|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Idealna Źona; )
|
Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016
Dobry
w południeJakoś jak jest ze mną Tż to uwielbiam spać długo i leżeć z nim w łóżku; )A u mnie byłam u lekarza z nogą o 20 dopiero z Tż ładnie się goi chodź jest spuchnieta mam nadal nie chodzić na niej tż lekko opierać I przed świętami ściagaty szwy nie wiem czy wam pisałam ale został mi kawałek sroby bo się ulamala; / i na zdjęciach widać ze lekarze którzy mi je wkrecaly popełnili błąd i jedna na 2 na krzyż się przeciela i juz 2 miesiące po wypadku się złamała czy w marcu 2010 roku;/ no trudno mam małego gratis w sobie; (jak znajdę chwilkę to nadrobie wqs ![]() Mielno dnia |
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016
Musze zrobić trening, ale mi się nie chce
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja o 7 jestem nieprzytomna. Ja zaraz jadę do galerii, chciałabym kupić jakiś szalik dla TŻ na Święta i stanik dla siebie. Tłumy mi nie straszne
|
|
|
#425 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Wczoraj Tż przyjechał, więc trochę wypadłam w dyskusji
Przywiózł mi narty i reszte sprzetu, bo miałam ze znajomymi jechać jutro na stok, ale warunki lipne więc trzeba będzie odłożyć. Może w piątek się uda, więc dokładam się do prośby o mróz ![]() Cytat:
Cytat:
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53772042]Blanka myśle ze to wynika z faktu ze jesteś w domu bo jakbyś miała prace tez by było inaczej [/QUOTE]No właśnie miałam to samo pisać Odpuść trochę i zajmij się sobą, a nie, że tylko myślisz o tym, jaki to twój Tż jest niedobry i jak cię olewa, bo trochę chyba się sama napędzasz. Spotykaj się ze znajomymi, wychodz gdzieś, nie siedz w domu - znajdz sobie jakiekolwiek zajęcie byle tylko nie mieć czasu na myślenie o tej sytuacji, bo to wszystko pewnie AŻ tak źle nie wygląda, a sama to nakręcasz A poza tym to ja miałam podobnie. Tylko że my z tż jesteśmy w związku na odległość, a i tak wychodziła ze mnie furiatka i potrafiłam dzień w dzień robić mu afere przez telefon, że za dużo pracuje, że mnie olewa, że mógły w piątek kończyć wcześniej i do mnie przyjeżdżać, a jak jechał w delegację, to już w ogóle było strasznie (bo nawet przez telefon nie mogliśmy za dużo gadać, bo to jeszcze nie były czasy darmowych międzynarodowych połączeń). No i też szykowałam obiadki i czekałam i się wkurzałam. I w momencie kiedy zaczęłam myśleć też o sobie i stawiać siebie na pierwszym miejscu (egoistyczne, ale skuteczne) to przeszło. Bo teraz jak chce gdzieś wyjść to wychodzę, a nie mam w głowie czegoś takiego, że przecież tż, ze ma przyjechać, że trzeba ucztę przygotować, no trudno, przyjdę później, jak nie zdążę ugotować to gdzieś pójdziemy zjeść, albo poczeka. Jak chce gdzieś jechać to jade, a nie zastanawiam się, że nie powinnam, bo stracę możliwość spędzenia czasu z tżtem. Nawet to że jade w weekend i tracimy ten czas, a przeciez nie widzimy się na codzień nie szkodzi naszemu zwiazkowi, a wrecz pomaga, bo mamy o czym pogadać (opowiedzieć o wyjeździe) i można też odpocząć od siebie, bo taki utarty schemat związku (nawet takiego weekendowego) bardzo męczy i powoduje spiny. Więc nie łam i wrzuć na luz. A dzisiaj spadaj do kina, na drinka z koleżanką, na spacer, gdziekolwiek, ale zrób coś dla siebie! Cytat:
A ta różowa, którą kiedyś pokazywałaś? Nie kupiłaś jej czy jak? Proszę o rozpisanie, jaka kiecka na który ślub bo nie ogarniam![]() Cytat:
Co do zespołu - dla mnie było to podstawowe kryterium - 100% na żywo. Nie chciałam nawet rytmu z nagrania czy "organek" więc musiała być perkusja. Cytat:
Ja też jadłam, ale z brzoskwiniami![]() Cytat:
![]() Spoko, my też nie mamy i jak tak dalej pójdzie to nie będziemy mieć, bo zleciłam to TŻtowi, a on nadal wszystkie tematy ślubne ma w |
||||||
|
|
|
#426 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak na razie to on ją tylko olewa - w pracy ma ją gdzieś (a przecież na kolegów ma tam czas), po pracy też; wytłumaczenie to większa ilość kasy, ale tego też nie ma. I mam wrażenie, że i tak Blanka jest spokojna, bo ja bym potraktowała A. dużo ostrzej uważam, ze nad związkiem trzeba pracować razem i nie ma miejsca na gorsze traktowanie drugiej osoby. Jemu praca przez kilkanaście godzin pasuje, ale to nie znaczy, że ma to akceptować. Zawsze można zarabiać więcej, bo potrzeba na dziecko, dom/mieszkanie, wakacje i mają tak całe życie się mijać...Cytat:
