Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-22, 18:19   #4471
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
Mirka masz ładne kręcone włosy,czekamy na zmianę nazwiska

Asia ale jesteś kruszynka,jak ja Ci zazdroszczę

Żanetka jesteś super fotogeniczna

Gosia L. zawsze marzyłam o takich cudownych włosach jak Twoje

Gosia J. śliczna panna młoda,śliczne zdjęcia,śliczny wyskok w sukni ślubnej

Zosia masz piękny uśmiech,powinnaś się na każdym zdjęciu uśmiechać

Ja mam tylko leciutko krecone włosy! Miałabym dosyc mocno gdybym po umycoiu wlosow nie spinała gumka ale ja je spinam bo nie lubie miec kreconych i takiej szopy a wogole moje włosy to sa takie ze jakby sie je nie ulozylo to one sie ukladaja i tak po swojemu! Moja mama ma mocno krecone włosy a ja mialam mocno krecone jako dziecko same blond loczki co troche widac na jednym ze zdjec na NK jako dziecko
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:20   #4472
Tim3Pink
Raczkowanie

A I OŚMIELĘ SIĘ ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIA NIEKTORYCH DZIEWCZYN A RACZEJ TWIERDZENIA JUZ ;]

OSTATNIO ROZMAWIALAM NA TEN TEMAT Z MOJA PANIA GIN A MYŚLE, ŻE JAK O TYM NAPISZE NIE KTORE MAMY SIE USPOKOJĄ NO CHYBA, ŻE JUŻ O TYM WIECIE NIE WIEM BO NIE JESTEM W STANIE CZYTAC NA BIERZACA A JAK NAPISZE TO CO MAM NAPISAC TO MYSLE, ZE NIKT NIC NIE STRACI A MOZE ZYSKA ''TEN SPOKÓJ''

CZASEM PISZECIE O TYCH KŁOCIACH W BRZUSZKU WIEC Z NIMI TO JEST TAK, ŻE ALBO KŁUJĄ PO BOKACH COŚ JAKBY KOLKA CZASEM TO NIEZNOSNY BÓL ALE RACZEJ CHWILOWY, TYM SIE NIE MARTWCIE TO JEST NORMALNE! TO SIE RUSZA NA BOKI MIEDNICA!, ALE JEST TEŻ TAKI BÓL, KTÓRY NALEŻY ZGŁASZAĆ GINKOWI TZW. KŁUCIE U DOŁU BRZUSZKA MOŻE TO NAWET GROZIC... NIE CHCE TEGO WYMAWIAĆ ANI TEŻ MARTWIĆ NIKOGO DLATEGO TAKIE BOLE ZAWSZE ZGLASZAJCIE!

no to tyle na ten temat myśle;]
Tim3Pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:23   #4473
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Seler gratuluje . Nie no teraz musi byc kolej na jakas panne

Kto ma nastepny USG
Ja mam 29.10 ale chyba dwie dziewczyny mają w poniedziałek
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:24   #4474
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez Tim3Pink Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamuśki i dzidziulki ;D

U mnie sie zaczol 21 tydzien ;D ruchy czuje już bardzo mocno tzw. kopniaki hehe naprawde super uczucie !!!

za 2,5 tygodnia bedziemy wiedziec co tam miedzy malutkimi konczynami hehe nogami kryje nasz brzdac ;]] nie moge sie doczekac a i mam nadzieje, ze nie odwruci sie pupskiem hehe ani nic z tych rzeczy. Z narzeczonym badzo chcemy dziewczynke mamy śliczne Imie Amelka lub Inez ;D a jak będzie chłopiec też bedzie Kopchane, Imie malca bedzie wtedy Alanek ;]

Ostatnio czuje się lepiej i moja waga przyroscik to narazie 4 kg hehe dla mnie to i tak dużo, ale puki co nie jest źle, mam tylko maluśkie kruciutkie rozstepy na piersiach ze 3 kreseczki ale nie sa juz widoczne takie rozowe nie są złe wkoncu rozowy moj ulubiony kolor zawsze to jakies pocieszenie hahaha ;D

UBRANKA UBRANKA jeszcze nic nie mamy, bo narazie szukamy mieszkania jutro jedziemy ogladac jakies tam i uwidzimy ;] na spokojnie bedziemy kupowac juz w Krakowie naraz ;] jak sie plci dowiemy wtedy jakos lepiej sie kupuje a w galeri krakowskiej to sa takie cudasne ciuszki, że... jejku jejku ostatnio sie napatrzec nie moglam dobrze, ze sie nie rozplakalam;]

a moze wy wiecie jak sie pozbyc takich swiezych rozstepów na piersiach 3 kreseczek na razie sa rozowe;]

Jrozstepy tylko na jednej nodze na udzie wewnatrz ale to tak mam od zawsze, nie wiem dlaczego tylko na tej jednej nodze, mam takie rysy.... ale teraz w czasie ciazy nie zrobiły mi sie jeszcze nigdzie, ani jeden, przed ciaza jak i obecnie uzywam oliwki dla dzieci wczesniej z johnsona a teraz z bambino, ale nie codziennie, czasem mi sie nie chce to nie smaruje ze 3 dni ale kurcze musze sie zmusic i smarowac codziennie zwłąszcza teraz jak wszystko intensywnie rosnie! Moja mama w ciazy nie miala zadnych rozstepwo a duzo wskazuje na to ze ja powtorze jej ciaze ze mna, czyli mały brzuch, waga 4 kg i zero rozstepow

A wogole to ja sie juz cieszylam ze przestałam wymiotowac bo mialam spokoj prawie 2 tyg az do dzis.... o 17 musialam obejmowac wc i to bez powodu bo nic nie zjadłam wczesniej! ale juz sie przyzwyczailam ze taki juz moj los
Stary 2008-10-22, 18:25   #4475
Tim3Pink
Raczkowanie

Ja miałam w tamtym tygodniu w piatek a nastepne mam 7.11 ;D To już jest polowkowe bedziemy sprawdzac czy dzidziak dobrze rozwiniety itp itp no i płeć ;DDDDD
Stary 2008-10-22, 18:27   #4476
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
A I OŚMIELĘ SIĘ ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIA NIEKTORYCH DZIEWCZYN A RACZEJ TWIERDZENIA JUZ ;]

OSTATNIO ROZMAWIALAM NA TEN TEMAT Z MOJA PANIA GIN A MYŚLE, ŻE JAK O TYM NAPISZE NIE KTORE MAMY SIE USPOKOJĄ NO CHYBA, ŻE JUŻ O TYM WIECIE NIE WIEM BO NIE JESTEM W STANIE CZYTAC NA BIERZACA A JAK NAPISZE TO CO MAM NAPISAC TO MYSLE, ZE NIKT NIC NIE STRACI A MOZE ZYSKA ''TEN SPOKÓJ''

CZASEM PISZECIE O TYCH KŁOCIACH W BRZUSZKU WIEC Z NIMI TO JEST TAK, ŻE ALBO KŁUJĄ PO BOKACH COŚ JAKBY KOLKA CZASEM TO NIEZNOSNY BÓL ALE RACZEJ CHWILOWY, TYM SIE NIE MARTWCIE TO JEST NORMALNE! TO SIE RUSZA NA BOKI MIEDNICA!, ALE JEST TEŻ TAKI BÓL, KTÓRY NALEŻY ZGŁASZAĆ GINKOWI TZW. KŁUCIE U DOŁU BRZUSZKA MOŻE TO NAWET GROZIC... NIE CHCE TEGO WYMAWIAĆ ANI TEŻ MARTWIĆ NIKOGO DLATEGO TAKIE BOLE ZAWSZE ZGLASZAJCIE!

Ja czasem mam klucia w dole brzucha, mowilam o tym lekarzowi mojemu i powiedzial zeby brac nospe i polozyc sie, ze jesli to nie jest bardzo mocny bol ze nie da sie wytrzymac i nie dochodza do teog skurcze to wystarczy sie polozyc bo widocznie za duzo ruchu albo źle siedzialam itp, dopiero jak zacznie bardzo mocno bolec brzuch to wtedy leciec do niego albo do szpitala, bo lekkie kłucia czy pobolewania sa normalne bo swiadcza o rozciaganiu sie macicy
Stary 2008-10-22, 18:27   #4477
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
Napisane przez Deysi32 Pokaż wiadomość
Przepraszam ze sie wtracam .Mam pytanie ,mam podwyzszona prolaktyne.Czy ja mozna unormowac i wtedy zajde w ciaze?? Ile to moze zajac czasu ??
Więc świetnie trafiłaś ja sie leczyłam już od dawna dawna bo miałam nie regularne okresy.więc o ciąży mogłam zapomnieć. Znalazłam świetnego lekarza,który zlecił mi zbadanie prolaktyny i Tobie to tez polecam.Tzn trzeba pobrać krew na czczo,a po godzinie pobrać ponownie czyli z obciążeniem po metoclopramidzie.To wykonuje się ze skierowania. Prolaktynę reguluje się w bardzo prosty sposób,bardzo tanimi i dobrymi lekami jak np bromegron albo bromocorn.Ja brałam je przez trzy miesiące 2x po pól tabletki i okres się wyregulował i jak widać na załączonym obrazku jestem w ciąży leczyłam się tymi lekami 3 miesiące i zaszłam w ciążę jeszcze przez jakiś miesiąc ciąży je brałam,ale powoli je odstawiałam,przypilnowali śmy potem progesteronu i ciąża się utrzymała przynajmniej do 17tygodnia w którym jestem życzę powodzenia,zrób prolaktynę z obciążeniem i się wszystko dowiesz,lekarz Ci wtey pomoże.trzymam kciuki

moje maleństwo
jastinada jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 18:28   #4478
Tim3Pink
Raczkowanie

Dziewczyny ja lece, bo zaraz ukochany z pracy przyjezdza a musimy jechac do miasta na spotkanie w spr mieszkania kurcze a ja nawet nie ubrana taki flejtuszek

DOBRANOC SYSKIM MAMUSIA ICH BRZDĄCOM
Stary 2008-10-22, 18:29   #4479
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:

A ja właśnie tak miałam i moja gin powiedziała że mam nadal ciałko żółte z prawej strony czy coś i może mnie kłóć a najczęścej przy przeciąganu albo schylaniu
Stary 2008-10-22, 18:31   #4480
Tim3Pink
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
ja czasem mam klucia w dole brzucha, mowilam o tym lekarzowi mojemu i powiedzial zeby brac nospe i polozyc sie, ze jesli to nie jest bardzo mocny bol ze nie da sie wytrzymac i nie dochodza do teog skurcze to wystarczy sie polozyc bo widocznie za duzo ruchu albo źle siedzialam itp, dopiero jak zacznie bardzo mocno bolec brzuch to wtedy leciec do niego albo do szpitala, bo lekkie kłucia czy pobolewania sa normalne bo swiadcza o rozciaganiu sie macicy
tak tak dokladnie lekkie sa nie grozne, zapomnialam tam napisac ;] mocna kolka wtedy wiejemy do gin... Ale o tych lekkich tez warto wspomniec, bo kazda dziewczyna inaczej reaguje na bol i czasem ten lekki to jest zla oznaka;] no dobra już ide. Papa
Stary 2008-10-22, 18:36   #4481
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez emzeta Pokaż wiadomość
Ja kupilam kilka miesiecy temu, indesit, jestem bardzo zadowolona, mam nawet z suszarka, moja mama ma podobna, troche inny model i tez jest zadowolona i ceny dosc niskie

oj, oj, lece sie posmarowac, bo sobie wczoraj odpuscilam... :/

Ja jestem zadowolona z whirlpoola mam piec i pralke, indesitu bym nie kupila bo kojarzył by mi sie od razu z moja praca bo ja pracuje w firmie w ktorej robimy podzespoły czyli plastikowe czesci do sprzetu AGD czyli głownie do pralek, lodowek i zmywarek, i zaczynałam moja prace od czesci do indesitu i jakos tak mi sie kojarzy z tym bo ta nazwa mnie przesladowała teraz robilam do czasu az poszłam na L4 do Whirlpoola i Amica ale jakos ta nazwa nie pojawiala sie tak jak ten indesit i wiem ze nieraz puszczalismy małe buble ale mam nadzieje ze ja nie mam nic z tych bubli w moich piecach i pralce w domu haha nie no napewno nie ma bo jak były jakies bubelki ktore nasza kontrola jakosci puscila to odbiorca ich nie przepuscił bo sie dogadac nie mogli czy one moga byc czy nie!
Stary 2008-10-22, 18:41   #4482
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
Ja na punkcie smarowania mam obsesję smaruję pupe czyms innym brzuchol też no i biuścik też krem z innej beczki a odkąd zobaczyłam piersi i brzuch mojej koleżanki po ciąży smaruje się nawet pare razy dziennie...

Nie no 2 razy dziennie to chyba przesada bo skorze tez trzeba dac odpoczac i pooddychac, zreszta ja bym chyba na glowe dostala smarujac sie kilka razy dziennie
Stary 2008-10-22, 18:44   #4483
dull
Raczkowanie

Ja tez polecam whirlpool a zdecydowanie odradzam pralki amica. Nie wiem czy to u mnie był jakiś szczególny pech ale po 3 latach zardzewiał bęben i brudził pranie tak skutecznie ze poniszczylo nam sie kilka fajnych ubran i trzeba bylo pralke zmienic..
dull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:49   #4484
dull
Raczkowanie

A ja jeszcze raz zapytam bo przedtem moj post zginął w ferworze naszo-klasowym
Chcialam zapytac czy wiecie cos na temat tego czy dla malenkiego dziecka lepszy jest sztywny wózek taki ktory sie nie buja czy raczej taki na pasach?
Jakoś tak zawsze mi sie kojarzylo ze na pasach lepszy a tu okazuje sie ze zdecydowana wiekszosc to wózki na amortyzatorach które są dużo twardsze..
Stary 2008-10-22, 18:51   #4485
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
Nie no 2 razy dziennie to chyba przesada bo skorze tez trzeba dac odpoczac i pooddychac, zreszta ja bym chyba na glowe dostala smarujac sie kilka razy dziennie
Częste smarowanie na pewno ci nie zaszkodzi gorzej jak wcale nie będziesz się smarowac ja wole być dobrze wybalsamowana niż póżniej płakać na rozstępy i skarpety....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 19:03   #4486
dull
Raczkowanie

Ja znów słyszałam ze te wszystkie specyfiki na rozstepy to pic na wode fotomontaż i niezły marketing...
Wiadomo na pewno poprawią nawilzenie skóry i moze cos tam dobrego zrobią ale jesli rozstepy maja sie zrobic to sie zrobią ze smarowaniem czy bez. Po prostu niektorzy mają takie skłonności... Popatrzcie na swoje mamy.. moja byla w ciazy w czasach kiedy nie bylo balsamow do ciala.... a o kremach na rozstepy nikt nie snił Królował krem nivea ktory trzeba było i tak zdobywać i na pewno nie smarowała nim brzucha I nie ma absolutnie zadnego rozstepu...
Stary 2008-10-22, 19:08   #4487
emzeta
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo dziekujemy za podzielenie sie wiedza z nami ale mam jedna prosbe, abys nie pisala wielkimi literami bo to troche tak jakbys krzyczala, z gory dzieki i pozdrawiam!

Cytat:
Więc świetnie trafiłaś ja sie leczyłam już od dawna dawna bo miałam nie regularne okresy.więc o ciąży mogłam zapomnieć. Znalazłam świetnego lekarza,który zlecił mi zbadanie prolaktyny i Tobie to tez polecam.Tzn trzeba pobrać krew na czczo,a po godzinie pobrać ponownie czyli z obciążeniem po metoclopramidzie.To wykonuje się ze skierowania. Prolaktynę reguluje się w bardzo prosty sposób,bardzo tanimi i dobrymi lekami jak np bromegron albo bromocorn.Ja brałam je przez trzy miesiące 2x po pól tabletki i okres się wyregulował i jak widać na załączonym obrazku jestem w ciąży leczyłam się tymi lekami 3 miesiące i zaszłam w ciążę jeszcze przez jakiś miesiąc ciąży je brałam,ale powoli je odstawiałam,przypilnowali śmy potem progesteronu i ciąża się utrzymała przynajmniej do 17tygodnia w którym jestem życzę powodzenia,zrób prolaktynę z obciążeniem i się wszystko dowiesz,lekarz Ci wtey pomoże.trzymam kciuki
A jakie to sa az tak nieregularne zeby o ciazy trzebabylo zapomniec? Ja mialam zawsze 30-38 dni i jakos sie udalo...

Cytat:
Napisane przez dull Pokaż wiadomość
Chcialam zapytac czy wiecie cos na temat tego czy dla malenkiego dziecka lepszy jest sztywny wózek taki ktory sie nie buja czy raczej taki na pasach?
Jakoś tak zawsze mi sie kojarzylo ze na pasach lepszy a tu okazuje sie ze zdecydowana wiekszosc to wózki na amortyzatorach które są dużo twardsze..
Ja niestety nie wiem...

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:08   #4488
ewccik
Zadomowienie

emzeta, buziaczekk, dull dzięki za odpowiedzi
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:08   #4489
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez dull Pokaż wiadomość

Jak dla mnie to wozki na amortyzatorach, wcale nie sa twardsze, wiozki na paskach żle mi sie kojarzą, bo kiedys te stare kupe lat temu jako wieksze dziecko wozilam dzieci sasiadow w takich wozkach i wiem ze one strasznie bujały! raz nawet omalo nam sie nie przekipnał ten wozek od bujania, zreszta chyb 90% wozkow jest na sztywnych ramach i ja taki zdecydowanie wole, musisz pojeździc i takim i takim wozkiem i zobaczyc czym ci bedzie lepiej i co doradza sprzedawca albo poprostu poszukaj na necie lub zapytaj tutaj ns forum na watku o wozkach bo my nie mamy doswiadczenia w wozkach tak jak ci ktorzy juz to przerabiali i maja pojecie, ja zaraz sprobuje cos poszukac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 19:12   #4490
dull
Raczkowanie

dopiero zaczynam zagłebiać ten temat wózkowy i pierwsze przybiegłam z tym do Was
bo choć jeszcze niedoświadczone mamuśki jesteście to juz i tak kazda sporo wie na rozne tematy
Stary 2008-10-22, 19:13   #4491
inka1980
Zadomowienie

Cytat:

dzięki za komplement

Własnie wróciłam od ginka i ...ja miałam dziś USG ale nie było planowane. Potym, jak opowiedziałam mu o swoich obawach zrobił mi dziś USG ale oprócz tego, że dzidzia jest ruchliwa, dobrze sie rozwija i macha do nas rączkami nie wiemy nic Czyli czekamy na połówkowe a ono dopiero za niecały miesiac. Maluszek ewidentnie skąpi nam informacji czy jest Szymkiem czy Marysią
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:14   #4492
Amazonia23
Zakorzenienie

A ja wierzę w balsamowanie ale nie koniecznie na rozstepy zwykła oliwka starczy skóra jest wtedy elastyczna i rozstepy tak łatwo nie wyjdą moja bratowa o siebie nie dbała i jej skóra jest w strasznym stanie i kremy na rozstępy po ciąży już jej nie pomogły.

quote=emzeta;9438489]
A jakie to sa az tak nieregularne zeby o ciazy trzebabylo zapomniec? Ja mialam zawsze 30-38 dni i jakos sie udalo...
[/quote]

No wlaśnie ja też miałam od 30-38 dni i przez to co miesiąc robiłam sobie nadzieję że może już się udało a tu jednak @ przychodziła ale w końcu się udało i bez @ świetnie się żyje...
Stary 2008-10-22, 19:15   #4493
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
No nie pozostaje mi nic innego jak sie pod tym podpisac
Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
zgadzam sie, piekne jestescie dziewczyny. A ja drobniutka jestem jak stoje kolo meza poza tym to zdjecia sprzed ciazy, zobaczymy jak bedzie po
no i chcialam dorzucic:

jastinada - piekne sarnie oczeta, sliczna dziewczyna jestes !
dziękuję

dziewczyny przepraszam, że tak zniknęłam, ale ten żołądek mnie tak kuł, że wzięłam dwie nospy wypiłam kubek gorzkiej herbaty i usnęłam.
Jak wstałam dalej bolało a potem nagle jak ręką odjął przeszło.
Myślicie, że to dzidziuś mógł mi gdzieś coś wcisnąć i dlatego mnie bolało? To było kłucie w żołądku, ale tylko z prawej strony.
Już się zaczęłam martwić

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:19   #4494
dull
Raczkowanie

Pewnie sie w chowanego bawił i mamie stracha narobił Skoro przeszło to nie ma sie co stresować...Jeszcze dużo "ukłuć" przed nami
Stary 2008-10-22, 19:22   #4495
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dziękuję

dziewczyny przepraszam, że tak zniknęłam, ale ten żołądek mnie tak kuł, że wzięłam dwie nospy wypiłam kubek gorzkiej herbaty i usnęłam.
Jak wstałam dalej bolało a potem nagle jak ręką odjął przeszło.
Myślicie, że to dzidziuś mógł mi gdzieś coś wcisnąć i dlatego mnie bolało? To było kłucie w żołądku, ale tylko z prawej strony.
Już się zaczęłam martwić

Mnie 2 razy bolal zoladek, myslalam ze to brzuch ale to bylo wysoko i byl to zoladek, przechodzilo jak sie polozylam na dluzej, mozliwe ze maluch gdzies tam sie wcisnal i uciskal tez to bralam pod uwage
Stary 2008-10-22, 19:27   #4496
zanka205
Zakorzenienie

w pierwszej chwili pomyślalam, że czymś się strułam i marzyłam, żeby nie,
bo wiadomo jak to się kończy, przytulankami z kibelkiem, a powiem Wam,
ze dla mnie to masakra.
Nienawidzę wymiotować i mam jakiś paniczny lęk przed tym,
nieuzasadnione to ale tak mam. Całą ciążę nie wymiotowałam.
Ból nie był jakiś nieznośny, ale po całym dniu martwiłam się,
żeby to coś poważnego nie było.
Nie miałam raczej większych problemów z żołądkiem wcześniej.
Ale teraz mi ulżyło...

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:29   #4497
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
w pierwszej chwili pomyślalam, że czymś się strułam i marzyłam, żeby nie,
bo wiadomo jak to się kończy, przytulankami z kibelkiem, a powiem Wam,
ze dla mnie to masakra.
Nienawidzę wymiotować i mam jakiś paniczny lęk przed tym,
nieuzasadnione to ale tak mam. Całą ciążę nie wymiotowałam.
Ból nie był jakiś nieznośny, ale po całym dniu martwiłam się,
żeby to coś poważnego nie było.
Nie miałam raczej większych problemów z żołądkiem wcześniej.
Ale teraz mi ulżyło...

Mysle, ze mogla to byc dzidzia. Moze gdzies tam nozke wepchala gdzie nie trzeba . Najwazniejsze, ze juz nie boli i przeszlo.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 19:39   #4498
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

dziewczynki, nie mogę Was znaleźć na NK ..... znalazłam tylko Zankę, Raspberry i Gosię j....
jak macie ochotę to znajdźcie mnie wystarczy wpisać Emilka i miejscowość Czemierniki

nie było mnie 2 godzinki (w szpitalu u nowego dzidizusia byłam ) aa tu wszyscy juz sie na NK zapoznali a ja nie....

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:40   #4499
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

a i jeszcze Jastinadę mam...

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:43   #4500
Amazonia23
Zakorzenienie

A to moje dane jakby co również z miłą chęcią przyjmę koleżanki z wizażu
Dagmara Smętek
Poznań
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości