|
|
#421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Niemcy V
Mocno pogrubia
|
|
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Dragusia88, na granicy Kreuzberg i Schoeneberg, a Ty? Po niku wnioskuję, że jesteś rocznik 88?
Dzięki za rady dziewczyny, z sklepach ze zdrową żywnością również nie znalazłam, spróbuję w Edece jak moje polskie zapasy się skończą ![]() Co do tuszów to też najbardziej lubię Loreal, a przetestowałam już oj baaaardzo dużo bo mam fizia na tym punkcie. Mój nr 1 to Loreal So Couture (taki fioletowo-złoty) - świetny efekt i co najważniejsze trzyma się cały dzień i nie robi mi pandy jak większość innych tuszów. Powiedzcie mi dziewczyny, gdzie polecacie założyć konto w banku? Myślałam o DB ale ostatnio mają problemy z tego co słyszałam no i nie wiem...fajnie gdybym mogła wypłacać ze wszystkich bankomatów kasę no i wiadomo - jak najmniej płacić za konto, przelewy itd
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
W DB jestem od prawie 20 lat i jestem zadowolona... zeby Dispo dostac to to oni sprawdzaja Twoja schufe i ile zarabiasz... Ja podobnie zarabiam i mowili ze moge dostac do 3000e ale ja wobei tylko do 500e zazyczylam i bez mojej zgody nie moga sami mi podniesc..jesli macie onlinebanking to tam tez mozna zlozyc podanie o dispokredit...
...wyslane i nieskontrolowane...
Edytowane przez ogorekpazurek Czas edycji: 2015-08-29 o 15:06 |
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy mi właśnie żeby 1000e mi przyznali. Pójde w piątek sie zapytać oby mi sie udało bo na miete i kaucje wyczyszcze się prawie do zera ;(
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#426 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jadę do Polski na urlop. Znalazłam przejazd z mitfahrgelegenheit, z tym że kierowca jedzie z miejscowości w Niemczech oddalonej o 75km od mojej. Zgodził się przejechać przez moje miasto, jeśli dopłacę. Pytałam ile, ale napisał, żebym sama się zadeklarowała. Nie jeżdżę autem, nie mam kompletnie pojęcia o cenach benzyny, zużyciu itd. Ile Waszym zdaniem powinnam dołożyć?
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie Loreal nie zachwyca. Rimmel miałam jeden fajny a tak to Avon ja mam w ING DiBa. karte tą giro tylko u nich w bankomatach a Vise wszedzie gdzie Visa. konto gratis jest od jakiejs pensji co miesiac ale nie wiem ile. przelewy gratis. tylko ten bank nie istnieje stacjonarnie. całkowicie internetowy jakby
|
|
|
#429 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
odbija mi sie na powiece i pod powieka, Kruszy sie z rzęs Dla mnie nr.1 od wielu lat to loreal milion lashes volume http://www.loreal-paris.de/make-up/a...s/schwarz.aspx ładnie sie trzyma, nie kruszy i rzęsy sa naprawde piekne ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
ja mam wersje złota czyli milion lashes volume
|
|||
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie taki efekt podoba. Lubie czuć że mam tusz.Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() mam pytanie dostalam od znajomej sporo biletow 4przejazdowych tylko niestety sa to dzieciece.. czy moge je wykorzystac jako Kurzstrecke? w obydwoch wypadkach cena jest taka sama 1.60e. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#432 |
|
Konto usunięte
|
Moga sie przyczepic. Mam A-E 4er Ticket Kind, a na kurze Strecke pisze K 4er Ticket Erw./Kind
kiedys jak kupowalam moje bitely u mnie w Kosku gdzie maja punkt VRR to mi babka powiedziala, ze kosztuje tyle samo, wiec na dobra sprawe powinno dac sie je wykorzystac na kurze Strecke, ale jak bedzie kontrola, to ona mi nie gwarantuje, ze 40 euro ode mnie nie zawolaja, wiec dalam sobie spokoj. Najlepiej by bylo sie w glownym punkce w Reihnbahn zapytac |
|
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli macie ochotę zapraszam na relacje z wypadu na wyspę Sylt
xxx
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-06 o 18:58 Powód: Reklama bloga. |
|
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
bylam dzis w Rossmannie odebrac moja darmowa paste do zebow z Blend-a-Med i widzialam, ze jest obecnie promocja 20% taniej na wszystkie maskary, cienie i kajale
do tego 30% rabaty na produkty Willkinson,wiec jeski komus cos brakuje, warto sie wybrac
|
|
|
|
|
#435 |
|
Та еще штучка ^^
|
Dziękuję za informację 😊
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Konto usunięte
|
Cześć wszystkim! Pozdrawiam z Oberhausen
Smutno samej, to chociaż tutaj mogłabym pogadać z kimś. Przygarniecie mnie?
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#438 | |
|
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
Opowiedz coś o sobie. Długo jesteś w DE?
|
|
|
#439 |
|
Konto usunięte
|
Właściwie od 2 miesięcy
Wcześniej mieszkałam w Essen i bywałam tam też "na wakacje" .Od sierpnia mieszkam w Oberhausen z moim TŻ. Jutro zaczynam kurs niemieckiego, mam nadzieję że jakoś szybko to pójdzie i będę mogła iść do pracy No i jestem zapaloną włosomaniaczką, wykupiłabym pół Dmu, ale Tż by chyba padł xD Już teraz nie mam gdzie tego wszystkiego mieścić, no ale wiecie.. kochanych kosmetyków nigdy nie za wiele ^^ Chociaż, jeśli polecacie coś to ja chętnie poczytam i w ogóle
|
|
|
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() mam pytanie do mamusiek, kiedy czułyście pierwsze ruchy dziecka ? ;D
|
|
#442 |
|
Wtajemniczenie
|
Z corka dosyc pozno bo OK. 20-21tc a z synkiem bardzo szybko bo mialam malo wod plodowych...juz OK. 14tc..
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy synek 22tc drugi synek 20tc
|
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
jesien nadchodzi wielkimi krokami, poranki sa tzakie chlodne juz
NIE CIERPIE JESIENI ;( |
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja jestem w 17 i nic a nic nie czuje jeszcze
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
OK 20 to normalka.. najlepiej zjesc COS slodkiego polozyc sie na plecach raczki na brzuszek i czekac...na poczatku to sa takie babelki jakby
![]() Ja dzisiaj o 5.30 do pracy rowerem jechalam to bylo ciemno i zimno...naprawde zimno...zalowalam ze czapy nie mam a moj szef w krotkich spodenkach na rowerze trzas sie jak galareta...
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra w 22
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od 10 tc ciągle leżałam wiec w sumie miałam dużo czasu na wsłuchiwanie się w swoje ciało
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.