Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016 cz41 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-12, 12:09   #421
Wanilka5
Idealna Źona; )

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

Dobry w południe
Jakoś jak jest ze mną Tż to uwielbiam spać długo i leżeć z nim w łóżku; )A u mnie byłam u lekarza z nogą o 20 dopiero z Tż ładnie się goi chodź jest spuchnieta mam nadal nie chodzić na niej tż lekko opierać
I przed świętami ściagaty szwy nie wiem czy wam pisałam ale został mi kawałek sroby bo się ulamala; / i na zdjęciach widać ze lekarze którzy mi je wkrecaly popełnili błąd i jedna na 2 na krzyż się przeciela i juz 2 miesiące po wypadku się złamała czy w marcu 2010 roku;/ no trudno mam małego gratis w sobie; (jak znajdę chwilkę to nadrobie wqs
Mielno dnia
Stary 2015-12-12, 12:09   #422
Iskra14
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

Musze zrobić trening, ale mi się nie chce
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 12:21   #423
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
Byliśmy po wóóóóódke

85 butelek Stumbrasa leżakuje sobie do sierpnia
Braliśmy z hurtowni alkoholu w naszym mieście po 25,32zł
super
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 12:27   #424
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Tetrik ja wstaje codziennie o 5 rano i w sobote budze sie 7-8... W niedziele pospie dluzej, bo zdarza sie, ze do 10, ale potem w poniedzialek jestem nieprzytomna, bo nie odpoczywam w weekend w ogole...
5, o matko ja o 7 jestem nieprzytomna.

Ja zaraz jadę do galerii, chciałabym kupić jakiś szalik dla TŻ na Święta i stanik dla siebie. Tłumy mi nie straszne
Stary 2015-12-12, 12:29   #425
asdii
Wtajemniczenie

Dzień dobry! Wczoraj Tż przyjechał, więc trochę wypadłam w dyskusji
Przywiózł mi narty i reszte sprzetu, bo miałam ze znajomymi jechać jutro na stok, ale warunki lipne więc trzeba będzie odłożyć. Może w piątek się uda, więc dokładam się do prośby o mróz

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
o widzisz, to nawet nie wiedzialam ze to sa sieciowki jak u ciebie bylo cenowo? Byly jakies ladne suknie do 3000? To raczej drozsze salony i obawiam sie ze malo sukien bede miala do mierzenia
Ja byłam w Cymbeline i tragedia. Te co mierzyłam to wszystkie ponad 3000, raczej koło 5, a brzydkie i sztywne (ja mierzyłąm kontrafałdy). Poniżej 3 to widziałam tylko z salonowych na wyprzedaży. A babeczka do mnie na wstępnie, że niewiele przymierzę, bo oni mają takie suknie powyżej 8 tysi i za samo mierzenie pobierają opłatę

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Zamówiłam te koperty na paper concept tak jak mi któraś mówiła. Przepraszam, ale nie pamiętam kto, ale dziękuję
Nie ma sprawy, polecam się

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53772042]Blanka myśle ze to wynika z faktu ze jesteś w domu bo jakbyś miała prace tez by było inaczej [/QUOTE]

No właśnie miałam to samo pisać Poza tym, przepraszam, że to napiszę, ale jak ja bym obrywała za każdym razem jak wracam do domu, to też wolałabym siedzieć w pracy...
Odpuść trochę i zajmij się sobą, a nie, że tylko myślisz o tym, jaki to twój Tż jest niedobry i jak cię olewa, bo trochę chyba się sama napędzasz. Spotykaj się ze znajomymi, wychodz gdzieś, nie siedz w domu - znajdz sobie jakiekolwiek zajęcie byle tylko nie mieć czasu na myślenie o tej sytuacji, bo to wszystko pewnie AŻ tak źle nie wygląda, a sama to nakręcasz
A poza tym to ja miałam podobnie. Tylko że my z tż jesteśmy w związku na odległość, a i tak wychodziła ze mnie furiatka i potrafiłam dzień w dzień robić mu afere przez telefon, że za dużo pracuje, że mnie olewa, że mógły w piątek kończyć wcześniej i do mnie przyjeżdżać, a jak jechał w delegację, to już w ogóle było strasznie (bo nawet przez telefon nie mogliśmy za dużo gadać, bo to jeszcze nie były czasy darmowych międzynarodowych połączeń). No i też szykowałam obiadki i czekałam i się wkurzałam. I w momencie kiedy zaczęłam myśleć też o sobie i stawiać siebie na pierwszym miejscu (egoistyczne, ale skuteczne) to przeszło. Bo teraz jak chce gdzieś wyjść to wychodzę, a nie mam w głowie czegoś takiego, że przecież tż, ze ma przyjechać, że trzeba ucztę przygotować, no trudno, przyjdę później, jak nie zdążę ugotować to gdzieś pójdziemy zjeść, albo poczeka. Jak chce gdzieś jechać to jade, a nie zastanawiam się, że nie powinnam, bo stracę możliwość spędzenia czasu z tżtem. Nawet to że jade w weekend i tracimy ten czas, a przeciez nie widzimy się na codzień nie szkodzi naszemu zwiazkowi, a wrecz pomaga, bo mamy o czym pogadać (opowiedzieć o wyjeździe) i można też odpocząć od siebie, bo taki utarty schemat związku (nawet takiego weekendowego) bardzo męczy i powoduje spiny.

