![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
ja jedynie biore pod uwage jego wypelnienie, ale to tylko wtedy gdybym zdecydowala sie na kolejny tatuaz
![]() chodzi o najzwyklejsze wypelnienie czarnym tuszem. cos w stylu zalaczonego kota na zdj. pierwszym. moj kotel na zdj. 2, a na zdj. 3 szybki szkic jakby to moglo wygladac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Melanchton, to fakt. wtedy juz nie bede miala zbyt duzego pola do popisu .. dlatego tez narazie zostawie tak jak jest
![]() KarMa11, ja nawet sie nie zastanawialam czy w dniu tatuowania bede miec okres czy nie. zreszta byloby to trudne do oszacowania, bo zapisywalam sie do studia z duzym wyprzedzeniem. nie sadze jednak, zeby mialo to jakikolwiek wplyw na tatuowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z jeżynki |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#429 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W moim przypadku dodatkowo zaczęliśmy rękaw od łokcia i tylnej częsci ramienia - więc musiał być skończony - a jednak rękaw i to dobrych parę lat temu to jeszcze nie było takie hop-siup (pomijam już kategoryczny sprzeciw mojego otoczenia) Z pozostałymi tatuażami już takich rozkmin nie było - nawet z tymi o których zdecydowałam nie całkiem na trzeźwo ![]() Teraz przerabiam ten pierwszy rękaw - i też na początku była rozkmina - przecież wygląda zayebiście, a jak przez to co chcę zrobić będzie wyglądał gorzej? może lepiej nie ruszać? Nawet tatuażysta przyznał, że miał pewne wątpliwości (że będzie to wyglądać sztucznie), ale efekt jest lepszy niż się spodziewał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
w piatek podjade do Artline, bo mialam sie pojawic pokazac jak sie goi tatuaz i mysle, ze zarzuce luzno temat wypelnienia kota i zrobienia kolejnego tatuazu. narazie jednak nie bede sie na nic decydowac, chce tylko poznac opinie tatuatora. moze z czasem ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A przy pierwszym miałam odwrotnie niż Wy. Bałam się bardzo, że go nie zaakceptuję, ponieważ mam schizy dotyczące czegoś w ciele i czegoś na stałe (jak mi się dziecko urodziło to sparaliżowała mnie mysl, że to na zawsze ![]() A po zrobieniu mi ulzyło, bo nic takiego nie miało miejsca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Komplikatorka
|
Potrzebuję Waszego "spojrzenia".
Co będzie pasowało do oka ( będzie jeszcze poprawka koloru- bardziej niebieska tęczówka) ? Chciałabym coś dorobić - ogólnie myślałam żeby pójść w czarno-białe tatuaże i tylko akcenty kolorowe, ale chcę żeby (docelowo rękaw) wszystko pasowało w miarę do siebie a nie było zbiorowiskiem różnych różności ![]() Jak to fajnie "ugryźć" według Was ? ![]() Edit: Zdjęcie cyknięte na szybko ![]()
"Sens zdarzeń pojawia się z opóźnieniem. Trzeba tylko przeczekać. To co dziś jest czystym cierpieniem, po czasie okazuje się przedsionkiem szczęścia i mądrości". Edytowane przez Dagunia Czas edycji: 2015-11-18 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
coś w takim stylu: https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...06&oe=56B5C68A https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...01&oe=56F6B691 albo inaczej: https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...21&oe=56F4FE2F Oko jako centralny kolorowy fragment https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...e2&oe=56EB08EC łagodna biomechanika https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...4d&oe=56F42F87 ewentualnie pójść w stronę totalnej abstrakcji i potem liniami i plamami dołączać kolejne elementy https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...f2&oe=56EA37B6 https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...15&oe=56E436E0 Pewnie pomysłów jest milion - to co tak na szybko mi przyszło do głowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
uczuliło kogoś może Easy Tattoo ? posmarowałam na próbe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z tym zrobić? chyba tylko wapno do picia bo posmarować czymś innym niż alantan to chyba nie za bardzo mogę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale dziewczyna od kota, bo o jej przypadku pisałem raczej sie pospieszyła. Trochę już czytam ten wątek i widać u niej brak pewności, może ma taki zamotany charakter. Ale z tego co pisze można wywnioskować, że się pospieszyła. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Pójdę raczej w tym kierunku: https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...21&oe=56F4FE2F
![]() |
#442 |
Konto usunięte
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53511980]Ok, kwestia charakteru, osobowości.
Ale dziewczyna od kota, bo o jej przypadku pisałem raczej sie pospieszyła. Trochę już czytam ten wątek i widać u niej brak pewności, może ma taki zamotany charakter. Ale z tego co pisze można wywnioskować, że się pospieszyła. Ale gdzie ja piszę, że to objaw niedojrzałości? Nie nadinterpretuj, poza tym, ja pisałem o konkretnym przypadku, nie wiem jak było u Ciebie. Ja po każdym jestem podekscytowany, bo jak do tej pory zawsze były realizowane moje pomysły z których jestem bardzo zadowolony. Czasem się ludzie pytają, a co to czy po co mi to, ale ich zbywam ![]() ![]() pisałeś ogólnie [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53494086]Dla mnie to nie jest normalne. Ogólnie widzę tendencję taką. Tatuaż jest modny, więc coraz więcej ludzi chce mieć własny. Ale często bywa to nieprzemyślana kwestia, ludzie idą na żywioł, a potem żałują czy choćby mają wątpliwości czy dobrze zrobili. [/QUOTE] i do tego ogólnego pisania się odnosimy ![]() Ja znam pierdyliard wytatuowanych osób (mniej lub bardziej) a tak naprawdę spotkałam się z dwoma przypadkami kiedy ktoś żałował - w obu były to ewidentnie spieprzone tatuaże. A rozkminy to raczej kwestia charakteru - są ludzie , którzy szukają potwierdzenia i aprobaty wszystkich swoich decyzji (widac to nawet na tym forum, gdzie ktoś przez 5 stron pyta czy na pewno może iść/kupić konkretną sukienkę np) a są tacy, którzy mają wywalone na opinie publiczną i będą się trzymać swojego choćby się waliło i paliło. i są ci na środku - którzy nie żałują a jakieś przemyślenia swoje mają. |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, bardzo mi sie spodobal kot wypelniony kwiatowym wzorem
![]() pytanie tylko, czy moj kot nie jest zbyt maly jak na taki wzor ![]() nie chcialabym tez, zeby kot w jakis sposob stracil na uroku, bo w tej chwili podoba mi sie taki jak jest -prosty, klasyczny, kobiecy, delikatny. tylko po prostu ciagle mysle o tej rozy, na ktora sie nie zdecydowalam i jednak chcialabym ja tez na sobie miec ![]() ehh, jaka ja jestem niezdecydowana ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a i tak wzór straci to co jest jego największą zaletą - czyli lekkość i delikatność. z daleka będzie wyglądał jak plama a z bliska jak kolorowy kręgiel. a musisz robić wszystkie te wzory obok siebie? Co to za problem mieć róże np na drugim ramieniu czy gdziekolwiek indziej. Muszą być obok kota, żeby do niego pasować? Jeśli chcesz zrobić cokolwiek z tym kotem - żeby nie stracił uroku - to jedynie jakiś delikatny watercolor. Wypełnienie/kolorowanie moim zdaniem zniszczy ten wzór. BTW: takiego kota z różami wrzucala już jedna wizażanka i była bardzo niezadowolona z tego tatuażu - pomijając proporcje i jakość wykonania z daleka wyglądał jak kolorowa kupa. I też kombinowała jakby go przerobić. Odczekaj z 2 miesiące i wtedy na chłodno pomyśl. Teraz przerobisz a za tydzień będziesz żałować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
nibyżona
|
ja się zgadzam ze stupid. Twój jest za mały na takie wypełnienie.
pokombinuj może z watercolorem, plama może być w kształcie kwiata. to jest najdelikatniejsze wyjście ![]() ale odczekaj sobie spokojnie. albo zrób najpierw tą taką wymarzoną różę i potem zobacz co by pasowało żeby to jakoś połączyć skoro chcesz.
#446 |
Zakorzenienie
|
mcie racje. najlepiej zrobie jak wstrzymam sie jeszcze z ostateczna decyzja
![]() roze myslalam, zeby zrobic nad kotem -tuz pod zgieciem reki, po wew stronie przedramienia. w sumie to moze i nawet by pasowala do kota takiego jaki jest w tej chwili, w koncu to tez mialyby byc tylko kontury, a wiec taki jakby zarys rozy .. ![]() a rozwazam ewentualne zmiany w kocie, bo chcialam tez odrebnie zrobic sobie ten znaczek karcianej damy kier jako osobny tatuaz i wtedy kot w ksztalcie litery Q i z serduszkiem na koncu ogona bylby troche bez sensu, bo tatuaze mialyby do siebie zblizone ksztalty i powielalyby swoje znaczenie .. ![]() kombinuje i kombinuje ![]() raczej jednak nie poprzestane na jednym tatuazu. pewnie zdecyduje sie z czasem na ta roze, a ten znaczek damy kier najwyzej sobie odpuszcze .. wtedy kota zostawilabym w spokoju i nie musialabym w nim nic zmieniac ![]() Edytowane przez kiitty Czas edycji: 2015-11-19 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
emca bo ja mam zywsze kolory mocno nasycone i jakos dlatego Twoje blade mi si rzucily w oczy. Na rozach i ich kolorach sie nie znam, a co dopiero na ćmach
![]() A roze Ci sie wydaja wypuklejsze bo wlasnie jest ciemniej wokol nich ![]() ![]() Ogolnie mi sie podoba przeciez :P dagunia fajne to oko ![]() stupid-girl fajne propozycje ![]() ale mi sie gorąco zrobiło, wchodze na maila a tam pierwszy z góry mail od yadou ![]() Już myslalam ze wygrałąm w loterii co ją urzadziła hahah ale niesttey w innej sprawie napisała ![]() Moja mina po odpaleniu maila... bezcenna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Hehe, mnie wylosowała!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.