|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
W 510115 jest wiecznie promocja. Jak nie zimowa to świąteczną a to początek wiosny a to walentynki a to nocna wyprzedaż
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
SQ super ciuszki. Sukienka boska 😊😊
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
To właśnie sukienka już tu prezentowana
faktycznie stacjonarnie duoz więcej rzeczyJa zakochałam się w spodenkach. Są jakby sweterkowe. No idealne będą na jesień ![]() Swoją drogą moja mała będzie głównie w różowym i bialym.. Kilka szarych.. Jakies 2-3 żółte rzeczy.. No Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Kombinezon to na jaką porę roku?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia wiem co przeżywasz. U nas też wieczna wojna. My z bratem też żyliśmy jak pies z kotem i chciałam by moje dzieci się dogadywały. No ale co zrobisz? To jest proste tylko w teorii.
Aż wstyd się przyznać, ale u mnie teraz taki spokój w domu. Syn cały tydzień z dziadkami, w domu tylko córka, to mamy taki luzzzzz.... Co prawda córce z okazji ferii odpadły tylko jedne zajęcia, więc i tak trzeba z nią jeździć. Ale chociaż z synem nie trzeba ganiać, o braku siedzenia przy lekcjach już nie wspominając. I ta cisza w domu... No mówię Wam, niezły relaks ![]() Szkoda tylko, że w pracy zostałam sama, bo dziewczyna przywaliła zwolnienie do końca miesiaca, a tu akurat wypłaty i pity na tapecie. A miałam wziąć wolne w przyszłym tygodniu, to już sobie wzięłam
Edytowane przez anuhaaaaaaaaaa Czas edycji: 2019-01-23 o 09:10 |
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
nooo, w 5-10-15 ciągle niby promocja, normalne ceny podają kosmiczne, żeby było z czego te obniżki robić.
Mi się niezbyt podobają rzeczy z tamtego sklepu. Kiedyś coś tam kupiłam dziewczynom to mieli mocno zawyżoną rozmiarówkę... Jak byłam na pierwszym usg z Zosią, to był 5 tc, to miałam dwa pęcherzyki, a trzeci już się wchłaniał. dwa tygodnie później był już tylko jeden. No ale cóż, tak to bywa jak się szybko zrobi usg, a podobno wiele kobiet, które robią usg później nawet nie wie,że miały więcej niż jeden pęcherzyk ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Uff odprawilam młodego do przedszkola, teraz szybko na jakieś zakupy i do domu pod kocyk, bo dalej mnie łamie. Chociaż mam trochę do zrobienia, pranie, obiad... Takie tam.
Mysia, hormony hormony, nic innego, na pewno wszystko się odbiera o wiele bardziej wyolbrzymione, także na pewno dobrze wychowałaś dzieci, a że się rodzeństwo kłóci to najnormalniejsza rzecz na świecie ja z moim bratem też się wiecznie wyklocalam o wszystko uszy do góry Z 5-10-15 ogólnie mi się takie trochę nijakie wydają, ale wiadomo zdjęcie a rzeczywistość to co innego, więc na żywo pewnie są ładniejsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak napisalam, dostane po kolezankach malutkie rozmiary, sama nie kupuje ![]() Moj maz bardzo chcial blizniaki ![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
Ale fakt, na stronie nie ma szalu z kolorami...Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera a ja w Polsce dopiero za miesiąc, może już nie być. Ale i tak zajdę zobaczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam jak sami czekalismy czy blizniaki, moj Tz tak posmutnial jak okazalo sie, ze niee. A tesciowa do tego czasu pyta po kazdej wizycie czy na pewno nie dwa. Ale tego to nie bede komentowac ![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4482 |
|
Raczkowanie
|
Mysia, hormony hormony, nic innego, na pewno wszystko się odbiera o wiele bardziej wyolbrzymione, także na pewno dobrze wychowałaś dzieci, a że się rodzeństwo kłóci to najnormalniejsza rzecz na świecie
ja z moim bratem też się wiecznie wyklocalam o wszystko uszy do góry Pewnie tak. Mam nadzieje ![]() Ja nie mam rodzeństwa, zawsze chciałam je mieć no ale rodzice mieli inne plany. I dlatego tez, tak mnie dziwi jak oni sie moga tak zachowywac w stosunku do siebie. Mam nadzieje, ze jak alicja sie urodzi to Bedzie lepiej. W końcu będą mieli wspólnego wroga. To może się dogadaja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4485 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie też chciałam napisać, nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg 😀😀
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- A moja mała się dziś przeciąga, naciąga. Chyba zaraz mi przez pępek wyjdzie, he he 😀😀 |
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Między mną a moim bratem jest 7 lat różnicy, kiedy ja miałam 15/16 to on był na wszystko skarżącym i wszędzie się wtracającym pyrdkiem, wszędzie musiał mi zajrzeć, a wiadomo że nastolatki potrzebują prywatności. No wk.wial mnie jak diabli. Z wiekiem ta granica się zaciera. Też nie wiem jak będzie u mnie, niby różnica mniejsza bo 4 lata, wszystko się okaże.. póki co tłumaczę mu że będzie starszym bratem, że to bardzo ważna rola, itd itd, on sam podchodzi i mi ucho przystawia do brzucha (teraz jest na etapie że Agatka śpiewa ), mówi że mamusia ma w brzuchu dzidzię... Zobaczymy jak będzie jak się urodzi, na pewno mała przyniesie prezent bratu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedynie smutek że nie ma stopek ![]() Baaaardzo mi się ten niżej podobał, ale on jest dresowy. Nic ocieplane. Nic. Więc olalam, nie wiem na jaką porę roku by to było https://www.smyk.com/catalog/product...szary-kroliki/ Cytat:
Skarpetki maja spkko. Żałuję że nie ma u nas stacjonarnie Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4488 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
Witam się z rana. Właśnie powoli kończę robotę dla jednej firmy, więc zajrzałam. Będę teraz miała kilka godzin dla siebie, potem obiad z koleżanką i wizyta u USG, sprawdzę co tam słychać u Stanisława i wieczorem troszkę popracuję dla drugiej firmy.Z ciążowych tematów to wczoraj się zmotywowałam i podzieliłam garderobę młodego na "najmniejsze rozmiary", "spodenki i spodnie", "większe rozmiary", "akcesoria". Jeszcze dziś muszę dokończyć, na razie leży wszystko od wczoraj wieczorem na podłodze w dużym pokoju
|
|
#4489 |
|
Rozeznanie
|
Dziś mam wizytę i śniło mi się, że urodziłam w 25 TC... Zabrali mi dziecko, zobaczyłam ją pod milionem kabli i się obudziłam. Tragedia sen. Nie mogłam długo usnąć :-(((
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4490 |
|
Żona Gargamel
|
U nas była szansa na bliźnięta bo dużo w rodzinie, na szczęście nas to ominęło ^^
Na promocje leje, dzisiaj idę do lumpeksu na łowy, to są dopiero promocje xD W normalnych sklepach będę dopiero kupować jak pod koniec mi bedzie czegoś konkretnego brakować i jak dziecko się urodzi i nie będzie czasu na łażenie. Ja się urodziłam późno i między mną a braćmi jest 15 i 16 lat różnicy, praktycznie pokolenie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sobie nie wyobrażam mieć bliźniaków ale w pierwszej ciąży to nawet chciałam Ogólnie to zawsze chciałam mieć 3 dzieci ale po tej ciąży chyba jednak poprzestanę na 2 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie babcia z rodzeństwa bliźniakow, sama urodziła parę bliźniakow, mam 3 pary kuzybostwa bliźniakow...
Każdy z kuzybow /kuzynek myśli że ma szansę... Nikt nie ma. A jest nas ok30... Dzieci już z 50. Żadnych bliźniakow. Nikt. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy siak ja wlaśnie pozamawiałam na Allegro pajacyki z Nexta po 5 zł za sztukę![]() noo niezła różnica wieku, przepaść
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
My się z moim w piątek wybieramy do sklepu który sprowadza wózki z Polski, ciekawe czy przypadkiem jakiś Polak tam nie pracuje
ale chcę zobaczyć te torby do wózka i ostatecznie albo.kupic tam albo zamówic ta co mam na amazonie upatrzona. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, na 74 to tak akurat na zimę, nawet jeśli będzie ciut za duża to nie szkodzi, zimowa może być trochę przyduza Ja od teściowej jak ja znam to pieniądze dostanę żeby coś dla malej od niej kupić, ale też wiem że jeśli nawet sama.cos.kupi to trafi, ona artystka ogólnie, a gust ma spoko. Przynajmniej jeśli chodzi o rzeczy dla dzieci natomiast moja mama już zapowiedziała że będzie szyc dla malej bo sukienki to łatwo ja tam się nie znam, potrafię tylko zszywać kawałki materiału z sobą ale żeby jakiś wykrój zrobić to już niekoniecznie. Kupiłam sobie spray do nosa i do gardła, których mogę spokojnie używać, same naturalne skladniki ponoć... No, zobaczymy czy pomoże. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4497 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, podczytuje Was od dawna, ale jakoś nie miałam odwagi się do tej pory ujawnić
W tym roku skończę 28lat, to moja druga ciąża, pierwsza była zakończona niepowodzeniem. W brzuszku noszę dziewczynkę, prawdopodobnie Agatkę, a na świat ma przyjść 5.05 Powoli opanowuje mnie wyprawkowy szał...
|
|
|
|
#4498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to powinien być w sam raz na jesień i zimę W tych ciuszkach które dostałam był śliczny kombinezon, ale na rozmiar 62 i aż mi szkoda, że moja córka go nie ubierze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Genialna! Ale mała będzie elegancka ![]() Cytat:
Witamy i zapraszamy! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#4499 | ||
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękne imię Agatka
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

faktycznie stacjonarnie duoz więcej rzeczy

Kombinezon to na jaką porę roku?
uszy do góry 

Tak jak napisalam, dostane po kolezankach malutkie rozmiary, sama nie kupuje 

ja z moim bratem też się wiecznie wyklocalam o wszystko 

W tych ciuszkach które dostałam był śliczny kombinezon, ale na rozmiar 62 i aż mi szkoda, że moja córka go nie ubierze
Ale mała będzie elegancka