Więc nie łam i wrzuć na luz. A dzisiaj spadaj do kina, na drinka z koleżanką, na spacer, gdziekolwiek, ale zrób coś dla siebie!

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie banany co do sukienki. Czytałam na telefonie,wiec nie zacytuje teraz, ale odpowiadam już na pytania.Jak będzie wyglądać? NIE WIEM ...
Ja za Tobą nie nadążam A ta różowa, którą kiedyś pokazywałaś? Nie kupiłaś jej czy jak? Proszę o rozpisanie, jaka kiecka na który ślub bo nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Hej,
Można dołączyć?
Jesteśmy z Tż razem od 4 lat.
21 listopada Tż mi się oświadczył i dość spontanicznie zdecydowaliśmy, że 2016 to będzie nasz rok.
Mamy już ustaloną datę 14 sierpnia.
hej
Co do zespołu - dla mnie było to podstawowe kryterium - 100% na żywo. Nie chciałam nawet rytmu z nagrania czy "organek" więc musiała być perkusja.

Cytat:
Napisane przez kotzdzisiu Pokaż wiadomość
Też zjadłam owsianke z jabłkiem,cynamonem i serkiem wiejskim, do tego czystek
Pierniczki mama piekła, ja tylko przyozdobie
Widzę owsiankowy dzień Ja też jadłam, ale z brzoskwiniami

Cytat:
hej

Witam się

Byliśmy po wóóóóódke

A wczoraj byliśmy u złotnika wstępnie sie na obrączki ugadać. I złotnik zrobi nam na święta srebrne odlewki wg wzoru jaki chcemy plus u mnie wprawi do tego srebra jakieś cyrkonie tanie. Da nam na święta abyśmy ponosili, stwierdzili czy rozmiar będzie ten i czy na pewno taki wzór. A po nowym roku już konkretnie zamówimy złote
Graulacje

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
GrAtuluję

Chyba będziemy ostatni bez wódki
Spoko, my też nie mamy i jak tak dalej pójdzie to nie będziemy mieć, bo zleciłam to TŻtowi, a on nadal wszystkie tematy ślubne ma w

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 12:32   #426
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
tylko, że to nie jest pierwszy raz kiedy Blanka pisze w taki sposób, że ja to tak właśnie odbieram
Ja się nie zgadzam
Jak na razie to on ją tylko olewa - w pracy ma ją gdzieś (a przecież na kolegów ma tam czas), po pracy też; wytłumaczenie to większa ilość kasy, ale tego też nie ma. I mam wrażenie, że i tak Blanka jest spokojna, bo ja bym potraktowała A. dużo ostrzej uważam, ze nad związkiem trzeba pracować razem i nie ma miejsca na gorsze traktowanie drugiej osoby. Jemu praca przez kilkanaście godzin pasuje, ale to nie znaczy, że ma to akceptować. Zawsze można zarabiać więcej, bo potrzeba na dziecko, dom/mieszkanie, wakacje i mają tak całe życie się mijać...

Cytat:
H
Dziękuję za wszystkie banany co do sukienki. Czytałam na telefonie,wiec nie zacytuje teraz, ale odpowiadam już na pytania.Jak będzie wyglądać? NIE WIEM Tzn mam koncepcję, taką podobną jak początkowo. Tzn dwie warstwy, prościutki spód w kolorze ecru - gorsetowa góra, odcięcie w talii i kilka warstw muślinu. Gorset może obszyty koroneczką a może nawet nie,tylko z kilkoma naszyciami z gipiurki. Nie wiem.Coś o kształcie tego z załącznika nr 1 i 2. Druga warstwa, różowa (któraś pytała,czy rezygnuję z różu - odpowiedź brzmi NIGDY , to było moje główne założenie i moje marzenie, nie widzę siebie w innej sukni ), będzie z kilku warstw tiulu, będzie robiła efekt trochę tej różowej,którą mierzyłam. Od razu będzie z rękawkami, w kroju takim jak to zdjęcie różowej sukni albo jak zdjęcie białych dalej. Ona będzie zdejmowana i mam zamiar zrobić z 5 cm dłuższą,żeby była tak zwiewna Po oficjalnej części zdejmę i zostanę w białej,a potem sobie na sesję założę Ogólnie na styczeń krawcowa uszyje "bazę" czyli szkielet gorsetu i do tego będziemy już na mnie dobierać material,wzory,ozdoby.

Co do samej krawcowej. Jestem zachwycona. Jak tam weszłam to znalazłam się w krainie czarów Maleńka pracownia, ale wiszą tam takie cuda,że od wejścia wiedziałam,że to TO. Z panią rozmawiało się genialnie,rozumiała mnie bez słów, nie miałam abolutnie tego wrażenia,co wszędzie indziej,czyli "wymyśliła sobie coś i cuduje". Ona po prostu rozumiała i wiedziała. Powiem szczerze. Po prostu się tam popłakałam ze szczęścia,a wylewna nie jestem. Uśmialyśmy się,że chyba miałam tak trafić po prostu
Super jaka cena?

Cytat:
Hej,
Można dołączyć?
21 listopada Tż mi się oświadczył i dość spontanicznie zdecydowaliśmy, że 2016 to będzie nasz rok.

Generalnie z przygotowań mamy niewiele: msza w Kościele + nauki + sala.
Widzieliśmy się z 2 fotografami, ale ostatnio znalazłam trzeciego i myślę, że to będzie właśnie ten . Kamerzysty nie chcemy. Mamy też wstępnie wytypowane zaproszenia

Co do zespołu, mamy na oku 3. Powiedzcie proszę, czy czy Wasze zespołu grają w 100% na żywo? bo my mamy informację od jednego zespolu, ze grają wszystko na żywo, a mamy też jeden zespół który słyszeliśmy na weselu znajomych i bardzo nam się podobał, ale okazało się, ze oni mają nagrany swój podkład i tylko "dogrywają". I byliśmy na nich prawie zdecydowani, a ta informacja mnie jakoś zniechęciła...Zastanawiam się czy słusznie

Toż się rozpisałam na "dzień dobry"
Cześć ove

Cytat:
hej

Witam się

Byliśmy po wóóóóódke

W końcu ktoś ma ilość podobną do naszej

Mamy świadka
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 12:48   #427
Cherry_Muffin
nibyżona

lenka super

zxc gratki swiadka

lolus super, ze w koncu bedziesz w 100% zadowolona!

ja nalozylam henne, ogladamy z Tz Archiwum X bo leci na Fox od nowa i stwierdzil, ze bym mogla tam teraz zagrac tak wygladam z tym kokonem na wlosach
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 12:50   #428
pannamima
Zakorzenienie

zxc super
My nadal nie mamy...
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 12:53   #429
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotzdzisiu Pokaż wiadomość

Podobno jest coś takiego jak synchronizacja okresów kobiet które mieszkają razem, może na wątku też to działa

Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Hej, szybko ogarniam dom i wybieram się do c&a bo mam promocyjne bony na zakupy. Przy okazji odbiorę TŻ z pracy
ja byłam dziś w C&A (też mam bony ) i jak sobie chodziłam po sklepie to w centrum handlowym ogłosili alarm przeciwpożarowy i trzeba było wyjść ze sklepów

witam się sobotnio
i witam nową

drobne porządki a popołudniu jadę do koleżanki na urodzino-parapetówkę po ślubie wprowadziła się do swojej teściowej i właśnie skończyła z mężem urządzać piętro
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 12:58   #430
CrayOn
Wife!

Panna a my się zastanawiamy. Bo świadkiem ma być brat Tż i mój brat, z tym, że moj jakiś bunt przechodzi trochę po nie w czasie rozstał się z dziewczyną ( toksyczny związek ) ale nadal ma nadzieję, że się zejdą. Strasznie się zmienił przez to zrobił się nieodpowiedzialny i już kolejny raz trochę nas olał i zawiódł nasze zaufanie... i nie wiem co robić...

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 13:08   #431
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość

Ja za Tobą nie nadążam A ta różowa, którą kiedyś pokazywałaś? Nie kupiłaś jej czy jak? Proszę o rozpisanie, jaka kiecka na który ślub bo nie ogarniam
Bo ja sama nie nadążam Różową mierzyłam używaną. Chciałam ją kupić na miejscu praktycznie,ale byla na mnie sporo za mała,wiec chciałam napisać najpierw do krawcowej,czy uda się bez uszczebku poszerzyć Okazało się,że nie. 1000 zł - od razu bym brała.Ale nowa kosztowała prawie 3200,wiec trochę zwlekałam. Stwierdziłam,że pójdę do krawcowej spytać,czy mi uszyje taką, z moimi poprawkami. No i wczoraj ostatecznie poszłam,z nastawieniem,że jak się nie dogadam,to tego samego dnia idę zamówić tą różową w salonie (do wczoraj było - 15 % z okazji mikołajek), ale dogadałam się, babka zdecydowanie ogarnia moją wizję,wiec kiecka będzie podobna,ale troszkę inna , no i co dla mnie ważne bardziej komfortowa,bo dwuwarstwowa i nie będę miała problemu z tańczeniem i grzaniem się. I to na kościelny.

Na cywilny mam tą co w klubie na 1 stronie, też ostatnio byłam u krawcowej do skrócenia
wiem,pogmatwane :P

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;53775441]
Super jaka cena?

Mamy świadka [/QUOTE]
1800-2000 zł

Gratulacje!!!
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 13:14   #432
klakla91
Zakorzenienie

Lenka gratuluję zakupu i wyboru oobrączek

Ja padam a dopiero dwie szafy sprzatnelam
Ale to może przez @ nie mam siły.

Tez mam ostatnio z TZem problemy, mam nadzieje ze przejściowe..

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Loluś super cena

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 13:14   #433
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo ja sama nie nadążam ...
No to teraz juz wszystko wiem
I dobrze, że to tak wygląda, bo gdybyś wymyśliła coś innego niż ten róż to chyba bym Ci...

CrayOn- pogadaj z bratem, może on nie jest świadomy tego, że swoim zachowaniem robi Ci przykrość. Wiesz w takich sytuacjach człowiek myśli tylko o sobie i swoim wielkim nieszczęściu, a nie dostrzega innych.

Stary 2015-12-12, 13:22   #434
fioleciasto
Zakorzenienie

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;53775441]Ja się nie zgadzam
Jak na razie to on ją tylko olewa - w pracy ma ją gdzieś (a przecież na kolegów ma tam czas), po pracy też; wytłumaczenie to większa ilość kasy, ale tego też nie ma. I mam wrażenie, że i tak Blanka jest spokojna, bo ja bym potraktowała A. dużo ostrzej uważam, ze nad związkiem trzeba pracować razem i nie ma miejsca na gorsze traktowanie drugiej osoby. Jemu praca przez kilkanaście godzin pasuje, ale to nie znaczy, że ma to akceptować. Zawsze można zarabiać więcej, bo potrzeba na dziecko, dom/mieszkanie, wakacje i mają tak całe życie się mijać...

Super jaka cena?

Cześć ove

W końcu ktoś ma ilość podobną do naszej

Mamy świadka [/QUOTE]

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 13:28   #435
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
No to teraz juz wszystko wiem
I dobrze, że to tak wygląda, bo gdybyś wymyśliła coś innego niż ten róż to chyba bym Ci...

CrayOn- pogadaj z bratem, może on nie jest świadomy tego, że swoim zachowaniem robi Ci przykrość. Wiesz w takich sytuacjach człowiek myśli tylko o sobie i swoim wielkim nieszczęściu, a nie dostrzega innych.
No coś Ty, ja musze byc barbie

Dobrze gadasz to pogrubione
It never fails.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 13:37   #436
CrayOn
Wife!

Asdii rozmawiałam z nim tysiące razy ale jak grochem o ścianę... było juz ok i nagle znów się posypało. Nie da sobie przetłumaczyć, wie swoje i ooo. A ona już powiedziała, że do niego nie wróci, on ma dalej nadzieję i przez to sypią mu się relacje ze wszystkimi nie tylko ze mną

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 13:43   #437
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Chyba jestem najmniej zdecydowaną dziewczyną na wątku Jakieś fatum, w pm2015 też była taka jedna moja imienniczka,która do miesiąca przed ślubem nie mogła się na nic zcdecydować,a planowała ponad rok Jak ja!
Co do kiecy, na pewno Za to ja co do wystroju Codziennie mam w głowie inny styl i inne kolory. Aktualnie jestem przy rustykalnym, a wczoraj byłam przy pomarańczu.
Zaproszenia specjalnie wzięłam w miarę neutralne żeby do wszystkiego pasowały

Co do pracy to ostatnio ja dostałam zj.bkę :brzydal.
Generalnie pracuję 8-16 pon-pt, a w przyszłym tygodniu wzięłam sobie pracującą sobotę, bo po 1. Mamy na koniec roku straszny zapierdziel. Po 2. Płacą za 8 godz. 300 zł, a przy wizji wydania majątku do skarbówki liczę teraz każdy grosz.

Tż oczywiście wyskoczył z tekstem, że kasa dla mnie ważniejsza niż rodzina Ot, taka mikro awanturka

Dostałam projekt zaproszeń Jest super, zamawiam i już wiem, że to świąt na 100% do mnie dotrą
Stary 2015-12-12, 13:47   #438
tija93
Zakorzenienie

Hej

Dawno się nie odzywałam, ale jestem w miarę na bieżąco

Ze spraw ślubnych nic w tym miesiącu nie ruszyło. Po nowym roku będziemy przyspieszać, bo zostaną 2 miesiące Dzisiaj 3 miesiące mamy do ślubu

Cytat:
Dzień dobry.wieczór w nowym wątku!

Przychodzę z newsem Aż mi się śmiać chce który.raz to mówię,ale tym razem BRAK ODWROTU . Moja suknia się szyje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super!

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Do wszystkich wredot, którym zbliża się okres!
W Biedronce promocja -20% na podpaski, wkładki i tampony!

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Naprawdę myślicie dziewczyny, ze Ann ma rację???
Racji być może nie ma, ale uważam, że powinniście spokojnie pogadać. Bez krzyków i awantur. Może jesteście w stanie ustalić jako taki grafik. Ale planuje na kolejny tydzień mniej więcej powroty. Żeby wilk syty był i owca cała

Cytat:
Hej,
Można dołączyć?

Generalnie z przygotowań mamy niewiele: msza w Kościele + nauki + sala.
Widzieliśmy się z 2 fotografami, ale ostatnio znalazłam trzeciego i myślę, że to będzie właśnie ten . Kamerzysty nie chcemy. Mamy też wstępnie wytypowane zaproszenia

Co do zespołu, mamy na oku 3. Powiedzcie proszę, czy czy Wasze zespołu grają w 100% na żywo? bo my mamy informację od jednego zespolu, ze grają wszystko na żywo, a mamy też jeden zespół który słyszeliśmy na weselu znajomych i bardzo nam się podobał, ale okazało się, ze oni mają nagrany swój podkład i tylko "dogrywają". I byliśmy na nich prawie zdecydowani, a ta informacja mnie jakoś zniechęciła...Zastanawiam się czy słusznie

Toż się rozpisałam na "dzień dobry"
hej

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ja od dwóch godzin siedzę na zajęcia w ośrodku psychiatrycznym
I jak, już się utożsamiasz z pacjentami?

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;53775441]

Mamy świadka [/QUOTE]

Stary 2015-12-12, 13:48   #439
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Co do kiecy, na pewno Za to ja co do wystroju Codziennie mam w głowie inny styl i inne kolory. Aktualnie jestem przy rustykalnym, a wczoraj byłam przy pomarańczu.

Dostałam projekt zaproszeń Jest super, zamawiam i już wiem, że to świąt na 100% do mnie dotrą
Miałam to samo,do momentu aż salę zamówiliśmy Teraz wiem,że nie pasuje mi to to i tamto,a pasuje jedno,które mi sie podoba i tak bedzie

oo,pokaz projekt!
It never fails.
Stary 2015-12-12, 13:53   #440
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Asdii rozmawiałam z nim tysiące razy ale jak grochem o ścianę... było juz ok i nagle znów się posypało. Nie da sobie przetłumaczyć, wie swoje i ooo. [/COLOR]
No to chyba to taki typ, że trzeba przeczekać. A mówiłaś mu już o świadkowaniu? Ja bym postawiła sprawę jasno i powiedziała "słuchaj stary, chciałam żebyś był moim świadkiem, bo jesteś mi bliski, ale to co ostatnio odpier... to mi się nie podoba, bo nie chce mieć takiego świadka, który będzie tylko się sobą zajmował i nie pomoże mi w niczym. Jeśli chcesz być moim świadkiem to się ogarnij i musisz mi obiecać, że mi pomożesz z tym całym burdelem"

Cytat:

Stary 2015-12-12, 13:53   #441
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Miałam to samo,do momentu aż salę zamówiliśmy Teraz wiem,że nie pasuje mi to to i tamto,a pasuje jedno,które mi sie podoba i tak bedzie

oo,pokaz projekt!
Za sekundę wyślę Ci na fb, bo za dużo w nich naszych danych
Stary 2015-12-12, 14:00   #442
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:

Co do pracy to ostatnio ja dostałam zj.bkę :brzydal.
Generalnie pracuję 8-16 pon-pt, a w przyszłym tygodniu wzięłam sobie pracującą sobotę, bo po 1. Mamy na koniec roku straszny zapierdziel. Po 2. Płacą za 8 godz. 300 zł, a przy wizji wydania majątku do skarbówki liczę teraz każdy grosz.

Tż oczywiście wyskoczył z tekstem, że kasa dla mnie ważniejsza niż rodzina Ot, taka mikro awanturka

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Za sekundę wyślę Ci na fb, bo za dużo w nich naszych danych
Tez chce zobaczyć

Stary 2015-12-12, 14:03   #443
Cherry_Muffin
nibyżona

fiole wybacz, ze sie przyczepie, ale to jest ktorys raz jak cytujesz spory post tylko zeby dodac emotke pewnie jestes na telefonie i nie widac, ze jest taki duzy, ale lepiej sie wtedy odniesc do osoby i tak odpowiedziec, bo ciezko sie potem przeglada mam nadzieje, ze Cie nie urażę, po prostu to tak samo działa jak z cytowaniem postów ze zdjęciami

siedze z henną i skręcam się z bólu wcale za tym nie tęskniłam. za 5 dni pójdę na badania krwi, bo mam pakiet hormonalnych do zrobienia i babeczka mówiła, że najlepiej w 6-8dniu cyklu przyjść.
16.10.2017r. T ♥

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 14:15   #444
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
super

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Ze spraw ślubnych nic w tym miesiącu nie ruszyło. Po nowym roku będziemy przyspieszać, bo zostaną 2 miesiące Dzisiaj 3 miesiące mamy do ślubu
ale już blisko
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 14:17   #445
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Tez chce zobaczyć
Poszło na pw

Odnoście zaproszeń! Mamy 3 zaproszenia dla 1 rodzinki. Osobne dla babci, osobne dla ciotki i wujka i osobne dla kuzynki. Wszyscy mieszkają razem. Wysłać te zaproszenia razem w jednej kopercie? (w sensie 3 koperty w 1 zbiorczej) czy bawić się w osobne znaczki?

Edytowane przez Akkma
Czas edycji: 2015-12-12 o 14:19
Akkma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 14:25   #446
fioleciasto
Zakorzenienie

Cherry Nie ma sprawy, dobrze ze mowisz

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Tija ale blisko!

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Poszło na pw

Odnoście zaproszeń! Mamy 3 zaproszenia dla 1 rodzinki. Osobne dla babci, osobne dla ciotki i wujka i osobne dla kuzynki. Wszyscy mieszkają razem. Wysłać te zaproszenia razem w jednej kopercie? (w sensie 3 koperty w 1 zbiorczej) czy bawić się w osobne znaczki?
Tez mam taka sytuację i chyba wyśle w jednej zbiorczej zeby wszystkie na pewno równo doszły

Stary 2015-12-12, 14:26   #447
Cherry_Muffin
nibyżona

Akkma ja bym każde w osobną zapakowała a potem w jedną dużą myślę, że to nic złego skoro mieszkają pod jednym dachem

fiole
16.10.2017r. T ♥

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 14:26   #448
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Hej

Dawno się nie odzywałam, ale jestem w miarę na bieżąco

Nie zauważyłam Twojego posta. Ale blisko!

Cytat:
Poszło na pw

Chyba w jednej, tylko w adresie chyba wymienić wszystkich zainteresowanych. Ja bym tak zrobiła

Stary 2015-12-12, 14:28   #449
Iskra14
Zakorzenienie

Ja bym wysłała w jednaj zbiorczej i zaadresowała tak jak pisze asdii

Wybrałam kamerkę sportową dla tż. Teraz tylko zamówić - kolejny prezent (problem) z głowy!
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 14:33   #450
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Poszło na pw

Proponuję tak jak Cherry My też mamy dwa zaproszenia do jednego domu, ale tutaj akurat wręczamy osobiście

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości