|
|
#421 |
|
Komandor Kociak
|
Dot.: Tżtówki 2013 - cz. XIII
Dobry dziewczyny
U was też tak słoneczko świeci jak u mnie Cuddly ale się macie super i chyba jednak postawie na USA mimo że na początku broniłam się rękoma i nogami ![]() Jak u was pogoda? Może uda mi się wyciągnąć Tż na łyżwy
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda fajna. Zaraz idę zrobić drobne zakupy, później biorę się za sprzątanie, a po sprzątaniu odpoczynek.
Też chciałabym na łyżwy. Kiedyś, jak byłam młodsza szalałam na rolkach, ale suuuper było Pamiętam jak uczyłam się jeździć. Ech, jednak trening czyni 'mistrza'
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
cuddly super, pozwiedzacie
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- mnie gardlo boli.. dopiero wstalismy Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzwonił M dziś rano. Nie odebrałam, bo spałam
Ale oddzwoniłam, pogadaliśmy chwilę. Ostatni egzamin zaliczyłam na 4 ![]() Kawę wypiłam, biorę się za naukę, potem siłownia, babcia no i mam nadzieje, że M... Miłej soboty dziewczyny |
|
|
|
#425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby tak było. O, ja też się wytańczę dzisiaj, a co. Sama.
|
|
#426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;54795176] W czerwcu na dwa tygodnie do Kanady mamy w planach dwa miasta (które tez rozważamy na przeprowadzkę) i góry skaliste oraz Banff Ooooo jaaaa ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Mi się wydaje że przesadzasz, ale jesteś świeżo po rozstaniu więc to w sumie zrozumiałe ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
U mnie wiosna na całego
|
|||
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna pogoda, jadę na wieś do taty
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bywało niestety nie raz. Tyle, że nie jest tak powiedziane wprost, że "zabraniam Ci iść", tylko będą telefony, np. żebym mu podała kiedy mogę się widzieć i o której na najbliższe dwa tygodnie. Albo pytania, typu: czy uczelnia może być ważniejsza, niż my? I jak to mogę się nie widzieć? I kiedy będę miała czas od 7 rano...?
Takie sprytne wymuszanie A może jestem wściekła na niego i widzę wszystko w takich barwach czarnych...?
|
#429 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do USA obu nas na szczescie nie ciągnie, choć pozwiedzać kiedyś czemu nie ale mieszkać nie ![]() Cytat:
Gratulacje
|
||
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
ale póki co mnie wena do nauki opuscila... Pokoloruje troche notatek i na siłownię, jupii
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pada, leze w łóżkh
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
Konto usunięte
|
Ja w pracy wiec nawet nie wiem jaka pogoda
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochote na gofry
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się wprowadzić projekt czysta micha, ale nie daję rady. Za dużo tych słodyczy
Muszę się przygotować, bo mam wiele egzaminów w przyszłym tygodniu. Oczyszczam też telefon, bo taki mam bałagan, że szok. Wykasuje wszystko.
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie mam glowy do nauki zupełnie dzis. Zbieram sie i idę na ta siłownię. Coś slaby kontakt z M dziś. No trudno. Jego strata
Ja sobie pójdę do babci i będę happy, a on niech tam sobie siedzi beze mnie czy tam z kimś innym. Jak się nie zna to nie mój problem :P rozerwę się po poprawkach z kumplem, o. Nie mogę się doczekać aż się te poprawki skończą....
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, mój ex był bardzo zły na mnie, że pracowałam. Studiowałam dziennie i pracowałam na pół etatu. On się za nic nie chciał do mnie dopasować. Mówiłam mu, że mogę się spotkać np. o 19 jak wrócę z pracy, a on, że nie, ma dla mnie czas tylko do 18 bo potem CHYBA idzie z kumplami, jeszcze zobaczy czy będą mogli. Dodam, że widział się z nimi codziennie, mieszkali właściwie obok siebie. No i kumple też jacyś mocno zajęci nie byli - część "studiowała", czasem rano skoczyli na chwilę na zajęcia, pozostali nie robili nic, po prostu grali całe dnie na kompie Pytam się, nie możesz z nimi się zobaczyć wcześniej? Nie, bo X chyba pojedzie do dziewczyny wcześniej ciągle wszystko dopasowywal pod nich, ten jedzie do babci, ten na imprezę, ten do koleżanki - a ze spotkaniami ze mną ZAWSZE kombinowal tak, żeby to było wtedy jak oni nie mogą. Akurat ja nie mogę wtedy kiedy kumple są zajęci? Trudno powiedział mi raz tak centralnie, że to wszystko przeze mnie, po co szłam do pracy jakbym nie pracowała to byśmy się widzieli "praca jest ważniejsza, tak?". Teraz się z tego śmieję, ale to masakra była
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam to niestety, mój były też tak potrafił Nie zazdroszczę...
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że nie dostałam wsparcia (było mi ciężko w pierwszym miesiącu, miałam dużo rzeczy do ogarnięcia), to jeszcze tak strasznie się czułam winna, że w ogóle dostałam się do pracy. Np. gdy byłam na szkoleniu w tej pracy (około 4h), nie mogłam odbierać telefonów, a on wydzwaniał do mnie po kilkanaście razy a później się podnosił na mnie głos, bo nie odbierałam. Obwiniał mnie, że 4 dni pod rząd nie mogliśmy się widzieć przeze mnie. Tak naprawdę od 15 mogłabym się z nim widzieć, gdybym miała 1 zmianę... Jakoś by to było.---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Nie chciał się z Tobą widywać, _Aneta? Skoro tak robił, że mógł w czasie w którym Ty masz pracę, na to wychodzi w moim rozumieniu.
