać, że na szkoleniach z ramienia SPN Nails wszyscy uczą się na swoich rączkach. Po czasie, doceni Pani tę metodę
![]() A z drugiej strony nie wiem kto powiedział Pani, że zapisy mamy dopiero na sierpień... bo w kalendarzu jest luźniej już koło 20 lipca. Mamy w okresie letnim dużo szkoleń i dużo klientek. Nie mamy z góry wyznaczonych terminów na szkolenia tylko takie obłożenie. Mimo to uważam, że m-c to nie jest długi okres czasu jaki czeka się na szkolenie ![]() Powodzenia w wyborze kursu ![]() Edytowane przez madziulkaa Czas edycji: 2009-06-24 o 17:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To w sumie dobra wiadomosc - bo odpada problem modelki. A ze dopiero na sierpien - w poniedzialek dzwonilam do studia i Pani ktora ze mna rozmawiala takiej informacji udzielila ![]() Heh....a mnie wlasnie pasuje najbardziej ostatni tydzien lipca - wiec musze sie powaznie zastanowic ![]() Dziekuje Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-06-24 o 18:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
To ja nie wiem gdzie dziewczyny mają głowę, ale kalendarz przed oczami
![]() Broń Boże nie sugeruję wyboru naszego szkolenia. Proszę pozbierać informacje... sama chętnie poczytam jak to odbywa się w innych firmach. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Witam ja robiłam kurs w Madeliene studio w maju i jestem bardzo zadowolona Magda jest super instruktorką wszystko dobrze tłumaczy i naprawdę zna się na rzeczy.Atmosfera miła i sympatyczna naprawdę polecam i sama niedługo wybieram się tam na zdobienia z akrylu pzdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
poppppy
Jeśli mogę dodać coś od siebie, to według mnie prawidłowe szkolenie z zakresu przedłużania paznokci MUSI odbyć się we wspólpracy z modelką!!! I nie przekona mnie nic i nikt, że praca na swoich dłoniach może w przyszłości przynieśc większe korzyści, niż szkolenie na modelce. W ogóle to jakiś dziwny argument, że "w przyszłości docenisz tę metodę", bo niby jaka to metoda ![]() Wybacz Madziulka, ale akurat co do szkolenia się z Tobą nie zgodzę. Nie kwestionuję jednocześnie kursu z Twojego ramienia, ale na pewno brak modelki jest jego ogromnym minusem. Kto i kiedy-jeśli nie instruktor właśnie- powinien nas nauczyć właściwego trzymania dłoni klientki, właściwego trzymania pilnika, idealnego podkładania formy... jest tego przecież mnóstwo, nie da się ćwiczyć warsztatu pracy na sobie ![]() Poza tym tylko na szkoleniu mamy okazję wyłapac błędy przy pracy z dłonią klientki, to zupełnie inna sprawa niż praca na sobie... Wiem, co mówię, bo moje pierwsze szkolenie miałam na modelce, a drugie na sobie- i sorki, ale nie ma porównania ![]() Poza tym, będąc szczera- praca na sobie trwa dłużej, a czas na szkoleniu leci nieubłaganie... z resztą nie ma o czym w ogóle gadać!!! SZKOLENIE BEZ MODELKI TOTALNIE ODRADZAM I TYLE!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
BAN stały
|
![]()
Dziewczyny mam pytanie a ktos szkolil sie z Was w Jeleniej Gorze w silhouette dcd u Adrianny Berczuk? To jest chyba przedstawicielka EF bo znalazlam ja na stronie EF w dystrybutorach.Prosze o opinie na temat tej pani i kursu glownie chodzi mi o metode zelowa.Z gory wszystkim slicznie dziekuje to dla mnie bardzo wazne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.