Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniowe 2016 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-01, 20:20   #421
kasia01987
Wtajemniczenie

Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow

Casaaaaaaaaaa

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-01, 20:21   #422
czarnulax
Zakorzenienie

Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow

Kruszynka i gratuluję ruchów
Stary 2016-06-01, 20:38   #423
hariett
Zadomowienie

Kruszynko gratuluję ruchów kurcze dziewczyny, my też niedawno miałyśmy ten etap, a to już tak daaawno

hariett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-01, 20:39   #424
kogielmogiel
Rozeznanie

Kruszynka gratulacje.
Matko jak pomyślę o swojej ciąży, jakie mialam wyobrażenia o wychowaniu dziecka wtedy to mi słabo bo jest zupełnie inaczej
Stary 2016-06-01, 20:53   #425
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Moja tesciowa w niedziele ględzila, ze u nich w rodzinie są blizniaki i moga nam sie trafic i ze to podwojne szzescie i jakby co, to 'by sie przyjechalo i pomoglo' także modle sie zeby blizniakow nie miec
Dwa takie Witki to nie są do ogarniecia. Chociaż blizniaki bardziej sie soba zajma,a on sam sie bawi tylko rano chwilke, a tak to matka zabawiaj.
mój sasiad i jego żona są z blizniaków, oboje!!! i ani im sie nie trafiły bliźniaki ani ich dzieciom
Cytat:
Napisane przez MietaZCytryna Pokaż wiadomość
Ahnessy, dam znać jak będziemy się wybierały na chustospotkanie. Tylko u nas to dzień po szczepieniu wypada, więc jak nas zaszczepia, to chyba odpuszczę...

Na 17 do lekarza idziemy a ja jestem w czarnej d*pie... i dziecko na mnie śpi. Za to miałam czas kupić kółka 😎
no jasne, rozumiem - wtedy moze uda sie za miesiac
i jak po wizycie?
Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość

Znalazłam na Ali taka książeczkę co np wiąże się sznurówki, zapinana guzika, rzepy itd myślałem że fajna,pokazałam mężowi a on mówi ze beznadziejna i po co głupia mu pokazałam tak to bym sobie zamówiła myślicie że fajna czy głupia taka książeczka ?
bardzo fajne sa te ksiazeczki bierz ja i czekam na recenzję

ja tez mam moja suknie slubna, wisi u rodziców, szkoda mi było ją sprzedawać po kosztach widziałam na allegro taka samą za 1000 zł i sie nie sprzedała a był taka sliczna szkoda ze jej juz nie założe

o masakra, dzis zaliczyłam godzinne usypianie ale na szczescie juz spi a ja chłodzę dom póki zimno na polu
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-01, 21:03   #426
MietaZCytryna
Raczkowanie

U nas super po lekarzu! Powiedział, że faktycznie cześć wyników poza normą, ale się patrzy na całość rozmazu i morfo i wszystko wygląda ok 😊 i jeszcze że takie wyniki wskazują na intensywne ząbkowanie, po czym zajrzał jej do paszczy i potwierdził zadowolony 😎
Polecił nam też robić morfo sobie co 2 miesiace profilaktycznie, bo podobno koło 5 - 6 miesiąca się mogą niedobory żelaza zacząć.
Strasznie się cieszę, tym bardziej że ufam temu lekarzowi, bo on już w szpitalu się nami zajmował. Lżjesza o 10 kg wychodziłam z gabinetu 😊 już miałam wizję hematologa w najlepszej, a szpitala w najgorszej opcji. Matka-wariatka 😆
Aaa i pochwalił Młodą, że fajnie się rozwija i żebym się nie doszukiwała wmn ani asymetrii, bo jest super pogadałam z nim też o rozszerzaniu diety i mówił że po 6 miesiącu i warzywa najpierw, jakbyśmy chcieli to wcześniej można trochę, ale nie ma co przyśpieszac. Czyli generalnie tak jak planuję. Ciekawe co nasza nfztowska pediatra powie 😜

Dziękuję wszystkim za pamięć o nas

Ruda, fajny komplecik ja widziałam gdzieś body z napisem "dawaj cyca" i chyba kupię Jagodzie 😉

Casaa, dojechałaś?

