![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
Papier 500 (chwilami 220), 1000 i 2000, na koniec pasta polerska. Zepsułam trochę, bo są brzydkie smugi od nierównego tarcia na tym kolektorze, ale i tak wygląda lepiej niż wcześniej, więc przeżyję
![]() SŁOŃCE!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#4472 |
Konto usunięte
|
normalnie total makeover
![]() ![]() jak dziś zobaczyłam +4 stopnie to mało nie podskoczyłam..idzie ta wiosna do cholery czy nie!! się laska ociąga a w Wawie zero słonka.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Konto usunięte
|
Rety, WIESNA!
![]() wyszłam na chwilkę do pracy, wracam, a tu normalnie pogoda jak w maju ![]() ![]() Niektórzy już wiedzą (pozdro, Justyna ![]() ![]() Jest to mega pocieszenie dla mnie, zwłaszcza teraz, gdy "awansowałam" pod przymusem, więc ta drcia to taki promyczek. Muszę tylko hamulec jeszcze ogarnąć (albo tż ogarnie ![]() ![]() Rety, ale się cieszę, no! Renia, Paula, Justyna (i reszta z okolic Krakowa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Konto usunięte
|
aaa gratulacje
![]() ![]() ![]() śmigałam tym cudem kiedyś po lesie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Konto usunięte
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4025240 7]aaa gratulacje
![]() ![]() ![]() śmigałam tym cudem kiedyś po lesie ![]() ![]() dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Ja też już dziś biegam po Krakowie w adidaskach, cienkiej kurteczce i okularach przeciwsłonecznych
![]() Wiosna na całego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Konto usunięte
|
paulka, a wybieracie się może na nocne dziś?
![]() ahh ok odczytałam powyższą wiadomość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Raczkowanie
|
Justyna wyszło super!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40253448]paulka, a wybieracie się może na nocne dziś?
![]() ![]() Dziś i jutro... Szkoda. Ale za to przyszły tydzień już normalnie, więc pewnie w piątek lecimy na podkarpacie po suzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A w Kraku gdzie go trzymacie? Koleżanka z zimowania motor w marcu ściągnęła, a wiecie, jaka była potem pogoda:x Paulka, wy mieszkacie tam koło alei gdzieś? Bo tam niedaleko podobno jakaś babka przerabia tanio skórzane kombiaki i kurtki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Tak, przy samych alejach mieszkamy. A moto w sezonie stoi sobie pod pokrowcem, przypięte do lampy ulicznej
![]() Nie zazdroszczę tego ściągania w marcu... Dlatego my tak czekaliśmy do ostatniej chwili... Zaciekawiłaś mnie tą babką przerabiającą ciuchy. Nie słyszałam o niej... Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2013-04-11 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Konto usunięte
|
Szkoda, że nie zgadaliśmy się wcześniej, bo tż miał miejsce w garażu:x
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
o widzisz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurcze, no widzisz, tak to już byście jeździli... no nic, czasu nie cofniemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Konto usunięte
|
słyszałam co innego:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
heh... Właśnie wróciliśmy z obiadu (lenistwo wygoniło nas do stołówki). I na tej krótkiej trasie minęło nas łącznie 6 motocyklistów w trakcie jednej zmiany świateł. TŻ zatupał nogami, żeby już jechać na weekendzie po suzi... Ale sprawdzałam przed chwilą pogodę, i o ile ten weekend w Krakowie ma być śliczny, o tyle w Krośnie ma padać i zimno być... Gorzej, bo na przyszłym weekendzie padać już będzie wszędzie. I bądź tu człowieku mądry...
A co do długości sezonu - fajnie by było, jakby trwał cały rok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do "koncertu życzeń" to myśle, że to miało byc z przymrużeniem oka ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40259066]Eeee tam, czemu od razu lans?
