Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 19! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-17, 18:20   #421
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 1

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość

Odwiedziłyśmy dzisiaj 6 salonów z sukniami ślubnymi i mam bardzo mieszane wrażenia. Wszędzie jest to samo, obsługa jest średnia. Oczywiście jak się dowiedzieli, że szukam na sukni na maj to kazali mi wrócić w listopadzie/grudniu, bo wtedy będzie nowa kolekcja, bo teraz to bez sensu. Szkoda tylko, że nie potrafili zrozumieć, że mi wcale nie zależy na kolekcji 2017. Chciałam się rozejrzeć, pogadać o kwestiach technicznych, zapytać czy ktoś mi uszyje mój wymysł. W większości miejsc wygłosili wyuczone formułki, że jak chcę na maj to mam przyjść w grudniu i zamówić od razu to będę czekać 5 miesięcy i suknia będzie gotowa do odbioru na tydzień przed. Sorry, ja tak nie chcę. Do tego widziałam przymiarki kilku peemek i wyglądały średnio... wszystkie w koronkowych górach i zwiewnych dołach, materiały po taniości chyba, bo wyglądały mega słabo... Tylko jeden salon mnie ujął, bo trafiliśmy na bardzo fajną właścicielkę, która ogarnęła moją fascynację sukniami Nicole Spose i stwierdziła, że zaprasza na przymiarki choćby już, jeżeli mam ochotę. No ale drogo, bo 3-4 k.

Zrobimy jeszcze z 4 podejścia do innych części miasta i raczej będziemy szukać mało popularnej krawcowej, która uszyje mi ten drugi model, bo dzisiaj się utwierdziłam w tym, że nie chcę czegoś w stylu hitów 2016 i 2017 bo na żywo totalnie mnie to nie jara

Jezu przerażasz mnie... Muszę jak najszybciej umowic się do Kodym i jechać do Warszawy,bo obawiam się,że mogę mieć takie samo wrażenie,a nie mam pojęcia nawet gdzie mam szukać krawcowej jeśli tak będzie
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 18:22   #422
marta271
Zakorzenienie

Dot.: Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 1

Cześć dziewczyny, nadrobilam stary wątek i ten nowy tez. Nie piszę nic bo nawet na to nie mam siły. Dziś wcześniej skończyłam prace i cały dzień przespalam i dalej jestem zmęczona :-( jutro już wkoncu idę do lekarza, chociaż powinnam iść tydzień temu a nie tyle się męczyć... :-( mam nadzieje ze lekarz pomoże i szybko wyleczy.

Annulka proszę na pw relacje ze ślubu
Stary 2016-05-17, 18:25   #423
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
co do koszul z krókim rękawem to akceptuje jedynie takie letnie w jakieś fajne wzory
a za krótką koszule elegancką albo do garnituru to ubiłabym
Ja w ogóle nie akceptuję koszul z krótkim Ewentualnie jak mówisz we wzory jakieś fajne,ale wtedy pod spód biały podkoszulek i na to narzucona rozpięta koszula. Tak to

Ja też bym TŻ ubiła,ale dzięki Bogu nie musze

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Nigdy chyba nie znajde uzywanej sukienki slubnej przez ten wzrost i obcas
Ja mam jakoś tyle co Ty lub centymetr więcej i obcas chce podobny i myślałam,że to nie będzie problem co do używki Myslalam,ze to dość popularny wzrost.
Stary 2016-05-17, 18:26   #424
oljaa
Zakorzenienie

Cześć, dalej mam TŻ
Byłam dzisiaj na tym mini szkoleniu trychologicznym i utwierdziłam się, że sprawiałoby mi to satysfakcję

