|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Zazdroszcze libido laski
Staram sie cos zadzialac raz na kilka dni, bo szkoda mi meza, ale nie jest tak super jak kiedys. W ogole kiedys jeszcze tak bedzie?
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
chętne to my chyba w większości jestesmy
niestety nie każda z nas może buuu:-( ale cóż...
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy będzie po ciąży tak samo? Nie wiem.. Mam nadzieję, że po porodzie moje narządy nie będą bardzo zmasakrowane ![]() Mi dopiero od niedawna chęci na igraszki wróciły, to może u Ciebie będzie podobnie
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
U mnie podobnie. Niby jeszcze nawet nie nadrobiłam kg które straciłam,ale nie czuje się już atrakcyjnie. Gdy TZ zaczyna się do mnie przytulać w wiadomy sposób i dotyka brzucha to już koniec, odsuwam się i nie mamy dalej o czym rozmawiać. Nie wiem czemu tak jest.
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, od jakuegoś czasu, bardzo często czuję się nie swojo.
Tż ma duże potrzeby a ja z takim samopoczuciem źle się czuhę, a co tu mówić o jakiś zabawach. |
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
MiniMonix, no mojemu tez sie podoba, ciagle mi mowi ze super wygladam i w ogole, ale do mnie to nie dociera
W moich oczach juz nie jestem atrakcyjna dziewczyna tylko jakas mamuska z wielkim biustem A o narzadach po porodzie to nawet nie mysle, bo mnie zimny pot oblewa Ej serio nie myslalam ze w ciazy, i to bezproblemowej, czlowiek ma tyle powodow do zmartwien
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież dużo zależy od nastroju, relacji - o którą trzeba dbać i czasem coś tylko we dwójkę zrobić, po za tym jak już nie jest się w ciąży i ma się maluszka też trzeba dbać o te chwile sam na sam, jakiekolwiek krótkie by one nie były ja zamierzam zrobić wszystko by nie się nie zepsuło i nie wyblakło to co jest miedzy namiWiadomo, że jakbyśmy się często kłócili to na pewno nie miałabym ochoty
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie się śmiejemy, że zamiast kupić nowe auto, to zrobimy mi cycki u Szczyta i plastykę pochwy
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Bosh dopiero nadrobilam!!
![]() Polinezyjka cos wiem o biedronkach azjatyckich. Wku****** mnie jak ... Wlaza do mieszkania, lataja i sie ich zabic nie da... A co do wkurzania sie na ludzi, to uwierz ze sie nie da uspokoic, bo ludzie w sekunde wyprowadzaja z rownowagi ![]() szczescie ze nie bliscy!Co do kapieli to ja biore bardzo cieple, jak zawsze...ale nie tak dlugo i w ogole. Polozna powiedziala ze mam byc spokojna o ile nie robi mi sie slabo i jest staly doplyw tlenu ![]() ![]() Ja dzis z mezusiem urzeduje wiec tylko Was podczytuje ![]() Agnessssa masz lozysko dobrze ulozone ![]() Dziewczyny kciuki za wizyty
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.
Widze ze z seksem u wiekszosci kiepsko, jak wasi faceci to znosza? mojego jak zawsze zostawialam tydzien bez to ocieral sie o mnie a spodnie wciaz pełne Mi skurcze dzis odpuscily, a juz tak sie zamartwialam, zaczelam czytac o oddzielaniu sie lozyska, skracajacej szyjce macicy i innych tragicznych historiach, a potem spac nie moglam. Wczoraj przywiozłam od siostry 2 torby ciuszkow dla maluszka A jesli chodzi o kapiele to rozluzniaja miesnie macicy i ciepla kapiel nie powinna byc dluzsza niz 15 minut
Spełniona mama, zakochana żona, szczęśliwa kobieta. Edytowane przez tabaska25 Czas edycji: 2015-11-02 o 12:32 |
|
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na szczescie lustro mam w sypialni za drzwiami, wiec nie jest trudno je ominac ![]() No wlasnie kciuki dla wszystkich wizytujacych! Mialam napisac wczesniej ale zaczelyscie z tym seksem
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze na temat kąpieli:
http://dzieci.pl/kat,1033567,title,D...uticaid=615ded
