Majówki 2016 sezon V epizod unboxing - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-14, 15:06   #421
zabciajs
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing

Myślicie, że płyn do naczyń i karcher to dobry pomysł na umycie fotelika do samochodu?

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
Zabciajs...a fotelik nie ma zdejmowanej tapicerki ze tak powiem? Ja caly ten material zdjelam i normalnie do pralki wrzucilam.Daszek tez sie dalo od pałąka odsunąc suwakiem i wszystko ladnie sie upralo wyschlo bez zadnych zagniecen itd.
Już kukam.
Stary 2016-04-14, 15:07   #422
201701091517
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Heh, moja koleżanka takie zrobiła 2 pary znajomej Mnie też obiecała ^^ Póki co dostałam od niej dzierganego misia i ogromny koc
Przeurocze takie trampolki są ^^

Cytat:
Napisane przez daggmara Pokaż wiadomość
Dziewczyny jezdzicie same samochodem? Umowilam sobie usg na sobote, maz w tym czasie ma jakies szkolenie i panikuje, ze nie dam rady pojechac 40km.. boi sie, ze zaczne rodzic w samochodzie :P
Ja długo jeździłam, ale teraz już nie siadam na takie odległości..

Na autostradach trzeba jechać dosyć szybko, szybko reagować, a ludzie też jeżdża różnie tutaj. Dużo się denerwowałam i stwierdziłam, że nie chce żeby te emocje negatywne szły na malucha

Edytowane przez 201701091517
Czas edycji: 2016-04-14 o 15:08
201701091517 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:08   #423
urshoola
Zadomowienie

Nie licze na to ze kolezanka bedzie w pierwszej kolejnosci myslala zeby do mnie napisac bo jest rodzina no i emocje bo dzidzi w koncu widzi po raz pierwszy ale pisala juz ladnych 5h temu i tylko mysle o niej ze mam.nadzieje ze jest juz po.Ze sie nie meczy bidulka tyle godzin. A Wy myslalyscie o tym o jakiej porze moze wypasc porod?wiem ze na to wplywu nie mamy kompletnie ale chyba z dwojga zlego to nie chcialabym w nocy...kazdy taki zaspany...personel pewnie tez...

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:12   #424
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Ufff juz po sesji. Zmeczylam sie tym pozowaniem zrobię obiad o będę Was nadrabiac
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:14   #425
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lambadaa Pokaż wiadomość
Heh, moja koleżanka takie zrobiła 2 pary znajomej Mnie też obiecała ^^ Póki co dostałam od niej dzierganego misia i ogromny koc
Przeurocze takie trampolki są ^^
Super! Moja babcia tyle razy chciała mnie uczyć na drutach, na szydełku, a ja nie korzystałam:/ Głupota!

Chyba się ściąga to obicie fotelika, ale ma jakieś plastiki pod spodem a najbardziej boję się, że ta naklejka z jakimiś ostrzeżeniami się trochę spierze, a to tak paskudnie wygląda.
To jak myślicie karcher i fairy?

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez manufakturapiekna Pokaż wiadomość
Ufff juz po sesji. Zmeczylam sie tym pozowaniem zrobię obiad o będę Was nadrabiac
Ja w następnym tygodniu wybieram się i znając Małą to wtedy mi pępek wypcha
Co ubrałaś? Pewnie mi już pisałaś, no ale sklerotyczka ze mnie
Stary 2016-04-14, 15:17   #426
biedronkadancer
Rozeznanie

