|
|
#4471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Dawaj na Szczecin
) przygarniemy ) Ps. Niezła promocja 100 zł za kieckę 68 Hihihih Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z hybryd, jaką wiosna na dworze!
aż mi szkoda w domu siedzieć, szkoda że tż musiał jechać do pracy, samej spacerować to nie to samo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Misja, kiecka kosztowała mniej bo 50zł po promocji 😛 ale już 100zł nie mam specjalnie odlozonych na przegląd 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4474 |
|
Rozeznanie
|
Effpe to niestety przy takich przekąskach zgaga będzie jak nic
Ja też nie liczę ruchów ale zwracam uwagę czy się rusza 😉 Mohnka no to spokojna głowa teraz. Może koleżanka nadinterpretowala pewne sprawy. Albo poprostu sytuacja wymagała żeby już urodziła? Esor u cb sytuacja zaczyna robić się napięta... Kiwaczka tyś jest jedyna z tymi zakupami 😂 Jestem padnięta. Chwila odpoczynku i zbieram się do diabetologa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4475 |
|
Zadomowienie
|
U mnie wlasnie załamanie pogody
wichura, ulewa i ciemno jak wieczorem, aż mi sie kot przestraszył jutro ma być znowu słonecznie więc akcja pranie przesunięta na jutro
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Milutek - nie lubię narzekać, ale nie ukrywam, że dzisiejsza noc mnie podłamała...
![]() Ale dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia - normalnie wzruszyłam się Kiwaczka - made my day ![]() Mohnka - zobaczysz, że ciążę donosisz kochana ![]() Aixa - o hybrydy zapytaj w szpitalu, gdzie będziesz rodzić, bo w niektórych nie wymagają ściągania - ja dzwoniłam to babeczka była zdziwiona, że o to pytam, że nie słyszała o takich wymogach, ale no na 100% nie była pewna, więc jak 11 pójdę na pazury to poproszę, żeby mi zostawiła jednego palucha gołego ![]() Bunnybe - obawiam się, że u mnie też takie załamanie pogody zaraz będzie Esor - no jeszcze tydzień kochana zaciskamy nóżki wiem, że dasz radę ![]() Połaziłam trochę po mieście, w lumpku byłam i kupiłam sobie sukienki, ale zaraz przymierzę czy się nadają, bo nie chciało mi się rozbierać. I tak jak rozchodziłam swoją nogę to mnie z kolei podbrzusze boli - jak nie urok to sra$%#@ ![]() Ale kupiłam sobie truskawki |
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwaczka, ja napewno bym zrobiła tak samo jak Ty. Uwielbiam kupować za ostatnie pieniądze
Mi dzis gin powiedziala ze szyjka miekka, ale ma 3 cm. Jak wsadzala paluchy to mowila ze czuc glowke? Kurde, czas dopakowac torbę.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
Zjadłam pół dużego opakowania lodów
Małej chyba też smakowało, bo szaleje Tz będzie robił ryż z sosem meksykańskim... nie wiem,ale zjem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Tak poza tym to mega się cieszę na ich przyjazd, mimo, że już mi z każdym tygodniem ciężej. Oni zostaną do poniedziałku, a zaraz we wtorek przyjedzie teściowa na 2 dni, ale to wszystko rodzina, więc się nie denerwuję jakoś, zwłaszcza, że my wszyscy daleko od siebie mieszkamy i rzadko się widujemy.
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrałam fotoksiążkę i zamiast się cieszyć to się martwię bo mam mało zdjęć, a czas na jej realizację to dwa tygodnie i wymyśliłam sobie, że zrobię książkę o ciąży. Tylko teraz będę męczyć tż o zdjęcia
![]() Ogólnie planowałam zrobić fotoksiążkę z pierwszego roku życia dziecka, a tu niespodzianka, dzidzia dostanie książkę brzuszkową o ile mi to wyjdzie bo nigdy nie robiłam fotoksiążek. |
|
|
|
#4483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
vikuniaa ugotuj po prostu tyle na ile pozwoli ci zdrowie siostra na pewno zrozumie, ja lubię gości w postaci mojej siostry ona czuje się u mnie swobodnie i jak przyjdzie na kawę to czasami sama zrobi mnie i sobie ;-)
Lenka 12.03.2010 CC http://www.suwaczki.com/tickers/ug378u69qhqma25s.png Maja Edytowane przez aixa Czas edycji: 2017-03-29 o 14:49 |
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam nic przeciwko gościom, ale fajnie by było wiedzieć o tym wcześniej
jak do mnie przyjeżdża brat czy rodzice to nie muszę sie martwić niczym, bo sami sobie wezmą co chucha z lodówki itp. Teraz ja sie nie nadaje zeby latać nad 2 chłopakami którzy maja ze wszystkim problem, nic nie jedzą i non stop marudzą ze im sie nudzi i chucha jeść. A ja mam ochotę chociaż na chwile zamknąć oczy i sie przespać. Zaraz wroci Tz to ich ogarnie, wystarczy ze raz krzyknie i siedzą jak trusie. A szwagierka dopiero koło 21-22 ich odbierze :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#4485 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tam gdzie już nie chcieli przydomka szczeciński ![]() A już masz wybrany szpital? Cytat:
![]() Wypiłam kawę i usypiam na siedząco pogoda do d... nie wiem o ci chodzi... chyba zaraz ciśnienie zmierze.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4486 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Przyszedł stojak do wanienki, pasuje idealnie. Tak się cieszę ze coś mi się udało przypasować do tej Ikejowej wanienki, a w Internetach krzyczeli ze to niemożliwe.
Jeśli któraś z Was zainteresowana jaki to stojak to dajcie znać to napisze. Tez u nas brzydka pogoda się zrobiła, zimno, wiatr, deszcz :/ tez miałam prac i prasować ale w końcu wzięłam się za porządkowanie szafy graciarni. Wygrałam ta nierówna walkę IMG_0164.jpg
|
|
|
|
#4487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a do tego mąż będzie miał synka i mnie na głowie i tez bez sensu żeby w korkach czas marnował A to Ty pewnie zdroje? Czy u Was jest jakas dobra porodowka bo się nie orientuję?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Wszem ogłaszam że żyje 😁 a to dlatego że się nie przyznałam
brakująca kase pozycze od mamy a jak przyjdzie sukienka to ją przed nim schowam i pokaże po wypłacie 😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Gratuluje wygranej ☺ będzie to na pewno cudowna pamiątka ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4489 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie, że się udało dopasować stojak
Jejku ja też muszę ogarnąć szafę, a w zasadzie szafy i komody i wygospodarować jakieś miejsce na małe ubranka. Jednak 2 pokoje to mi za mało miejsca przydałaby się jeszcze jedna szafa albo chociaż komoda a tu nie ma gdzie postawić łóżeczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4490 |
|
Rozeznanie
|
Podpisaliśmy akt notarialny. Niestety poprzedni wlasciciele mają czas na wyprowadzkę do 29 kwietnia 😐 powiedzieli, że postarają się szybciej, ale widziałam po nich, że raczej to będzie max kilka dni. Także zaciskam nogi żeby dotrwac do terminu 😉 i modlę się żeby było nam dane chociaż sypialnie przemalowac 😊
A zamówiłam sobie te pojemniki na przewijak z Ikei i właśnie dostałam info, ze czekają w paczkomacie. Także jak którejś na nich bardzo zależy to można kupić na allegro. Wychodzi trochę drożej, ale co zrobić jak u nas stawiają Ikeę od chyba 10 lat 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4491 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Pojemniki na przewijak? Co to?
|
|
|
#4492 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas niestety jest porażka jeśli chodzi o szpital i po tym co tam przeszlam przy poronieniu i na ip z plamieniami nie chcę mieć z nimi ani minuty do czynienia. Pierwszego synka rodziłam właśnie w zdrojach no i najbliżej mamy Cytat:
) będziecie spokojniej spali )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4493 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Swoją drogą to jest dobre, tez tak macie, że jak któraś o czymś napisze, albo link wstawi to od razu pierwsza myśl: znowu coś do kupienia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 |
|
Rozeznanie
|
Ja myślę nad koszyczkami takimi zwyklymi do szuflady zeby ciuszki ladnie posegregowac. Ktos tu chyba kiedys wklejal jak ma ladnie poukladane w koszyczkach i bardzo mi sie to spodobalo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4495 |
|
Zadomowienie
|
Glassball ja sie ciesze ze posluchalam tesciowej i kupilsm te pojemniki od razu ja kupowalismy przewijak guliver bo od jakiegoś czasu widzę ze w mojej ikei sa niedostepne
a sa naprawdę super praktyczne co do czasu na wyprowadzke to poprzedni właściciele naszego mieszkania mieli na to 3 miesiace bo szukali nowego i mimo ze szybko znalezli i obiecali wyprowadzić wczesniej to trzymali je do ostatniego dnia wiec lepiej sie nie nastawiaj
|
#4496 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() U mnie noc kiepska. Jakoś gorąco mi było i otwierałam okna. Śniło mi się, że moja psinka zdechła. Obudziłam się cała spłakana. I po spaniu... Od rana było słonecznie, ale coś się przychmurało i pewnie będzie padać. Kiwaczka, plan idealny! Też tak robię ;p Co do ruchów ja nie liczę, ale kontroluję częstość i jak mnie coś martwi to jem słodycze ![]() Jakimś cudem udało mi się zapisać do fryzjera przed świętami. W końcu będę wyglądać jak człowiek 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My po podpisaniu umowy kredytowej jeszcze tylko piątek notariusz i mamy z głowy. Jedynie wszystkie liczniki musimy na siebie poprzepisywać i chyba TŻ weźmie wolne jeszcze na poniedziałek i to pozałatwia sam bo ja nie daje radę. Od wczoraj tak mnie boli spojenie że postawienie jednego kroczka to dla mnie katorga A chciałam jeszcze w weekend jechać do babci bo ostatnio bardzo źle się czuła, nie była na chrzcinach tych w niedzielę i chcę się z nią zobaczyć bo potem różnie może być, jak trafię do szpitala czy całkiem zaniemogę z chodzeniem bo możemy się długo nie zobaczyć A mam jakieś złe przeczucia co do środowej wizyty u gin... żebym tylko skierowania do szpitala nie dostała...
|
|
#4499 |
|
Rozeznanie
|
Bunny ja nie mam tego przewijaka, ale planuję je na łóżeczko zamontować, właśnie ostatnio dziewczyny pisały, że w Ikei nie dostępne już, ale na stronie się pojawiły to moze i do sklepów wrócą ☺ a co do przeprowadzki to ja już jestem wewnętrznie pogodzona z tym, że się nie uda przed porodem, mieliśmy plan ich prosić, żeby się wcześniej wynieśli ale tak jak mówię, widziałam po nich, że nie ma z kim i o czym gadać 😉 ale jakaś tam nadzieja zawsze jest 😊
|
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
U nas poniewaz łóżeczko narazie bedzie stało w sypialni i nic wiecej sie tam nie zmiesci wiec mam zamiar miec na nim nakładkę do przewijania i materiałowy organizer zaczepiony na łóżeczko by móc tam przewijać w nocy. A w ciagu dnia i po wieczornej kapieli bede korzystac z gulivera z pojemnikami w dzieciecym, tak sobie wymyslilam ale jak to wyjdzie w praktyce to sie okaze
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

) przygarniemy
Hihihih 
aż mi szkoda w domu siedzieć, szkoda że tż musiał jechać do pracy, samej spacerować to nie to samo
wichura, ulewa i ciemno jak wieczorem, aż mi sie kot przestraszył
jutro ma być znowu słonecznie więc akcja pranie przesunięta na jutro

ja się nie zgodzę na wywoływanie.. Powiem im o tym. Koleżanka chodziła w 38 z tymi skurczami ale nic nie szło i chcieli jej przyspieszyć, ale po co.. Ja się nie zgodzę i już.

a do tego mąż będzie miał synka i mnie na głowie i tez bez sensu żeby w korkach czas marnował