Ewusia_marchew, super że się z plecakiem udało. Mnie też korci może w weekend spróbuje, jak tż będzie mógł mnie asekurować 😜

Aaa, lisek z cloud b jest super Młoda zachwycona gwiazdkami. Jedyny minus - zamiast iść spać, to do nich gadała 😜

Kruszynka, gratuluje ruchów 😊 ciekawe jak to jest czuć dwa dzieciaczki 😍 ja ostatnio widziałam w sklepie dziewczynę z córeczką tak koło roku, jeszcze nie chodziła, i z brzuchem ciążowym, aż jej pozazdrościłam

Edytowane przez MietaZCytryna
Czas edycji: 2016-06-01 o 21:15
MietaZCytryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-01, 21:13   #427
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Ahness dla mnie to jest idiotyzm, ze tyle kasy zycza sobie za sukienke na jeden raz, dlatego chce kupic uzywana.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-01, 21:20   #428
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Ahness dla mnie to jest idiotyzm, ze tyle kasy zycza sobie za sukienke na jeden raz, dlatego chce kupic uzywana.
i masz racje, ja teraz zaluje ze kupiłam nową ale co miałam zrobic jak sie zakochałam byłam głupia ze po tych salonach chodziłam

Mieta super ze wszytsko w porzadku, oby zabki wyszły bez atrakcji
Stary 2016-06-01, 21:35   #429
Casaa
Zakorzenienie

Hej, sorry, ze tak pozno ale z rodzicami sie zagadalam, a potem padl telefon (szkoda, ze Franek teraz pasc nie chce...). Dojechalismy bez problemow, Franko przespal calusienka droge wrecz oburzonym spojrzeniem mnie obdarzyl jak otworzylam drzwi i go wyjmowalam 😉 wiec super. A co mnie jeszcze bardziej ucieszylo to brak korkow we wroclawiu

Karen jak bedziesz miala chwile to podrzuc foto tego storczyka moze cos sie uda podpowiedziec 😊

Bartus sto lat 🎂🎁🎈

Mieta czyli nie trzeva bylo internetami sie stresowac 😊

super, ze wszystko ok 😊
Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-01, 22:32   #430
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MietaZCytryna Pokaż wiadomość
U nas super po lekarzu! Powiedział, że faktycznie cześć wyników poza normą, ale się patrzy na całość rozmazu i morfo i wszystko wygląda ok 😊 i jeszcze że takie wyniki wskazują na intensywne ząbkowanie, po czym zajrzał jej do paszczy i potwierdził zadowolony 😎
Polecił nam też robić morfo sobie co 2 miesiace profilaktycznie, bo podobno koło 5 - 6 miesiąca się mogą niedobory żelaza zacząć.
Strasznie się cieszę, tym bardziej że ufam temu lekarzowi, bo on już w szpitalu się nami zajmował. Lżjesza o 10 kg wychodziłam z gabinetu 😊 już miałam wizję hematologa w najlepszej, a szpitala w najgorszej opcji. Matka-wariatka 😆
Aaa i pochwalił Młodą, że fajnie się rozwija i żebym się nie doszukiwała wmn ani asymetrii, bo jest super pogadałam z nim też o rozszerzaniu diety i mówił że po 6 miesiącu i warzywa najpierw, jakbyśmy chcieli to wcześniej można trochę, ale nie ma co przyśpieszac. Czyli generalnie tak jak planuję. Ciekawe co nasza nfztowska pediatra powie 😜

Dziękuję wszystkim za pamięć o nas

Ruda, fajny komplecik ja widziałam gdzieś body z napisem "dawaj cyca" i chyba kupię Jagodzie 😉

Casaa, dojechałaś?

Ewusia_marchew, super że się z plecakiem udało. Mnie też korci może w weekend spróbuje, jak tż będzie mógł mnie asekurować 😜

Aaa, lisek z cloud b jest super Młoda zachwycona gwiazdkami. Jedyny minus - zamiast iść spać, to do nich gadała 😜

Kruszynka, gratuluje ruchów 😊 ciekawe jak to jest czuć dwa dzieciaczki 😍 ja ostatnio widziałam w sklepie dziewczynę z córeczką tak koło roku, jeszcze nie chodziła, i z brzuchem ciążowym, aż jej pozazdrościłam
No to super że wszystko ok internety to zło

Powodzenia z pp ja motalam sama ale po warsztatach czułam się pewnie w miarę

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Hej, sorry, ze tak pozno ale z rodzicami sie zagadalam, a potem padl telefon (szkoda, ze Franek teraz pasc nie chce...). Dojechalismy bez problemow, Franko przespal calusienka droge wrecz oburzonym spojrzeniem mnie obdarzyl jak otworzylam drzwi i go wyjmowalam 😉 wiec super. A co mnie jeszcze bardziej ucieszylo to brak korkow we wroclawiu

