|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI
Cytat:
![]() Miałam akcję z kupującym, który pięć razy (sic!) wybierał sposób zapłaty i przesyłki, pieniędzy nie przelewał, a po każdym takim wyborze na drugi dzień pytał, czy już wysłałam towar. Pewnie bym mu wysłała zanim zapłacił, ale po pierwszym wybraniu sposobu płatności Pan się pospieszył z pytaniem o wysyłkę czym właczył mi dzwonek alarmowy ... Cierpliwie pisałam, że nie wysłałam, bo nie dostałam pieniędzy, a jak wyślę , to podam numer nadania na karcie jego płatności i dostanie od all powiadomienie o tym fakcie, więc gość znowu wybierał sposób zapłaty, znowu nie płacił, znowu pytał i tak da capo al fine... aż wystąpiłam o zwrot prowizji i wtedy udało mu się zapłacić migusiem ![]() Od tamtej pory wysyłam dopiero po otrzymaniu powiadomienia od payU o wpłacie
![]() |
#422 |
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ja też i zawsze znajdę tam coś co jest mi niezbędne do domu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() O rety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- To współczuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja chyba też zacznę czerpać przyjemność ze zużywania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Właśnie wykończyłam błyszczyk Lancome, który miałam ze 2 lata ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Właśnie odebrałam swojego Joyboxa
![]() Lolita Lempicka pachnie obłędnie - zapach bardzo mój ![]() Podkład w najjaśniejszym kolorze - super powinien pasować idealnie ![]() Krem do cery mieszanej więc też powinien być okej Lakier dostałam w fioletowym pastelowym kolorze, ładny choć pewnie oddam dla mamy. Reszta też wydaje się być w porządku ![]() Tuszu jestem ciekawa ale poczeka jeszcze na swoją kolej, aż wykończę ten co mam obecnie. Generalnie jak dla mnie na plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Zapomniałam pochwalić miniaturę tuszu BB, więc nadrabiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Kiedyś dawali i w D i w S, też mi się on w miarę podobał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nic już więcej z tego zestawu Bobbi nie wystawiam, zużyję sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- W D. dostępne 2 szt. mini sheer tint Estee ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale macie śliczne te żelki melisski i mel
![]() Siedzę teraz w necie i wyszukuję tych piękności - chcę wszystkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zrobiłam prażonki, dochodzą jeszcze, będę wcinać za niedługo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
generuję płatność, wyświetlaja się na ekranie dane do przelewu, a ja np nie mogę zaraz go zrobić (zawsze robię ręcznie, bo nie umiem zdalnie z przekierowania z PayU do banku) i np pada mi komp i tych danych nie mogę odnaleźć wtedy muszę anulować tamtem formularz i znów go wygenerować i chyba wtedy to wygląda dla sprzedającego tak, że wycofałam płatność więc może to nie jest chęć oszustwa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uważaj, bo te butki wciągają ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Ja już czekam tydzień i pomimo przesłania danych do przelewu, zapewnień o dokonaniu przelewu ze strony kupującej - nadal nie mam pieniędzy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
http://www.eobuwie.com.pl/baleriny-l...60a-fu-bi.html niestety nie mój rozmiar
http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-lo...500-rosso.html te podobają mi się baaaaardzo ![]() http://www.eobuwie.com.pl/kalosze-lo...00-czarny.html a o tych pomyślę na jesieni, zdecydowanie bardziej mnie robią niż huntery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Naczelna wampirzyca
|
A ja już na zaś spytam - które tusze do rzęs z dostępnych w Rossku uważacie za najlepsze? Bo zamierzam 30 szukać jakiegoś dobrego tuszu
![]() ![]() Natomiast dla mamy też szukam czegoś nieuczulającego, no ale ona to będąc przewlekle chorą osóbką ma te rzęsy kruche, słabiutkie, rzadkie, krótkie i siwe. I najlepiej by się u niej sprawdziło coś i wydłużającego i pogrubiającego, ma szaro-niebieskie oczy i brązowe włosy z delikatną siwizną, która w sumie daje na jej włosach efekt rozświetlenia i najlepiej sprawdziłyby się na jej rzęsach brązowe lub szare tusze. No i myślę też o jakiejś super odżywce do rzęs dla niej, także też proszę o rady ![]() ![]() Także śmiało, jak macie jakieś swoje ulubieńce to się ze mną podzielcie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
|
Z zieloną kokardką mają więcej rozmiarów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez maarthusia Czas edycji: 2015-04-27 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tuszu, polecem bourjois dla wrażliwych oczu ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-mascara.html
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Przyszła mi paczka z H&M, sukienka jest za duża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Szanelowa Madżesti
|
A ja dostałam właśnie przesyłkę niespodziankę. Wygrałam kiedyś kosmetyki w konkursie i dziś przyszły woda Avon Cherish i 3 pomadki Zmysłowa Piekność Avon i żadna w moim kolorze jakieś dziwne czerwienie, bakłażany i brąz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.