|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Aggie, czy mogłabyś mi na wszelki wypadek powiedzieć, jakimi liniami jeździsz?
![]() --- Ja właśnie doprawiłam się Nu z próbki, i ciągle nie wiem, co o tym zapachu myśleć. Gdzie są w morde jeża te kadzidła? P.S. Kto lubi misie panda? ![]()
#4472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na mnie zaś Theo jest trwała - wibrująca, bywa i kapryśna - jak napisała Margot pojawia sie czasem falami, ale najczęściej mogę się jej pełnią cieszyć ok. 8 h od pierwszego psiknięcia, co przy zapachach killerowatych pokroju Angel może i nie jest mistrzostwem, ale już przy kadzidłach CdG, które na mnie nie trwały nawet 3 h , to dużo - kadzideł sie właśnie z powodu nietrwałości pozbyłam ![]() Cytat:
ja miałam identyczne objawy, na dodatek mam niedociśnienie i nie powinnam mieć takich problemów wg lekarza, u mnie każdy gwałtowny ruch, pochylenie głowy, przekręcanie na boki sprawiało mi tak silny fizyczny ból, że miałam mroczki przed oczyma i zdarzyło się, że i mdlałam - dostałam skierowanie do laryngologa, właśnie dzisiaj jadę, jestem ciekawa, co mi powiedzą ![]() u mnie jeszcze do tego dochodzi katar przez cały rok i silne bóle migrenowe, nasilające sie okresowo ![]() coby zbytnio od tematu nie odbiegać, dzisiaj niczym nie pachnę, wizyta u lekarza bezzapachowa na prośbę pielęgniarki - ciekawe dlaczego ![]() jednak przezornie zabieram ze sobą próbkę Rousse - znowu się rozmarzę na cynamonowo, coraz bardziej chciałabym mieć flaszkę, a pomyśleć, że były na A. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Raczkowanie
|
o rany, współczuję Wam tych migren
![]() ja miałam takie coś chyba tylko raz w życiu, po traumatycznym wydarzeniu [rozstanie z TŻ], kiedy długo płakałam i nie mogłam się uspokoić - światłowstręt właśnie i taki potworny ból. Pamiętam, że wtedy w TV był koncert Jean'a Michael Jarre i jeszcze bardziej mnie to dobijało ![]() [niczym nie pachnę, jadę po resztę świątecznych zakupów i na testy do perfumerii ![]()
#4475 |
Konto usunięte
|
Classique JPG tak jak wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero co je leczyłam, wszystko mi z nich zeszło i miałam święty spokój. Ale fakt, ostatnio w kółko ryczę/ryczałam, więc ciągłe pociąganie nosem, chodzenie bez niczego na głowie (zdarzało się) mogło je znowu zatkać. Ponaświetlam się po przyjściu z zajęć. Napisz proszę co Ci powiedzieli ![]() "Lecę" (powoli i nisko ![]()
![]() |
#4477 |
Zadomowienie
|
Zaraz po prysznicu zaaplikuję The Vert Yves Rocher, a wieczorem, na koncert Laibach
![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
rude jest piękne:)
|
Witam wszystkich serdecznie , dla wszystkich zasmarkanych, chorych i smutnych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, tu masz chyba rację, bo jeśli w weekend leżę do południa w łóżku, to faktycznie bardzo często czuję że mnie głowa boli. Dlatego staram się w miarę wcześnie wstać i najwyżej pochodzić cały dzień w piżamie - ale nie wylegam się w wyrku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
wypsikałam sie w perfumerii Jesus del Pozo in Black i teraz zastanawiam sie czy kupić go czy nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz na zajecia a potem do pracy ech uszami mi juz wychodzi taki tryb zycia...
pachne Dolce Vita |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Ledwo siedze. Zaimprezowalam wczoraj. 3 km pieszo w szpilkach
![]() Pachnę Flowerbombem. Tęskno mi za OI
#4484 |
Rozeznanie
|
a propos migreny jeszcze, mnie pomaga ketonal, thramal, ewentualnie eferalgan z kodeiną - ten na recepte, ale tylko jesli wezme tabletkę, w moemencie mroczków, potem to juz zipa dumna ( jak mowila moja Babcia), predzej bym sie otruła niz by przeszedł mi ból głowy
u mnie to ma jakis zwiazek z moim cyklem, zwykle w drugim, trzecim lub czwratym dniu okresu |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
|
NEONKO 28
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() A ja dziś też Flowerbombką pachnę ![]() ![]()
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Tak bijcie brawo 3 km w szpilach 8cm i w dodatku po drinku z żubrówką + martini.
