|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych - grupa wsparcia, część XIII
Zuzylam:
1. Balea, szampon do włosów do codziennego stosowania o zapachu mango 2. Yves Rocher, Hydra Vegetal, nawilżający żel do mycia twarzy (mini) 3. Playboy, Queen of game 60 ml EDT Dary losu: 1. Yves Rocher, oczyszczający szampon do włosów z wyciągiem z pokrzywy 2. Eveline, lekki hydro-krem intensywnie nawilżający 3. Eveline, serum-koncentrat 12% bioaktywna wit. C Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2016-09-28 o 19:12 |
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam bilans wrześniowy:
Wrzesień Wyszło: 15 1. Fitomed krem nawilżający do twarzy 2. Playboy play it sexy dezodorant 3. Lirene balsam opalający pod prysznic 4. Batiste, suchy szampon 5. Oriflame White Lilac edt 50 ml 6. Absolute Organic Serum liftingujące pod oczy 1,5 ml 7. Provag, płyn do higieny intymnej â resztka oddana mamie 8. Oriflame, pianka do loków â oddana mamie 9. Oriflame Optimals Body Żel do brzucha i biustu 125 ml 10. Isana, odżywka do loków 11. Pilarix krem z mocznikiem 12. Yves rocher szampon oczyszczający 13. Pupa Divaâs Lashes 14. AA płyn micelarny Oil Nutrition 15. La Roche Posay, krem pod oczy 1,5 ml Przyszło: 11 1. Isana szampon do loków 10 zł (miała być odżywka, pomyliłam się :/) 2. Batiste, suchy szampon 15 zł 3. Nivea sensitive 3 w 1, płyn micelarny â wygrana 4. Cera Solutions + krem do cery trądzikowej 50 ml 10,74 zł 5. Ziaja Med. Antybateryjny żel myjący 8,35 zł 6. Flos lek żel ze świetlika pod oczy 5,89 zł 7. Sally Hanses Eraser balm do skórek 22,69 8. Wibo lakier do ust 11,29 9. Wibo lakier do ust 11,29 10. Wibo BB do paznokci 8,99 zł 11. Lovely serum do paznokci 7,69 Wydane: 100 zł Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2016-10-05 o 22:59 |
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Zywieczdroj bilans godny pogratulowania
![]() Jutro wrzucę swój pierwszy, z którego nie jestem zadowolona. Ale jak któraś z dziewczyn z tego wątku stwierdziła, daje to do myślenia, więc wierzę że następny będzie nieporównywalnie lepszy |
|
|
|
|
#424 |
|
Konto usunięte
|
Bilans wrześniowy
Wyszło: 1. Calinda, olejek pod prysznic babasu 2. Maybelline, krem BB 3. Garnier, płyn micelarny 4. Fa, pink passion amtyperspirant 5. Planet Spa pianka pod prysznic 6. Isana, żel do golenia, zielone jabłko 7. Gliss Kur oil nutritive, szampon do włosów 8. Ziaja liście manuka, pasta oczyszczająca 9. Tołpa Strefa T, krem do twarzy 10. Bioelixiere, olejek arganowy 11. Bourjois Healthy mix, puder 12. Efectima, peeling + maska do dłoni 13. Tutti Frutti peeling do ciała 14. Lirene, żel pod prysznic Wild Blueberry Przyszło: 1. Palmolive, żel pod prysznic 2. Joanna Keratin, szampon do włosów 3. Evree olejek Gold Argan 4. Tołpa dermo, krem na dzień 5. Tołpa dermo, krem na dzień 6. Efectima, peeling + maska do dłoni 7. Ziaja, żel pod oczy 8. Vaseline, balsam do ust 9. Batiste, suchy szampon Ogólnie jestem zadowolona, kupiłam tylko to co potrzebowałam. Trochę uszczupliłam zapasy, w każdym razie w widocznym stopniu
|
|
|
|
|
#425 |
|
only smart shopping
|
Zywiec już wrzucasz bilans, żeby go nie popsuć porannymi zakupami w Rossie
?
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Kjd ta promocja w rossmannie to już? Możesz podać daty?
|
|
#427 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Bilans września:
Zużyłam: 1. Biovax, intensywnie regenerująca maseczka do włosów ciemnych 2. Mixa, kremowy żel do mycia twarzy 3. Nivea, dwufazowy płyn do demakijażu oczu 4. Yves Rocher, relaksujący balsam do ciała Kwiat pomarańczy, lawenda i petitgrain (mini) 5. Treaclemoon, Raspberry Kiss, żel pod prysznic 6. Balea, szampon do włosów do codziennego stosowania o zapachu mango 7. Yves Rocher, Hydra Vegetal, nawilżający żel do mycia twarzy (mini) 8. Playboy, Queen of game 60 ml EDT Kupiłam: 1. Fa, Cotton Mist, antyperspirant w sprayu (mini) (4,49) 2. SVR, Lysalpha, krem z filtrem do twarzy SPF 50+ (19,20) Dostałam: 3. Yves Rocher, oczyszczający szampon do włosów z wyciągiem z pokrzywy Program Nowości: 4. Eveline, lekki hydro-krem intensywnie nawilżający 5. Eveline, serum-koncentrat 12% bioaktywna wit. C Wydałam 23,69 zł Tak sobie myślę, że ten filtr póki co mogłam sobie darować, bo to był bardziej efekt impulsu, jak zobaczyłam wyprzedaż w SP ale jeśli to ma być bodziec do ogarnięcia twarzy kwasami, to niech będzie.
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
łeh jak już dorwałam się na szybko do komputera żeby zamówić rosmana to mi odżywki z sally hansen nie wchodzą
|
|
#429 |
|
only smart shopping
|
Chyba tak, ale nie znam szczegółów.
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Mój bilans wrześniowy:
Zużyte: 1. DKNY Be Delicious 50ml 2. Ziaja mleczko kokosowe pod prysznic 3. Loreal maskara false lash architect 4. Ziaja płyn do higieny intymnej przeciw podrażnieniom 5. Nivea pomadka do ust 6. Garnier maska skin active 7. Batiste suchy szampon blonde Oddane: 8. Botanics peeleng do twarzy Kupione: 1. Loreal skin perfection krem 50ml, £10 2. Loreal triple active krem na noc, £5 3. John Frieda spray prostujący '3day straight' £7 4. John Frieda odżywka go blonder £6 5. John Frieda odżywka frizz ease (promocja 3 za 2, £0) 6. Nivea balsam do ust brzoskwiniowy, £2 7. Garnier maska Skin Active £1 8. Loreal maskara volume million lashes excess, £10 9. Loreal maskara volume million lashes feline, £10 10. Loreal true match highlight (promocja 3 za 2, £0) 11. Loreal kredka do brwi £5 12. Loreal kredka do brwi £5 13. Loreal kredka do brwi (promocja 3 za 2, £0) 14. Bleach London non-permanent hair colour, £5 15. Batiste suchy szampon blonde £4 16. Batiste suchy szampon blonde £4 17. Batiste suchy szampon blonde (promocja 3 za 2, £0) 18. Super Beauty żel pod prysznic tropical coconut £2.50 19. Garnier woda micelarna do demakijażu z olejem £4 Prezenty: 20. Catrice biała kredka do oczu 21. Playboy Play it Wild woda toaletowa 22. Rexona dezodorant shower fresh 75ml 23. Herbal Care szampon rumiankowy 24. Herbal Care szampon rumiankowy 25. Got2b straight on 4 days spray 26. Marion zabieg laminowania włosów, 2 aplikacje 27. M&S perfumy black amber Wydałam: £80.50 |
|
|
|
|
#431 |
|
Konto usunięte
|
U mnie na kolorówce nie wpadnie za dużo. Kupię tylko to co potrzebuję.
|
|
|
|
|
#432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#433 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam do pracy po 2 tygodniowym urlopie i mimo nowej promocji nic nie kupiłam. Jestem z siebie dumna
|
|
|
|
|
#434 |
|
only smart shopping
|
Pewnie to podsumowanie skłoniło Cię do refleksji. Kwota za zakupy spora, podobnie, jaki i nadwyżka, tego, co przyszło nad zużyciami.
Zdradliwe są te promocje 3 za 2 , mam nadzieję, że w Polsce nie będą częste.
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym miesiącu nie ma mowy o buszowaniu w drogerii |
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Kiepsko zaczął się u mnie październik - wpadły 4 kosmetyki z promocji w Rossmannie, mam już złożone zamówienie z Avon na 4 rzeczy i dostałam od TŻta olejek do włosów (kupiłabym sama, ale dopiero po wypłacie, to się chłop zlitował
). Zasiądę za chwilę do podsumowania września.
|
|
|
|
|
#437 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, uporałam się z podsumowaniem września.
![]() Zużyte: 1) Dove, odżywka do włosów suchych i puszących się 200 ml 2) Sylveco, tymiankowy żel myjący do twarzy 150 ml 3) Gliss Kur Ultimate Volume, odżywka bez spłukiwania 200 ml 4) Finale Cosmetics, żel pod prysznic o zapachu jeżyny i aronii 500 ml 5) Organix, mleczko kokosowe, wzmacniające serum do włosów 118 ml 6) Pantene, odżywka w piance 'większa objętość' 180 ml 7) Planeta Organica, tybetański balsam do włosów 290 ml 8) Joanna, peeling wygładzający z truskawką 100 g 9) Sylveco, balsam myjący do włosów z betuliną 300 ml 10) Nivea Vitamin Shake, pomadka do ust 'acai i dzikie jabłko' 5,5 ml 11) Oriflame, The One Everlasting concealer, korektor 10 ml Kupione: 1) Golden Rose, matujący top coat do paznokci 2) Golden Rose, top coat jolly jewels 3) Oriflame Elvie firefly, woda toaletowa 4) Avon Senses anti-stress, żel pod prysznic 5) Avon clearskin, maska oczyszczająca pory z glinkami mineralnymi 6-7) Avon, mgiełka do ciała 8) Avon, pomadka ochronna z jaśminem + wygrane: 9) Ziaja, odżywka do włosów 'intensywne wygładzanie jedwab' 10) Ziaja, jaśmin w esencji 11) Ziaja, kremowe mydło z kaszmirem 12) Ziaja, bloker antyperspirant do stóp 13) Ziaja nuno, peeling enzymatyczny 14) Ziaja, krem bionawilżający do cery tłustej i mieszanej 15) Ziaja, łagodząca pianka do higieny intymnej 16) Ziaja, nawilżająca pianka do higieny intymnej 17) Nivea, pielęgnujący płyn micelarny 18) Nivea, mus pod prysznic 19-22) L'biotica Biovax, oleokremy (4 rodzaje) + gratis: 23) Oriflame Discover Icelandic purity, mydło 24) Oriflame Discover Japanese ceremony, mydło 25) Oriflame dream cream, mini krem do rąk 26-27) Oriflame, odświeżająca maseczka do twarzy z ogórkiem Wydałam jakieś 120 zł.
|
|
|
|
|
#439 |
|
only smart shopping
|
Wyszło:
Przyszło:
.
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam dziś na tej promocji 2 szminki w kredce Sexybalm L'Oreal.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2016-10-03 o 20:57 |
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko podgladam cie na blogu i insta. Gratuluje szczesliwego rozwiazania. Ja i moj brat tez jestesmy dwoma wczesniakami. Dbajcie o siebie, jak sie czujesz?
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Synek jest jeszcze w szpitalu do przekroczenia wagi 2kg, ja wyszłam w niedzielę
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko bedzie dobrze, za niedlugo juz bedziecie razem w domu
|
|
|
|
|
#445 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
|
|
|
#446 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Zużyłam:
1. Tołpa, dermo hair, szampon odbudowujący 2. Yves Rocher, Plaisirs Nature, żel pod prysznic Cytryna i bazylia 3. Bielenda, odżywcze kremowe serum do ciała Kupiłam Ziaja, Ogórek, mięta i kwas PHA, żel micelarny (8,99) Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2016-10-10 o 12:27 |
|
|
|
|
#447 |
|
Konto usunięte
|
Hosenka gratulacje
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Zaszalałam dzisiaj trochę. Kupiłam:
Golden Rose matowa pomadka w płynie 19,90 zł Golden Rose matowa pomadka w kredce 11,90 zł Golden Rose ielofunkcyjna kredka do oczu i ust 7,90 zł Golden Rose Classic kredka do oczu 4,90 zł Golden Rose, lakier do paznokci Matte Satin 7,90 zł John Frieda Brilliant Brunette odżywka do włosów 19,49 zł Na koncie mam 4 zużycia. |
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;66191881]Hosenka gratulacje
[/QUOTE]
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

?