|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon!
dziekuje za odpowiedz tu i na fejsiku
![]()
#422 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||
Zakorzenienie
|
Squaaara ale bym się wkurzyła !!! a swoją drogą podziwiam że tak daleko po suknie jeździsz
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Ślicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wiem że często się tak robi że dzień przed ślubem czy wcześniej się podpisuje. A takie ładne zdjęcia przy podpisywaniu wychodzą ![]()
❤ Marcelinka ❤ Edytowane przez xjustyniaaax Czas edycji: 2015-08-08 o 11:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
... choć nie Westwood
|
Aaaaa, mam 0,5 h opoznienia! Powinnam byc juz w domu. U kamila juz sa kamerzysci, a swiadka brak
![]() ![]() Sq, ja bym zadala rabatu i obsmarowalabym je po slubie... A moj salon wyslal mi zyczenia ![]()
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
ja sie nie spinam.,.. daleko nie jezdze.. zreszta w delegacjach jestem po calym kraju wiec mi rybka czy do poznania czy zielonej bym musiała...
jakby suknia byla we wro to mama musialaby jezdzic, jak w zg to ja,,,a tak to sprawiedliwie ![]() ![]() Viv bedzie pieknie ![]()
#427 |
Konto usunięte
|
A ja fryzurę już mam, jadę teraz na makijaż do Douglasa. Robiła któraś z Was tam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Hej ho! Naszym dzisiejszym PM samych cudownych chwil
![]() Ja melduję, że kolejny punkt z listy odhaczony- zamówilismy obrączki ![]() ![]()
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie napisałam Ci jeszcze że Wasza sesja podoba mi się mega mega mega !!! szczególnie zdjęcie w fontannie ![]() ![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() generalnie polew byl z karolka.. na maxa bo w ogole ne ogarniał co sie dzieje np mielismy przebiec wzdłuż tej fontanny..po suchym... zanim w ogole kiedykolwiek do niej wchodzilismy - karolek chodz tu... bedziemy biec karol stoi po 2giej stronie - karol razem bedziemy biec! - no to czekam kiedy - ale Ty ze mna ode mnie! a nie do mnie... -ale to do fontanny? no pokładałysmy sie..nic nie ogarniał ![]() tak samo jak foto mowila ze ja usmiechnieta, proszki wszedzie a karolek zmarszczony na maxa. o nie mowilam Wam.. generalnie proszki rzucalismy w gore..dmuchalismy nimi.. mowie dawaj karolek w siebie bedziemy rzucac i ten duren wzial zielony proszek i siedzac kolo mnie cisnal mi w twarz... prosto do buzi bo sie smiałam.. kilka minut czysciłam jezykiem zeby i plułam na zielono a pozniej smarkałam na zielono do wieczora ![]() geniusz moj geniusz ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- tata i mama wczoraj podzwonili, ustalili liste gosci... rzutem na tasme ale jest powyzej 100 ![]() w zwiazu z tym ogarnelismy ile miejsc noclegowych potrzeba - max 15 pokoi ![]() ustalilismy ze nie bedzie busa tylko sąsiad z duzą taksówka... i ustalilismy menu ![]() ![]() wiec progres caly czas...tylko tej sukni zabrakło ![]() a dzis panienski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#431 |
Zakorzenienie
|
Widać na zdjęciach że Ty tak mega na luzie !
![]() Udanej imprezy ![]() Viv, Pati i Mariuszowa - Waszą datę ślubu na pewno zapamiętam, dziś są urodziny mojej mamy i mojej przyszłej teściowej ![]() Tak więc najpierw do jednej później do drugiej ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#432 |
Zakorzenienie
|
Sq, spełnił się Twój największy koszmar, masakra
![]() ![]() Viv, piękna fryzura! Ja dalej tkwię w testach, skończył mi się tusz w drukarce i nie mogę dodrukować ustaw pozakodeksowych na dzisiaj, więc wezmę się za spółki chyba. Jakieś szybkie przystawki bym poprosiła i orzeźwiające napoje, no i przepis na ciasto z owocami - ktoś coś? Jutro Mąż ma urodziny i mały poczęstunek dla ok 10 osób chcę zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za życzenia. Wróciłam od kosmetyczki i fryzjera, jestem zadowolona.
Pojawia się stres, boje sie, że cos odwale w kościele albo na sali. Poza tym chyba ciągle do mnie nie dociera, ze to już dziś... Chyba się poplacze z tego wszystkiego... |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wszystko będzie dobrze ![]() nie płacz bo makijaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze PM na pewno będzie pięknie, dużo miłości, radości i powodzenia
![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Mariuszowa nic nie odwalisz. Dobrze ze jesteś zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Sq, masakra
![]() ![]() ![]() A ja myslalam, że to ja daleko jechałam po suknie ![]() ![]() Ona też tam kupuję suknie więc parę wycieczek już za nami, tzn 3, a jeszcze 2 przed nami , więc w sumie przejedziemy ok 650km po nasze suknie ![]() Tż z bratem i kolegami pojechali do Ostravy na kawalerski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Pysia własnie miałam to napisać na fb ale sie powstrzymałam xD Tzn ze wolna chata
![]() ja dalej nie wiem co z moim panieńskim. bo.... zapomniałam pogadac o tym ze świadkową. |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Sq podziwiam, że tak spokojnie zareagowałaś na brak sukni
![]() ![]() Przesłałabyś mi zdjęcia z sesji na priv? ![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Leżę w ogródku, brazowieję (mam nadzieję). Odzyskałam telefon, bo rano pin wyleciał mi z glowy i było poszukiwanie puk. Mamy wszystko zakryte folią, popakowane w kartony, poprzestawiane. Ale znalazłam, za drugim podejściem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
ja teraz wolę nie wychodzić na słonce (jestem po piwie
![]() aha . i po przymiarce okazało sie ze moja biżuteria nie pasuje. jest bardziej mleczna/ecru a suknia śnieżno biała. babeczka dała mi do przymierzenia kryształy z błękitem i to jest to .takiego będę szukać .lub same kryształy srebrne bez koloru |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
To mój drugi raz gdy leże na sloncu. I w tym tygodniu była praca w polu w południe to trochę mnie slonko złapało. Zależy mi na opaleniu nóg, żeby jakoś na sesji wyglądały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Wszystkiego najlepszego dzisiejszym PMkom ![]()
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem teraz na sluzbowym kompie karolka i nie dam rady ich sciagnac a pozniej panienski ![]()
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Sq, a co planujecie na panienski oprocz fotobudki?
Mój panienski za 6dni ![]() Znajomy sie zaoferował, ze zrobi mi plan stołów, ale mi sie nie podoba projekt ![]() Komus innemu chyba musze zlecić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, swiadkowa powiedziała mi tyle:
pierwsza atrakcja - wychodzimy z domu o 17:50...bo tramwaj o 17:58 nie wiem na co, po co.. od innej kolezanki wiem ze do siebie to nawet w szortach moge przyjsc.. nie wiem czy na czesc w domku czy w ogole na całość ogolnie - jakas atrakcja, bifor w domku i klub bez konkretnej rezerwacji bo uznalysmy ze szkoda kasy i dosc duze ryzyko ![]() fotobudka to moj wklad bo na slubie w ramach podziekowań chce kazdej z dziewczyn wreczyc zdjecie w ramce ![]() ![]() i zakup słoikow zeyb były szklankami ![]() ![]() ![]() ogolnie licze na jedzenie bo jestem mocno glodna ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- a Ty pysia masz jakis konkretny plan, wiesz cos?? ![]() MAriuszowa, co Ty?! relacja na zywo sama swoja?! ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- sluby juz po, albo sie rozpoczeły, oficjalnie mozesz odliczać 7 do swojego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- pysia a ten plan to jakies udziwnienia graficzne ma byc? mi sie podoba prostota biala kartka na to w kolorze prostokąty - tyle ile jest stołów na te prostokąty mniejsze biale z numerem stołu i lista gosic tada. ![]()
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten plan stołow chcialam, zeby bylo cos takiego bo mam z tej serii winietki, numerki stołow itp, ale ten znajomek nie znalazł takiej grafiki i wyszlo to z doopy ![]() Moga byc tez takie proste jak Ty mowisz, ale kto mi to zrobi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.