Karen jak bedziesz miala chwile to podrzuc foto tego storczyka moze cos sie uda podpowiedziec 😊

Bartus sto lat 🎂🎁🎈

Mieta czyli nie trzeva bylo internetami sie stresowac 😊

super, ze wszystko ok 😊
Wyslane z Lumia920.
Fajnie że spokojnie dojechaliscie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 07:28   #431
mojakaren
Zakorzenienie

Kruszynko aaaa to juz półmetek ciąży niedługo dziewczyny zaczną sobie w brzuszku prawdziwe imprezy urządzać

Co do imienin to Jana jest chyba sto razy w roku wiec nie mam pojęcia jak to ogarnąć

Mieta ufff kamien z serca!

Casaa super ze droga Wam dobrze minela! Wrzucę foto dzięki!

Noc du.na położyłam sie przes północą i niechcaco Jaska obudzilam wiec bez cyca nie zasnal, myslalam ze dospi do rana a tu poudka o 3:30 potem o 5 i teraz impreza w łóżeczku w najlepsze. U nas w lozku nie chce lezec kreci sie i marudzi a w łóżeczku swiruje juz od godziny - piszczy macha nogamk ogląda sie w lustrze i ulubiona zabawa - narzuca sobie koc na głowę i probuje sie uwolnic

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 07:47   #432
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

U nas też nocne imprezy, o 4:30 zjadła i miała chęć pogadać, więc walczyła do 5:40, zasnęła jak z potworem do łóżka ją wzięłam, włączyłam telefonosuszarkę i dalam smoka, przytuliłam. Ale jak spi przy mnie to jej gorąco, nie wiem, jak temu zapobiec, bo jak sama w bujaku śpi to się odkrywa, i nie chcę żeby zmarzła. A nie mam jej z czego rozebrać, bo ma pajaca na pieluchę, przebierać jej w nocy też nie chcę, bo się bedzie rozbudzać No i nie wiem....

Rano o 7:30 też już świrowała, ale jednak cyc ją uśpił, i odsypia nocne harce.

Ja wczoraj zrobiłam sama pierwszy raz hybrydę, ciekawe ile się bedzie trzymać.

Karen, a z imieninami to wybierzcie taki termin, który Wam pasuje - nie za blisko innych świąt, żeby może dziecku nie trzeba było kupować miliona prezentów na raz. Zresztą nie wiem, czy obchodzicie? U nas w rodzinach jest jakaś obsesja obchodzenia wszystkiego, zwłaszcza u teściów, także czasem jest świętowanie przez 3 niedziele w miesiącu, co mnie wq.wia maksymalnie bo szkoda mi życia na siedzenie za ich stołem... No i niestety Kornelka ma imieniny 30 marca - a w marcu są urodziny mojego męża, szwagra, siostry i imieniny teściowej, także już widzę ten ciąg rodzinnych obiadów.... To samo z urodzinami - tuż po nowym roku, już będę ich miała po dziurki w nosie po świętach, a urodzin wnuczki nikt mi nie odpuści....

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 07:51   #433
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
i masz racje, ja teraz zaluje ze kupiłam nową ale co miałam zrobic jak sie zakochałam byłam głupia ze po tych salonach chodziłam

Mieta super ze wszytsko w porzadku, oby zabki wyszły bez atrakcji
Dlatego nie chodze po salonach, bylam raz i wystarczy. Zmeczylo mnie to tylko

Karen u mnie zawsze sie wybieralo najblizszy po urodzinach

Moje dziecko caly czas spi!!!!!!!!! Jak zasnal o 20.30, tak spi, czywiscie z przerwami na cyca.

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2016-06-02, 07:54   #434
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Malwi super!

Stary 2016-06-02, 08:15   #435
MallaMi
Rozeznanie

Ruda ja mam tak na co dzień ze moje dziecko jak się obudzi w nocy na jedzenie to mam z glowy 1,5-2 godz z czego jedzenia w tym jest tylko ok 20min...
Już bym wolała zeby czesciej sie budzil i po karmieniu od razu zasypial a nie tak...

W ogóle to ostatnio mamy okropny problem z zasypianiem. Do tej pory wystarczalo lulanie na kolanach a teraz ksiecia trzeba nosic na zmiane z wozeniem w wozku no i po wielkiej histerii i wyginaniu na rozne strony w koncu padnie.
Nie mam juz sił na tego malego terroryste.

A tak w ogole to dzien dobry
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 08:16   #436
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Dlatego nie chodze po salonach, bylam raz i wystarczy. Zmeczylo mnie to tylko

Karen u mnie zawsze sie wybieralo najblizszy po urodzinach

Moje dziecko caly czas spi!!!!!!!!! Jak zasnal o 20.30, tak spi, czywiscie z przerwami na cyca.
Super

Ruda, Karen współczuję nocnych imprez

Konradek zasnął po 21, pobudka przed 2 i od 6.30 już nie śpi. Jest maruda do kwadratu, nie daje się odłożyć bo piszczy, gdyby nie TŻ który dziś w domu pracuje to był nic nie zrobiła
Muszę go jakoś wcześniej niż zwykle wywieźć na spacer bo przydałoby się żeby dospal

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-06-02, 08:27   #437
russiandoll
Raczkowanie

dzień dobry
kruszynka super! Gratulujemy i po cichu zazdroscimy

malla mi ty sie ciesz serce z luksusow bo u mnie panicz wyznaje jedną zasade mianowicie bujaj matka! od godziny do trzech ja bede wyl bo jestem spiacy i denerwuje sie e nie moge zasnac a ty bujaj mocniej szybciej teraz wolniej tak bujaj matka zebym byl zadowolony bo jak dobrze pobujasz to za 5razem dam się na godzinke czy tam dwie odlozyc
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 08:43   #438
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość
Ruda ja mam tak na co dzień ze moje dziecko jak się obudzi w nocy na jedzenie to mam z glowy 1,5-2 godz z czego jedzenia w tym jest tylko ok 20min...
Już bym wolała zeby czesciej sie budzil i po karmieniu od razu zasypial a nie tak...

W ogóle to ostatnio mamy okropny problem z zasypianiem. Do tej pory wystarczalo lulanie na kolanach a teraz ksiecia trzeba nosic na zmiane z wozeniem w wozku no i po wielkiej histerii i wyginaniu na rozne strony w koncu padnie.
Nie mam juz sił na tego malego terroryste.

A tak w ogole to dzien dobry
Mój budzi się co 2-3 h ale je i spi

A co do bujania. Uwielbiam moja piłkę do ćwiczeń! Siadam z młodym i ja się odbijam a on usypia. A ja przynajmniej nie męczę się tak

Dzień dobry
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 08:47   #439
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Ja mojego Księcia nie muszę bujac na szczęście, ciumkanie cyca mu wystarcza żeby zasnąć

Właśnie śpi na mnie Maruda

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-06-02, 08:54   #440
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

To u nas jak juz jest taki mega spiacy, a wszystko wkolo rozprasza, to tylko cyc i bujanie dziala. Dziecko sie uspokaja i idzie w kime, szczesliwa matka nie rusza sie, bo przeciez wyjec moze sie obudzic

Stary 2016-06-02, 08:55   #441
kasia01987
Wtajemniczenie

u nas tez cyc...ciekawe jak będzie jak cycek się skończy;D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 08:58   #442
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Kasia - będzie zasypiac przy butli. Olka tak robiła
Stary 2016-06-02, 09:01   #443
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja mojego Księcia nie muszę bujac na szczęście, ciumkanie cyca mu wystarcza żeby zasnąć

Właśnie śpi na mnie Maruda
U nas właśnie ostatnio cyc nieźle działa. Po kąpieli na cycu zasypia. Chociaż czasem się rozproszy to TŻ przejmuje i usypia swoimi sposobami Noszenie na rękach jest już w najtrudniejszych przypadkach. A tak to głównie smoczek, szumienie, głaskanie po buzi.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Kasia - będzie zasypiac przy butli. Olka tak robiła
No właśnie jak mnie nie ma wieczorem, to Kornela usypia TŻ - towi przy butelce. Także chodzi chyba głównie o samą czynność ssania.

Stary 2016-06-02, 09:02   #444
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Mój już nie zasypia przy cycu jedynie w nocy ale on wtedy się nawet nie tyle co budzi co przez sen marudzi.
Stary 2016-06-02, 09:07   #445
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
U nas w rodzinach jest jakaś obsesja obchodzenia wszystkiego, zwłaszcza u teściów, także czasem jest świętowanie przez 3 niedziele w miesiącu, co mnie wq.wia maksymalnie bo szkoda mi życia na siedzenie za ich stołem
U mojego tzta to samo. Ja jak bylam malolatą, to w ogole imienin nie obchodzilam. Ba, w sumie teraz tez za bardzo ich nie obchodzę. Raczej TZ je obchodzi bardziej Bo to dla niego okazja, zeby mi cos kupic. Mama mi sklada zyczenia i kupuje jakis drobny prezent i na tym koniec, nikt inny mi zyczen nie sklada.

