|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.IX
Cytat:
![]() Fakt, obsługę mają bardzo dobrą, ale ja i tak najczęściej robię zakupy online, więc mam to gdzieś ostatnio W S. i D. wiele razy mnie źle potraktowali, ale olewam to. Oni tracą więcej niż ja ![]() We Wrocku raz macówka tak dobrze mnie przyjęła, że czułam, jakbym gadała z koleżanką ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
|
#422 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.IX
Cytat:
A że gdzie indziej tak nie ma,to może i lepiej - mniej wydam ![]() Chcę mi się jeszcze D for danger |
|
|
|
|
#423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepadłam Ale nie, ja wcale jej nie potrzebuję i nie przepadam za tym wykończeniem. Nie kupujesz, o nie ![]() ![]() Obecnie nie posiadam także zapachu, który byłby moim najlepszym. Kobietą być i wymyślać coraz więcej chciejstw...
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
wczesnym rankiem dzisiaj ... ale szybciej do domku wstać o godz. 4 zaraz idę na 2 kawę
|
|
|
|
#425 | ||
|
Chanel Lady
|
tez za Tobą tęsknimy ale lepiej nie mieć czasu na Wizaż niż nie mieć pracy tak że głowa do góry wpadaj jak będziesz mieć wolne ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Cytat:
ja się nie mogę wygrzebać z łóżka o 5:30 ![]() ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
kiedyś taki podkłado-puder miał Clinique i fajny był a potem go wycofali
|
||
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo o 4 wstać .... |
|
|
|
|
#427 |
|
Chanel Lady
|
Dziewczyny czy możecie mi polecić jakąś dobrą internetową aptekę ? najlepiej taką w której jakieś kody wchodzą
|
|
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#429 | ||
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
nawet nie wchodziłam, bo wiadomo, że to same purchawy ![]() wstyd ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
nieludzka godzina do wstawania ja nie mogę się zwlec przed 6, a teraz będzie jeszcze gorzej, bo jest ciemno rano ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Potwierdzam też miałam właśnie polecić tę aptekę do tego bardzo szybko realizują zamówienia |
||
|
|
|
#430 | |
|
Chanel Lady
|
![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
skorzystam a co do D to nic ciekawego tak czy owak dla mnie nie ma na tej promo na szczęście w ramach odwyku zakupowego opłaciłam 3 mini zam z D z próbkami Guerlaina na noc zamówienie było jeszcze z sierpnia więc się nie liczy do wrześniowego odwyku
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
A propo Revlon. Czy wiecie, że to ta firma wprowadziła bodajże w 1932 pierwszy lakier do paznokci? Nic specjalnego. Po prostu wykorzystałam kupon z PB,który zadziałał na przeceniony -41% BC. Nie jest to zatem jakieś rewelacyjne zamówienie Kupony niestety nie rabatują dodatkowo promocji 2+1, więc odpuściłam sobie tę promocję purchawkową. Do magazynu In-style za 7,99zł dodawane są paletki Catrice Absolute Eye Colour Quattro. Paleta o wiele gorsza niż Absolue Nude, ale wzięłam do testów, bo akurat te popielate kolory mi się spodobały. Weszłam też do Rossmann po próbkę nowego podkładu z MF i Skarba z Jandą, a tam czekały na mnie przecenione korektory Miss Sporty antybakteryjne - stara wersja Coversticków. Wzięłam 3 sztuki 001 za 2,79/szt. I tak właśnie wygląda załamanie na moim odwyku Rozgrzeszam się, że to grosiki, ale uzależnienie jest uzależnieniem
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-02 o 08:34 |
|
|
|
|
#432 | |
|
|
Cytat:
Ja właśnie przejrzałam historię zamówień z D. i w sierpniu kliknęłam tylko 3 mini zamówienia
|
|
|
|
|
#433 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś brzydka pogoda
![]() Cytat:
Ciekawe czy dostanę dziś zamówienie z D. Wczoraj wysłali, więc nie liczę na zbyt wiele, ale może paczkomaty się postarają.
|
|
|
|
|
#436 |
|
|
