![]() |
#4471 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Ojjjj Nikitko schudna z niczego, ale cm z checia bym sie pozbyla, chociaz nie narzekam az tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Nikitko a jak tam Twoje wyniki????? robilas jeszcze jakies badanka w sprawie tego PCOS????
![]()
#4473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę trzymać kciuki za wytrwałość ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Przez ostatnie dwa dnie tylko przelotem wpadalam na wizazyk ale teraz jestem i widze na dole ze niezla grupka sie uzbierala,zaraz znowu zostane same bo tz juz sie szykuje do wyjazdu,wlasnie sie kapie wiec zajrzalam na wizazyk Bylismy dzis na targach slubnych ale musze powiedziec ze bylam nie milo zaskoczona bo kompletna lipa te targi,w zeszlym roku bylo o wiele wiecej wystawcow a w tym roku o wiele mniej,nic ciekawego nie bylo kompletnie nic
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Nikitko ja widze ze ty znowu lutke musisz brac.co sie dzieje?przeciez Ty praktycznie prawie co miesiac musisz brac lutke na wywolanie @,z tego co pamietam to mowilas ze po odstawieniu tabsow tak Ci sie wszystko rozregulowalo
Co do nazwy tableciary plotkary to oczywiscie jak najbardziej tylko ja juz nie tableciara wiec sie zastanawiam czy nie wyrzucicie mnie z wateczku hihihih zartuje oczywiscie bo wyrzucic sie nie dam hehehe i bede caly czas z Wami kochane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kachulko ja nie jestem byla tableciara, teraz tez nią nie jestem hehe jak ja tu trafilam
![]() Marnie, że targii sie nie udały, tak to byś sie popytała, popatrzyła itd za rok beda następne ![]() Nikitko a fruktora(wiem, ze to cukier) jak zastąpiłas cukier?? Ja ostatnio zrezygnowalam z wedliny, ciasta i ciasteczka, wcale mi nie ida... Za to wiecej jem beztluszczowego mieska, choc nadal dosc tlustawo ![]() ![]() Asiu czyli spacerek sie udal ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Marcelinko chodziło mi o to że prawdziwy cukier ma duży poziom IG a Fruktoza ma bardzo niski poziom IG i jest tzw dobrym cukrem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko czyli o jaki cukier chodzi?? To sobie pojde do sklepu i kupie
![]() ![]()
![]() |
#4479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nikitko powiedz mi jak to jest z ta luteinka?Gin kazal wziasc mi 5 tabletek zeby w trakcie ich brania juz byl okres..dzis wzielam czwarta a miesiaczki nadal nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Justynka a jak Ty sie czujesz dzisiaj?
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie ja nie używam cukru a fruktoze nie jem smazonego a jeśli juz cos smarze to bez panierki, no i ziemniaki wyeliminowałam bo zdrowe są jedynie w łupinach, jem dużo ryżu ryby gotowane i pieczone w kombiwarze, ale to ja tak sie żywie nikogo nie zmusza do tego. To jest na podstawie książki "jeść żeby schudnąć" Montigniaca, ale mi akurat nie chdoziło w tym wszystkim o schudnięcie a o zdrowsze odżywianie żeby w przyszłość nie rozwalić sobie trzustki jak mój tato no i żeby cukrzycy nie mieć w przyszłości. To by było na tyle. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4482 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzięki Nikitko
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu ja mialam raz wywolywana @ ale duphastonem
mialam brac przez 5 dni ale az 2x2 tabletki, czyli az 4 dziennie i @ przyszla chyba 2 dni po zaprzestaniu tego leku mysle, ze u Ciebie @ tez nie powinna sie pojawic w czasie przyjmowania, a raczej po odstawieniu juz, bo wtedy podajesz progesteron a jak jest wyzszy progesteron to raczej sie nie krwawi, dopiero jak progesteron spadnie (po odstawieniu w tym przypadku) przychodzi krwawienie ![]() czasem sie zdarza, ze @ pojawia sie jeszcze w trakcie przyjmowania progesteronu jak niedawno bylo u Kachulki, ale to znaczy, ze tak normalnie mialo byc, natura tak zadecydowala i juz ![]()
#4485 |
Zakorzenienie
|
Agaciu ja pierwszy raz jak poszlam do gina po cosd na wywolanie @ to dal mi luteine 2x1tabletke przez 10dni az nie dostane @po pdstawieniu miala przyjsc a jesli przyszla by szybciej to mialam przestac brac
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu Tomek lata z nerów? Marcelinko jelsi masz ochote zdrowiej sie odzywiac to fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki na mnie juz pora,zmykam powoli do lozeczka bo jutro na rano dopracy ide i musze bardzoooooo wczesnie wstac,za wczesnie jak na mnie a dodam ze ostatnio to moglabym spac i spac i ciagle czuje sie nie wyspana
Spokojnej nocki kochane wam zycze,ja zaczyman kolejny tydzien w samotnosci bo tz pojechal...
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
tak Was czytam dziewczynki i tez mysle co bym mogla zrobic zeby lepiej sie odzywiac heheh
i pierwsze co musze zrobic to przerzucic sie ze slodyczy na owoce ![]() oj bedzie ciezko ![]() a fruktoze kiedys kupilismy z M w Polsce, ale niestety sie u nas nie sprawdzila, niby pisza, ze slodsza niz zwykly cukier, ale tej sypalismy i sypalimy i herbata dalej malo slodka byla mam nadzieje, ze uda mi sie calkiem zrezygnowac z cukru ![]()
![]() |
#4490 |
Zadomowienie
|
aaahhhaaaa..szkoda tylko ze moj gin mnie tak ladnie nie uswiadomil jak Wy
![]() ..a Tomek lata z nerwow bo nie chce miec drugiego bobaska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milej i spokojnej nocki Kasiu i slodkich snow Tz-towych ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4492 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak z jego pracą no i rechabilitacja jego jak? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego, bo 10 stron nastukałyście ![]() Z Justysią już w porządku. W sobotę rzeczywiście miała plamienie, dostała ten lek na D i jest oki. Troszkę zapomniała, że jest w ciąży i się przeforsowała. Ale teraz już dobrze, chociaż najadła się strachu. W niedzielę była na usg i z dzidzią wszystko dobrze. Nawet do pracy może wrócić tylko musi na siebie uważać i się nie przemęczać. Ja miała m fatalny po prostu weekend. Chyba pierwszy raz u rodziców. Wszyscy mi dogadywali, P. też. Chciałam szybko do domu wracać, na koniec strasznie się popłakała i ciągle mam płacz na końcu nosa. I to nie przez hormony bo jestem po @. P. zapomniał o naszej 5 rocznicy, nawet kwiatka nie dostałam. Czuję się beznadziejnie i najchetniej gdzieś bym się sama zakopała z moją beznadziejnością, wybrakowaniem pod wiadomym względem. Gdybym była sama to niczym bym się nie przejmowała i nie musiałabym się leczyć. Sorki za takie zdołowane wygadanie, ale naprawdę czuję się dziś koszmarnie. Jutro doczytam co naskrobałyście. Miło takiego nastroju życzę miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko hmmm moze P. przypomni sobie o rocznicy, tylko, ze juz po terminie hmmm pogadasz z nim i oby sie porzadnie wytlumaczyl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko tylko wiesz mi ciezko sie przyrzucic na totalnie zdrowe jedzenie, bo jak bede sobie sama gotowac na jedna os?? hehe Juz mi tata mowi, jak cos dla siebie robie, ze dbam o swoja pupcie, ojjjjj dbam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc dziewczynki ![]()
![]() |
#4495 |
BAN stały
|
czesc kobietki. pojechali moi rodzice, byli od srody wieczorem, dlatego tak dlugo mnie tu nie bylo. widze ze produkcja nowych watkow dziala jak nalezy, tylko nie wczytywalam sie za bardzo co i jak bo mam oczy spuchniete od chwilowego placzu...
wiecie co, mam 26 lat a poryczlalam sie za mama jak dziecko 6 letnie... eh, a teraz w pracy siedze sobie, patrze co nowego na necie i sobie ogladam bilety do polski na maj a pod koniec wrzesnia na wakacje do chorwacji lecim! <jej> i skonczyl mi sie @ czyli zabieramy sie do roboty nad fasolka i dobranoc wszytskim <papa> |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
I znowu mamy poniedziałek ![]() Pomidorko ![]() ![]() Julka ja ostatno cały dzień ryczałam bez wiadomej przyczyny aż w końcu sie wydało, ze do mamy chcę ![]() ![]() Ja zaraz mykam do pracy ![]() ![]() ![]() Życzę Wam miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
ale smutasnie tu sie zrobilo
![]() oj dziewuszki dziewuszki ![]() mi tez czasem smutno z tych boli ktore mnie nawiedzaj ale no jakos musze wytrzymac... licze ze do konca lutego sie rozdwoje ![]() ![]() ciekawa jestem jak tam wasze starania mezatka czy kachulka nic nie wiadomo jeszcze o fasolkach??? wy tak o zdrowym jedzeniu a ja teraz wcinam pizze, zapiekanki i inne badziewia hehehe zdrowe oczywiscie tez jem ale mimo to jem i to stwierdzialm ze jak mam ochote to jem bo za kilkanascie dni bede mogla sobie pomarzyc ![]() ![]() ![]()
#4498 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze ze Nabuko bierze duphaston i juz u niej lepiej bo jak przeczytałam ze ma plamienia i cała w stresie jest to sie zmartwiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ray a jak sie dziś czujesz widze cie na dole |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewuchy,
I znowu poniedzialek ![]() Wy tu o zdrowym odzywianiu, a ja wlasnie zdalam sobie sparwe, ze odzywiam sie zdrowo jak nigdy ![]() Potrafie odmowic sobie tluszczu i slodyczy, jem wiecej owockow niz zwyklam i wogole jakos staram sie bardziej. Ale to przyszlo jakos samo... A teraz wcinamy owsianke z jabluszkiem ![]() Kachulko, szkoda, ze targi lipne byly, mam nadzieje, ze Tz sie nie zniechecil mimo wszystko ![]() Julka, witaj znowu na watku! Ray, trzymaj sie, ja caly czas o Tobie mysle ![]() Czekanie na tem moment musi byc niesamowite, az nie moge sobie wyobrazic ![]() Pomidorko, nie smutkaj sie ![]() A tu samochod, ktory obiecalam wkleic, chcialam dobrze, a popsulam mezowi aparat, oby dalo sie naprawic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.