![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiecy wytrysk ( squirt ) - wątek zbiorczy!
to parcie jakby na siku to mam przed wytryskiem, kiedyś hamowałam to strasznie, blokowałam, a od kiedy zaczęłam świadomie to puszczać, bo wiem, że to nie 1 jest cudownie, a mój Groszek umiera z rozkoszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
Ooo to muszę to przeyrzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Jak to zrobić?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
sam chcialbym zeby moja kobieta kiedys cos takiego osiagnela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
A ja się zastanawiam czy jestem jedyną która nie ma parcia na pęcherz przed wytryskiem... Normalnie nie jestem świadoma kiedy mam wytrysk. Czasem tylko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Konto usunięte
|
Ech Daleka droga.. to nie takie proste:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Wy dziewczyny to macie dobrze.Mnie niestety natura poskąpiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
No mnie chyba też - ale się staramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
również to mam , na początku bardzo mnie to krępowało haha bo prześcieradło mokre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Konto usunięte
|
Ja ciagle czuje to parcie ale nie mogę sie przełamać / czasem mam wrażenie że to to, ale ilości są dużo mniejsze niż pół szklanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
BAN stały
|
Odnośnie tego tematu, to tak naprawdę każda dziewczyna mogłaby sama sobie coś takiego zrobić. Oczywiście nie chodzi dosłownie o wytrysk, bo to rzadkość, ale o podobny efekt, czyli zrobiłoby się bardzo mokro.
Wystarczy gdy leży się na plecach włożyć palec, a najlepiej dwa głęboko do pochwy i mocno ruszać kierując do góry, czyli w stronę górnej ścianki pochwy. Tam jest coś takiego (niby ten punkt G), który bardzo pobudza. W pozycji na kolanach jest odwrotnie czyli trzeba palce kierować w dół. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
Bardzo dużo zależy od techniki partnera czy się to ma czy nie niejednokrotnie wystarczy gwałtowne pocieranie łechtaczki aby soki wytrysnęły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
BAN stały
|
Punkt g jest na głębokości około 3 - 5 cm, ale nie chodzi przecież o to żeby go dotknąć końcówką palca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Przyczajenie
|
Powiem tak, żeby to mieć kobieta musi być na prawdę ostro napalona. Mój facet wczoraj dwa razy mnie doprowadził do tego stanu... I przyznam, że ciągle chodzę teraz jak kotka w marcu, non stop mam ochotę się z nim kochać. Za pierwszym razem miałam wytrysk gdy go ujeżdżałam było to tak za☠☠☠iste uczucie, że ciężko jest to opisać, wszystko mokre... Drugi raz kazał mi ustać nad nim, z podniecenia opierałam się o ścianę i zrobił mi dobrze paluszkami... Tym sposobem ta 'woda' spływała mi po nogach i bezpośrednio na jego klatkę piersiową. Nigdy nie widziałam go tak zadowolonego. Może jesteśmy jakimiś feteszystami ale po moim wytrysku i gdy wszystko było mokre zaczęliśmy się dalej kochać i rozcierał 'to' po sobie z uśmiechem... A mnie strasznie to kręciło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
Ja potwierdzam ze jest. Dostalam podczas lizania na twarz kilka razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
Damski wytrysk
Cześć
![]() Jestem nowa na forum, mam 24 lata. Postanowiłam się zarejestrować dlatego, że mam wątpliwości co do sfery seksualnej mojego związku. Chodzi mi mój orgazm, ale od początku. Jestem z chłopakiem od 1,5 roku, a od jakiś 4 miesięcy uprawiamy seks 0 jest to mój pierwszy partner seksualny. Stosunek "tradycyjny" sprawia mi przyjemność, ale nie na tyle abym umiała dojść. Wiem, że musimy nauczyć się swoich ciał i wtedy będzie lepiej, natomiast chodzi mi głównie o pieszczoty oralne. Kiedy mój chłopak mnie liże to jest mi bardzo przyjemnie i dochodzę do takiego stanu, że nie wytrzymuje napięcie a tak jakby zaczynam oddawać mocz. Nie jest to duże ciśnienie, ale wszystko włącznie z chłopakiem jest mokre. Czytałam o damskim wytrysku i myślę, że to może być to, bo jest to wydzielina bezbarwna i występuje jakby falowo(?), natomiast jest jej strasznie dużo i ma delikatny, neutralny zapach. Jeżeli chłopak nie przestanie, to dzieje się tak dwa/trzy razy pod rząd. Przechodząc do meritum: czy to jest orgazm? Po takiej sytuacji mam ochotę na więcej, a czytałam że po orgaźmie raczej jest jakaś faza nadwrażliwości i raczej 'niechcenia' a ja nie czuje się do końca spełniona nawet po dwóch takich hmm... moczeniach. I moje drugie pytanie, jako że nie jestem doświadczona w tych sprawach: czy to normalne, że takie doprowadzanie mnie do nazwijmy to wytrysku trwa około 30 czasem 45 minut? Przepraszam, że aż tyle napisałam, ale chciałam żebyście mieli pełny obraz sytuacji. Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Zasiedzenie
|
Dot.: Damski wytrysk
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
Dot.: Damski wytrysk
Dość łatwo w panice pomylić to z niekontrolowanym oddaniem moczu, ale zapach jest neutralny i uczucie minimalnie inne.
Ja nie przepadam za tym - wręcz irytuje mnie nieustanna groźba poplamienia wszystkiego... Mam wręcz wrażenie, że podświadomie staram się tego uniknąć, przez co powstrzymuję orgazm :/ Z kolei mojego TŻ bardzo mocno to kręci i uwielbia się później nurzać w tych wodach bezkresnych i dochodzić samemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zaciekawiona tym hmm czy osiągalne to jest.
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zasiedzenie
|
Tzn czy jeśli nie doświadczyłaś, to czy możesz mieć?
Też mnie to ciekawi, czy każda kobieta przy odpowiedniej stymulacji może mieć wytrysk. U mnie to zależy od biegłości partnera i odpowiedniej techniki, nie przy każdym miałam wytryski. Najbardziej działa na mnie mocna stymulacja przedniej ścianki pochwy (zwłaszcza palcami), dostaję wytrysku w 10 minut. Przy klasycznym stosunku, raz mam, raz nie, zależy też od pozycji. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
Ja w ogóle nie miałam eh i to mnie aż szokuje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
Aż Wam zazdroszczę dziewczyny😊 u mnie póki co nic nie działa. Mam wrażenie, że "zablokowana głowa" robi złą robotę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
Ja mam np tak że orgazmu pochwowego nie miałam nigdy, tylko łechtaczkowe. Wytryski nie zawsze się pojawiają lub po prostu ja sama je blokuje z obawy przed mokrym łóżkiem 😁 nw. Kiedyś poczytałam o uściskaniu punktu G i po jakimś czasie dostałam wytrysk ale bez orgazmu. Nie wiem czemu moja pochwa jest tak uparta na te orgazmy 😂
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam wytryski bez orgazmu. Jest mi nieziemsko przyjemnie, całkowicie inne odczuwanie przyjemności, wyżyny jakieś, ale orgazm to to nie jest
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
Ostatnio partnerka całkiem uczciwie zmoczyła ,,łono" w pozycji ,,na mojżesza", kiedy członek penetrował płytko jedynie przedsionek i dodatkowo była pieszczona łechtaczka. Nota bene nastąpiło to tuż przed orgazmem ( drugim po krótkim odpoczynku)
![]() ![]()
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
No to tylko pogratulować, bo to wbrew pozorom nie jest takie łatwe dla mężczyzny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.