![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Zuzka Light coś mi mówi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Przyczajenie
|
no wlasnie ja owocow morza przelknac nie moge,a szkoda bo maja duzo bialka i malo kalorii
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
Agafisia, bioderka i biust mam na szczęście na miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
jadłam małże grilowane...smakowały jak...madzia na gg ci powiem bo nie wypada
![]() ![]() krewetki uwielbiam-ale tylko dobrze przyrządzone ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- i chwała ci za to ![]()
#425 |
Zakorzenienie
|
Witam się w ten ponury i jakże deszczowy dzień! Wchodzę sobie kulturalnie na Wizaż, a tu tyle nowych postów, nowych osób,aż ciężko ogarnąć
![]() Ale witam wszystkie nowe dziewczyny serdecznie i życzę wytrwałości w odchudzaniu ![]() ![]() Madzia ja za to owoce morza uwielbiam ![]() ![]() Liviene wracaj do nas, @ to nie wymówka, wyspiwiadać nam się trzeba, dostaniesz odpowiednią karę i sruu! do przodu ![]() Jessiexx witam serdecznie, ale również zgadzam się z dziewczynami - jesteś dość wysoka, nie rób z siebie wieszaka na ubrania ![]() ![]() DagaJusta każdy ruch jest dobry, super!!! Ja dzisiaj grzecznie jem, byłąm w sklepie i powstrzymałam się od zakupu słodkości ![]() 1. serek wiejski z kromką ciemnego chleba, szyną z indyka, pomidorem 2. kasza gryczana z papryką, marchewką, cebulką, suszonymi pomidorami i pietruszką 3. serek homo czekoladowy ![]() 4. kawa z mlekiem, 1/3 rogala marcinka ![]() 5. lekka kolacja do tego będą ćwiczenia dziś wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
![]() Wieczorem bedzie pilates/joga/stretching sama nie wiem jeszcze. Fisia dziękuje ze pytasz, jest mi duzo lepiej. Chociaż opuchnięta twarz mam i wysypka nie schodzi ;( Aza tego Marcinka zamień z serkiem wiejskim - kolejność . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Aguś nie pisz mi owocach morza bo mnie mdli
![]() Daga a ja mam na ten deszcz wyjść za chwilę ![]() Beatka ale szalejesz, na piechotę tyle km zrobiłaś czy rowerem? A spagetti jest nie zdrowe ![]() ![]() ![]() Ja melduję zaliczone na dzisiaj ostatnie ćwiczenia, czyli 30min steppera skośnego, fajnie się na nim ćwiczy i jest taki cichutki, nie to co mój poprzedni klamor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Makaron po wysiłku fiz jak najbardziej! Tu chodzi o dodatki czy zdrowe czy nie
![]() Oczywiście ze rowerem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
aza3994 dzięki za radę
![]() A tak swoją drogą widzę, że nie tylko ja nie lubię owoców morza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
aza - wróciłam, Liviene marnotrawna
![]() ![]() zjadłam dziś z 10 cukierków a'la ptasie mleczko, ![]() ale jeździłam rowerem chociaż ![]()
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Beatka gdyby czlowiek mial ochote jesc serek wiejski o 16do kawy to byloby idealnie :p
Madzia wspolczuje... Gdzie idziesz? Liviene no za te cukierasy todorzuc jeszcze jakies cwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja obejrzałam Ant-Mana-kolekcja Marvela zaliczona...mam ostatnio jakąś fazę na Marvela ![]() boli mnie brzuch-tak jak po jelitówce...nie wiem co jest-mam wrażenie że od dyni...
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ja też z Wami! Dziewczyny damy radę! To wszystko zależy od nas, jest w naszym zasięgu, trzeba tylko uwierzyć i działać!Mam podobne wahania, jestem nieco wyższa, ale więcej ważę. 164 cm.wyażyłam 66kg potem przez zeszłam do 53kg. Przez ostatnie 3 lata 55kg. A teraz 57/58kg. Chce znów wrócić do 53/52 kg. Odchudzałam się kilka lat temu. Dieta 1000 kalorii + 20 minut ruchu dziennie (różne ćwiczenia lub taniec). Wtedy w trudnych chwilach, kiedy głód bardzo mi dokuczał jadłam pomidorki koktajlowe. Polecam - mają mało kalorii i są sycące! |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Ej, alescie spisaly
![]() malbora, Aga, taak, 11 listopad to ustawowe wolne, oczywiscie, ze tak, ja w swojej stalej pracy mialam dzisiaj wolne ale poszlam dorobic do drugiej bo byli w potrzebie ![]()
#435 |
Przyczajenie
|
szybki marsz z siostra,spacer z dziecmi,nie jest zle tylko ten zolty ser przed obiadem byl niepotrzebny ehh
![]() Czy tylko ja mam tak duuuzo kilosow do zrzucenia,bo jak czytam to wiekszosc ma po kilka a ja az ponad 10 musze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
DagaJusta Nie martw się ja też mam przeszło 10kg do zrzucenia wiec jak one nas juz opuszczą to będziemy się razem wzajemnie biczowac :P
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-11 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Przyczajenie
|
Dobrze,kochana jestes!