Cytat:
Ale przy kolejnej ciazy mozesz rodzic sn posladkowo. Ciecie "z urzedu" jest przy pierwszej ciazy, jesli dziecko sie nie obroci.
Moja kolezanka tak rodzila drugie dziecko. Co wiecej, nikt jej nie proponowal cc, choc ona obawiala sie tego porodu. Na szczescie wszystko odbylo sie bez komplikacji.
Też czytałam ustawę, ale i ginekolog i położna od ginekologa i ostatnio 2 położne ze szpitala, w którym mam rodzić mówiĺy, że to podchodzi pod cesarkę. Ja jeszcze liczę na to, że się obróci albo da się zagadać (jak będzie miała kolanka pod brodą i twarz do kręgosłupa), żeby jednak było sn. No i mam zalecenie, żeby być na ip jak najszybciej, żeby się w kanał nie zdążyła wstawić (jak akcja się zacznie przed terminem) a reszta szczegółów na wizycie za tydzień. Tak sobie lekko panikuję, po prostu sobie przygotuję 2 plany porodu - jeden na wypadek cc a drugi na wypadek sn i może będę dzięki temu spokojniejsza.

Na aliexpress się rzuciłam parę dni temu, ale to głównie dla pierworodnej gadżety i ciuchy. A dla malucha zawieszkę z mamas & papas i motylka z lamaze.

Dziś się obłożyłam błotem z morza martwego i popeelingowałam solą w niej zawartą - teraz się czuję "zdarta" i zwarta
biedronkadancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:18   #427
201701091517
Konto usunięte

Cytat:
Super! Moja babcia tyle razy chciała mnie uczyć na drutach, na szydełku, a ja nie korzystałam:/ Głupota!

Chyba się ściąga to obicie fotelika, ale ma jakieś plastiki pod spodem a najbardziej boję się, że ta naklejka z jakimiś ostrzeżeniami się trochę spierze, a to tak paskudnie wygląda.
To jak myślicie karcher i fairy?[COLOR="Silver"]
Karcher może za mocno zmoczyć, no chyba że teraz pogoda dopisze i Ci to wszystko wyschnie porządnie. Tak, żeby Ci się tam od spodu wilgoć nie zrobiła, bo szkoda fotelika
A dwa.. czy Ty przypadkiem nie miałaś odpoczywać?!
Stary 2016-04-14, 15:25   #428
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Karcher może za mocno zmoczyć, no chyba że teraz pogoda dopisze i Ci to wszystko wyschnie porządnie. Tak, żeby Ci się tam od spodu wilgoć nie zrobiła, bo szkoda fotelika
A dwa.. czy Ty przypadkiem nie miałaś odpoczywać?!
1.W nastepnym tygodniu ma dopisywać pogoda, a jak nie to zawsze możemy w piecu zapalić. Np dziś chętnie bym to zrobiła bo zimno mi. Brrr Pogoda nie rozpieszcza.

2.Tak, tak, ja dziś tylko odgrzewałam robotnikom śniadanko i obiad.Na szczęście miałam gotowy. I rozpakowałam paczkę. Byłam też dwa razy w szpitalu (NIKT JESZCZE NIE POBIŁ MOJEGO ŻELKA-złe skierowanie ) I odwiozłąm mamę do pracy. Grzecznie Nie trzeba mnie bić
Jutro będę musiała coś gotować, ale pomysłów brak. Piątek, oni mięsa nie jedzą. Przy naleśnikach dużo stania. Jakieś sugestie?

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2016-04-14 o 15:26
zabciajs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:28   #429
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Nie licze na to ze kolezanka bedzie w pierwszej kolejnosci myslala zeby do mnie napisac bo jest rodzina no i emocje bo dzidzi w koncu widzi po raz pierwszy ale pisala juz ladnych 5h temu i tylko mysle o niej ze mam.nadzieje ze jest juz po.Ze sie nie meczy bidulka tyle godzin. A Wy myslalyscie o tym o jakiej porze moze wypasc porod?wiem ze na to wplywu nie mamy kompletnie ale chyba z dwojga zlego to nie chcialabym w nocy...kazdy taki zaspany...personel pewnie tez...

Mi to wszystko jedno, byle nie miedzy 7-10 rano i 16-19 wieczorem. Bo droga do szpitala do bedzie horror, korki kilometrowe i tylko bede sie denerwowac :p mi by najlepiej w niedziele ok 12 pasowalo haha ale do gadania to tu duzo nie mam

Cytat:

Kiedy umialam, na pewno nie takie rzeczy, ale jakies podstawy ale szydelkowe trampki mi sie nie podobaja. Kupilabym normalne
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:36   #430
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rodzilam w nocy i tylko położna na IP spała i pozwoliła nam wejść dopiero po chwili jak doszła do siebie na porodowce nie widziałam nikogo zaspanego był spokój i cisza bo nikt prócz mnie nie rodził

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:38   #431
Mad_lenka
Rozeznanie

Roses - pożyczam Ci misia testera tak wygląda w cudnej truskawie : taaaadaaaamImageUploadedByWizaz Forum1460644717.801201.jpg
Mad_lenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:41   #432
martunia_199
Zakorzenienie

Przyszło mi zamówienie od hubiworld i te pieluszki bambusowe rzeczywiście mega mieciunie)))

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:45   #433
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro będę musiała coś gotować, ale pomysłów brak. Piątek, oni mięsa nie jedzą. Przy naleśnikach dużo stania. Jakieś sugestie?
Zapiekanka z rybą i makaronem. Większość można zrobić na siedząco.

Moj ciążowy apetyt wyłapał: naleśniki

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 15:52   #434
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:

To jak myślicie karcher i fairy?

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Ja w następnym tygodniu wybieram się i znając Małą to wtedy mi pępek wypcha
Co ubrałaś? Pewnie mi już pisałaś, no ale sklerotyczka ze mnie
Miałam bieliznę czarną i biała. Sweterek rozpinany i 2 tuniki jedna koronkowa druga robiona na szydelku
Stary 2016-04-14, 15:54   #435
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fruzjape Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj tak sobie :/ pol nocy miałam przepowiadacze, starszak wciąż 38,5 i nie dostał sie do przedszkoli. Eh...
Trzymaj się Może dostaniecie się w drugiej turze? Moja córa pociąga nosem, mam nadzieję, że na katarze się skończy, choć u nas to równia pochyła :/

Cytat:
Myślę że personel jest przygotowany na wszystko ;-)
Jak rodziłam córkę, nie dość że wszystkie sale były zajęte, to właśnie same oksytocynki - było głośno szczyt był ok. 17:00, więc nie wiem czy nie wolałabym w spokoju rodzić w nocy.

Chociaż dobre było to, że po porodzie prysznic i od razu do spania. Wiadomo w dzień obchód, posiłki, cały ten zgiełk...
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-14, 16:00   #436
201701091517
Konto usunięte

Cytat:
1.W nastepnym tygodniu ma dopisywać pogoda, a jak nie to zawsze możemy w piecu zapalić. Np dziś chętnie bym to zrobiła bo zimno mi. Brrr Pogoda nie rozpieszcza.

2.Tak, tak, ja dziś tylko odgrzewałam robotnikom śniadanko i obiad.Na szczęście miałam gotowy. I rozpakowałam paczkę. Byłam też dwa razy w szpitalu (NIKT JESZCZE NIE POBIŁ MOJEGO ŻELKA-złe skierowanie ) I odwiozłąm mamę do pracy. Grzecznie Nie trzeba mnie bić
Aaa no chyba że tak Dbaj tam o siebie
Dzustam pisała o makaronie i rybie, więc zapiekanka to nie głupi pomysł Warzywna?
Ewentualnie ryba po grecku? Czy możesz też zrobić makaron z jakimś wegetariańskim sosem, nawet szpinakiem Studenckie szybkie danie ;D

Wszelkiego typu pierogi czy kluchy wydają mi się zbyt pracochłonne..
A właśnie.. zjadłabym kluche na parze ze śmietaną i masełkiem ^^
Albo leniwe.. oo ranyy jeść mi się chce ide do kuchni szamać ;D

Manufaktura, pochwal sie efektami jak tylko będziesz mieć zdjęcia

Ja myślę, że chciałabym wieczorem albo w nocy rodzić (jeśli miałabym wybór). W ciągu dnia tu gdzie mieszkam są kilometrowe korki, więc no to dosyć stresujące. No i w nocy nie ma tych wszystkich ludzi błąkających się po izbie przyjęć, którzy się gapią..

