|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
Cytat:
i w nadgarstkach, i kolana ja to musze być jakimś odmieńcem to widac ze mam grube kosci tylko po co mi to ?
|
|
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam się
Mam 159 cm, noszę rozmiar 34 (często i tak jest za duży), xs, s. Biust niestety malutki. Bucik nr 35, to największy zakupowy problem. Spodnie oczywiście zawsze muszę skracać , czasem kupuję w dziecęcych działach, ostatnio kupiłam bardzo fajną letnią sukienkę w H&M na 152 cm ![]() Właśnie się zmierzyłam, i tak: talia: 65 biodra: 86 udo: 47 kostka: 21 łydka: 32 szyja: 30 nadgarstek:15 biceps:23 od kroku: 70 Zamiast pisać referat, to ja się mierzę ![]() Jeśli chodzi o działy dziecęce to rzeczywiscie w Cubusie są super ciuszki, chociaż czasami też drogawe, polecam też H&M, coś fajnego można czasem znaleźć w KappAhl. Małe spodnie są w Zarze (przynajmniej na mój tyłek ), w innych sklepach 34 są na mnie zazwyczaj za duże. Fajne rzeczy xs i rzeczywiście małe są w Cubusie, 34 w H&M (właśnie zauważyłam, że własciwie to tylko tam się ubieram )Pozdrawiam wszystkie Maleństwa ![]() P.S. Nie wiem czy też tak macie, ale ja mam 21 lat, a często jestem brana za nastolatkę, właśnie dlatego, że jestem niewysoka, szczupła, mam miały biust, czasem bardzo mnie to denerwuje
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze ja jeszcze mało waze, 40 kg :| Mam lat 19 z kawałkiem a dają mi 14-16 ale sie tym nie przejmuje, dobrze ze nie dają wiecej ![]() wszystkie piszecie ze sa dla nas rzeczy w Cubusie dziś się tam wybiore
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
Ja ważę 47 kg.Wybierz się koniecznie Czasem są tam bardzo fajne przecenki i za naprawdę małe pieniądze można kupić coś super. Poza przecenami jest troszke drogo, a ja mam fioła na punkcie oszczędzania
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łeeeeeee, masz 159cm , nie jestes wcale taka niziutka, masz tylko 2 cm mniej ode mnie Masz podobne wymiary do mnie, tylko ja mam większe 4 litery i nóżki grubsze Ja mam właśnie twarz dziecka i dlatego dają mi 19 latek, ekstremalnie 16 (a mam 26), ale ja mam to generalnie w nosie
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
ech rozmiaru roamiary... wlasnie bylam w terranovie i najmniejsze rze zy sa na mnie za duze...
co do wieku - mam 18 a daja mi hmmm 14? ide do klubu z cala klasa i wszyscy luzik wchodza a facet do mnie "a dziewczynka ile ma latek?" tak mnie wcielo ze nie moglam slowa powiedziec!! kolezanka dopiero widzac ze mnie zatkalo powiedziala ze tyle co wszyscy :| wogole wejsc do klubu to tragedia.. dowodu jeszcze nie mam, a na wyglad sie nie da ;P |
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze szatniarka w klubie mowi: "a dziewczynka ma dowód? nie? to do domku". szlag mnie trafia
|
|
|
|
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz bardzo ładną buzię
|
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
JA MAM TO SAMO ! ! !
Zawsze musze dowod pokazywac, a kiedys jak sie wybralam do nocnego klubu to zapomnialam zrobilam taka awanture całej ochronie w klubie tłumacząc ze przeciez jestem tu co tydzien i wogole no ok jakos mnie wpuscili,,, ale co chwila podchodzil ochroniaz do mnie na parkiet i to" ale co masz te 16 latek co ? " a ja 19 na karku jeszcze jak wychodzilam to od" dowidzenia 16stko ":-/ boże, to samo jak ide kupic papierosy dla mamy,, "a dowodzik mamy" ? super
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
mi też nie dają 18 lat :p ale to mi w ogole nie przeszkadza bo wiem że w przyszłości też będę młodo wyglądąć :p.a dowód mam zawsze,tak na wszelki .
|
|
#433 |
|
Nie depcze krokusów
|
sorceress - wkleisz fotkę tej kiecki z H&M?
czekoladka - nie wyglądasz na taką starą Dobra, przestańmy się mierzyć, bo widzę, że wszystkie mamy prawie takie same wymiary. Rozmiar 34 jest na Nas za duży, bo jest przygotowywany dla wyższych osób, stąd wszystko jest dłuższe i szersze, a wyższe chudzinki wyglądają w nim ładnie. Powinnyśmy nosić rozmiary dopasowane nie tyle do wymiarów, co do wzrostu (tak jak sukienki w H&M). |
|
|
|
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=sylwiaa_]mi też nie dają 18 lat :p ale to mi w ogole nie przeszkadza bo wiem że w przyszłości też będę młodo wyglądąć :p.[QUOTE]
Tak, tu masz rację U mnie wszystkie kobietki w rodzinie wyglądają na mniej lat niż mają, jak będę miała 30-stkę to będą mi pewnie dawać 20 lat i analogicznie już do końca życia
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest sukienka-polo, biała.
|
|
|
|
|
|
#436 |
|
Rozeznanie
|
To moja sukieniusia
|
|
|
|
|
#437 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jaki kupiłaś aparat? Lubię takie kiecki na lato, nie potrzebuję na prawo i lewo pokazywać wszystkich swoich atutów :P Ile za nią zapłaciłaś?
|
|
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
Za sukienkę zapłaciła 49,90. A mój aparcik to Panasonic DMC-LS2
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
nie lubie takich sukienek ale nie jest brzydka! no i najwazniejsze ze mala
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#440 |
|
Nie depcze krokusów
|
Takie sukienki bardzo fajnie układają się na krągłościach, a w kościele nas ksiądz nie wyrzuci ;] Nie musimy cały czas ubierać się jak na imprezę.
|
|
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
nie no mowie ze ladna dosc ale ja nie lubie takich rzeczy nosic, tak samo jak polo-koszulek... jakos kolnierzyki na mnie samej mnie odstraszaja (uraz z dziecinstwa, rodzice mnie tak ubierali jak bylam malutka caly czas)
|
|
|
|
|
#442 |
|
Nie depcze krokusów
|
Soledad, Ty Freudzie :P
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam polówki , ale cieszę się, że mimo wszystko nie uważasz, że jest brzydka
|
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak to moja siostra ma identyczną żółtą |
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fakt, że na zdjęciu wyszła mało korzystnie, tak trochę workowato
|
|
|
|
|
|
#446 |
|
Nie depcze krokusów
|
sorceress - to ubieraj ją i cykaj fotkę
|
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
tak czytam to i serio bym chciala takie cos miec tylko nie moge przelamac bariery psychicznej ;P
(czy to sie kwalifikuje do leczenia?!) |
|
|
|
|
#448 |
|
Nie depcze krokusów
|
Soledad - lepiej się z tego nie lecz, bo jeszcze sobie taką kupisz, będziesz wyglądać lepiej od nas, a nam będzie głupio
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Maleństwa!!! Mam do Was pytanie na czasie, w związku ze zbliżającymi się wielkimi krokami wakacjami...
Jaki kostium plażowy, bikini czy jak tam zwał, dla Maleństwa?? Szczególnie takiego z malutkim biustem i króciótkim tułowiem (dającym wrażenie szerokich plecków )
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

Mam 159 cm, noszę rozmiar 34 (często i tak jest za duży), xs, s. Biust niestety malutki. Bucik nr 35, to największy zakupowy problem. Spodnie oczywiście zawsze muszę skracać

" a ja 19 na karku