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
DagaJusta, Buldog haha my opuścimy to forum?
![]() ![]() ![]() ![]() Możecie mnie obsypywać pochwałami - ruszyłam leniwą ![]() ![]() teraz nie czytać: za to na kolację zrobiłam miksa: śledzik, jajeczko, zimna nóżka, szynka, pomidor, grzybek marynowany.... oj dałam czadu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
no to fajnie,rzeczywiscie.
moja kolacja to tragedia,nawet nie chce wypisywac.Dlaczegonie potrafie wieczorem sie pohamowac? ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
aza3994 "brawo Ty!" :P zaczynam się zastanawiać, czy na pewno mam tu z Wami plotkować, żebym sukni ślubnej zamiast rozmiar 38-40 nie musiała szukać 46
![]() A ja dzisiaj ze względu na dzień wolny miałam więcej czasu na gotowanie obiadu więc zrobiłam kurczaka z ciecierzycą na kokosie... mmm ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-11 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
daga-ale przynajmniej wszystko w miarę pasowało
![]() ![]() ![]() ![]()
#442 | |||
Przyczajenie
|
Aga a ja dzisiaj slodkie i slone,ale obiecuje poprawe od jutra tak na 100%
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Aga no czasem bywaja lepsze miksy
![]() ![]() ![]() DagaJusta to widze, ze pasujesz tu do nas z mixowaniem. Za te grzechy ![]() ![]() ![]() ![]() Buldog o kurcze mam nadzieje , ze az tak zle Ci to odchudzanie nie wyjdzie z nami ![]() ![]() ![]() Lece do wyrka jutro dlugi dzien... |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
aza, haha, zabawne to bylo
![]() ![]() ![]() ![]() Nie chce was straszyc ale ja tez przytylam tutaj ![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
daga-mistrzyni ostatnio je mało
![]() ja robię pieczarki marynowane i opieńki ![]() ![]() sandra-z twoim trenerem schudniesz raz dwa ![]() DagaJusta-to witamy w klubie mixowania ![]() spadam spać...pa laski ![]()
#446 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Musialbym jutro ze 4 godz biegac zeby spalic dzisiejsza kolacje,eh beznadziejna ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Przestaniecie marudzić ?
Cos zasnąć nie moge wchodzę na forum a te mi tu sie obżerają. Ustawcie sobie jeden dzien na jedzenie/picie wszytskiego co chcecie a resztę sie trzymać! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dobrze powiedziane kobietko! ![]() i ja uciekam lulu,dobrej nocki! ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- ale smiesznie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana, ale naskrobałyście
![]() Beatka No, no makaron i do tego pełno sera żółtego i tłustej 30% śmietany pewnie, oj nie ładnie ![]() ![]() Daga haha serek wiejski do kawy ![]() ![]() ![]() Byłam wczoraj na tym festynie, dzieci chodziły z latarniami, ale daremnie. To w poprzednim przedszkolu u synka był full wypas a tu takie byle co i skromnie ![]() Aguś ciebie ciągle boli brzuch po dyni, zniechęcasz mnie do niej, chyba jej nie dotknę ![]() Daga brawo za ćwiczenia, ja też sie zaraz spinam ![]() A z jedzeniem nie było źle, ja potrafię lepiej ![]() DagaJusta Jak masz duży głód na wieczór, to może za mało zjadłaś w ciągu dnia? Ja jak nie miałam ochoty przez cały dzień za dużo zjeść to potem na wieczór wciągam, przez to staram się pilnować posiłków, ale wiadomo różnie to wychodzi ![]() Buldog Będziesz szczuplejsza, tylko nie wiem o ile, może o 100gram ![]() ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Przyszłam Wam się tylko pochwalić ze dzisiaj zobaczyłam 6 z przodu ![]() ![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.