mam w końcu jeszcze kaskę z urodzin tylko fajnych ofert brak ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- nieźle poszalałaś ![]() Ja ostatnie zamówienie z S. mam z 8 lipca ![]() Czy jest na sali lekarz? |
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#438 | |
|
|
Cytat:
Ja tam się cieszę, że w końcu chłodniej |
|
|
|
|
#439 |
|
Makeup challenge winner
|
Niemożliwe, patrząc po ilości twoich postów.
![]() U mnie załamka, jak podliczyłam. Od lipca 33 zamówienia w samym S. i D. A sądziłam, że się ograniczam. ![]() U mnie od wczoraj znowu zmiana kuriera PP. Oczywiście nie trafił pod adres. Chyba przerzucę się wyłącznie na paczkomaty. Chciałabym tylko, aby S. wprowadziła wysyłki do paczkomatów, bo kurier z DHL też robi co chce i zostawia paczki u sąsiadów.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-02 o 08:59 |
|
|
|
#440 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z uzależnieniem nie jest łatwo niestety ![]() Cytat:
Jak będzie miejsce w paczkomacie, to powinno przyjść dzisiajCytat:
![]() Za to wczoraj kupiłam cudowną sukienkę Amyz, co do aptek online to też polecam Gemini Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a Czas edycji: 2015-09-02 o 08:59 |
|||
|
|
|
#441 |
|
Guerlain Lover
|
Nie opłaca się przeglądać internety
Mam nowe chciejstwo Shalimar puder: http://www.sephora.fr/Maquillage/Maq...-corps/P112463 Oby pojawił się u nas
|
|
|
|
#442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#443 |
|
Makeup challenge winner
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;52619684]To w Rossmannie można dostać próbki? Zastanawiam się, czy to ja miałam pecha, czy masz jakąś fajną ekipę w R obok siebie
![]() Z uzależnieniem nie jest łatwo niestety ![]() [/QUOTE] Ale odcień bardzo ciemny 75 Golden, więc nie masz czego żałować. Nie wiem, jak to się dzieje, ale zawsze dostaję wszędzie próbki z wyjątkiem pobliskiego salonu Yves Rocher, w którym próbek permanentnie brak. Zaczynam podejrzewać, że sprzedawczynie je gdzieś odsprzedają , bo przed premierą zapachu So Elixir Bois Sensuelle próbki wyczerpane?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-02 o 09:03 |
|
|
|
#444 | |||
|
Chanel Lady
|
w S w sumie 2 tylko ostatnio więc nie jest tragicznie ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
na pewno dziś dostaniesz zamówienie chyba że paczkomat bedzie załadowany ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#445 | |
|
Chanel Lady
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;52619684]
Za to wczoraj kupiłam cudowną sukienkę Amyz, co do aptek online to też polecam Gemini poka sukienkę ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
osiągnęłabym wtedy pełnię szczęscia |
|
|
|
|
#446 |
|
Makeup challenge winner
|
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-02 o 09:56 |
|
|
|
#447 | |
|
|
Cytat:
Ja tu tylko smęcę a moja historia zamówień nie kłamie Niezła liczba zamówień ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- [1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;52619684] Nie mają fajnych ofert, to nie ma co zamawiać ![]() Za to wczoraj kupiłam cudowną sukienkę Amyz, co do aptek online to też polecam Gemini Poka sukienkę ![]() ![]() Kocham szarości i rozkloszowane kiecuszki ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------
|
|
|
|
|
#448 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#449 |
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
Chanel Lady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Podoba mi sie ich podejście do klienta - mimo trampek i ramoneski każda makówka podchodzi do mnie poważnie i nie traktuje z góry, jak to w S. i D. mają w zwyczaju. Mogę pomacać, pomazać i dostać próbki. Jak sie u nich obsługa zmieni, to mi sie pewnie znudzi.

zaraz idę na 2 kawę
tez za Tobą tęsknimy 

nawet nie wchodziłam, bo wiadomo, że to same purchawy 
nieludzka godzina do wstawania

ja mam na koncie 10 
ale w S - 0 
Jak będzie miejsce w paczkomacie, to powinno przyjść dzisiaj

to musimy coś z tym szybko zrobić!