|
|
#4471 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy III
Hej Dziewczyny!
Zna ktoś może jakiś dobry second-hand w Gdańsku albo Trójmieście? |
|
|
|
#4472 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że Tobie się uda coś fajnego znaleźć ![]() Paulinaaa_, ukradłabym Ci wszystko, a szczególnie te kozaczki i niebieską torebeczkę Ta kiecka na szelkach też jest super
|
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinaaa_ -jak zawsze wsyztsko mi sie podoba
torebeczka i buty najbardziej
|
|
|
|
#4474 |
|
Zadomowienie
|
Rany Paulina! slinka leci ze tak powiem :P wszystko sliczne a ta sukienka na szelkach to juz cudo
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
oł maj gaaaaaaad
![]() zakupy świetne!!! ta na szelkach ostatnia jaki to rozmiar? Torebka i pasek też first class.Czy coś leci może? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Świeeeetne Na dodatek mój rozmiar![]() Może to i lepiej bo bym chyba zawału dostała Ten żakiecik Cytat:
Wow!:O Jak Ci się udało zdobyć markowe buty? Czyżbyś pobiegła pierwsza od handlarzy?
|
||
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
*kasieńka* Wszystko cudne!!!
![]() Paulinaaa_ OMG jak zwykle poszalałaś
|
|
|
|
#4478 |
|
Raczkowanie
|
a ja w końcu dodam cos od siebie...
![]() 1. fioletowe cudo nie znam firmy.. zapłaciłam za niego 17 zł ale sie opłaciło 2. Florence+fred za 1.20 3. atmosferek- 9 zl 4. ax-3.40zl pozdrawiam i życzę udanych zakupów
|
|
|
|
#4479 |
|
Raczkowanie
|
Farfalla i Paulinaaa_
wyślijcie mi proszę swoje nicki na all na PW
|
#4480 |
|
Rozeznanie
|
zabrałabym Ci wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
|
#4481 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinaaaaaaaaaaaa!!!! grrrr ale boskosci !!!!!
wszysciutkie po kolei, jak zwykle ;P
|
#4482 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy używacie Gimpa? Bo mam problem- nie potrafię wyciąć obrazka (chcę, żeby było bez tła). Wycinam je ręcznie, ale nie wiem co zrobić, żeby te kropki stały się zaznaczeniem. Próbowałam klikać 2 razy na kropkę od której zaczęłam, próbowałam kliknąć w środek, ale nie wychodzi
. Ktoś wie jak to zrobić? A moje zakupy postaram wkleić się w tym tygodniu- jeśli znajdę czas, żeby zrobić zdjęcia .
|
|
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
polo poleci w swiat
![]() wiązana i grzyb zostają z siostrą.. dziękuuuje Cytat:
![]() raz mi się udało i oo ! hehehe .. dzięęki dzięki ! szkoda , że za dużeee na mnie .. no i męskie ..Cytat:
..buciki złapała zaprzyjaźniona Pani z córką .. a że one nie brały to ja się skusiłam ...wsparły mnie już nie raz .. między innymi nike cortezzz ..
|
||
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
oddajesz coś
? buciki jaki rozmiar ??
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4486 |
|
Raczkowanie
|
BYDGOSZCZANKI! Zancie jakieś fajne lumpki w naszym miasteczku??
![]() Ja chodze do FUKSA na Bartodziejach i takiego na Powstańców... Tam mają nawet fajne ciuszki A co do Waszych zdobyczy kochane, to jestm po OGROMNYM wrażeniem. Ja się kiedyś przez Was potnę Wyszukujecie takie cuda, że moja biedna szczęka już kilka razy leżała na podłodze Ja jak narazie nie mam takiej wprawy i oka. Czasem coś powalającego się znajdzie, ale rzadko Muszę zrobić zdjęcia moim lumpeksowym ciuchom i tu powklejać, bo jak do tej pory tego nie zrobiłam
|
|
|
|
#4487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bo bbardzo ladne ![]()
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
oCh jak wspaniale.
już ferie.! obiecuje sobie, że pójdę na łowy ![]() w końcu będzie czas. bo się nakręcam już od 2. tygodni chyba na ciuchlandowe szaleństwa.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4490 |
|
Rozeznanie
|
Jakie lumpeksy polecacie w Wrszawie?
Byłąm w pary ale wszystke jakieś slabe nic fajnego i drogie to znaczy jak na lumpeks
|
|
|
|
#4491 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki śliczne perełki! ja dzisiaj byłam w lumpku i kupiłam dwie dłuższe bluzeczki jedna h&m, druga no-name i spodnie h&m proste prawie jak rurki. Ale cos do nich nie jestem przekonana. Mam na gruuuube udka
![]() Bluzeczki po 12 PLN, spodenki 19 PLN. No i właśnie tu mam do was pytanie. U mnie wszystkie lumpki są bardzoo drogie. Wy kupujecie na wycenie czy na wagę? W mojej dziurze na wagę są same szmaty przedpotopowe. A co do wyceny to z ekspedientkami nie idzie sie targować, bo jak mówią ,,to nie od nich zależy, to odgórne". Moze macie jakieś sposoby na szukanie perełek na ciuchach na wagę? Dziewczyny pytają się o adresy fajnych ciuchlandów znalazłam cos w starym hoc moda&shopping zazdroszcz e tym mieszkającym w dużych miescinach, bo tam można podobno zlaleźć takie perełki, że hohoh![]() Fatałaszek Białystok, ul. Zwycięstwa 88 Elka, Białystok, ul. Stołeczna 25 Anka, Białystok, ul. Św. Rocha 27 Tania odzież, Kraków ul. Długa 50, ul. Starowiślańska 14, Rakowicka 12 Black&White poznań, przy placu Bernardyńskim(w piwnicy) Odzież używana, Krzyż Wlk, pl. Zwycięstwa 1 Garderoba u Hani, Warszawa ul. Francuska przy rondzie Waszyngtona Bazar Olimpia, Warszawa róg al. Prymas Tysiaclecia i Górczewskiej Lumpeks, Lublin, róg ulicy fabrycznej i Łęczyńskiej Optima, Płock ul. Norbertańska Dyskont Odzieżowy Puławy ul. Grota Roweckiego 2(w Stokrotce) Euro Ciuszek, Rumia ul. Wybickiego 6 Laguna, Warszawa, al KEN 97(w ulicy al. KEN znajduje sie zagłębie ciucholandów" w okolicznych blokach jest ich aż 5) VINTAGE Warszawa ul. Francuska 17 Perpetuum Mobile Warszawa ul. Nowogrodzka, róg Brackiej WZORCOWA, Warszawa ul. Chmielna 27/31 Odzież używana z USA Warszawa ul. Bazyliańska 16a Niech ktoś mi jeszcze napisze, ze w stolicy nie ma ciuchlandów;p;p;p Ja szukam jakiś ciekawych w Bytomiu.
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś ci się spodoba, a uznasz, że za drogie to zamień na bardziej odpowiadającą ci cenę xD
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P ... hihihi zaraz będzie że namawiamy do złego :P
|
|
|
#4495 |
|
Przyczajenie
|
przepraszam że teraz, ale długo tłumaczyć
tak więc moje zakupy jeszcze przed świateczne ![]() za jakość zdj przepraszam ale mam nowy aparat i dopiero się uczę ![]() 1. spódniczka fiu-fiu jak ja to mówie, w sam raz na lato ![]() 2. top-shop spódniczka z kokardką z boku, której nie widać na tym zdj;/ kosztowała jakieś 2 zł ;] 3. mój ukochany golfik! bardzo milutki drogi był kosztował 15zl, ale nie mogłam się oprzeć![]() 4. bluzeczka taka zwykła vero moda a dzis kupiłam sobie sukienke na studniówkę ![]() nareszcie ![]() pozdrawiam wszystkie lumpowiczki
|
|
|
|
#4496 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinaaa_ - Świetna ostatnia spódnica/sukienka
![]() machaj - Bolerko atmosphere, które od dawno mi się podoba
|
#4497 | |||
|
sophisticated
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wy decydujecie ile kosztować ma towar, uważacie, że za drogo to nie kupujcie, naprawdę chcecie dla portek czy bluzki tak się upokarzać?
|
|||
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie to samo pomyślałam... nie warto dla ciuchów tak ryzyować... a jak ktoś was złapie? Wstyd ogromny :/
|
|
|
|
#4499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tylko hipotetycznie mówiłam że się da ja osobiście nie zamieniałam cen i nie wyniosłam nic z lumpeksu dla siebie,sumienie mam czyste jak uważam że nie warto, to nie biorę. choć i tak cen są milion razy niższe od tych sklepowych
|
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
PAULINAAA jak zwykle wszystko fajowe! ja kupiłam podobną sukienkę(tunikę) tylko co pod nią nosić?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

a moze ty jakies mi polecisz ??
Mam nadzieje, że Tobie się uda coś fajnego znaleźć 
Ta kiecka na szelkach też jest super

Na dodatek mój rozmiar

..