Cytat:
Napisane przez klauduska92 Pokaż wiadomość
Tak się nosi (przynajmniej u nas) dużo lepiej to wygląda niż jak koszula się przepoci i przyklei do ciała a nie wydaje mi się, żeby było widać ten podkoszulek jakoś specjalnie, no chyba, że ktoś rozepnie koszulę, albo kupi taką z widocznymi szwami lub do szyi Jak znajdę gdzieś zdjęcia ze ślubu brata to sprawdzę czy widać coś, ale raczej nie Jak byliśmy u koleżanki na ślubie to jej mąż (pan młody) tak się spocił i wyglądało to okropnie. wiadomo, że jak jest dobra koszula, najlepiej z egipskiej bawełny, to tak trochę wchłonie pot, ale nie ryzykowałabym w lecie
Niby powinno nosić się koszulę z grubszego materiału, bez podkoszulka. Ale niestety na razie jest problem z modą męską i nie ma szerokiego wyboru pod tym względem. Jednak przyjemniej się patrzy na podkoszulek wystający spod koszuli niż na przebijające suty

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
kupiłam mój sweterek na olx za 30zł, sprzedałam jeszcze przed ślubem, tzn wystawiłam przed ślubem i od razu się sprzedał za ponad 100zł potem na drugi dzień po ślubie wysłałam.
Jak to TŻ mawia: taniej kupić, drożej sprzedać ile on już kasy zarobił na tym toku myślenia
Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
co do koszul z krókim rękawem to akceptuje jedynie takie letnie w jakieś fajne wzory
a za krótką koszule elegancką albo do garnituru to ubiłabym
A ja nie lubię z krótkim rękawem w letnie wzory ale długi, podwinięty rękaw a jak do tego jest spory tatuaż
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 18:29   #425
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Totalnie nie rozumiem dlaczego te salony nie chca sprzedać coś teraz, nawet z kolekcji 2016
No po prostu czy nie kumają że taki klient któremu mówią żeby wrócił w listopadzie raczej nie wróci, a tak być może sprzedałyby sukienke ?
Weźcie mi to wytłumaczcie
W ogóle to co tu piszecie to dla mnie jakiś kosmos. Jak kogoś tak niekompetentnego mogą zatrudniać w takich salonach? Te panie to jakieś koszmarki
Wciskają na siłę suknie których się nie chce, nie chcą wczesniej mierzyc bo za wczesnie
Ja gdybym pracowała w takim salonie to chciałabym uszczesliwic taka pannę młodą a nie. Odradzałabym na pewno gdyby sukienka znacząco pogrubiała,albo wyglądałaby zbyt wulgarnie. A tak jak ktoś chce princesske i dobrze sie w niej czuje to co komu do tego?
Stary 2016-05-17, 18:30   #426
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Jak to TŻ mawia: taniej kupić, drożej sprzedać ile on już kasy zarobił na tym toku myślenia

A ja nie lubię z krótkim rękawem w letnie wzory ale długi, podwinięty rękaw a jak do tego jest spory tatuaż
To mój też taki biznesmen jest

A długi rękaw podwinięty też uwielbiam

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 18:30   #427
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verkasok Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak robicie gulasz?
Podsmażam cebulkę, na to kładę pokrojone mięsko i chwilę podsmażam, aż cebulka będzie miękka. Potem przelewam do garnka, zalewam wodą (tak aby zakryła mięso) dodaje przyprawę do gulaszu, listek laurowy, ziele angielskie, pieprz w ziarnach. Potem, gdzieś w połowie gotowania wrzucam pokrojoną marchewkę i paprykę (w kostkę kroję) i tak gotuję. Przyprawiam też papryką słodką i ostrą. Na samym końcu sól

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wasi TZ jak idą na wesele to zakładają koszule z długim czy z krótkim rękawem?
Z długim

Cytat:
Mój TŻ zawsze chodzi w długiej, a pod spód zakłada biały podkoszulek.
O bosze Takaś elegancka a nie widzisz jak to obrzydliwie wygląda? U nas takie coś to zakładają tylko faceci po 50 bo to wygląda okropnie

Cytat:
Tak się nosi (przynajmniej u nas) dużo lepiej to wygląda niż jak koszula się przepoci i przyklei do ciała
To nie wygląda lepiej. Nigdy I uwierz, mega mega to widać

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość

I w sumie jestem zdziwiona,że jeszcze tak dużo osób chodzi w krótkich
Nie przesadzajmy Koszule w straży np mają z krótkim, a przecież te koszule są eleganckie

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-17, 18:32   #428
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, nadrobilam stary wątek i ten nowy tez. Nie piszę nic bo nawet na to nie mam siły. Dziś wcześniej skończyłam prace i cały dzień przespalam i dalej jestem zmęczona :-( jutro już wkoncu idę do lekarza, chociaż powinnam iść tydzień temu a nie tyle się męczyć... :-( mam nadzieje ze lekarz pomoże i szybko wyleczy.

Ale jesteś przeziębiona czy co się dzieje?
Ja dziś cały dzień w łóżku.
Stary 2016-05-17, 18:32   #429
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
W ogóle to co tu piszecie to dla mnie jakiś kosmos. Jak kogoś tak niekompetentnego mogą zatrudniać w takich salonach? Te panie to jakieś koszmarki
Wciskają na siłę suknie których się nie chce, nie chcą wczesniej mierzyc bo za wczesnie
Ja gdybym pracowała w takim salonie to chciałabym uszczesliwic taka pannę młodą a nie. Odradzałabym na pewno gdyby sukienka znacząco pogrubiała,albo wyglądałaby zbyt wulgarnie. A tak jak ktoś chce princesske i dobrze sie w niej czuje to co komu do tego?
Zgadzam się z tym
Szkoda że żadnej z Was które mierzyły suknie Panie nie powiedziały dlaczego nie sprzedadzą sukien z kolekcji 2016 bo naprawdę bardzo mnie to zastanawia, skąd takie ekspedientki biora!

PM 2017
Stary 2016-05-17, 18:33   #430
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość

Nie przypominam sobie by jakakolwiek część garderoby u TŻta działała tak na mnie jak podwinięte rękawy
Stary 2016-05-17, 18:34   #431
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Podobno można od razu po odstawieniu, ale nie wiem czy to zdrowo
Można, podobno łatwiej zajść bo jest burza hormonów

Siemanko

Ja dziś wstawiłam pędy z sosny z cukrem w słoikach na syrop Ciekawe czy coś wyjdzie z tego bo robię pierwszy raz

I zrobiłam pizzę na obiad - pierwszy raz i wyszła

U nas cały dzień deszczowo

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-17, 18:35   #432
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość

Nie przesadzajmy Koszule w straży np mają z krótkim, a przecież te koszule są eleganckie
Wiesz mysle ze tam chodzi o to,że w strazy dużo Panów jest w podeszłym wieku,az oni raczej mają przyzwyczajenia do dawnych czasów i koszul z krotkim rekawem
Poza tym te marynary strażackie są tak grube i ciezkie ze koszule z długim to byłaby katastrofa.
Wiadomo jak koszula biała z kołnierzykiem to nawet na krotki rękaw niby jest elegancka. Ale dla mnie nie jest
Stary 2016-05-17, 18:36   #433
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Odwiedziłyśmy dzisiaj 6 salonów z sukniami ślubnymi i mam bardzo mieszane wrażenia. Wszędzie jest to samo, obsługa jest średnia. Oczywiście jak się dowiedzieli, że szukam na sukni na maj to kazali mi wrócić w listopadzie/grudniu, bo wtedy będzie nowa kolekcja, bo teraz to bez sensu.
Trzeba było mówić że pracujesz za granicą i następnym razem będziesz dopiero w lutym w Polsce a wtedy będzie już za późno na kupno sukni

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Stary 2016-05-17, 18:38   #434
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z tym
Szkoda że żadnej z Was które mierzyły suknie Panie nie powiedziały dlaczego nie sprzedadzą sukien z kolekcji 2016 bo naprawdę bardzo mnie to zastanawia, skąd takie ekspedientki biora!
Z racji,że jestem wyszczekana to się nie dam ja im pokazę
Stary 2016-05-17, 18:38   #435
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz mysle ze tam chodzi o to,że w strazy dużo Panów jest w podeszłym wieku,az oni raczej mają przyzwyczajenia do dawnych czasów i koszul z krotkim rekawem
Poza tym te marynary strażackie są tak grube i ciezkie ze koszule z długim to byłaby katastrofa.
Wiadomo jak koszula biała z kołnierzykiem to nawet na krotki rękaw niby jest elegancka. Ale dla mnie nie jest
Ale u nas częściej w sezonie letnim są po prostu w koszulach
I ja nie potrafię tego zrozumieć

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-17, 18:41   #436
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Można, podobno łatwiej zajść bo jest burza hormonów
Pisałam już kiedyś,że mojej siostry koleżanka brała tabsy 10 lat,odstawiła bo za jakiś rok chciała zajść w ciążę,a zaszła po miesiącu od odstawienia
Stary 2016-05-17, 18:41   #437
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
poszło
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 18:41   #438
luna_laula
catwoman

Cytat:
Totalnie nie rozumiem dlaczego te salony nie chca sprzedać coś teraz, nawet z kolekcji 2016
No po prostu czy nie kumają że taki klient któremu mówią żeby wrócił w listopadzie raczej nie wróci, a tak być może sprzedałyby sukienke ?
Weźcie mi to wytłumaczcie
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Loloo, podbijam pytania Papy .

Luna, ile trwa aplikacja? Co to była za praca?

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Zgadzam się .
Cytat:
Jezu przerażasz mnie... Muszę jak najszybciej umowic się do Kodym i jechać do Warszawy,bo obawiam się,że mogę mieć takie samo wrażenie,a nie mam pojęcia nawet gdzie mam szukać krawcowej jeśli tak będzie
Cytat:

Wiecie- nie powiedziałam nigdzie, że chcę kupić teraz to mnie zbyły. Sorry, ale nie wiem czy chcę kupić teraz czy za miesiąc, bo najpierw chciałabym coś zobaczyć, umówić się na przymiarki itd. Przecież do takich salonów nie śmiga się jak do H&M, więc warto wybrać się wcześniej i wybadać grunt. Rozumiem, że teraz mają ręce pełne roboty, bo pm 2016 mają teraz decydujące przymiarki, ale jakoś w większości salonów były pustki. Ogólnie bardzo mi się nie spodobało, że ich podejście było bardzo sztywne- ślub w 2017? To proszę wrócić za pół roku. Jedna to nam nawet powiedziała, że proszę wrócić w przyszłym roku tak jak inni to normalnie robią. Czyli wychodzi na to, że wszędzie byłyśmy intruzami i nawet nie za bardzo chciały bym przyszła na wcześniej umówione przymiarki, bo to za wcześnie. Według większości mam przyjść dopiero w grudniu i kropka.

Ściana.

Do większości z tych salonów nie wrócę.

Ta aplikacja na którą chcę iść trwa 1 rok, a potem mam prawo ubiegać się o kolejną, która trwa 3 lata (chyba, bo ciągle w tym mieszają).

Praca- asystent sędziego.

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-05-17 o 18:43
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 18:42   #439
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Siemanko
Nem podaj przepis na te kotleciki rybne co masz na Insta sama robiłaś?

PM 2017
Stary 2016-05-17, 18:42   #440
oljaa
Zakorzenienie

A mój TŻ dzisiaj wybrał się w garniturze z koszulą z krótkim rękawem tak się do tego zabierał, że okazało się, że nie miał odpowiedniej koszuli, a tylko ta z krótkim którą wziął od taty pasowała. A nie mieliśmy kiedy kupić nowej. Na szczęście nie ściągał marynarki
Stary 2016-05-17, 18:44   #441
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Nem podaj przepis na te kotleciki rybne co masz na Insta
ja też chętnie przygarnę przepis
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 18:44   #442
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Ściana.

Masakra, totalnie tego nie rozumiem
A umawiałaś się wcześniej do tych salonów czy tak z marszu wchodziłaś?

PM 2017
Stary 2016-05-17, 18:46   #443
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie- nie powiedziałam nigdzie, że chcę kupić teraz to mnie zbyły. Sorry, ale nie wiem czy chcę kupić teraz czy za miesiąc, bo najpierw chciałabym coś zobaczyć, umówić się na przymiarki itd. Przecież do takich salonów nie śmiga się jak do H&M, więc warto wybrać się wcześniej i wybadać grunt. Rozumiem, że teraz mają ręce pełne roboty, bo pm 2016 mają teraz decydujące przymiarki, ale jakoś w większości salonów były pustki. Ogólnie bardzo mi się nie spodobało, że ich podejście było bardzo sztywne- ślub w 2017? To proszę wrócić za pół roku. Jedna to nam nawet powiedziała, że proszę wrócić w przyszłym roku tak jak inni to normalnie robią. Czyli wychodzi na to, że wszędzie byłyśmy intruzami i nawet nie za bardzo chciały bym przyszła na wcześniej umówione przymiarki, bo to za wcześnie. Według większości mam przyjść dopiero w grudniu i kropka.

Ściana.

Ta aplikacja na którą chcę iść trwa 1 rok, a potem mam prawo ubiegać się o kolejną, która trwa 3 lata (chyba, bo ciągle w tym mieszają).

Praca- asystent sędziego.
Żanujące podejście. Odpowiedziałaś coś tej od pogrubionego tekstu?

A na aplikacji się zarabia? Na obu albo którejś z nich?
Stary 2016-05-17, 18:49   #444
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam już kiedyś,że mojej siostry koleżanka brała tabsy 10 lat,odstawiła bo za jakiś rok chciała zajść w ciążę,a zaszła po miesiącu od odstawienia
Ups

Cytat:
Nem podaj przepis na te kotleciki rybne co masz na Insta sama robiłaś?

Zmielone ryby, bułka sucha namoczona w mleku/wodzie, 2jajka, pokrojona cebulka, koperek, pietruszka, szczypior - ja dałam wszystko sól, pieprz. Wymieszać wszystko Potem obtaczać w bułce i smażyć Jak będzie za wodne możesz dodać trochę tatrej bułki ale ja nigdy nie dodaje tartej do żadnych kotletów
Ja zawsze daję na oko wszystkiego więc proporcji Ci nie podam zużyłam pęczek kopru sklepowy, trochę pietruszki i więcej szczypioru bo natki pietruchy nie lubię

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017

Edytowane przez Nemmireth_
Czas edycji: 2016-05-17 o 18:50
Stary 2016-05-17, 18:49   #445
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
To mój też taki biznesmen jest
Mnie te jego niektóre biznesmeńskie pomysły przerażają
Stary 2016-05-17, 18:50   #446
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ale u nas częściej w sezonie letnim są po prostu w koszulach
I ja nie potrafię tego zrozumieć
Ale,że gdzie w sezonie letnim w których koszulach?
Stary 2016-05-17, 18:52   #447
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale,że gdzie w sezonie letnim w których koszulach?

Np do Kościoła Ubierają same koszule

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Stary 2016-05-17, 18:54   #448
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

tyle stron do nadrobienia po zaledwie 12 godzinach w pracy

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 18:54   #449
oljaa
Zakorzenienie

Mój Księciunio wrócił z zakupów uciekam!
Buziaki
Stary 2016-05-17, 18:55   #450
luna_laula
catwoman

Cytat:
Trzeba było mówić że pracujesz za granicą i następnym razem będziesz dopiero w lutym w Polsce a wtedy będzie już za późno na kupno sukni
To by mi powiedziały, że wtedy będzie tylko kolekcja 2017, której teraz jeszcze nie ma A 2016 będzie wykupiona, chyba że teraz kupię

Cytat:
Masakra, totalnie tego nie rozumiem
A umawiałaś się wcześniej do tych salonów czy tak z marszu wchodziłaś?
Umawiać chcą się tylko na przymiarki. Chociaż też ciekawe jest to, że na przymiarki dla pm 2017, które mają się odbywać teraz konieczne są zapisy, ale na przymiarki, na które odsyłają wszystkie pm 2017 nie ma zapisów i ma się wchodzić z ulicy Czyli na rok przed mam robić szopkę z rezerwacją terminu, a potem w listopadzie stać w kolejce

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Żanujące podejście. Odpowiedziałaś coś tej od pogrubionego tekstu?

A na aplikacji się zarabia? Na obu albo którejś z nich?
Nic. Ogólnie babka była mega nieprzyjemna i chciała nas zbyć, bo chyba czytała gazetę

Na tych się zarabia, ale ciężko się dostać. Na inne prościej pójść, ale trzeba za nie sporo płacić, a z zarobkami jest super- najczęściej jest to najniższa krajowa.
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości