Byłe tableciary plotkary II - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-17, 18:57   #4471
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Ojjjj Nikitko schudna z niczego, ale cm z checia bym sie pozbyla, chociaz nie narzekam az tak wiec dzis odst dzien jedzenia chipsow i czekoladek i od jutro mam nadzieje, ze wcinac ich nie bede i J. tez nie bedzie mogl ich jesc

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 19:00   #4472
mezatka07
Zakorzenienie

Nikitko a jak tam Twoje wyniki????? robilas jeszcze jakies badanka w sprawie tego PCOS????
Stary 2008-02-17, 19:06   #4473
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Ojjjj Nikitko schudna z niczego, ale cm z checia bym sie pozbyla, chociaz nie narzekam az tak wiec dzis odst dzien jedzenia chipsow i czekoladek i od jutro mam nadzieje, ze wcinac ich nie bede i J. tez nie bedzie mogl ich jesc
To dobrze ze J będzie cie wspierał i tez nie bedzie jadł takich rzeczy
będę trzymać kciuki za wytrwałość a ja moge się pochwalić odchudzać sie nie odchudzam, ale mam mały sukcesik jem dużo zdrowiej jak wcześniej jadłam no i nie używam cukru a fruktoze

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Nikitko a jak tam Twoje wyniki????? robilas jeszcze jakies badanka w sprawie tego PCOS????
Asiu nie robiłam rzadnych badań w tej kwesti narazie ginka dała mi na 3msc Luteine dowcipna i powiedziała ze po tem zobaczymy jak organizm po niej bedzie reagował, bo moze sie okazac ze bez Luteiny to cykle beda sobie takie jak ostatnio
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 19:20   #4474
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Przez ostatnie dwa dnie tylko przelotem wpadalam na wizazyk ale teraz jestem i widze na dole ze niezla grupka sie uzbierala,zaraz znowu zostane same bo tz juz sie szykuje do wyjazdu,wlasnie sie kapie wiec zajrzalam na wizazyk
Bylismy dzis na targach slubnych ale musze powiedziec ze bylam nie milo zaskoczona bo kompletna lipa te targi,w zeszlym roku bylo o wiele wiecej wystawcow a w tym roku o wiele mniej,nic ciekawego nie bylo kompletnie nic

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 19:23   #4475
kachula27
Zakorzenienie

Nikitko ja widze ze ty znowu lutke musisz brac.co sie dzieje?przeciez Ty praktycznie prawie co miesiac musisz brac lutke na wywolanie @,z tego co pamietam to mowilas ze po odstawieniu tabsow tak Ci sie wszystko rozregulowalo

Co do nazwy tableciary plotkary to oczywiscie jak najbardziej tylko ja juz nie tableciara wiec sie zastanawiam czy nie wyrzucicie mnie z wateczku hihihih zartuje oczywiscie bo wyrzucic sie nie dam hehehe i bede caly czas z Wami kochane

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-17, 19:39   #4476
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kachulko ja nie jestem byla tableciara, teraz tez nią nie jestem hehe jak ja tu trafilam
Marnie, że targii sie nie udały, tak to byś sie popytała, popatrzyła itd za rok beda następne

Nikitko a fruktora(wiem, ze to cukier) jak zastąpiłas cukier?? Ja ostatnio zrezygnowalam z wedliny, ciasta i ciasteczka, wcale mi nie ida... Za to wiecej jem beztluszczowego mieska, choc nadal dosc tlustawo jakies sosiki :slinka: za to czesciej zupki jadam

Asiu czyli spacerek sie udal zrelaksowaliscie sie troszke i Wasza suczka tez sobie na pieski polowala

Stary 2008-02-17, 19:49   #4477
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Nikitko ja widze ze ty znowu lutke musisz brac.co sie dzieje?przeciez Ty praktycznie prawie co miesiac musisz brac lutke na wywolanie @,z tego co pamietam to mowilas ze po odstawieniu tabsow tak Ci sie wszystko rozregulowalo

Co do nazwy tableciary plotkary to oczywiscie jak najbardziej tylko ja juz nie tableciara wiec sie zastanawiam czy nie wyrzucicie mnie z wateczku hihihih zartuje oczywiscie bo wyrzucic sie nie dam hehehe i bede caly czas z Wami kochane
Kasiu Luteine biore żeby sprawdzić czy mam to PCO czy nie i teraz mam dowcipną Luteine i po 3msc bedzie kontrola USG i zobaczymy co bedzie z moimi cyklami

Cytat:
Kachulko ja nie jestem byla tableciara, teraz tez nią nie jestem hehe jak ja tu trafilam
Marnie, że targii sie nie udały, tak to byś sie popytała, popatrzyła itd za rok beda następne

Nikitko a fruktora(wiem, ze to cukier) jak zastąpiłas cukier?? Ja ostatnio zrezygnowalam z wedliny, ciasta i ciasteczka, wcale mi nie ida... Za to wiecej jem beztluszczowego mieska, choc nadal dosc tlustawo jakies sosiki :slinka: za to czesciej zupki jadam

Asiu czyli spacerek sie udal zrelaksowaliscie sie troszke i Wasza suczka tez sobie na pieski polowala

Marcelinko chodziło mi o to że prawdziwy cukier ma duży poziom IG a Fruktoza ma bardzo niski poziom IG i jest tzw dobrym cukrem tylko niestety cena jest wysoka
Stary 2008-02-17, 19:56   #4478
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko czyli o jaki cukier chodzi?? To sobie pojde do sklepu i kupie chodzi mi jaki kupic, jakiego szukac w sklepie

Stary 2008-02-17, 19:58   #4479
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
hehe az sie zdziwilam jak spojrzalam na moj suwaczek....... to juz 7 miesiecy minelo....... a ja czuje jakby 2-3 miesiace

my mielismy 7 lipca a Wy kiedy?
Asiu mysmy brali slub 25 sierpnia

Nikitko powiedz mi jak to jest z ta luteinka?Gin kazal wziasc mi 5 tabletek zeby w trakcie ich brania juz byl okres..dzis wzielam czwarta a miesiaczki nadal nie ma
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 20:00   #4480
kachula27
Zakorzenienie

Justynka a jak Ty sie czujesz dzisiaj?

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-17, 20:11   #4481
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko czyli o jaki cukier chodzi?? To sobie pojde do sklepu i kupie chodzi mi jaki kupic, jakiego szukac w sklepie
Chodzi o niski poziom IG bo jak spożywasz jego duzo to w przyszłości mozesz sie nabawić cukrzycy lub rozwalić sobie trzustke a to nic przyjemnego. Ja kupuje Fruktoze można ją znaleść a marketach na zdrowej żywności lub w specjalnych sklepach ze zdrową żywnością 750g kosztuje 10zł mniej wiecej mi starczylo to na miesiąc
Ogólnie ja nie używam cukru a fruktoze nie jem smazonego a jeśli juz cos smarze to bez panierki, no i ziemniaki wyeliminowałam bo zdrowe są jedynie w łupinach, jem dużo ryżu ryby gotowane i pieczone w kombiwarze, ale to ja tak sie żywie nikogo nie zmusza do tego. To jest na podstawie książki "jeść żeby schudnąć" Montigniaca, ale mi akurat nie chdoziło w tym wszystkim o schudnięcie a o zdrowsze odżywianie żeby w przyszłość nie rozwalić sobie trzustki jak mój tato no i żeby cukrzycy nie mieć w przyszłości. To by było na tyle.

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Asiu mysmy brali slub 25 sierpnia

Nikitko powiedz mi jak to jest z ta luteinka?Gin kazal wziasc mi 5 tabletek zeby w trakcie ich brania juz byl okres..dzis wzielam czwarta a miesiaczki nadal nie ma
Gizelciu a ty ją dostałąs 2x 1 tabletka tak? jeśli tak to bierzesz przez 5 dni i jak odstawisz to w ciągu max 5 dni powinnas dostac okresu mi dłuzej sie czekało na @ niż w ulotce było napisane i po odstawieniu troche czekałam ale wszystko w granicach normy podobno

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-17, 20:19   #4482
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzięki Nikitko na dniach wyrusze do sklepu w poszukiwaniu fruktozy

Stary 2008-02-17, 20:21   #4483
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość

Gizelciu a ty ją dostałąs 2x 1 tabletka tak? jeśli tak to bierzesz przez 5 dni i jak odstawisz to w ciągu max 5 dni powinnas dostac okresu mi dłuzej sie czekało na @ niż w ulotce było napisane i po odstawieniu troche czekałam ale wszystko w granicach normy podobno
Kasiu dostalam 1x 1 tabletka przez 5 dni..Tomek caly lata juz z nerwow
Stary 2008-02-17, 20:22   #4484
mezatka07
Zakorzenienie

Gizelciu ja mialam raz wywolywana @ ale duphastonem
mialam brac przez 5 dni ale az 2x2 tabletki, czyli az 4 dziennie
i @ przyszla chyba 2 dni po zaprzestaniu tego leku

mysle, ze u Ciebie @ tez nie powinna sie pojawic w czasie przyjmowania, a raczej po odstawieniu juz, bo wtedy podajesz progesteron a jak jest wyzszy progesteron to raczej sie nie krwawi, dopiero jak progesteron spadnie (po odstawieniu w tym przypadku) przychodzi krwawienie

czasem sie zdarza, ze @ pojawia sie jeszcze w trakcie przyjmowania progesteronu jak niedawno bylo u Kachulki, ale to znaczy, ze tak normalnie mialo byc, natura tak zadecydowala i juz
Stary 2008-02-17, 20:25   #4485
kachula27
Zakorzenienie

Agaciu ja pierwszy raz jak poszlam do gina po cosd na wywolanie @ to dal mi luteine 2x1tabletke przez 10dni az nie dostane @po pdstawieniu miala przyjsc a jesli przyszla by szybciej to mialam przestac brac

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-17, 20:25   #4486
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu dostalam 1x 1 tabletka przez 5 dni..Tomek caly lata juz z nerwow
Aha wiesz ja dostałam mocniejszą dawke 2x1 przez 5 dni ale spokojnie lekarz ci to zalecił wiec czekaj cierpliwie
a czemu Tomek lata z nerów?

Marcelinko jelsi masz ochote zdrowiej sie odzywiac to fajnie ale samą fruktozą nie załatwisz lepszego odżywiania, trzeba odmawiac sobie fast foodów bo nie są zdrowe niech Gizelcia jako technolog żywienia sie wypowie. No i ja zmieniłam tez pieczywo nie jem pszennego tylko czysto żytnie i nie jemy margaryny tylko prawdziwe masło, do obiadu duzo ważyw gotowanych i zieleninki
Stary 2008-02-17, 20:28   #4487
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Gizelciu ja mialam raz wywolywana @ ale duphastonem
mialam brac przez 5 dni ale az 2x2 tabletki, czyli az 4 dziennie
i @ przyszla chyba 2 dni po zaprzestaniu tego leku

mysle, ze u Ciebie @ tez nie powinna sie pojawic w czasie przyjmowania, a raczej po odstawieniu juz, bo wtedy podajesz progesteron a jak jest wyzszy progesteron to raczej sie nie krwawi, dopiero jak progesteron spadnie (po odstawieniu w tym przypadku) przychodzi krwawienie

czasem sie zdarza, ze @ pojawia sie jeszcze w trakcie przyjmowania progesteronu jak niedawno bylo u Kachulki, ale to znaczy, ze tak normalnie mialo byc, natura tak zadecydowala i juz
Asiu tak jak mowisz kochana,u mnie tak bylo i pamietam ze wtedy nie wiedzialam co zrobic czy dalej brac czy przestac i wtedy dzwonilas do swojego lekarza i pytalas,ja ostatnio juz tez go zapytalam i powiedzial ze jak 2 to trzeba przestac brac

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-17, 20:32   #4488
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczynki na mnie juz pora,zmykam powoli do lozeczka bo jutro na rano dopracy ide i musze bardzoooooo wczesnie wstac,za wczesnie jak na mnie a dodam ze ostatnio to moglabym spac i spac i ciagle czuje sie nie wyspana
Spokojnej nocki kochane wam zycze,ja zaczyman kolejny tydzien w samotnosci bo tz pojechal...

