![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
![]() ale babcia rzeczywiscie fajna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka nowych wiadomości..
![]() ![]() ![]() U Wojciechowskich zbiera się cała rodzina na chrzcinach małej Ani. Brakuje tylko Marysi i Krzysztofa... A Marysia z niecierpliwością czeka na męża, który przed wyjazdem na uroczystość wpadł na chwilę na budowę. Coraz bardziej się niepokoi. Krzysztof jest ostatnio w fatalnym stanie. Zamartwa się, że nie ukończy domu, ukrywa przed nią coraz częstsze bóle serca, nie wziął zalecanego przez lekarza urlopu... Dzwonek. W drzwiach mieszkania staje Rogowski. Krzysztofa przywieziono na pogotowie z zawałem. Nie żyje. Zrozpaczona Marysia przebywa w Grabinie u rodziców. Z apatii wyrywa ją dopiero rozmowa z księdzem. Zaczyna powoli wracać do życia. Jej największym oparciem jest Paweł, który nie opuszcza matki ani na chwilę... Umiera Krzysztof. Jerzy zrywa z Madzią. Egon wchodzi w spółkę z Markiem. Marek nie ma na razie pieniędzy, by odkupić od Stefana jego udziały w pubie. Stefan to rozumie, ale pieniądze są mu pilnie potrzebne.by po przyjeździe do Niemiec zamieszkać z Elką na swoim. Zadowalające wszystkich rozwiązanie znajduje Egon - on odkupi udziały Stefana i zostanie wspólnikiem Marka. Filarska oznajmia mężowi, że wróciła do domu ze względu na Kingę. Jest mile zaskoczona, gdy Zbyszek z własnej woli jedzie z nią do Warszawy, by przekonać córkę, żeby nie wracała do Londynu i nie ozstawiała Piotrka samego. Na szczęście młodzi już się sami porozumieli. Ewa Nowicka (Dominika Figurska) zmieniła zdanie i jednak zdecydowała się wyjść za Leszka (Michał Chorosiński), ojca Oleńki (Nastka Chorosińska). Niestety w serialu nie zobaczymy przysięgi małżeńskiej Ewy i Leszka w kościele ani w Urzędzie Stanu Cywilnego. Będziemy za to gośćmi na ich kameralnym weselu. Na weselu wszystkim dopisywały świetne humory. Tylko Janina (Ewa Wencel) była nie w sosie. Powód? Jej związek z Teodorem (Edward Linde-Lubaszenko) znów przeżywa kryzys. W momencie, gdy wszyscy goście skandują młodej parze "Gorzko, gorzko", ona - z kwaśną miną - udaje się do toalety. Na szczęście po burzy zawsze wychodzi słońce... Edytowane przez izapp1 Czas edycji: 2006-09-10 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
ale przeciez ta obsada jest do L kak Lubov od poczatku, a nasza Kinga na poczatku nie wiem czy pamietacie byla tez oblesna, nijaka... teraz zrobila sie gwiazda i ja wyszlifowali, na poczatku to byl taki pączek z dziwna fryzura i ubierali ja jak wiesniaczke. Ja jestem ciekawa jaki iodpowiednik bedzie miala Malgosia, bo to postac, ktorej najbardziej nie lubie w tym serialu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
..ciekawe kto zagra Szasze
![]() ![]() (Jezuss.. znowu problemy Janki i Tedka będą ![]() ![]()
#425 |
Zakorzenienie
|
Mi bardzo podobal sie kiedys watek kiedy to Malgosia zostala oskarzona o plagiat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
no to sie podzieje w najblizszych odcinach M jak Milosc... juz nie moge sie doczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Te opisy to nie są jeszcze tych co będzie teraz odcinków..dopiero za chwilę..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie.. jakiś czas temu czytałam w zapowiedziach, że miał jakiś gościu podrywać na porannym spacerze Małogśke.. a nie kojarze tego faktu
![]() ![]()
#429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie będzie takie jak my mamy. Będzie troche Innee..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Ja poprostu kocham ten serial! Nie moge opuscic zednego odcinka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
A tak na marginesie: rozumiem, że odpowiednikiem Stefana będzie Polak ale co z odpowiednikiem Saszy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
a mnie najbardziej cieszy wyjazd Stefana z Grabiny i mam nadzieje tym samym z serialu. jest to ostatnio postać, która wzbudza we mnie bardzo negatywne emocje.
![]() ![]()
#440 |
Rozeznanie
|
kinga z ruskiej wersi tez mi się nie podoba
![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
wlasnie o link mi chodziło
![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki... nie macie juz zdanych nowosci o naszym serialiku??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
tak tak..zgadzam sie z kicią..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy już było, więc macie
![]() Poniedziałek - 27.02. - odc. 389 Filarscy postanawiają przekonać córkę, by nie wyjeżdżała do Londynu i nie zostawiała męża samego. Okazuje się, że niepotrzebnie. Kinga podjęła już decyzję: zostaje w Polsce. Krzysztof zamartwia się kradzieżą na budowie. Odczuwa bóle serca, ale ukrywa to przed Marią. Idzie do kardiologa, a ten grozi, że jeśli Zduński nie odpocznie, wyląduje w szpitalu. Renia opowiada Marii, jak bardzo zmieniła się jej córka. Justyna zaczęła regularnie chodzić do kościoła i chce być wolontariuszką w hospicjum. Wtorek - 28.02. - odc. 390 Stefan planuje już wyjazd z Grabiny, ale Marek uprzedza go, że nie ma pieniędzy, by odkupić jego udziały. W efekcie Stefan decyduje się sprzedać swoją część pubu Egonowi. Łukasz razem Martą i Norbertem wybiera imię dla siostry: Anna. Kinga odbiera telefon z Londynu. Matka chłopca z autyzmem błaga ją, by wróciła, bo syn bardzo przeżywa utratę opiekunki. Zduńska nie wie, jaką decyzję podjąć w takiej sytuacji. Jerzy domyśla się, że Madzia wyprowadziła się z mieszkania studentów z powodu Kamila i jego reakcji na ich związek.
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
Poniedziałek - 06.03. - odc. 391
U Norberta i Marty trwają przygotowania do chrzcin. Zduńska, czekając na męża przed wyjściem na uroczystość, coraz bardziej się denerwuje. W końcu w drzwiach staje doktor Rogowski. Mówi, że Krzysztof miał zawał, mimo prób reanimacji zmarł. Paweł zleca Kamilowi wynajęcie mieszkania po panu Dziduszce. Jerzy decyduje się na poważną rozmowę z synem. Wyznaje, że nie wiedział, że Kamil wciąż kocha dziewczynę. Kiedy spotyka się z Madzią w kawiarni, dziewczyna oświadcza, że jest gotowa na nowy związek. Wtorek - 07.03. - odc. 392 Maria, załamana po śmierci Krzysztofa, mieszka z rodzicami w Grabinie. Po rozmowie z księdzem decyduje się na powrót do normalnego życia, razem z Pawłem jedzie do Gródka. Madzia odbiera Kingę z lotniska. Zwierza się przyjaciółce, że nie ma gdzie mieszkać. Gdy Kinga opowiada o tym Kamilowi, ten zabiera dziewczynę do mieszkania studentów. Małgosia wybiera się na luksusową wycieczkę po Europie. Norbert uważa, że nie powinna wydawać pieniędzy na wycieczki, dopóki nie zwróci długu. Norbertowi zaproponowano pracę na uczelni w Pułtusku.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
Poniedziałek - 13.03. - odc. 393
Leszek jest rozgoryczony: po śmierci Krzysztofa Ewa się zmieniła, chłopak myśli, że to właśnie Zduński był miłością jej życia. Tymczasem Ewa proponuje mu małżeństwo. Zrozumiała, że związek z Leszkiem jest dla niej najważniejszy. Para wybiera na świadków Janinę i Teodora. Marek ostatni raz pożycza Hance pieniądze. Mostowiakowa, z braku sponsora, decyduje się zlikwidować fundację. Maria chce wrócić do pracy, ale Kotowicz uważa, że nie jest jeszcze gotowa. Kinga odwiedza w Gródku matkę. Filarska wyznaje, że jej małżeństwo jest bliskie rozpadu. Wtorek - 14.03. - odc. 394 Hanka chciałaby podjąć pracę w szpitalnej świetlicy, aby być bliżej Natalki. Wszystko jednak zależy od dyrektora szkoły. Gdy Mostowiakowa spotyka go po raz pierwszy, bierze go za nachalnego podrywacza i jest niemiła. W Grabinie huczy od plotek, kim jest nowy właściciel przetwórni. Niespodziewanie w pubie pojawia się Peter i oznajmia, że odkupił zakład od Alicji. Maria postanawia sprzedać dom, którego budowa doprowadziła do śmierci Krzysztofa. Do Gródka zagląda Teresa. Spotyka się z Marią i z Pawłem. Zapewnia, że jest szczęśliwa.
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
To się będzie działo!!!!
![]()
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
wiecie... już mi się powoli nudzi ten seral...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.