Edytowane przez 201701091517
Czas edycji: 2016-04-14 o 16:02
Stary 2016-04-14, 16:02   #437
agassek
Zakorzenienie

Albo ryż zapiekany z jabłkami ale nie wszyscy lubią obiady na słodko

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 16:12   #438
mialavi
Zakorzenienie

Kochane moje to nie koncert życzeń my to sobie mozemy marzyc o porodzie rano, lub w nocy byle nie w weekend lub tak NIE CHCE WAS STRASZYC ale urodzimy w momencie zapewne najmniej spodziewanym
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 16:13   #439
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Oczywiscie, ze skonsultuje to z innym lekarzem. Ten caly czas twierdzi, ze taki wynik w ciazy to nic strasznego. Pobral mi GBS, dal skierowania na usg, w zaleceniach mam kontrole co tydzien, a pierwszy wolny termin jest 6 maja Medicover
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-14, 16:18   #440
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Oczywiscie, ze skonsultuje to z innym lekarzem. Ten caly czas twierdzi, ze taki wynik w ciazy to nic strasznego. Pobral mi GBS, dal skierowania na usg, w zaleceniach mam kontrole co tydzien, a pierwszy wolny termin jest 6 maja Medicover
U mnie tez zawsze wyniki w normie wg medicover były :/ oni chyba z automatu to wszystko piszą :/ a wypisał Ci pilne skierowanie? Bo mi kiedyś coś takiego w medicover zrobili i termin sie znalazł w nie cały tydzień, polozna wtedy dzwoniła do szpitala żeby mnie umówić
Stary 2016-04-14, 16:54   #441
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Mad_lenka Pokaż wiadomość
Roses - pożyczam Ci misia testera tak wygląda w cudnej truskawie : taaaadaaaamZałącznik 6357601
Jestes miszcz!

Zabcia, jaki karcher? Toz to pokrycie sie zdejmuje z fotelika i sru do pralki!!!

Maja do mnie oddzwonic z Medicover jak uda im sie wykombinowac jakis termin usg na przyszly tydzien...
Stary 2016-04-14, 16:55   #442
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość

Kiedy umialam, na pewno nie takie rzeczy, ale jakies podstawy ale szydelkowe trampki mi sie nie podobaja. Kupilabym normalne
Nie mogę znaleźć właśnie takich maciupeńskich zwykłych trampek, tez bym takie wolała. Chciałam do sesji w następnym tygodniu.
Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Zapiekanka z rybą i makaronem. Większość można zrobić na siedząco.

Moj ciążowy apetyt wyłapał: naleśniki
To już smaż

Cytat:
Miałam bieliznę czarną i biała. Sweterek rozpinany i 2 tuniki jedna koronkowa druga robiona na szydelku
Oj to ja takich cudów nie posiadam.. I nie chce żadnych zdjęć w bieliźnie, zresztą robimy sesje w plenerze. Czarne leginsy, granatowa zwykła tunika byłaby ok na tle kwiatków i kwitnących drzew?
A buty? Ja to kompletnie nie nadaję się na modelkę:/
Cytat:
Aaa no chyba że tak Dbaj tam o siebie
Dzustam pisała o makaronie i rybie, więc zapiekanka to nie głupi pomysł Warzywna?
Ewentualnie ryba po grecku? Czy możesz też zrobić makaron z jakimś wegetariańskim sosem, nawet szpinakiem Studenckie szybkie danie ;D

Wszelkiego typu pierogi czy kluchy wydają mi się zbyt pracochłonne..
A właśnie.. zjadłabym kluche na parze ze śmietaną i masełkiem ^^
Albo leniwe.. oo ranyy jeść mi się chce ide do kuchni szamać ;D

