|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
nieprawda, chyba, że ktoś wierzy w przesądy. Ja swojemu Tż-towi kupiłam na urodziny, jesteśmy już razem prawie 5 lat i wszystko jest pięknie a nawet lepiej. Więc nie wierzcie w takie głupie przesądy, bo znam mnóstwo par, które podarowały sobie zegarki i dalej są ze sobą.
#4472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
ja też kupiłam mojemu tż zegarek bo poprostu nie miał i jakoś nadal jesteśmy razem, 4 lata, ja nie wierzę w przesądy jak ma się związek rozpasc to się rozpadnie i bez kupionego zegarka
#4473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mojemu Tż zrobiłam już filmik z okazji naszej rocznicy i do tego zrobię album ![]() myslicie, ze to wystarczy ? czy macie jeszcze jakiś pomysł co można by dodać do filmu i albumu ? ![]()
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2009-10-15 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla faceta na urodziny
ja chyba chce swojemu kupic worek treningowy, bo trenuje boks..
#4475 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiecie gdzie dostać pudełko, skrzynkę, kuferek, ale koniecznie na zamek?
Chodzi mi o coś podobnego, tyle, że większe... http://www.drewnianadolina.pl/kufere...em-p-1806.html Ewentualnie interesuje mnie kazdy pomysł jak zrobić kłódkę do zwykłego pudełka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chcę kupić swojemu TŻ-owi nową grę Fifa 201o, bo on uwielbia w to grać a najnowszej jeszcze nie ma. Może Wasze TŻ-ty już mają tą grę i któraś może mi powiedzieć, czy są zadowoleni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
ja zastanawiałam się na rocznicę kupić mu golarkę...
w zasadzie robimy sobie prezenty tylko z okazji rocznic. myślę, że bardziej mu się przyda niż coś takiego związanego z rocznicą, bo wiem, że chciałby golarkę ale sam sobie nie kupi ![]() jeśli, któraś w Was kupowała swojemu Tżtowi maszynkę do golenia to by mogła napisać jaką i jak ocenia ją Tż? ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Rozeznanie
|
Ja kupowałam wraz z TŻ maszynkę, bo jeśli chodzi o praktyczne prezenty to kupujemy je wspólnie, natomiast prezenty bardziej intymne każdy we własnym zakresie.
Co do maszynki, to mój TŻ jest bardzo zadowolony, nie zacina się, i ma mniej podrażnień. Jedyny minus to czas golenia znacznie się wydłuża, ale za to nie trzeba codziennie się golić. Kupiliśmy Phillipsa ja się wtedy dołożyłam. Myślę że prezent mu się spodoba.
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
Właśnie też się chyba zdecyduję na Philipsa.
mój Tż ma bardzo gęsty, mocny i szybko odrastający zarost i wiem, że o golarka bardzo mu się spodoba ![]() Dzięki za pomoc.
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Rozeznanie
|
Myślę, że jakiś kosmetyk i ten misiak będzie dobry
![]() Ja z kolei chciałam się poradzić co mogłabym dać swojemu TZ tak bez okazji. Mieszkamy od siebie daleko, więc nie mozemy się widywac często, tak więc chciałam mu dać coś co będzie mu przypominało mnie zawsze, co będzie mogł mieć ze sobą wszędzie...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() możesz dać mu (ale niektórych z tych rzeczy chyba nie da rady nosić przy sobie ![]() jakąś maskotkę psiukniętą Twoimi perfumami, aby czuł Twój zapach, breloczek/poduszkę z Waszym zdjęciem, własnoręcznie zrobioną ramkę z Twoim/Waszym zdjęciem np. metodą scrapbooking, płytę z miłosnymi piosenkami, filmik z Waszych zdjęć, album ze zdjęciami również wykonany metodą scrapbooking a może jest coś, co widział u Ciebie w pokoju, co przykuło jego uwagę i nadaje się do podarowania ? ![]() więc jak widzisz pomysłów jest sporo, jak poczytasz wątek na pewno znajdziesz coś odpowiedniego ![]()
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2009-10-20 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie dziewczyny, na czym jeszcze można grawerowac? zależy mi żeby to było coś użytecznego albo fajnego, ciekawego. Mijam często zakład grawera i mam ochotę cos wygrawerowac mojemu tż ![]()
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Polecam grawer, ja zamówiłam na breloku na allegro, tż nosi przy sobie cały czas przy kluczach
![]() ![]() Co dorzucić do perfum? Chcę kupić tż takie droższe ok 100zł bo zapach jest ołędny i b. mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z uwagi na mój wcześniejszy plan kupiłam jeszcze kostke z kamasutra do samochodu i owinęłam ją kilkoma paczkami żelek(jest ich maniakiem) i ozdobnym papierem, dałam jakby z okazji kolejnego naszego m-ca razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RedApple może zrób troszke podobnie-włóż do jakiegos pudełeczka i zasyp jego ulubionymi czekoladkami, batonikami albo cukierkami byle z pierwszego rzutu okiem nie było widac co jest pod nimi ![]() Czy któraś z Was robiła dla swojego ukochanego na rocznice album z "gadzetami" które byly wspomnieniem wspolnych chwil? Mam jeszcze 3mies. do swojej ale chcialabym sie juz za to wziazc albo organizacje wspolnych wypadow zeby bylo co w nim umiescic.Propozycje? Były wypady do kina, basen, na pizze itp, wspolne wakacje kilka imprez (+moja urodzinowa na ktorej sie poznalismy ![]() Chetnie przyjme pomysly odnosnie nawet zwyklych dni bez wypadow To będą nasze wspólne 2 lata ale przez ten pierwszy rok to praktycznie nie mam nic co mogłoby sie nadac, co najwyzej klilka fotek. Help ![]()
Kobieta nie powinna być gorsza od anioła, mężczyzna zaś tylko trochę lepszy od diabła. — Mikołaj Gogol Edytowane przez aliccia Czas edycji: 2009-10-21 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Raczkowanie
|
No proszę, ja robiłam już album ze wspólnymi zdjęciami i podpisywałam je cytatami z piosenek.Powiem że zrobiło duże wrażenie na moim ukochanym
![]() Ale Twój pomysł bardzo mi się spodobał...te bilety na pewno są dobrym pomysłem i najłatwiejsze do zdobycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Rozeznanie
|
ja też robiłam TŻ-owi album nt. 2 wspólnie spędzonych lat
![]() ![]() ![]() teraz po kolei czekają mnie najpierw imieniny TŻ-ta, zaraz potem urodziny i w niedługiej przyszłości święta ![]() imieniny - perfumy Adidasa, awaryjna ładowarka do telefonu , muffinki urodziny - muzyczna koszulka (co o niej myślicie? jaki wzór jest najlepszy? tort, ja w kokardzie ![]() święta - ??? Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-10-27 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() również mam zamiar zrobić album na 1. rocznicę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
BAN stały
|
Dobry pomysł z tymi albumami własnej roboty. Ja sama dla siebie taki prowadzę
![]() Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-10-23 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zadomowienie
|
a co lepsze na rocznice ...
Ipod czy perfumy? ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
ipod ;P
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bazę na taki album możesz kupić np. na allegro Sama robiłam taki album, ale dla siebie z naszego wyjazdu nad morze i wyszedł bardzo fajnie (moim zdaniem oczywiście i zdaniem mojego TŻ :P ) Ja bym wolała ipod-a bo mam mnóstwo perfum ![]()
Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-10-27 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Przyczajenie
|
niedługo listopad i urodziny mojego Tż, i z tym mam ogromny problem ;/ mój Tż kończy 22 lata. w pierwszej wersji myślałam nad golarką elektroniczną, ale teraz na uwadze mam także awaryjną ładowarkę do telefonu + tort no i oczywiście ja
![]()
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
a ja myślę,ze teraz moze perfumy..a Mikołaj przyniesie ipoda..?
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Iduś;14887169]Możesz zrobić taki album sama metodą scrapbooking.
Bazę na taki album możesz kupić np. na allegro Już zakupiłam album dokładnie taki jak chciałam ![]() ![]() co do dylematu, to ja bym wolała dostać perfumy ![]() ![]() happilyinlove, a może golarka + tort robiony włąsnoręcznie no i Ty oczywiście? ![]() Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-10-27 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
i będą perfumy
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Raczkowanie
|
wpadłam ostatnio na moim zdaniem bardzo dobry pomysł co do prezentu gwiazdkowego dla taty i stwierdziłam że się z wami podzielę. jesli macie mężów/chłopaków/braci/ojców/narzeczonych kochających jazdę samochodem to może... spinki do mankietów wyglądające jak skrzynia biegów ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.