![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Znajomy mojej znajomej pięknie nim się zajmuje.
Kot rządzi ![]() I dokumentację mamy na bieżąco co z kotkiem się dzieje. -------------- Emmi jak się dzisiaj czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Niedzielnie o nas zadbała Emmi. Dwie lychy pysznej jajecznicy, filiżanka gorącej kawy i... i życie jest piękne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
O i wywaliło mnie
![]() Witaj Adusia. Jak się spało? Wypoczęłaś? U mnie szaruga jesienna, pochmurnie, wietrznie. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-11-17 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
![]() Adi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
Budyń i Oreo prezentują się pięknie. Dwa kocie życia uratowane dzięki Twojemu wspaniałemu sercu. ![]() ===== Ludzie naprawdę potrafią być okropni. Przecież to zachowanie jest po prostu normalnym złodziejstwem. Czy oni TEGO nie rozumieją? A mnie ostatnio spotkały dwa miłe zachowania klientów. Jedno właśnie w bierze, a drugie w Netto. Biedra. Kasa, a w kolejce do niej dwie osoby. Pierwsza już obsługiwana, druga jeszcze nie zdążyła wypakować swojego mocno wypełnionego kosza. Podchodzę i ja, trzymając w dłoni tylko kilka kaszek Nestle. Pani z miłym uśmiechem zaprosiła mnie przed siebie. Pięknie podziękowałam i skorzystałam z uprzejmości. (kaszki nie były dla mnie, bo wiecie odchudzanie, zakupiłam je dla naszego sąsiada, tego po operacji) Netto. kolejka do kasy. Znowu podobna sytuacja. Pan zaczyna wyjmować swoje produkty. Za nim stoję ja, mam tylko dwie paczki kawy. Pan zaprasza mnie przed siebie. Podziękowałam z uśmiechem i też skorzystałam. Widzicie, dwa małe, ale jakże miłe gesty. No i pozostają w pamięci na długo. Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-11-17 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
4 pory roku i ja piąta
|
Padłam właśnie trupem
![]() Od pół roku planowaliśmy z MM spędzenie jakoś fajnie naszej rocznicy ślubu... a przeleciała niezauważona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Adi ![]() Rozmawiałam z MM na temat tego cukru i mówi, że tak jest jak ktoś ma apkę w telefonie. Jak jej się nie ma to nie da rady z samej karty B. Może warto wywalić taką apkę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
hahaha... dobre... ![]() Ale taką randkę można zrobić sobie w dowolnym terminie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
ja też często przepuszczam... ale żeby ktoś mnie, przytrafiło się dopiero dwa razy... i oba w zeszłym tygodniu... Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-11-17 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Emmi
![]() ![]() Emek ma głowę do tej daty, jak zwykle życzyliśmy sobie wytrwałości życzliwości i zdrowia na kolejne lata i tyle ![]() ----------- Adusia ja zawsze tak robię i chociaż przeważnie się spieszę to i tak jak widzę, że ktoś ma malutko, to przepuszczam. Tak się uczy ludzi manier ![]() Żartuję ![]() ------------------- Dzisiaj u mnie udka pieczone i ziemniaczki pieczone. Rosół, sałatka z fasolki szparagowej mojego pomysłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
trzymam kciuki za jutrzejsze badanie. ❤️ |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Emmi ja nie mam apki.
Kiedyś miałam kartę, gdzieś mi się zawieruszyła, pani poprosiła nr, telefonu i tak zostało. Nie zakładałam żadnej apki. ------------ Emmi powodzenia na badaniu. Trzymam kciuki. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-11-17 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
4 pory roku i ja piąta
|
Aż zajrzałam w czeluście archiwum, bo przecież jak byśmy poszli to bym coś skrobnęła, prawda? Więc nie byliśmy ale bezwiednie spędziliśmy ten dzień razem na mieście załatwiając różne sprawy a nawet zajrzeliśmy na cmentarz do mojego taty, więc jakoś spędziliśmy
![]() Cyferko ![]() Adi ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-11-17 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
mój syn bardzo często mawia, że karma wraca. Czyli, jak ty ludziom, tak oni tobie. ===== U mnie na obiad też rosół, a dla MM-ka pomidorówka jarska. Napisz kochana, jak robiesz tę fasolkę szparagową. Please... |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
4 pory roku i ja piąta
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Adusia z rosołu zostały mi 3 marchewki, przepuściłam ją przez krajarkę sitkową do sałatek, dodałam fasolkę szparagową konserwową, pokroiłam ogórki kiszone, czosnek kiszony z ogórków, jedno kwaśne jabłko(można ominąć ) wymieszałam z majonezem vege
pychotka! Jest mniej kaloryczna od tradycyjnej jarzynowej, w smaku łagodna i smaczna. I marchewka swojska nie zmarnowała się ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Emmi ![]() ![]() Nie znam doskonałego małżeństwa. Istnieje takie? Jak ja to mówię, po tylu latach człowiek się przyzwyczaił ![]() My też mamy "trudne" charaktery, ale się szanujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
dzięki. Sałatkowy pomysł jest przedni. Brawo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Kurczę blade... my z MM-kiem też łatwych charakterów raczej nie mamy... ale jakoś wytrzymujemy ze sobą...
Czyli można?? Można!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Idę coś podziałać na górze,
Łatce dotrzymałam towarzystwa, z Wami spotkałam się ![]() pranie się skończyło, woła mnie żeby rozwiesić ![]() Pa. Adusia "Już mnie nie oszukasz" Na N nieprzewidywalny, taki co to się ogląda jednym ciągiem Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
4 pory roku i ja piąta
|
Też życzę Wam miłej niedzieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witajcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Dzisiejszej nocy byłam dwa razy w Egipcie ![]() Pani na targowisku nie chciała mi sprzedać stroju do opalania, musiałam wrócić po niego do domu ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Pada deszcz. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-11-18 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie
![]() Cyferko ![]() Życzę Wam dobrego poniedziałku. Po badaniach wybieramy się na zakupy, więc pewnie dopiero po południu zajrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Hejka Emmi
![]() Dwa razy samolotem, ale pamiętam tylko jak wysiadałam ![]() Na lotnisku było morze... Powodzenia Emmi ![]() Na zakupach też. |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Co prawda dzisiaj polityka... polityka... ale i tak na kawę musiałam do nas wpaść... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
dalej trzymam kciuki. Badanie wysiłkowe bardzo źle znosiłam. Szczególnie jedno, to robione po raz pierwszy. Moja pani kardiolog jeszcze wiele lat później wspominała o tym i mówiła, że zapamiętała je na zawsze. Bo serce wariacji dostało, a ciśnienie poszybowało do granic aparatury pomiarowej i grozł mi wylew. Podawane leki nie chciały ciśnienia wyrówać, a ja czułam, że za moment eksploduję, szczególnie czaszka. Mam nadzieję Emmi, że jesteś już w drodze na badanie i nie czytasz tego, bo nie chciałabym Cię straszyć. Specjalnie wczoraj o sprawie nie pisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
to Ty w Egipcie, a ja na rozdaniu Oskarów. Miałam okazję do zrobienia sobie zdjęcia sam na sam ze Stevenem Spielbergiem ale... ale nie mogłam znaleźć telefonu komórkowego. Takie to głupoty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
4 pory roku i ja piąta
|
Po badaniu. Było ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cuferuś,
u nas też zimno. Dzisiaj nigdzie (poza spacerem z B.) nie wybieram się. Gotować też nie muszę, bo w lodówce rosół, krupnik i pomidorówka. ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Emmi, wspaniała wiadomość. ❤️ |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Ada
![]() ![]() ------------- Emmi super, sprawa załatwiona, teraz czekamy na wynik. Ja też nie gotuję, mam zupy, dla Emka może coś zrobię. Ja mam sałatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.