Manufaktura, pochwal sie efektami jak tylko będziesz mieć zdjęcia

Ja myślę, że chciałabym wieczorem albo w nocy rodzić (jeśli miałabym wybór). W ciągu dnia tu gdzie mieszkam są kilometrowe korki, więc no to dosyć stresujące. No i w nocy nie ma tych wszystkich ludzi błąkających się po izbie przyjęć, którzy się gapią..
Co do porodu to też mi się wydaję, że popołudnie późne byłoby ok. Tak żeby przed nocką się wyrobić Jakiś taki klimat lepszy. Rano się śpi, a nie rodzi hehe I mam ABSOLUTNY ZAKAZ rodzenia w weekend od męża. On wtedy będzie miał zjazdy i egzaminy.
Ale to nie my decydujemy
Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Albo ryż zapiekany z jabłkami ale nie wszyscy lubią obiady na słodko
Dziękuję za propozycje dań. Babcia kochana kobieta zrobi mi pierogi z serem! Złota kobieta, ja to mam szczęście.

Zjadłam truskawy ze śmietaną i ksylitolem..ale mnie zmuliło, ale warto było. Pyyychhaaa. Smak dzieciństwa, w dodatku ukleciłam w takim starym garnuszku

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2016-04-14 o 16:59
Stary 2016-04-14, 16:59   #443
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
Ja jestem mega mobilna. Wszędzie samochodem. I spokojnie takie odległości.
Nie wyobrażam sobie chodzić na autobus, to przecież bardziej męczące.
Autobusem by nie dalo rady, chyba pol dnia bym jechala, najpierw do Lublina, a potem jeszcze na drugi koniec miasta..
Nic to, malz bedzie musial jakos wstrzymac swoje nerwy. Tym bardziej, ze w nocy tak mnie bolalo w "rogu" starej blizny, ze zaczynam sie o nia tez niepokoic, nie tylko o mlodego.

Ja czekam na 3 pierwsze zamowienia z Ali, plus jedno jeszcze nie wyslane. 2 dla starszej, 1 dla mlodego i oslona do telefonu dla mnie. Ale dla mlodego mam jeszcze upatrzona zabawke z metkami, fajna kolorowa. Tez lubie stonowane rzeczy (jak tak patrze po tym, co pokazujecie), ale niemowleta jednak wola pstrokacizne do zabawy

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 17:01   #444
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Autobusem by nie dalo rady, chyba pol dnia bym jechala, najpierw do Lublina, a potem jeszcze na drugi koniec miasta..
Nic to, malz bedzie musial jakos wstrzymac swoje nerwy. Tym bardziej, ze w nocy tak mnie bolalo w "rogu" starej blizny, ze zaczynam sie o nia tez niepokoic, nie tylko o mlodego.
A nie masz np jakiejś duszyczki która robiłaby za kierowce?
Stary 2016-04-14, 17:02   #445
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Nie mogę znaleźć właśnie takich maciupeńskich zwykłych trampek, tez bym takie wolała. Chciałam do sesji w następnym tygodniu.

To już smaż

Oj to ja takich cudów nie posiadam.. I nie chce żadnych zdjęć w bieliźnie, zresztą robimy sesje w plenerze. Czarne leginsy, granatowa zwykła tunika byłaby ok na tle kwiatków i kwitnących drzew?

Co do porodu to też mi się wydaję, że popołudnie późne byłoby ok. Tak żeby przed nocką się wyrobić Jakiś taki klimat lepszy. Rano się śpi, a nie rodzi hehe I mam ABSOLUTNY ZAKAZ rodzenia w weekend od męża. On wtedy będzie miał zjazdy i egzaminy.
Ale to nie my decydujemy

Dziękuję za propozycje dań. Babcia kochana kobieta zrobi mi pierogi z serem! Złota kobieta, ja to mam szczęście.