Wyszłyśmy ok.22 a w domku byłam ok.24 Teraz wydzwaniam do brata i wołam helpunku. KAC... Mam slabą głowe. Plus było fajnie i sympatycznie i byłam bardzo grzeczna jak zawsze. ![]() Może strzelić sobie "doda ci skrzydeł" Kaśku wpłaciłam, Flowerbomb edp niestety z miniaturki. Extreme piękniejszy ![]()
#4489 |
|
AGGIE ja tylko wymienilm przykladowo bo przyczyn jest wiele , a najgorsze, że czasem wcale nie kojarzymy, od czego?Ja mialam jeszcze tak,ze szykowalam sie na wieczorne wyjscie ,no wiadomo podekscytowana , a tu czuje jak zaczyna mnie atakowac dudniacy wsretny bol.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Migrena..hmm od dziecka wiedzialam jak postępowac gdy mama ją miała. Jak wiadomo po latach cierpienia zupelnie coś innego wynikło
![]() Nie chce o tym pisać. Polecam artykuł w grudniowym "Twój styl".
#4491 |
Zadomowienie
|
Neonko, naprawdę rozumiem co to jest chodzenie w szpilkach na długie dystanse.
Najlepiej mieć w krzakach awaryjne buty na płaskim obcasie ![]() W temacie Encre Noire i Depeche Mode. |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Przerąbane macie z tymi migrenami
![]() ![]() Biorę się za drugą turę sprzątania. Innocent (szkoda że już mnie tak nie zachwyca jak kiedyś) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spacer nie przewidziany. Neo raczej pieszo nie chodzi w szpilach najwyżej w glanach. W dodatku po nocach jak kot. Dobrze że nie zaliczyłam choinkowego podlewania tak jak moje koleżanki. Dbam o pupke i reszte moich narządów. Co do migrenowców ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Rozeznanie
|
Rachelu współczuję z całego serduszka, mnie też ostatnio dopadały bóle głowy z mdłościami i zawrotami włącznie ale to było ze stresu - brałam walerin (ten najmocniejszy) i przechodzilo.
Dzisiaj byłam w perfumerii i szukałam Theo (dlaczego wydawało mi się, że znajdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Co do migreny- dostałam ją wczoraj wieczorem- potowrny ściskający ból, pulsujący po lewej stronie twarzy i idący na oko- nie umiała go otowrzyć, jeszcze jak na złość środków przeciwbólowych w domu brak
![]() ![]() A pachnę sobie Stellą- trochę nieodpowiednie perfumy do siedzenia w domu, bo dla mnie mają one charakter wybitnie wizytowy, ale co tam ![]() Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2007-12-20 o 11:55 Powód: moje zapominalstwo:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka dowiedziała się ostatnio, że ma guza... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Mam właśnie chwile prezerwy w wypełnionym po brzegi dniu, więc zrobiłam kawe i patrze co u Was słychać. A pachnę dziś Angelem, który rozwitł na mnie przecudnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zadomowienie
|
Gaiac, boje sie, ze to nowa milosc... ide na watek odwykowy ;P.
A migrenowcom wspolczuje - ja mam strasznie rzadko, raz na pol roku, rok - ale zazwyczaj dlugie (do tygodnia, nawet do dwoch czasami) i to jest ABSOLUTNY KOSZMAR. |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Extraordinary dzis.
Zasluchuje sie dalej Placebo... musze cos zjesc, uczesac sie i ruszyc do pracy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.