|
|
#439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty tak na serio? Jezu ja czasami naprawdę nie rozumiem niektórych kobiet... ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Raczej próbował wymusić na Anecie by to ona się jemu podporządkowała... |
||
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
faceci sa dziwni. jak ty mozesz do on nagle nie moze to musi byc spoko a jak on moze a ty nie to zaraz fochy...
my tez sie ciagle klocimy od kad mieszkamy razem no ale jeszcze sie nie pozabijalismy wiec moze cos z tego wyjdzie u mnie dzis ciepelko za godzinke wypije sobie kawe i zaczne sie uczyc. tz jedzie do domu ale jutro wraca
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja pozdrawiam z siłowni
|
|
|
|
#442 |
|
Żona Idealna :)
|
my po siłowni, po obiadku, teraz czekamy na znajomych, bo mają wpaść, tylko nie wiadomo o której
a ja najchętniej bym się połozyła spać..
|
|
#443 |
|
Konto usunięte
|
Celestynka nie ogarniam twojego Tż związek związkiem ale jednak studia są poniekąd ważniejsze jak i praca.
Char każdy chyba tak ma bo trzeba sie dotrzeć
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Dla niego po prostu najważniejsi byli kumple, czas miał dla mnie tylko jak oni nie mogli. Oni mieli swoje życie, każdy bez ogródek mówił, że sorry nie mogę bo umówiłem się z dziewczyną czy coś tam. A on najpierw zbierał informacje o której kumple będą wolni no i jak już wiedział to umawial się ze mną :P jak nie mogłam się dostosować do "między 16 a 18" to już się nie widzieliśmy. No, ale to wszystko była wina mojej pracy - jakbym nie pracowała to by mi pasowało zawsze jak pan i władca zaśpiewa
taka była jego pokrętna logika. A jego kumple byli w porządku. W ogóle nie mieli pojęcia, że tak się gościu zachowuje, jak się dowiedzieli, to autentycznie im głupio było i mnie przepraszali. Oni, nie on a teraz te kilka lat później on nadal się nie wyprowadził, a ja mam mieszkanie, mieszkam ze swoim tż i jestem szczęśliwa W ogóle cały ten związek to była jedna wielka porażka
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jak widzi, że mam napięty grafik, to wtedy on może. [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;54818061]Celestynka nie ogarniam twojego Tż związek związkiem ale jednak studia są poniekąd ważniejsze jak i praca. Char każdy chyba tak ma bo trzeba sie dotrzeć [/QUOTE]Dla mnie nigdy praca i studia nie będą stać wyżej niż człowiek. Ale to nie znaczy, że mam ze wszystkiego rezygnować. Są ludzie którzy są szczęśliwi w związkach, mają pracę, studia i jeszcze czas na swoje pasje. To kwestia dogadania się i rozumienia siebie nawzajem. Bo to, że idę na uczelnię o 9, zamiast widzieć się z nim, nie oznacza, że to uczelnia jest na pierwszym miejscu. I tak jest ze wszystkim...
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
A wg Ciebie to, że boisz się wysyłać CV bo nie wiesz jak Twój tż na to zareaguje jest normalne? Nie naskakuję na Ciebie, nic w tym stylu, ale wiem, że jak człowieka bezpośrednio dotyczy jakaś sytuacja to często nie potrafi podejść do tego w racjonalny sposób i rzeczy które sa niepokojące uznaje za normalne, bo "tak powinno być". Nie czujesz się zdominowana przez Twojego tżta? Albo nie uważasz że to dziwne, że musisz tłumaczyć tztowi że szkoła czy praca nie są dla Ciebie ważniejsze niż on? To całe życie będziesz siedzieć w domu pod jego kapciem, żeby nie miał pretensji że też chcesz normalnie żyć?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
moj wlasnie pojechal
moj na szczescie rozumie ze jest uczelnia a kiedys bedzie tez praca. mamy tez to szczescie ze studiujemy na jednym roku i kierunku wiec jak na mgr bedziemy w jednej grupie to bedziemy miec zajety grafik tak samo no i chce go wygonic na silke bo marnie wyglada ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- czy u was tez tak strasznie wieje?
|
|
#449 |
|
Konto usunięte
|
Ja dopiero po pracy kupie mleko i lecę do domu
|
|
|
|
#450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to ostatnie zdanie to chyba stanie się moim motto. ![]() Cytat:
. Zgadzam się z Tobą, ja na wiele rzeczy przymykam oko, ale jak widzę to, jak między nami jest, to czasami zaczynam się mocniej zastanawiać czego chcę i czy to udaje mi się realizować w związku. Czuję się zdominowana, co więcej - jestem zdominowana. I nie zamierzam się tak poddać, bo swoje oczekiwania od życia mam. I nie po to studiowałam, żeby siedzieć w domu i żyć z jego pensji.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

i chyba jednak postawie na USA mimo że na początku broniłam się rękoma i nogami 

Ale oddzwoniłam, pogadaliśmy chwilę. 

Oby tak było.
Podnosił na mnie głos, o jakieś pierdoły, jakoś sobie nie wyobrażam takich akcji w małżeństwie. Aż się poryczałam. Teraz mnie olewa, a później będzie mi zabraniał chodzić na uczelnię i egzaminy, bo się będzie chciał widzieć.
dlaczego Wam sie nie układa, co się dzieje?