![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Small na pewno się nie zniszczy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Small bardzo ladny plaszczyk
![]() Candy owieczki, jakos najladniej mi wygladaja ![]() Wy sie nie mozecie zapiac w swoje rzeczy, ja nosze bluze, ktora kupilam przed ciaza, taka na zamek i byla na mnie ok, ba dalej jest. Noo ale po mnie widac jakbym se troche bardziej pojadla ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Candy ja bym chyba wybrała ten z owieczkami ![]()
Nasz Wielki Dzień ![]() ![]() Czekamy Na Naszą Małą Księżniczkę ![]() Edytowane przez small_ Czas edycji: 2015-09-21 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Jest ewentualnie jeszcze taki:
http://allegro.pl/kocyk-sredniaka-mo...682849339.html |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny ! Śledzę wątek i czytam Was regularnie od pewnego czasu. Dokładnie przeczytałam wszystkie części, poznałam każdą z Was i nie ukrywam, że bardzo polubiłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kruszynkaa86 Czas edycji: 2015-09-21 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Rozeznanie
|
raczej piankowy
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Niepozorna, ja mam identycznie z sutkami, skora az sie luszczy jest tak wysuszona mimo nawilzania kremami i oliwkami. Juz odpuszczam bo chyba nic sie z tym nie da zrobic.... A co do wysypki pod biustem to tez sklaniam sie ku potowkom
![]() Candy, mi sie w owieczki najbardziej podoba ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-09-21 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka witaj
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Witaj Kruszynka
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Kruszynkaa86 - witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Hej kruszynka
![]() Olka siedzi na nocniku, poszłam po gacie i widzę kątem oka, że się wierci to krzyczę "nie wstawaj!" A Ola na to: "oh ja tylko zartowalam" ![]() A przedtem.. Siedzę sobie na kanapie, przyszła, wpakowala się mi na plecy i coś tam mi we włosach szuka. Za chwilę przytula się do mnie i mówi "koooocham cie nianiu moja" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Witaj Kruszynka
![]()
#435 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam jedna Aventu ale u nas sprawdziły sie tylko te z canpolu i Rossmanna z tymi smoczkami anatomicznymi. Cytat:
Dla mnie trochę za ponure, ale z tych trzech to ostatni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Witaj kruszynka
![]() Ja jestem po wizycie, synek nadal synkiem ![]() ![]() ![]() ![]() W trzy tygodnie urósł prawie 400 gram, jestem w szoku. Dostałam skierowanie na krzywą glukozy, morfologię i mocz. Chyba szykuje się duże dziecko ![]()
#437 |
Zadomowienie
|
Witaj Kruszynka
![]() Candyfloss tylko mnie się podobają śledziki? ![]() Kinga aaa tak to super! Pójdę sobie 1.10. No i u mnie wszyscy (pani z labu i położna) zasugerowali cytrynę ![]() Magdusia super wyniki ![]() ![]() Dotka Ty Perfekcyjna Pani Domu, zazdroszczę zapału ![]() My mieliśmy dzień odsypiania nocy, bo niezbyt spać mogliśmy. No i wybraliśmy panele, bo byliśmy na przejażdżce z teściową ![]() ![]()
#438 |
Zadomowienie
|
Magda my tez z dziecmi byliśmy w gabinecie- chcieli siostrę zobaczyć. Tyle ze tz wprowadził ich na samo usg Kruszynka
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za miłe powitanie
![]() ![]() Kamilka mam nadzieję, że u Ciebie też będzie tylko lepiej ![]() Magda - muszę Ci powiedzieć, że ta Twoja Olka to jest przeagentka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Pietrusiowata no to juz sporego masz synka
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam samo usg ![]() ![]() ![]() Olka ma wszystkie z aventu, ale to teraz. Nie wiem jak wcześniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Pietrusiowata - o matko to już duży chłopak! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Kruszynka ty juz masz na szczęście najgorsze za sobą... My jesteśmy dopiero przed. Termin mamy na 20styczen w teorii. Niestety w 20 tyg wykryto u nas wadę genetyczna. Niestety bardzo poważna, mała ma nowotwór. W środę kurtuazyjna wizyta u gina. W sobotę udało się nam sie wbić na echo serca na jakimś kursie, wiec tyle dobrze ze na termin nie musiałam długo czekać. Boje sie co wyjdzie, bo od tych badań będzie zależeć czy mamy szanse. A w przyszłym tyg czeka mnie szpital w odległym mieście
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
O matko taka kruszynka i nowotwór?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
O masakra.... Wspolczuje. Sytuacja jest rzeczywiscie bardzo niefajna. Trzymam kciuki i zycze Wam duzo wytrwalosci. Jesli mozna wiedziec to do ktorego szpitala jedziesz?
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Magda ale to chca kupic w innym miescie czy chodzi o koszty, ze nie bedzie ich stac na nianie?
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Candy, śledzik!
Kruszynko witaj! Współczuję bardzo choroby, akurat temat kupy jest mi bliski, bo ostatnio przeszłam rotawirusa i właśnie chodziłam po 4 razy na godzinę do toalety, coś okropnego. Ale wiedziałam, że prędzej, czy później się to skończy, a Ty masz to 'na co dzień'. A dietą da się to jakoś opanować? Bo na mnie podziałał już po opanowaniu najgorszego stanu, standard: gotowana marchewka, kleik ryżowy, makaron, ryż, borówki i inne takie. Ta choroba jest dziedziczna? Pietrusiowata, łooo ładny klocek! To mój dzisiaj 569 i wydawało mi się dużo ![]() Hariett, a po dziekance możesz się o ITSa starać? Kamilko, aż sie wierzyć nie chce, jak się czyta, że dopiero takie maleństwo i już ma nowotwór?! A czego to nowotwór jeśli można spytać? I normalnie na USG wykryli? Ja miałam dzisiaj echo serca dziecia właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.