Zjadłam truskawy ze śmietaną i ksylitolem..ale mnie zmuliło, ale warto było. Pyyychhaaa. Smak dzieciństwa, w dodatku ukleciłam w takim starym garnuszku

Z tych malutenkich bucikow to widzialam chyba tylko martensy i conversy.. A to troche jednak kosztuje jak na raz
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-14, 17:05   #446
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ja kupilam na Ali
Stary 2016-04-14, 17:17   #447
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Ja kupilam na Ali
Podeślij mi na następny tydzień Czerwone idealne!

Dziewuchy, a co myślicie o czymś takim:
http://urbanbaby.pl/wkladki-zaglowki...ka-benbat.html
Zawsze było mi szkoda tych zwisających główek śpiących dzieci
Chociaż fotelik ma coś takiego wbudowanego,ale to wydaję się że podpiera więcej.
Nie ogarniam jeszcze fotelików, pierwszy raz macam.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Rose mam. Chyba nawet te same http://allegro.pl/trampki-buty-bucik...125995201.html
Też masz dł 11? Chciałam coś mniejszego, ale brak.

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2016-04-14 o 17:19

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-14, 17:27   #448
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:

To już smaż

Ale to nie my decydujemy

Jeśli chodzi o plener I kwiaty to wg mnie lepiej cos jasnego
Np jak tu: http://www.lemonadeandlenses.com/mic...photography-3/

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:

Ja czekam na 3 pierwsze zamowienia z Ali, plus jedno jeszcze nie wyslane. 2 dla starszej, 1 dla mlodego i oslona do telefonu dla mnie. Ale dla mlodego mam jeszcze upatrzona zabawke z metkami, fajna kolorowa. Tez lubie stonowane rzeczy (jak tak patrze po tym, co pokazujecie), ale niemowleta jednak wola pstrokacizne do zabawy
Ja cały czas jeżdżę, ale trzeba odpowiednio fotel ustawić, masz adapter do pasów bezpieczeństwa?

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Podeślij mi na następny tydzień Czerwone idealne!

Dziewuchy, a co myślicie o czymś takim:
http://urbanbaby.pl/wkladki-zaglowki...ka-benbat.html
Zawsze było mi szkoda tych zwisających główek śpiących dzieci
Chociaż fotelik ma coś takiego wbudowanego,ale to wydaję się że podpiera więcej.
Nie ogarniam jeszcze fotelików, pierwszy raz macam.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Rose mam. Chyba nawet te same http://allegro.pl/trampki-buty-bucik...125995201.html
Też masz dł 11? Chciałam coś mniejszego, ale brak.
Fajna ta wkładka AE chyba na lato trochę za gorąca? Ja tylko motylka uszyje - powinnam się w końcu zabrać za niego
Stary 2016-04-14, 17:31   #449
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o plener I kwiaty to wg mnie lepiej cos jasnego
Np jak tu: http://www.lemonadeandlenses.com/mic...photography-3/[COLOR="Silver"]
Piękne zdjęcia. Piękny kolor włosów
Hmm będzie ciężki orzech do zgryzienia, aby coś znaleźć.
Balerinki? Obcasy? Trampole?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:

Fajna ta wkładka AE chyba na lato trochę za gorąca? Ja tylko motylka uszyje - powinnam się w końcu zabrać za niego
Są takie np dwustronne, na lato antypotna strona i druga zimowa. Lub po prostu uniwersalna antypotna.
Ja też uszyję, będę bohaterem

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2016-04-14 o 17:32
Stary 2016-04-14, 17:34   #450
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Piękne zdjęcia. Piękny kolor włosów
Hmm będzie ciężki orzech do zgryzienia, aby coś znaleźć.
Balerinki? Obcasy? Trampole?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Są takie np dwustronne, na lato antypotna strona i druga zimowa. Lub po prostu uniwersalna antypotna.
Ja też uszyję, będę bohaterem
Obcasy to nie, ja byłam dziś na boso i ciężko było tyle czasu się wyginac jeszcze z tym bólem nogi. Myślę że najlepiej balerinki
Uwielbiam zdjęcia w kwiatach 😍
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości