|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
Ja raczej bardzo dużo kupować nie będę, bo zwyczajnie nie ma miejsce, żeby przechowywać nadmiar
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | ||
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
Cytat:
Pod tym względem jestem człowiek promocja- nie wiem kiedy ostatnio kupiłam jakiś ciuch w normalnej cenie bez promocji, kodu czy bonu ![]() Cytat:
Wyszliśmy z TŻ z tego samego założenia... Tak nam wychodzi, że 6- szufladowy Malm jest pełen, koleżanka czeka aż przyjadę po dwa kartony+wanna+stojak a ja rozkminiam gdzie to poupychac po chałupie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Umówiłam się też do endokrynologa-diabetologa na 24 maja, więc w miarę szybko (dzięki za abonamenty medyczne ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umówiłam się też do endokrynologa-diabetologa na 24 maja, więc w miarę szybko (dzięki za abonamenty medyczne ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Dobrze że udało ci się załatwić tak szybko wizyty. Jestem pod wrażeniem, jaka ty jesteś aktywna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj moich trzech mężczyzn wywaliłam do kina na Avengers, a sobie zrobiłam labę i polatałam po sklepach. Oczywiście sobie nic nie kupiłam tylko TŻ spodenki, bluzkę i bluzę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Konto usunięte
|
Aga mam wreszcie czas na taką aktywność, którą lubię i która sprawia mi przyjemność. Bo jak pracowałam to z domu wychodziliśmy z młodym przed 8 a wracałam o 18. I nie było ani czasu ani siły na aktywność, nawet podstawową. Nieraz trudno mi było się zebrać, żeby obiad ugotować na drugi dzień dla tż. A teraz - rano jadę do przedszkola i mam masę czasu do 14
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wyniki krwi w ciągu miesiąca poleciały mi w dół ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niektórzy lekarze twierdzą że wynik po 2h powinien być niższy niż ten po 1h ale w większości jednak nie uznają tego za cukrzycę więc myślę że twoje wyniki są super ![]() A co do anemi to chyba nie pomogę bo i ja dalej ciągle pod kreska ![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
Co do anemii mi naprawdę pomógł domowy zakwas z buraków i sok z pokrzywy. Fakt, morfologię miałam delikatnie poniżej normy, ale żelazo miałam już nisko. W ciągu dwóch tygodni wyniki się poprawiły.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sok z pokrzywy już zamówiłam ![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Mój syn zasnął wczoraj w otulaczu i przespał 5 godzin! Czy to legalne? Coś mu jest?? W ciągu dnia nie dał się odłożyć trzeba było chustować tulić nosić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Bejata, jakiś specjalny otulacz masz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Spał 22-3 i dałam mu przez jego sen cyca to pociumkał lekko i o 3:10 był znowu w kołysce. Wzięłam go o 5:30 o łóżka, odwinęłam i powąchałam bo mu pampka nie zmieniałam w nocy.. ale było okej wiec dostal cycusia i zasnął do teraz.
Ktos mi dziecko podmienił ! Vinc - gdzie jesteś ???? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Juncia mam coś takiego IMG_2193.jpg
Chciałam to sprzedać bo raz zawinelam Vinca i się wściekał. I przypadkiem spróbowałam raz jeszcze i mi dziecko spało ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Gryzia - hahaha
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Gryzia Jak z twoja aktywnością? Robimy lekkie treningi 3-4 x w tygodniu ? Ktoś jeszcze? Bejata zaczyna nowy projekt ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
To ja proponuje 2x aktywnie na świeżym powietrzu (rower, marsz, spacer, marszobieg, bieg, rolki, wyjście w góry, basen bym zaliczyła do tego jednak itd) i 2x w pomieszczeniu (w domku z youtubem/dvd, na siłowni, fitnessie) ćwiczymy min. 15 minut!
U mnie bedzie dziś youtube ![]() Znalazłam idealna piosenkę do przewijania małego jak się niecierpliwi i złości : małe pieski dwa ![]() Dziecko mam dziś grzeczne jakieś. Głodne, ale grzeczne! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Bejata, dobrze, że dałaś drugą szansę otulaczowi!
Projekt zacny, u mnie sie jednak sprawdzają treningu w klubie, więc będę kontynuować. Dziś ostatni dzień w pracy! Aaaaaa jak dziwnie!!!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Konto usunięte
|
Melduję 30min
![]() ![]() ![]() ![]() Za godzinę przerwa na 2 śniadanie - dzisiaj surówka z marchewki i jabłka, kefir i garść orzechów. Później szybki obiad - makaron ze szpinakiem i kurczakiem (mam plan wypróbować torebkę do smażenia bez tłuszczu ![]() ![]() ![]() ![]() Endorfiny mi się chyba wydzieliły po tych ćwiczeniach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Super pozytywnie. Ja zjadłam, idę się ubrać w dres i dalej składać ciuszki synka.
Ten sobie leży i dźwięki wydaje. Zaraz będzie głodny :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Poczucie dobrze wykonanych zadań zawsze jest fajne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |||
Wielce Szanowna Pani
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86761049]Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Umówiłam się też do endokrynologa-diabetologa na 24 maja, więc w miarę szybko (dzięki za abonamenty medyczne ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ale z ciebie rakieta! podziwiam ![]() Cytat:
Aaa, ok, my mamy tiny love leżaczek bujaczek. Myślałam że masz jakąś normalną huśtawkę i się zastanawiałam jak to działa i od jakiego wieku można ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86761306]Aga mam wreszcie czas na taką aktywność, którą lubię i która sprawia mi przyjemność. Bo jak pracowałam to z domu wychodziliśmy z młodym przed 8 a wracałam o 18. I nie było ani czasu ani siły na aktywność, nawet podstawową. Nieraz trudno mi było się zebrać, żeby obiad ugotować na drugi dzień dla tż. A teraz - rano jadę do przedszkola i mam masę czasu do 14 ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Korzystaj z tego czasu ile wlezie- należy ci się ![]() Cytat:
Może ferrytynę masz za niską? Poczytaj: https://qchenne-inspiracje.pl/jak-sk...iom-ferrytyny/ https://www.medicover.pl/ferrytyna/ https://www.medicover.pl/o-zdrowiu/n...enie,120,n,192 Cytat:
Może zauważył że cię wykończy i postanowił poprawę? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Konto usunięte
|
Kociaaak
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.