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-17, 20:32   #4489
mezatka07
Zakorzenienie

tak Was czytam dziewczynki i tez mysle co bym mogla zrobic zeby lepiej sie odzywiac heheh
i pierwsze co musze zrobic to przerzucic sie ze slodyczy na owoce
oj bedzie ciezko

a fruktoze kiedys kupilismy z M w Polsce, ale niestety sie u nas nie sprawdzila, niby pisza, ze slodsza niz zwykly cukier, ale tej sypalismy i sypalimy i herbata dalej malo slodka byla
mam nadzieje, ze uda mi sie calkiem zrezygnowac z cukru
Stary 2008-02-17, 20:33   #4490
gizelcia
Zadomowienie

aaahhhaaaa..szkoda tylko ze moj gin mnie tak ladnie nie uswiadomil jak Wy Mysle ze dostalam mniejsza dawke ze wzgledu na karmienie..

..a Tomek lata z nerwow bo nie chce miec drugiego bobaska
Stary 2008-02-17, 20:34   #4491
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu tak jak mowisz kochana,u mnie tak bylo i pamietam ze wtedy nie wiedzialam co zrobic czy dalej brac czy przestac i wtedy dzwonilas do swojego lekarza i pytalas,ja ostatnio juz tez go zapytalam i powiedzial ze jak 2 to trzeba przestac brac
tak bo podobno jak natura chce, zeby @ juz przyszla to juz nie wolno jej przeszkadzac heheh

milej i spokojnej nocki Kasiu i slodkich snow Tz-towych
Stary 2008-02-17, 20:40   #4492
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki na mnie juz pora,zmykam powoli do lozeczka bo jutro na rano dopracy ide i musze bardzoooooo wczesnie wstac,za wczesnie jak na mnie a dodam ze ostatnio to moglabym spac i spac i ciagle czuje sie nie wyspana
Spokojnej nocki kochane wam zycze,ja zaczyman kolejny tydzien w samotnosci bo tz pojechal...
Dobranoc Kasieńko ja też ostatnio spioszek jestem i rozdrażniona troche chodze ale to przed @ wiec dlatego

Cytat:
tak Was czytam dziewczynki i tez mysle co bym mogla zrobic zeby lepiej sie odzywiac heheh
i pierwsze co musze zrobic to przerzucic sie ze slodyczy na owoce
oj bedzie ciezko

a fruktoze kiedys kupilismy z M w Polsce, ale niestety sie u nas nie sprawdzila, niby pisza, ze slodsza niz zwykly cukier, ale tej sypalismy i sypalimy i herbata dalej malo slodka byla
mam nadzieje, ze uda mi sie calkiem zrezygnowac z cukru
Asiu zgadzam sie z toba Fruktoza jest mniej slodka jak cukier ale ja przyzwyczaiłam sie sypac jedną łyżeczke fruktozy i jest oki, aha i ja jem rano jak wstane jabłko nad czo i potem za 30 minut jem porządne śniadanko jem serek biały actiwie jem też łososia wędzonego jakaś wedlinke i oczywiscie z chlebkiem żytnim, a na obiadek to już zupka pomidorowa z ryżem lub rosołek z kluseczkami gotowane al dente potem miesko gotowane lub robione w kombiwarze, a do tego jakies surówki lub gotowane ważywa lub ważywa na patelnie mimo tego ze są smażone to są ponoć zdrowe aha i w książce autor pisze ze gotowana marchewka ma bardzo wysoki poziom IG i nie jest polecana lepsza jest surowa, no i buraki gotowane tez wysoki poziom IG mają

Cytat:
aaahhhaaaa..szkoda tylko ze moj gin mnie tak ladnie nie uswiadomil jak Wy Mysle ze dostalam mniejsza dawke ze wzgledu na karmienie..

..a Tomek lata z nerwow bo nie chce miec drugiego bobaska
No morzliwe ze dostaąłs mniejsza dawke ze względu na karmienie, a co do pana T to nie dziwie mu się aż tak poszaleliście ze się boi teraz?
a jak z jego pracą no i rechabilitacja jego jak?
Stary 2008-02-17, 22:00   #4493
Pomidora
Zakorzenienie

Hej dziewczynki.
Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego, bo 10 stron nastukałyście Jutro nadrobię.
Z Justysią już w porządku. W sobotę rzeczywiście miała plamienie, dostała ten lek na D i jest oki. Troszkę zapomniała, że jest w ciąży i się przeforsowała. Ale teraz już dobrze, chociaż najadła się strachu. W niedzielę była na usg i z dzidzią wszystko dobrze. Nawet do pracy może wrócić tylko musi na siebie uważać i się nie przemęczać.

Ja miała m fatalny po prostu weekend. Chyba pierwszy raz u rodziców. Wszyscy mi dogadywali, P. też. Chciałam szybko do domu wracać, na koniec strasznie się popłakała i ciągle mam płacz na końcu nosa. I to nie przez hormony bo jestem po @. P. zapomniał o naszej 5 rocznicy, nawet kwiatka nie dostałam. Czuję się beznadziejnie i najchetniej gdzieś bym się sama zakopała z moją beznadziejnością, wybrakowaniem pod wiadomym względem. Gdybym była sama to niczym bym się nie przejmowała i nie musiałabym się leczyć. Sorki za takie zdołowane wygadanie, ale naprawdę czuję się dziś koszmarnie. Jutro doczytam co naskrobałyście.

Miło takiego nastroju życzę miłego wieczoru

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 22:31   #4494
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko hmmm moze P. przypomni sobie o rocznicy, tylko, ze juz po terminie hmmm pogadasz z nim i oby sie porzadnie wytlumaczyl nie smutaj sie i nie masz powodow czuc sie beznadziejnie, po prostu mialas gorszy weekend i kazdemu moze sie to zdarzyc, nawet bedac u rodzicow, ktorych dawno sie nie widzialo... Leczenie moze nie bedzie trwalo dlugo i wszystko bedzie dobrze Wyplacz sie bedzie Ci lzej... Przespisz sie ze wszystkim i jutro sie lepiej poczujesz, zobaczysz

Nikitko tylko wiesz mi ciezko sie przyrzucic na totalnie zdrowe jedzenie, bo jak bede sobie sama gotowac na jedna os?? hehe Juz mi tata mowi, jak cos dla siebie robie, ze dbam o swoja pupcie, ojjjjj dbam... Mysle, ze jak stopniowo bede wszystko sprowadzac do mamu i ograniczac tluszcze, choc nie do minimum to i tak bedzie sukces bo ja na ogol owocow i warzyw nie jadam za duzo Dzięki za informacje postaram sie je wykorzystac

Dobranoc dziewczynki

Stary 2008-02-18, 00:33   #4495
cerisecerise
BAN stały

czesc kobietki. pojechali moi rodzice, byli od srody wieczorem, dlatego tak dlugo mnie tu nie bylo. widze ze produkcja nowych watkow dziala jak nalezy, tylko nie wczytywalam sie za bardzo co i jak bo mam oczy spuchniete od chwilowego placzu...

wiecie co, mam 26 lat a poryczlalam sie za mama jak dziecko 6 letnie... eh, a teraz w pracy siedze sobie, patrze co nowego na necie i sobie ogladam bilety do polski na maj
a pod koniec wrzesnia na wakacje do chorwacji lecim! <jej>
i skonczyl mi sie @ czyli zabieramy sie do roboty nad fasolka
i dobranoc wszytskim <papa>
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 05:48   #4496
kasiasiar
Zakorzenienie

Cześć kobietki
I znowu mamy poniedziałek

Pomidorko

Julka ja ostatno cały dzień ryczałam bez wiadomej przyczyny aż w końcu sie wydało, ze do mamy chcę TZ się ze mnie smiał

Ja zaraz mykam do pracy Oj cieżko mi było jakoś dzisiaj wstać Jestem niewyspana i zła

Życzę Wam miłego dnia
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 07:00   #4497
Ray
Zakorzenienie

ale smutasnie tu sie zrobilo

oj dziewuszki dziewuszki

mi tez czasem smutno z tych boli ktore mnie nawiedzaj ale no jakos musze wytrzymac... licze ze do konca lutego sie rozdwoje smiesznie bedzie jak mala stwierdzi ze jeszcze nie chce wyjsc i okaze sie ze ciaze przenosze hehehe ale chyba nie skoro kilku lekarzy wydala opinie ze do konca lutego daja maxymalnie czas... hmm.. chodz natura ma swoje prawa to kto wie

ciekawa jestem jak tam wasze starania mezatka czy kachulka nic nie wiadomo jeszcze o fasolkach???

wy tak o zdrowym jedzeniu a ja teraz wcinam pizze, zapiekanki i inne badziewia hehehe zdrowe oczywiscie tez jem ale mimo to jem i to stwierdzialm ze jak mam ochote to jem bo za kilkanascie dni bede mogla sobie pomarzyc a waga no trudno bedzie sie zrzucac
Stary 2008-02-18, 07:05   #4498
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki.
Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego, bo 10 stron nastukałyście Jutro nadrobię.
Z Justysią już w porządku. W sobotę rzeczywiście miała plamienie, dostała ten lek na D i jest oki. Troszkę zapomniała, że jest w ciąży i się przeforsowała. Ale teraz już dobrze, chociaż najadła się strachu. W niedzielę była na usg i z dzidzią wszystko dobrze. Nawet do pracy może wrócić tylko musi na siebie uważać i się nie przemęczać.

Ja miała m fatalny po prostu weekend. Chyba pierwszy raz u rodziców. Wszyscy mi dogadywali, P. też. Chciałam szybko do domu wracać, na koniec strasznie się popłakała i ciągle mam płacz na końcu nosa. I to nie przez hormony bo jestem po @. P. zapomniał o naszej 5 rocznicy, nawet kwiatka nie dostałam. Czuję się beznadziejnie i najchetniej gdzieś bym się sama zakopała z moją beznadziejnością, wybrakowaniem pod wiadomym względem. Gdybym była sama to niczym bym się nie przejmowała i nie musiałabym się leczyć. Sorki za takie zdołowane wygadanie, ale naprawdę czuję się dziś koszmarnie. Jutro doczytam co naskrobałyście.

Miło takiego nastroju życzę miłego wieczoru
Kasiu czasem tak się zdarza że mamy złe dni i płaczemy, ale nie przejmuj się zabardzo, faceci czasem zapominaja o waznych dla nas sprawach tak juz niestety bywa
Dobrze ze Nabuko bierze duphaston i juz u niej lepiej bo jak przeczytałam ze ma plamienia i cała w stresie jest to sie zmartwiłam ale bedzie o siebie dbała i bedzie na pewno oki.

Cytat:
Pomidorko hmmm moze P. przypomni sobie o rocznicy, tylko, ze juz po terminie hmmm pogadasz z nim i oby sie porzadnie wytlumaczyl nie smutaj sie i nie masz powodow czuc sie beznadziejnie, po prostu mialas gorszy weekend i kazdemu moze sie to zdarzyc, nawet bedac u rodzicow, ktorych dawno sie nie widzialo... Leczenie moze nie bedzie trwalo dlugo i wszystko bedzie dobrze Wyplacz sie bedzie Ci lzej... Przespisz sie ze wszystkim i jutro sie lepiej poczujesz, zobaczysz

Nikitko tylko wiesz mi ciezko sie przyrzucic na totalnie zdrowe jedzenie, bo jak bede sobie sama gotowac na jedna os?? hehe Juz mi tata mowi, jak cos dla siebie robie, ze dbam o swoja pupcie, ojjjjj dbam... Mysle, ze jak stopniowo bede wszystko sprowadzac do mamu i ograniczac tluszcze, choc nie do minimum to i tak bedzie sukces bo ja na ogol owocow i warzyw nie jadam za duzo Dzięki za informacje postaram sie je wykorzystac

Dobranoc dziewczynki
Marcelinko pewnie ze będzie sukces moim zdaniem sukcesem mozna juz nazwać samą decyzje o zmianie swojego żywienia no i stopniowe drażanie tego w życie bo tak odrazu wszystko zmienić to moze byc nawet szok dla organizmu

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
czesc kobietki. pojechali moi rodzice, byli od srody wieczorem, dlatego tak dlugo mnie tu nie bylo. widze ze produkcja nowych watkow dziala jak nalezy, tylko nie wczytywalam sie za bardzo co i jak bo mam oczy spuchniete od chwilowego placzu...

wiecie co, mam 26 lat a poryczlalam sie za mama jak dziecko 6 letnie... eh, a teraz w pracy siedze sobie, patrze co nowego na necie i sobie ogladam bilety do polski na maj
a pod koniec wrzesnia na wakacje do chorwacji lecim! <jej>
i skonczyl mi sie @ czyli zabieramy sie do roboty nad fasolka
i dobranoc wszytskim <papa>
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Cześć kobietki
I znowu mamy poniedziałek

Pomidorko

Julka ja ostatno cały dzień ryczałam bez wiadomej przyczyny aż w końcu sie wydało, ze do mamy chcę TZ się ze mnie smiał

Ja zaraz mykam do pracy Oj cieżko mi było jakoś dzisiaj wstać Jestem niewyspana i zła

Życzę Wam miłego dnia
Ja co prawda mam mamusie na codzień , ale jak wyjeżdza na wakacje to wtedy tez mi smutno ze jej nie ma i czasem łeska się zakręci nie ma o jak MAMA

Ray a jak sie dziś czujesz widze cie na dole
Stary 2008-02-18, 07:16   #4499
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ale smutasnie tu sie zrobilo

oj dziewuszki dziewuszki

mi tez czasem smutno z tych boli ktore mnie nawiedzaj ale no jakos musze wytrzymac... licze ze do konca lutego sie rozdwoje smiesznie bedzie jak mala stwierdzi ze jeszcze nie chce wyjsc i okaze sie ze ciaze przenosze hehehe ale chyba nie skoro kilku lekarzy wydala opinie ze do konca lutego daja maxymalnie czas... hmm.. chodz natura ma swoje prawa to kto wie

ciekawa jestem jak tam wasze starania mezatka czy kachulka nic nie wiadomo jeszcze o fasolkach???

wy tak o zdrowym jedzeniu a ja teraz wcinam pizze, zapiekanki i inne badziewia hehehe zdrowe oczywiscie tez jem ale mimo to jem i to stwierdzialm ze jak mam ochote to jem bo za kilkanascie dni bede mogla sobie pomarzyc a waga no trudno bedzie sie zrzucac
Ray dieta kobiet w ciąży nie dotyczy, bo one powinny jeść wszystko to na co mają ochote wiec sie nie przejmuj nami
Stary 2008-02-18, 07:59   #4500
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewuchy,

I znowu poniedzialek

Wy tu o zdrowym odzywianiu, a ja wlasnie zdalam sobie sparwe, ze odzywiam sie zdrowo jak nigdy
Potrafie odmowic sobie tluszczu i slodyczy, jem wiecej owockow niz zwyklam i wogole jakos staram sie bardziej. Ale to przyszlo jakos samo...
A teraz wcinamy owsianke z jabluszkiem

Kachulko, szkoda, ze targi lipne byly, mam nadzieje, ze Tz sie nie zniechecil mimo wszystko

Julka, witaj znowu na watku!

Ray, trzymaj sie, ja caly czas o Tobie mysle
Czekanie na tem moment musi byc niesamowite, az nie moge sobie wyobrazic

Pomidorko, nie smutkaj sie

A tu samochod, ktory obiecalam wkleic, chcialam dobrze, a popsulam mezowi aparat, oby dalo sie naprawic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG1865.JPG (61,3 KB, 11 załadowań)

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości