|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Nie podobają ci się umięśnione kobiety? Na pewno jesteś parówą/meduzą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
Pobierasz stypendium socjalne na uczelni? Jesteś pasożytem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
To bylo zarabiste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
bolą mnie oczy, bo przez ostatnie dwa tygodnie całe 8 godzin dziennie siedziałam w pracy przy komputerze. czy lekarz ogólny może wystawić mi zwolnienie na jakiś tydzień aby oczy mi odpoczęły i sie zregenerowaly?
naprawdę ogólny nie daje zwolnienia gdy człowiek źle się czuje po dłuższej pracy w niekomfortowych warunkach? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=806121
"La curiosidad mató al gato." - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [ Nie kupuję nowych zanim nie zużyję starych ] [ Biegam ![]() Edytowane przez v-x-n Czas edycji: 2015-08-02 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
P: Czy iść na kierunek/uczelnię X czy Y?
O: Musisz sama podjąć decyzję
![]() |
#426 |
ctrl alt delete
|
- Czy technikum na kierunku obsługa kasy fiskalnej to dobra decyzja?
1: Technikum to ZAWSZE dobra decyzja. 2: Ależ oczywiście, ja takie skończyłam i pracuję w zawodzie w Tesco. Nie to co ci po liceach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Konto usunięte
|
W wątku o dziwnym/nietypowym jedzeniu: "To wcale nie jest dziwne jedzenie".
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Jadam kanapki z pasztetem i ketchupem. Jestem taka szalona
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
Mieszkamy z teściami, mamy dzieciątko, a ci wstrętni teściowie uprawiają za ścianą seks i wyją jak kojoty! Szczegół, że we własnym domu to robią, ale didek się zestresuje! Jak tak można!?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Konto usunięte
|
A: Mam 18 lat, rodzice mnie wyzywaja od leni, a ja duzo robie w domu.
W: A co robisz? A: No jak mnie poprosza, zebym umyl talerzyk to umyje. W: A pranie, prasowanie itd? A: Uwazam, ze to sa zajecia kobiece. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
damn good coffee
|
Jeśli był już taki wątek to przepraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kojoty wyrwały mnie z butów. Tez wyłam jak kojot- ze śmiechu po przeczytaniu żali ![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
O matko, przegapiłam. Wkleicie link, albo tytuł wątku?
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Wydaję 70zł dziennie na jedzenie, w tym 30zł w Starbucksie... nie wiem jak to się dzieje, przecież to nie są jakieś luksusowe jedzenia, ułożenie jadłospisu na cały dzień mnie przerosło...
Kurde... jak żyć ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2100 idzie Ci miesięcznie tylko na jedzenie na 1 osobę? Fajnie, też tak chcę . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Nie , no ale w Satarbucksie wypada przeciez się pokazywać, co nie? ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
ciepłe kluchy
|
Ostatnio miałam swój pierwszy raz ze Starbucksem... Dowiedziałam się, że w nim jestem, jak laska zapytała mnie o imię, a potem zobaczyłam kubek
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Konto usunięte
|
"nie spisz w jednym lozku z kolegami? nie pozwalasz tztowi spac z kolezankami? jestes bluszczem"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Konto usunięte
|
P: Znacie jakieś ciekawe, godne polecenia blogi?
O1: Oto mój. <link> O2: I mój. <link> O3: Piszę różnie, trochę o życiu, trochę o kosmetykach, trochę o książkach. <link> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Konto usunięte
|
Nie lubisz takiej formy seksu (oral itd...) to ty pewnie tylko pod kołdrą, po bożemu i po ciemku
Nie mogę jednak bez niego żyć (mimo, że mnie nie szanuje) ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Teściowa się rządzi (no tak pomijamy, że to jej dom) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Konto usunięte
|
Nie istnieje coś takiego jak przyszłościowe kierunki, studiuję dziennikarstwo, kulturoznawstwo i stosunki międzynarodowe. Mam plan na siebie, studia mnie bardzo rozwijają...