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym z chęcią chciała coś więcej z małżem, ale mamy zakaz od początku no i cóż trzeba czekać do maja, bo podobno po porodzie 6 tygodni jest wstrzemięźliwość żeby tam już w środku wszystko sie wygoiło, ale jakoś trzeba sobie inaczej radzić
W ogóle moje bimbały zrobiły się ogromne! A suty i otoczka to już w ogóle A moje libido jest takie, że na początku nie miałam na nic ochoty, a teraz jak chce to nie mogę
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość kompleksów siedzi w naszych głowach.Masz na pocieszenie fotkę :P Pierwsza to wakacje 2011, a druga to lipiec tego roku, kiedy powstało nasze dziecię. Teraz dodajcie sobie w myślach jakieś 8 kg - bo tyle od lipca mi przybyło
1 IV 2010 Mój primaaprilisowy chłopak 29 IV 2012 Zaręczona 4 V 2013 Żona ![]() 31.III.2016 Córeczka ! Edytowane przez MiniMonix Czas edycji: 2015-11-02 o 12:59 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przynajmniej jak my zalatwialismy w zeszłym roku to nie było takiego wymagania.---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- A mi się taka gorąca kąpiel marzy. ..:-(
Edytowane przez beth007 Czas edycji: 2015-11-02 o 12:48 |
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
jestem...i jadę do szpitala. Ciśnienie 80/60, schudłam 3 kg w 15 tygodniu ciąży to tak dosyć dużo wg lekarki. Na moje szczęście szyjka macicy się nie skraca, ma 3 cm. Ból brzucha jest niepokojący ale to może być rozrastająca się macica. Wymioty się utrzymują więc muszą posprawdzać elektrolity. Zrobią dokładne badania i może zastrzyki spowodują i kroplówki, że przestanę haftować po wszystkim co zjem.
|
|
|
|
#439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oby było wszystko w porządku!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
Kabriela potrzymaja 3-5 dni i wypuszcza, a nabierzesz sil! Nosek do gory
️Beth007 mnie tez sie marzy, w takim wrzatku no ale coz teraz tylko cieple kapiele, krotko i przy otwartych drzwiach
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I teraz jest tak - nawet najchudsza będzie miała kompleksy jeśli będzie chciała! Inne jej powiedzą : aś Ty głupia patrz na mnie - bo każda do siebie przyrównuje (co jest normalne). Ja dłuuuuugo pracowałam nad tym by się pozbyć moich kompleksów i pokochać siebie i teraz jest awesome! Kocham moje ciałko i jak się zmieni to też będę je kochać i będę się sobie podobać Kiedyś jak byłam mierzyć suknie ślubne i czekałam w kolejce przeżyłam super sytuacje 2 laski były przede mną, więc słyszałam je i widziałam ![]() Jedna chucherko - ciągle źle wyglądała w sukienkach, każda beznadziejna bo ją pogrubia, skraca i tysiąc innych problemów. Druga większa babka, no miała i tu i tam ale miała taką osobowość nie wiem jak to określić ... pociągającą i kobiecą - po prostu była świadoma swojej kobiecości! Ubierała się świetnie, mimo wylewających się fałdek to naprawdę świetnie. Jak założyła sukienki to piała z zachwytu nad samą sobą (no w taki naprawdę kobiecy i uroczy sposób). Mówiła np: "ale mam biust w tej sukni wielki - mąż i goście padną z wrażenia" śmiała się a jej przyjaciółka razem z nią. Ja też się śmiałam i cieszyłam bo naprawdę nie wiem jak to możliwe, ale wyglądała w tych sukienkach rewelacyjnie! A ta szczupła wyglądała tak jak mówiła - beznadziejnie... Od dawna też uważam, że w to co wierzymy i to jak na siebie patrzymy, to się spełnia i bardzo wpływa na nasze życie. Dlatego ja nigdy przy mężu nie powiedziałam, że coś mi się we mnie nie podoba - bo po co zwracać jego uwagę na moje mankamenty? Wady mam i będę mieć. Podzieliłam wady na: te co mogę zmienić - i nad nimi pracowałam i pracuję te co nie mogę zmienić, jedynie zaakceptować (typu: garbaty nos, pajączki na nogach i takie tam). Nie przeszkadzają mi te wady, wręcz je lubię i przestałam je postrzegać negatywnie BO to ze sobą samą przeżyję całe życie - więc chcę je przeżyć jak najszczęśliwiej i czerpać