|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
M jest dla mnie ostatnią deską ratunku jeśli dam jednocześnie radę zrobić coś aby po niej nie przytyć znów. W ogóle pisanie kto ma jakie prawo do leku jest bezsensowne - każdy, dla kogo są wskazane je ma... A wskazania ustala lekarz, a nie widzimisię pacjenta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Ja mimo wszystko życzę wszystkim dziewczyną sukcesu i osiągnięcia celu.Mam nadzieję ,że mi się uda i nie liczę na pocieszne słowa w stylu och jak ty biedna jesteś.Każda z nas boryka się z jakimiś swoimi problemami i dlatego M jest dla nas deską ratunku.Mam nadzieję ,że ja sama będę mogła się pochwalić za jakiś czas ,że mnie się udało z wieloma wyrzeczeniami ale udało się dojść do celu.Pozdrawiam wszystkich i miłego dzionka życzę.Pa pa pa.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#425 |
BAN stały
|
![]()
Bardzo bym nie chciała aby między innymi z mojego powodu atmosfera na tym forum była nie miła. Jeśli tak się stało to ze swojej strony : Bardzo przepraszam !!!
I skoro chcemy wymieniać sie doświadczeniami i wspierać i tp. to pokródce wyjaśnie (grzecznie i spokojnie ) jak to jest ze mną i M !!! : - zaczełam brać M z nielegalnych zródeł , wiedząc dokładnie co to za lek. Po nagłym olśnieniu poszłam do lekarki i skonsultowałam się z nią. Opowiedziałam o moich kg. ( sama namawiała mnie na diety i odchudzanie) , o tym jak zle się czyje ostatnio i zapytałam o tarczyce. Postanowiłyśmy że na razie odstawie M i porobie badania. Ucieszyłam się że tak fajnie zajeła się moją osobą . Ale moja radośc długo nie trwała - pani doktor zwolniła się z mojej przychodni. Teraz praktycznie nie mam do kogo chodzić. Trzeba na rzęsach stawać aby doprosić się skierowania na zwykłe badanie. A ja miałam USG tarczycy robić. Więc co ??? Chodze do tej naszej przychodni i wykłucam się o wszystko. Nie mogę chodzić na żadne aerobiki i tp. Pozostaje mi basen i ćwiczenia w nim. Dobre i to , tymbardziej że mam jaki kolwiek ruch i woda wyciąga. Neguje branie M z takich nieuzasadnionych powodów tylko i wyłącznie ze względu na zdrowie tych pań. Wiem jak to jest z M ,bo wiele dziewczyn z mojego środowiska łyka ją jak cukierki. A niejednokronie zapytane nie maja zielonego pojęcia o składzie tego leku. Co do moich wpadek ( piwko , ciacho itp.) tak, tak przydarzyły mi się . Nie mówie że nie ale nie jestem wyjątkiem wiele z nas ma trudniejsze dni !! Nie oczekiwałam że z powodu mojej choroby dostane patent na pożeranie legalnie M. Nie Nie !! Opisałam tylko dlaczego Ja się zdecydowałam na M. A to że się przyznałam do kupna jej bez recepyt to tylko chciałam być szczera i nie kłamać że miałam recepte. Mam nadzieje że mimo tego spięcia będziemy mogły ze sobą spokojnie i mile rozmawiać !!!!! ![]() PS :Tereskaa : bardzo dziękuje za słowa wsparcia !!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
Kiedy widać pierwszej oznaki działania meridii?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Droga Teresko!
1 Monika może ćwiczyć - basen. Ja się nie wykręcam alergią i dzieckiem - to ironia była. Nawet po tym zdaniu napisałam "żartuję". ![]() Chciałam pokazać przez to, że jak ktoś chce to zawsze znajdzie sobie wymówkę. Monika może chodzić i bawić się z dzieckiem. Biegać nie może itp. Też bym mogła pisać, że jestem chora - bo mam problem z biodrami. I tym bym mogła się wykręcać. Ale jak sama napisałaś - dla chcącego nic trudnego. 2 Można. Nie przytoczyłam tego co się udało - o niczym takim Monika nie pisze. Jestem na tym wątku bo miałam problem z wagą. Nie umiałam przestrzegać diety zanim zaczęłam brać M. Monika bierze M. i dalej nic. To chyba jest coś nie tak? 3 Lekarz tak się pisze bo męskie nazwy zawodów zakończone na -arz, piszę się przez "rz". Późno pisałam i byłam zmęczona - dwa zdania dalej dobrze napisałam. Malinka Źle Cię wcześniej zrozumiałam - przepraszam. ![]() Cytat:
Różnie to bywa.
![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny nie wiem co jest grane od samego początku jak biorę meridię boli mnie pod językiem czy to normalne??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nnnnecia - nie ma sprawy naprawdę ![]()
![]() |
![]() |
#431 |
Przyczajenie
|
Witam!
Bardzo proszę, aby któraś z Was napisała jak to jest po zaprzestaniu brania M. Jak się wychodzi i jak należy jeść. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Napisz coś o sobie. Wzrost, waga i wiek popdaj. Jaki masz problem, że myślisz o braniu M.? Od wszystkigo to zależy, ![]()
BQ! The rest is silence. Edytowane przez nnnnecia Czas edycji: 2008-02-26 o 23:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Jeśli M jest dla ciebie w jakiś sposób nie dostosowane to przeżuć się na błonnik z ananasem.Cena ok 17-25zł.Zależy od firmy.To tez mniejsza apetyt.Powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mam jeszcze jedno pytanie co do Meridii, bo ja aktualnie biorę 10 i zastanawiam się czym różni się 15 od 10 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Dziś wreszcie zaczęłam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
dziewczyny kiedy waga zaczyna spadać, po ilu dniach, tygodniach?
ja biorę od soboty -- ubyło mi coś 1,5kg --ale to chyba tylko dlatego, że prawie nic nie jem -prócz sera i napojów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Przyczajenie
|
Tereskaa, M 10- tka to po prostu 10 miligramów które zawiera jedna tabletka substancji czynnej czyli chlorowodorku sibutraminy, a z 15 mg jest analogicznie. M15 ma silniejsze działanie od M10mg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak.... do czerwca sie katuje... ![]()
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Spadek wagi o 1,5kg jest spowodowany odwodnieniem. ![]() Cytat:
Sukesów życzę! ![]()
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Meridii nie biore codziennie ,bo zauwazylam ze wtedy juz kompletie nie jem.Mam sposob,biore ja co drugi dzien,wtedy mam choc troszke apetytu
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam tutaj wagi ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Za 2 dni mina już 2tyg jak zażywam M.Mam lepsze samopoczucie i apetyt się zmniejszył i jakoś nie chce się jeść.Nie ważyłam się ani tez nie podniecam się lużnymi spodniami bo to wszystko tylko opinia względna.Liczy się bardziej efekt końcowy za następne 2tyg.Jedynie co mnie jakoś niepokoi to to ,że jakoś odeszła mi ochota na sex.Może przesadzam ale jakoś tak nie odczuwam popędu i chęci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Dziuba Też mam ten problem, że wagi w domu nie mam i tyle tylko co po ciuchach widzę.
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Bardzo przepraszam jeśli Was uraziłam,nie chciałam abyście to odczytały w ten sposób.mnie też spodnie spadają,zwisają mi wszędzie ale nie chcę się rozczarować.Dlatego tak się tym nie podniecam.Potrzebuję czegoś bardziej namacalnego.Dlatego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
A ja szaleję tak mi się pić chce... Dziś wypiłam już ponad litr....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a spróbujcie sobie brac dodatkowo błonnik z ananasem.Bynajmniej u mnie wspomaga układ trawienny i nie mam zaparć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
To dobrze.
![]() Ja to błonnika nie biorę.. tylko witaminy w tabletkach musujących piję. ![]()
BQ! The rest is silence. Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-02-28 o 12:51 Powód: Post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.