![]() ![]() ![]() ![]() wszystko fajnie spoko, ale wiesz, nie jesteśmy tu po to, żeby się wyśmiewać z tego, że ktoś ma inną firmę butów i nieważne czy lepszą, czy gorszą.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2013-04-11 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40259451]hmm czytałam na szybko, ale nie wydaje mi się, żeby ktoś się z kogoś wyśmiewał, że ma taką a taką firmę
![]() ja sie doczytałam, niestety ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Rozeznanie
|
Pati, w weekend ma być piękna pogoda więc ja na pewno polatam, gdybyś miała chwilkę to dawaj znać na forum (mam nadzieję że się pojawię), może się jakoś zgadamy na kawkę czy cuś
![]() Paula- targaj sprzęta do Krakowa bo musimy się spotkać w końcu a i TŻ-ci nasi pewnie się dogadają ![]() Ja_Soldat- po co zaśmiecasz ten dział? Szarak już przestał przeżywać a Ciebie gryzie i gryzie urażona duma. Wskocz na szpeja, polataj chwilę, uspokój nerwy i nie marudź już ![]() Ehh ci faceci...
#4495 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2013-04-11 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Renia, dopiero teraz doczytałam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2013-04-11 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to ktoś może mieć Ducati Diavel prosto z salonu i być odzianym w Alpinestars od stóp do głów i nie być lanserem tylko kimś kogo na to stać. Każdy jakby miał pieniądze to jeździł by Mercedesem a najlepiej to Maybachem. Ktoś może oszczędzać 4 tys. na motocykl przez rok a ktoś inny może mieć co miesiąc taką ratę za swojego harleya, a jeszcze komu innemu rodzice kupią na urodziny bo ma zawód - syn. Ja nie mówię co jest dobre, a co złe. Tylko nie można ludzi wkładać do jednej szufladki. Jestem niby "lanserem" bo mam dużo ciuchów Alpinestars, tylko do jakiej szufladki włoży mnie ktoś kto się dowie, że mam 4 letni telefon, niektóre buty noszę mimo tego, że zostały kupione 8 lat temu, nie mieszkam też w domu z basem, sauną i miejscem na kucyka. Nie mam też prywatnego helikoptera, ani jachtu na Malediwach. I jeszcze do pracy chodzę na piechotę.
Nie kradnę. Ja nawet nikomu niczego nie zazdroszczę. Zawsze powtarzam: ciesz się z tego co masz! I każdemu życzę tego żeby zarabiał tyle, żeby mógł spełniać swoje marzenia. Od 16 roku życia ciężko pracuję na wszystko to co mam. Nic mi niestety, z nieba nie spadło. Często mam coś kosztem tego, że nie mam żadnego dnia wolnego przez miesiąc. Każdy jak pracuje to chce sobie coś kupić, dla mnie jest to jasne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Rozeznanie
|
Całą sobotę będę prawdopodobnie w Krk a w niedzielę od południa wyruszamy z Tż na moto-obiad, może do Nowego Targu, może do Żywca...okaże się w praniu gdzie nas poniesie
![]() Założyłam wczoraj nowe manetki, trzeba sprawdzić jak się spisują;P Rozumiem, że Twoje moto jeszcze nie hula? Jeśli jednak tak to zapraszamy na wspólną przejażdżkę Ja_Soldat- My to wszystko świetnie rozumiemy, na pewno wiele z nas zbierało pieniądze na ciuchy i moto przez wiele miesięcy jeśli nie lat. Piszesz mądrze i w wielu przypadkach się z Toba zgadzam. Mnie osobiście chodzi o to, żebyś nie wywalał tu swojej wrogości do kogokolwiek czy nagromadzonej frustracji, żeby nie powiedzieć dosadniej. My siebie nawzajem traktujemy tu przyjacielsko. Jeśli chcesz się wyzłościć na Szaraka, proszę bardzo, zrób to na PW a nie tutaj, gdzie chyba nikomu nie chce się już czytać tego (prawie)monologu.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-04-11 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Raczkowanie
|
Czy ja kogoś nie wspieram? Dziewczyna pytała się o prawo jazdy ma odpowiedź ode mnie. Druga się pytała o GSa też ma odpowiedź ode mnie. I nawiasem mówiąc jestem kobietą - widać to jak się wejdzie na mój profil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.