Jestem załamana. Skończyłam studia pół roku temu, nikt mnie nie chce przyjąć do sklepu albo na staż. W tym kraju praca tylko po znajomości ![]() Jestem dziesięciokrotną laureatką olimpiad, w tym z łaciny, ale to nie wystarczyło, żebym sensownie wybrała studia. Beznadziejny jest ten system edukacji, że daje wolny wybór ![]() W tym kraju praca jest tylko po znajomości, u nas jest bieda, byłam w szmateksie, kupiłam sukienkę taką przed kolano za 2 zł, bluzeczkę w groszki, było ogłoszenie o pracy, ale tylko dla picu, na pewno już jest obsadzone. Ciocia mówiła, że ładne groszki. Wybrałam kolczyki, ale nie mam dziurek w uszach. Kto w Polsce je mięso codziennie? Polska kuchnia to kluski z sosem, naleśniki. Chcę iść na kierunek x, ale to męski kierunek. Czy z waginą mnie wpuszczą?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
ciepłe kluchy
|
Chce wygrac w konkursie
Tak bardzo, ze o ludzie Ale jak nie zrymuje To nikt mnie nie obdaruje Bo w jury siedza dzieci Wierszykiem sie je podnieci Sensu i ladu w nim brak Ale wygram od tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Też nieźle mnie wkurzają te wierszyki pisane w różnych konkursach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Konto usunięte
|
bez kitu
choć mam kasę i instagrama pieję jak młódka niezaorana bo dove ma konkurs na odżywkę stanowi to dla mnie nie lada pożywkę miotam się rzucam plączę i płaczę czy ja mą odżywkę dzisiaj zobaczę?! klikajcie ślijcie udostępniajcie linki przecież nie chcecie zobaczyć kwaśnej minki jak niemiecki pies szkolony, co jest w bojach zaprawiony rzucam się na g#(%REWFS darmowe ważne że się mydli i jest kolorowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Konto usunięte
|
Bosz drabson wydaj kiedys tomik i mi wyślij z autografem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Konto usunięte
|
[1=6610e975c85461a73511d7b 83bf3e01cd5d91d24_6487a38 504e0b;52296672]Nie istnieje coś takiego jak przyszłościowe kierunki, studiuję dziennikarstwo, kulturoznawstwo i stosunki międzynarodowe. Mam plan na siebie, studia mnie bardzo rozwijają...
Jestem załamana. Skończyłam studia pół roku temu, nikt mnie nie chce przyjąć do sklepu albo na staż. W tym kraju praca tylko po znajomości ![]() Jestem dziesięciokrotną laureatką olimpiad, w tym z łaciny, ale to nie wystarczyło, żebym sensownie wybrała studia. Beznadziejny jest ten system edukacji, że daje wolny wybór ![]() W tym kraju praca jest tylko po znajomości, u nas jest bieda, byłam w szmateksie, kupiłam sukienkę taką przed kolano za 2 zł, bluzeczkę w groszki, było ogłoszenie o pracy, ale tylko dla picu, na pewno już jest obsadzone. Ciocia mówiła, że ładne groszki. Wybrałam kolczyki, ale nie mam dziurek w uszach. Kto w Polsce je mięso codziennie? Polska kuchnia to kluski z sosem, naleśniki. Chcę iść na kierunek x, ale to męski kierunek. Czy z waginą mnie wpuszczą?![/QUOTE] Socjologię studiują lewusy i debile. Kto to w ogóle wymyślił i czy to w ogóle jest nauka? A filozofię to bym skończyła z wyróżnieniem po tygodniowym kursie na zielonej szkole, bo to jest o religii, bozi i studiują to dewoty. Socjologia jest o pomocy socjalnej, po niej wizytuje się meliny i kryminalistów w ich miejscu operacyjnym. Tylko informatyka na politechnice daje świeże bułeczki z Almy, niezwykły komfort pracy i soczysty przelew miesiąc w miesiąc. Kierunki humanistyczne powinno się zlikwidować, nie robić nadzieJI tym studentĄ ![]() Nie rozbierasz się przy rodzeństwie? Twojego bobra nie widzieli wszyscy koledzy, kuzyni, wujkowie i dziadek?! Jesteś pruderyjna, a TEN KRAJ taki zacofany. Czy jak mam już 35 lat to nie zostanę wyśmiana jak zajdę w ciąże? Czy w ogóle w nią zajdę? Jak bardzo chore dziecko urodzę? I czy w ogóle w tak późnym wieku jest sens? - Obudziłaś się, egoistko ! Dziecko będzie miało matkę babcię, będzie wytykane w szkole, przy młodych mamusiach będziesz wyglądała jak postać z Żywych Trupów w pełnej charakteryzacji. Trzeba było nie szukać księcia z bajki i wybrzydzać w kandydatach, teraz na stare lata to już sobie daruj. - Nie słuchaj tych głupot, mnie mama urodziła w bardzo późnym wieku, bo miała już 37 lat, a jestem ładna, zgrabna i powabna. A jaka mądra. Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2015-08-04 o 06:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52291438]https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=820070[/QUOTE]
![]() Najśmieszniejsze, jak zwykle, są wypowiedzi wizażanek ![]() ![]()
![]() |
#450 |
Wizażowy Kot Igor
|
Już chyba lepiej, że wtedy wyją, jak kojoty niż mieliby chichrać jak hieny
![]() Co do wierszyka Drabiny, sama nie ujęłabym tego lepiej. Nie rozumiem, jak można dostawać szajby by wygrać średniej jakości produkt, który można kupić w każdej drogerii za niewielkie pieniądze.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.