Ja jestem zdania, ze jak bede starsza, to bede imieniny obchodzic, tak jak np. moja mama. Tzn. wiadomo,ze na urodziny tez jej cos kupujemy i skladamy zyczenia ale tak dla znajomych to obchodzi imieniny (zeby nie pytac ktore to urodziny ).

U nas nocka trochę lepsza ale bez szalu.

Leje od rana, tz pojechal wraca w sobotę,bleh.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 09:28   #446
MallaMi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Mój budzi się co 2-3 h ale je i spi

A co do bujania. Uwielbiam moja piłkę do ćwiczeń! Siadam z młodym i ja się odbijam a on usypia. A ja przynajmniej nie męczę się tak

Dzień dobry
u mnie by sie nie sprawdziła piłka, bo jak tylko usiade to jest ryk chyba mu mój bebzol przeszkadza

a przy cycu tez czesto przysypia, pare razy odlozylam go do łozeczka takiego spiącego to za 5min armagedon bo przecież nieodbity, wiec i tak zawsze lulac musze. a szumis i suszarka to już standard u nas, musza byc zawsze. jedna suszarke juz nawet spaliłam
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 09:58   #447
ahnessy
Rozeznanie

Ruda ja mojej nie ubiaram w pajaca jak jest goraco bo dostawała szału, lepsze sa osobne spodenki i kaftanik/koszulka bo zawsze to nogi sa gołe i cos tam brzuszek sie ochłodzi - ja uzywam tych spodni z lidla bo maja wysoki stan

MallaMi u nas tez w dzien zasypianie = ryk, jedynie na spacerze jak zasnie to w ciszy

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Co do imienin to Jana jest chyba sto razy w roku wiec nie mam pojęcia jak to ogarnąć
u nas tez zawsze obchodzi sie pierwsze imieniny po urodzinach i mój tata np ma dzien po dniu

a ja mam w Dzien Babci a w tym roku dojda do tego jeszcze urodziny Karinki

matko co sie dzis dzieje wstała o 7 i ledwo zjadła, o 10 ryk wiec jej dałam cyca, zasnała wiec sie ucieszyłam przełozyłam do łóżka, podniecona ze transfer udany poszłam załączyć pranie i ledwo wpakowałam do pralki juz słysze ryk

umowiłam sie wczoraj z babcia ze do niej przyjade autobusem a pada i nie wiem czy odwołać czy jechać w deszczu
Stary 2016-06-02, 10:29   #448
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Maruda nadal marudził, na rękach źle, w chuście źle, na macie tragicznie, zebralam nas na spacer, patrzę przez okno a tu pada wzięłam do cyca i znowu przysypia, chyba będę mieć dziś dzień przyklejania do kanapy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-06-02, 10:44   #449
kogielmogiel
Rozeznanie

U nas też obchodza imieniny, urodziny, na kazde święto impreza. Czasami mam dość tego ciaglego siedzenia za stołem. Moje imieniny sa dosc popularne wiec od zawsze dostaje życzenia przez co czuje sie staro :p

U nas dzisiaj tez pada, mała padła w bujaczku co jej sie rzadko zdarza wiec korzystam z chwili ciszy bo pewnie spaceru nie będzie za to noc super - usnela o 20 i obudzila sie o 5 i dospala do 8. Ja za to obudziłam się o 5 w kałuży mleka

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Maruda nadal marudził, na rękach źle, w chuście źle, na macie tragicznie, zebralam nas na spacer, patrzę przez okno a tu pada wzięłam do cyca i znowu przysypia, chyba będę mieć dziś dzień przyklejania do kanapy
U nas tez dzisiaj wszedzie zle, wszystko ja parzy. Teraz spi.
Wytrwałości dzisiaj dla nas
Stary 2016-06-02, 10:45   #450
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Mój nauczył się zasypiac ze szmata na głowie jak mu poloze, chwila marudzenia i poplakiwania i spi. Jak nie chce spać to ściąga mi pieluche więc bosko

I przyszła maskotka z ali ta co ma Kinga. Faktycznie duże to! Ale fajne!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości