![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
![]()
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co czytalam to taki pas najlepiej zostawic sobie na jakieś wyjścia Na codzień odradzają
#423 | |
Zakorzenienie
|
Ja wezmę
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, jesteście niesamowite, że jeszcze nie wybuchłyście przy takich współlokatorkach ![]() U mnie lepiej, albo tabletki zadziałały, albo kąpiel ![]() ![]() Martwię się, że gosza nie pisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
A mi polozna gadala ze pas tak ale zgodnie z jego zastosowaniem. Czyli godzina dziennie i the end
![]() Ja biore tusz bo bez niego ani rusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
Szczeperka a nie miałaś go kolo siebie? Ja to wlasnie tak mysle ze jakby dziecko spalo kolo mnie w wozeczku to ja szybko ciach ciach oko tuszem
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Tez jestem ciekawa co u goszy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() Dziś zaczęłyśmy z moja kruszynką 33 tc ![]() W czwartek mam usg ![]() Dziewczyny, które jesteście w szpitalu szybkiego powrotu do domów życzę ![]() Dobranoc, do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio zrobiłam takie cynamonowe cudo i zjadłam całe... Co prawda rozłożone na 3 dni ale jednak
![]() Jest pycha do kawy!! Ja od godziny siedzę na kabelku i tylko modlę się, żeby to nie okazał się ten dzisiejszy łosoś. Bo zatrucie ryba to nie żarty.. Kupiłam świeżego łososia w sobotę wieczorem i dzisiaj był pieczony.. Stwierdziłam, że na jeden dzień nie opłaca mi się mrozić. Dzisiaj oczywiście pachniał ok. Po co komu lewatywa jak można zjeść kawałek ryby z Tesco ![]()
#430 |
Rozeznanie
|
Kochane juz jestem okazalo sie ze tutaj tez leza moje kolezanki i dziewczyna z ktoras lezalam w grudniu tak wiec mialysmy male spotkanko ze az polozna przyszla nas pogonic do swoich pokoi i ze za glosno
![]() A wiec krotko jak ja sie tutaj znalazlam... Od niedzieli mialam bole nawet co 10 min skurcze ale lezalam z mysla ze przejdzie i ze to normalne... Noc przepalam super juz sie cieszylam i w poludnie znowu mnie bole dopadly do tego strasznie stwrdnialmbrzuch i lekarz od razu do szpitala... Tak wiec grzecznie pojechalam. Mam nadzieje ze szybciej wyjde niz ostnio... Jeden plus jesdt taki ze moze wkoncu wyprawke skompletuje... ![]() W pokoju mam 3 dziewczyny i tez gaduly fajne sie okazaly takze przezyje mam nadziueje ze zadna nie chrapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze, że sytuacja opanowana i że na dobre towarzystwo trafiłaś
![]() Ja odpływam powoli, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Ale macie tempo dziewczyny :-D w takim tempie pisania to w tej części napewno żadna się nie rozpakuje
![]() Trzymam kciuki żeby Was szybko wypuscili do domu;-) A ja oczy jak 5 zł i usnac nie moge:-( Jutro mam wizyte u okulisty ciekawe co mi powie Spijcie grzecznie mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
NADIA29 Super ze na wizycie wszytsko w porzadku!
![]() milenujdka Ja kupilam sobie poduszke do karmienia na amazonie z chicco. Poprzednima razem mi sie przydala bardzo i teraz tez nie wyobrazam sobie bez niej karmic. Mialam inna ale byla dla mnie zbyt miekka a ta jest idealna: nie za twarda i nie za miekka. ![]() Gosiaczek2507 sliczna poduszka ![]() U mnie Corcia uklada sie podobnie ![]() misia880 Super ze wszystko ok po wizycie! ![]() verrerie Zdrowka dla corci. Moj synek tez mial zapalenie spojowek i nie dawal sobie wkraplac nic do oczu wiec mialam ustawiony budzik w nocy i wkraplalam mu kiedy spal ![]() ![]() moooniaaaa Ale masz wyjatkowy sweterek dla corci ![]() ![]() ktoregos_dnia Jak samopoczucie? gosza82 Dobrze ze pojechalas. Najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka ![]() darolka Sliczne zdjecie coreczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:47 ---------- Poprzedni post napisano o 03:42 ---------- Wszystkie juz spia, a ja nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
![]() Przydałyby się.. Tylko nie pamiętam gdzie są po przeprowadzce, a mąż ma mi z rana przywieźć majteczki i nie chcę go już fatygować szukaniem.. Może jakoś przeżyję ten mam nadzieję ostatni dzień. Chrapiącą poszła po 3 na siku i mnie obudziła.. Poczułam, że też muszę.. Wracam, a ona już piłuje!!! Mam ochotę krzyknąć "głośniej ku.wa"!!! Działa na to kasłanie ale ile można kaszleć bez kaszlu?! Może kupię sobie tą poduszkę do karmienia..? Śliczna jest ![]()
#437 |
Zadomowienie
|
Hej.
Dołączam do nie śpiących. Synek mnie obudził po 5:00, więc wstałam i szykuję kawę. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#438 |
Zakorzenienie
|
Zaraz zemdleje
![]() Chrapiąca się nie wyspała.. Całą noc się męczyła.. Jakoś nie było po niej tego słychać.. Chodzi i stęka.. Od piątku nie zmieniła koszuli i już od niej czuć ![]() Całą noc miałam uchylone okno ![]()
#439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
no żesz ku*"wa! ( że się tak wyrażę nieładnie... ) naskrobałam posta na kilometr i mi zniknął bo moimi parówkami spuchniętymi wcisnęłam jakieś magiczne połączenie klawiszy...
![]() zbieram się do szpitala za godzinkę bo ordynator kazał być przed 8- strasznie się cieszę, że już będę znać konkretną datę ![]() później muszę zaliczyć USC i dowiedzieć się co zrobić żeby TŻ mógł uznać dziecko przed porodem. W internetach wyczytałam, że wystarczy oświadczenie ale gdzieś po drodze natknęłam się na info, że będą potrzebne akty urodzenia mój i TŻ a to już byłby większy kłopot więc pójdę zapytać na miejscu i może uda nam się to dziś załatwić. Jak mi wystarczy sił i weny to przespaceruję się do pepco, kika i rossmanna bo są wszystkie obok siebie :P a później wracam do łóżka i śpię! miłego dnia na zbyt gadatliwe współlokatorki w szpitalach polecam szarą taśmę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie była pod prysznicem i cały czas ta sama koszula..
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W którym ona jest tygodniu? Bo zakładam, że wysoko skoro nie jest wyczulona na własny smród ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Dobrze, że leżę przy oknie.. Odwróciłam się od niej i oddycham świeżym powietrzem.
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Emma, może ona uważa, że skoro z gó***m się nie biła, to nie musi się myć.
![]() ![]() Jaki obwód staników do karmienia będziecie brać? ![]() ![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
A miseczka rozmiar wieksza?
![]()
![]() |
#448 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak urodziłam to już się nie malowałam tylko na wyjście ze szpitala. Ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wygodna jest taka przedłuża bo też tak myślałam. Tylko nie wiem czy np się nie odpina i czy dobrze się zapina... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() już ![]() ![]() to tylko znak, że coraz bliżej marzec Cytat:
Dzień dobry. Dziś mam najazd gości (teściowie atakują ![]() ![]() A może już nowy wątek będzie do weekendu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.