jak najwięcej radości z bycia samą ze sobą dlatego sama się komplementuję i już nie potrzebuję by ktoś mi coś miłego powiedział (oj kiedyś pragnęłam tego jak nie wiem co!!).Po za tym skoro mam żyć ze sobą szczęśliwie to muszę mieć dobre myśli o moim ciele - dla mnie myśli mają moc, jeśli skupiałabym się na negatywach to tylko przyciągałabym więcej negatywów, widziałabym ich jeszcze więcej.A tak to widzę tylko pozytywy moje i innych ludzi i sobie żyję szczęśliwie co niektórych wkurza (np. u mnie w pracy mi mówią bym zeszła na ziemie i bym troszkę pocierpiała - kretynizm ).Nie narzekam, lubię poniedziałki, lubię moje wypadajace i słabe włosy (a co i tak są piękne bo nie muszę ich farbować często i nie mam nigdy odrostów ), lubię moja niedoskonałą cerę, mimo tych niedoskonałości ma ona swoje zalety, które widzę codziennie. Lubię moje nogi, mój mały biust a ten duży ciążowy też lubię ![]() I lubię mój tłuszczyk na brzuchu hihi jest jaki jest, ale jest mój i ja nie będę pakowała w niego negatywnych myśli i opinii bo całe moje ciało jest doskonałe No dobra:P nie będę lecieć dalej ale taką listę robię sobie co jakiś czas piszę sobie swoje zalety, wady po to by właśnie nad nimi popracować i zaakceptować, pokochać, polubić ewentualnie wymyślić plan jak je zmienić ![]() Dobra troszkę długi post ale ten temat jest hmm dla mnie ważny bo uważam, że wcześniej nie "żyłam szczęśliwie" a teraz żyję radośnie jak małe dziecko I życzę wam jak nawięcej radochy z zbliżeń z facetem, z zbliżeń same z sobą (a co! ) , z zadowolenia z siebie i bycia dumną z siebie, z poczucia, że jesteście wspaniałe i cudowne i wyjątkowe (bo jesteście! ) i z czucia się seksowną i kobiecą i namiętną (mmmm ! ). Heheh lubię o tym pisać bo nawet pisanie poprawia mój seksualno-kobiecy nastrój ![]() A teraz czas na sałatkę gyros
|
|
|
#443 |
|
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Witajcie mamusie
![]() Czy można do Waszego zacnego grona jeszcze dołączyć? Wiem wiem.. robię to rychło w czas Ale lepiej późno niż wcale, prawda? ![]() Może napiszę kilka słów o sobie ![]() Mam na imię Magda. Mam 31 lat, mąż 35, po ślubie 4 lata i spodziewamy się pierwszego dziecka. Termin porodu, wg OM mam wyznaczony na 21.04.2016 r. Teraz jestem w 16 tc. (15 t. 6 d.). Póki co płeć jeszcze nie jest nam znana. W środę mam kolejną wizytę. Dodatkowo leczę się na lekką nadczynność tarczycy, wykrytą podczas pierwszych zleconych badań krwi. No i jak przyjmiecie?
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
I ja też mam niedoczynność i codziennie z rana na czczo super pigułeczka i podobno po ciąży dalej będę chwile musiała brać powoli zmniejszając dawki No to czekamy na najbliższe USG ja też płci nie znam
|
|
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
głowa do góry i szybko Cie postawią na nogi, zobaczysz ![]() Neocleo witaj!
|
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
Neocleo ojjj nie wiem czy przyjmiemy, masz cos na przekupienie?
zartuje! Super ze jestes! Zdrowka dla Ciebie i malenstwa!![]() Poli ... Ale dalas wywod ️Ja tam uwazam ze duzo zalezy od faceta. Z poprzednim bedac wiecznie szukalam pochwal i komplementow od innych. Zdradzalam...przykre.. A teraz? Zaden facet poza moim Rafeallo sie nie liczy. Dzieki Niemu pokochalam moje mega male cycki... i w ogole...czuje sie przy Nim kobieta, a cza ciazy? Mega dobrze czuje sie z rosnacym brzuszkiem i cyckami. Widze jak on na mnie magicznie patrzy...to jest to!
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że Cię przyjmiemy |
|
|
|
|
#450 | ||
|
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Staram sie cos zadzialac raz na kilka dni, bo szkoda mi meza, ale nie jest tak super jak kiedys. W ogole kiedys jeszcze tak bedzie?

niestety nie każda z nas może buuu:-( ale cóż...

Czy będzie po ciąży tak samo? Nie wiem.. Mam nadzieję, że po porodzie moje narządy nie będą bardzo zmasakrowane 

️