jaka cena?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamy świadka |
||||
|
|
|
#427 |
|
nibyżona
|
lenka super
![]() zxc gratki swiadka ![]() lolus super, ze w koncu bedziesz w 100% zadowolona! ja nalozylam henne, ogladamy z Tz Archiwum X bo leci na Fox od nowa i stwierdzil, ze bym mogla tam teraz zagrac tak wygladam z tym kokonem na wlosach
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
zxc super
![]() My nadal nie mamy... |
|
|
|
#429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) i jak sobie chodziłam po sklepie to w centrum handlowym ogłosili alarm przeciwpożarowy i trzeba było wyjść ze sklepów ![]() witam się sobotnio ![]() i witam nową drobne porządki a popołudniu jadę do koleżanki na urodzino-parapetówkę po ślubie wprowadziła się do swojej teściowej i właśnie skończyła z mężem urządzać piętro
|
||
|
|
|
#430 |
|
Wife!
|
Panna a my się zastanawiamy. Bo świadkiem ma być brat Tż i mój brat, z tym, że moj jakiś bunt przechodzi
trochę po nie w czasie rozstał się z dziewczyną ( toksyczny związek ) ale nadal ma nadzieję, że się zejdą. Strasznie się zmienił przez to zrobił się nieodpowiedzialny i już kolejny raz trochę nas olał i zawiódł nasze zaufanie... i nie wiem co robić...
|
#431 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Różową mierzyłam używaną. Chciałam ją kupić na miejscu praktycznie,ale byla na mnie sporo za mała,wiec chciałam napisać najpierw do krawcowej,czy uda się bez uszczebku poszerzyć Okazało się,że nie. 1000 zł - od razu bym brała.Ale nowa kosztowała prawie 3200,wiec trochę zwlekałam. Stwierdziłam,że pójdę do krawcowej spytać,czy mi uszyje taką, z moimi poprawkami. No i wczoraj ostatecznie poszłam,z nastawieniem,że jak się nie dogadam,to tego samego dnia idę zamówić tą różową w salonie (do wczoraj było - 15 % z okazji mikołajek), ale dogadałam się, babka zdecydowanie ogarnia moją wizję,wiec kiecka będzie podobna,ale troszkę inna , no i co dla mnie ważne bardziej komfortowa,bo dwuwarstwowa i nie będę miała problemu z tańczeniem i grzaniem się.Na cywilny mam tą co w klubie na 1 stronie, też ostatnio byłam u krawcowej do skrócenia ![]() wiem,pogmatwane :P [1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;53775441] Super jaka cena?Mamy świadka 1800-2000 zł ![]() Gratulacje!!!
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka gratuluję zakupu i wyboru oobrączek
![]() Ja padam a dopiero dwie szafy sprzatnelam ![]() Ale to może przez @ nie mam siły. Tez mam ostatnio z TZem problemy, mam nadzieje ze przejściowe.. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Loluś super cena
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
No to teraz juz wszystko wiem
![]() I dobrze, że to tak wygląda, bo gdybyś wymyśliła coś innego niż ten róż to chyba bym Ci... ![]() CrayOn- pogadaj z bratem, może on nie jest świadomy tego, że swoim zachowaniem robi Ci przykrość. Wiesz w takich sytuacjach człowiek myśli tylko o sobie i swoim wielkim nieszczęściu, a nie dostrzega innych. |
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;53775441]Ja się nie zgadzam
Jak na razie to on ją tylko olewa - w pracy ma ją gdzieś (a przecież na kolegów ma tam czas), po pracy też; wytłumaczenie to większa ilość kasy, ale tego też nie ma. I mam wrażenie, że i tak Blanka jest spokojna, bo ja bym potraktowała A. dużo ostrzej uważam, ze nad związkiem trzeba pracować razem i nie ma miejsca na gorsze traktowanie drugiej osoby. Jemu praca przez kilkanaście godzin pasuje, ale to nie znaczy, że ma to akceptować. Zawsze można zarabiać więcej, bo potrzeba na dziecko, dom/mieszkanie, wakacje i mają tak całe życie się mijać...Super jaka cena?Cześć ove ![]() W końcu ktoś ma ilość podobną do naszej ![]() Mamy świadka
|
#435 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Dobrze gadasz to pogrubione
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Wife!
|
Asdii rozmawiałam z nim tysiące razy
ale jak grochem o ścianę... było juz ok i nagle znów się posypało. Nie da sobie przetłumaczyć, wie swoje i ooo. A ona już powiedziała, że do niego nie wróci, on ma dalej nadzieję i przez to sypią mu się relacje ze wszystkimi nie tylko ze mną
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to ja co do wystroju Codziennie mam w głowie inny styl i inne kolory. Aktualnie jestem przy rustykalnym, a wczoraj byłam przy pomarańczu. Zaproszenia specjalnie wzięłam w miarę neutralne żeby do wszystkiego pasowały ![]() Co do pracy to ostatnio ja dostałam zj.bkę :brzydal. Generalnie pracuję 8-16 pon-pt, a w przyszłym tygodniu wzięłam sobie pracującą sobotę, bo po 1. Mamy na koniec roku straszny zapierdziel. Po 2. Płacą za 8 godz. 300 zł, a przy wizji wydania majątku do skarbówki liczę teraz każdy grosz. Tż oczywiście wyskoczył z tekstem, że kasa dla mnie ważniejsza niż rodzina Ot, taka mikro awanturka Dostałam projekt zaproszeń Jest super, zamawiam i już wiem, że to świąt na 100% do mnie dotrą
|
|
|
#438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dawno się nie odzywałam, ale jestem w miarę na bieżąco ![]() Ze spraw ślubnych nic w tym miesiącu nie ruszyło. Po nowym roku będziemy przyspieszać, bo zostaną 2 miesiące Dzisiaj 3 miesiące mamy do ślubu Cytat:
Cytat:
Racji być może nie ma, ale uważam, że powinniście spokojnie pogadać. Bez krzyków i awantur. Może jesteście w stanie ustalić jako taki grafik. Ale planuje na kolejny tydzień mniej więcej powroty. Żeby wilk syty był i owca cała Cytat:
I jak, już się utożsamiasz z pacjentami? [1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;53775441] Mamy świadka
|
|
#439 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Teraz wiem,że nie pasuje mi to to i tamto,a pasuje jedno,które mi sie podoba i tak bedzie ![]() oo,pokaz projekt!
|
|
#440 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Tez chce zobaczyć
|
|
#443 |
|
nibyżona
|
fiole wybacz, ze sie przyczepie, ale to jest ktorys raz jak cytujesz spory post tylko zeby dodac emotke
![]() siedze z henną i skręcam się z bólu wcale za tym nie tęskniłam. za 5 dni pójdę na badania krwi, bo mam pakiet hormonalnych do zrobienia i babeczka mówiła, że najlepiej w 6-8dniu cyklu przyjść.
|
|
#444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
Poszło na pw
![]() Odnoście zaproszeń! Mamy 3 zaproszenia dla 1 rodzinki. Osobne dla babci, osobne dla ciotki i wujka i osobne dla kuzynki. Wszyscy mieszkają razem. Wysłać te zaproszenia razem w jednej kopercie? (w sensie 3 koperty w 1 zbiorczej) czy bawić się w osobne znaczki?
Edytowane przez Akkma Czas edycji: 2015-12-12 o 14:19 |
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cherry Nie ma sprawy, dobrze ze mowisz
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Tija ale blisko! ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
|
#447 |
|
nibyżona
|
Akkma ja bym każde w osobną zapakowała a potem w jedną dużą
myślę, że to nic złego skoro mieszkają pod jednym dachem ![]() fiole
|
|
#448 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wysłała w jednaj zbiorczej i zaadresowała tak jak pisze asdii
![]() Wybrałam kamerkę sportową dla tż. Teraz tylko zamówić - kolejny prezent (problem) z głowy! |
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

w południe

ja o 7 jestem nieprzytomna.

[/QUOTE]
A ta różowa, którą kiedyś pokazywałaś? Nie kupiłaś jej czy jak? Proszę o rozpisanie, jaka kiecka na który ślub bo nie ogarniam
trochę po nie w czasie