Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-26, 20:19   #4471
minisia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

katia no, ale jak to tak
Kurcze musicie jakoś dojść do porozumienia - nie macie szans się wyprowadzic od rodziców

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:20   #4472
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21

Xantia, eve, karo - dzięki

Xantia, minisia - powiem szczerze: ja jestem przyzwyczajona do wygody i ciężko mi się będzie wyprowadzic z domu do bloku. A poza tym serce mi się ściska jak bym miała komuś za wynajem płacić. Już taka jestem chytra !! Teraz prawie zawsze mam Kacpra z kim zostawić, babcia po niego rano przychodzi (mieszka 2 domy dalej) i płacę tylko bieżące rachunki.

karo - oby taki dzień u ciebie nie nastał

EDIT: zdrówko

Edytowane przez katia21
Czas edycji: 2008-11-26 o 20:22
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:25   #4473
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
Xantia, eve, karo - dzięki

Xantia, minisia - powiem szczerze: ja jestem przyzwyczajona do wygody i ciężko mi się będzie wyprowadzic z domu do bloku. A poza tym serce mi się ściska jak bym miała komuś za wynajem płacić. Już taka jestem chytra !! Teraz prawie zawsze mam Kacpra z kim zostawić, babcia po niego rano przychodzi (mieszka 2 domy dalej) i płacę tylko bieżące rachunki.

karo - oby taki dzień u ciebie nie nastał

EDIT: zdrówko
Katia, zdrówko. Nie myśl tylko o sobie, myśl o WAS jako o rodzinie .

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:27   #4474
katia21
Rozeznanie

Xantia - wiem, tylko muszę się z tym wszystkim przespać i tż też, a właściwie przepracować bo idzie dzisiaj na noc.

Piję gorzką żołądkową mleczną.
Stary 2008-11-26, 20:32   #4475
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Xantia - wiem, tylko muszę się z tym wszystkim przespać i tż też, a właściwie przepracować bo idzie dzisiaj na noc.

Piję gorzką żołądkową mleczną.
A co to za wynalazek ta gorzka żołądkowa MLECZNA .

Ja dostałam dziś prezent pod choinkę od spółdzielni mieszkaniowej . Zadzwoniłam do nich sprawdzić saldo, bo mam stałe zlecenie w banku i czasami jak są różne rozliczenia to mam albo kilka zł nadpłaty albo niedopłaty a oni lubią na koniec roku na przykład za 3 zł niedopłaty wezwanie wystawić i dać 8 zł kosztów upomnienia. No ale do brzegu , mam 353,21 zł nadpłaty , nie wiem jakim cudem. Dostałam na moją prośbę wydruk z konta i stoi jak byk

Stary 2008-11-26, 20:38   #4476
katia21
Rozeznanie

http://www.delikatesy.net.pl/?zoom=5902573003509

a mam pytanie jeśli to nie tajemnica: ile płacicie za mieszkania i ilu pokojowe są??
Stary 2008-11-26, 20:39   #4477
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez joannah Pokaż wiadomość

Powiem wam tak w tajemnicy ze zaczęliśmy starania z TŻ-em nad drugim dzieciątkiem.

Mam pytanko co wasze dzieciaczki jadaja na śniadanka i podwieczorki??
czyli najprawdopodobniej będziesz pierwsza ponownie zaciążona na wątku. bo my na razie się nie staramy, a żadna inna kobietka się nie chwaliła... chyba że się któraś jeszcze czai.

Maks je kanapki lub same wędliny, ser, parówki, jajecznice, płatki z mlekiem lub na sucho, sucharki, chleb na sucho, bułki zwykłe, mleczne, razowe, chleb ryżowy... budyn, kisiel... owoce, ... możliwości mnóstwo.

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
Otrzymałam właśnie tragiczną wiadomośc...
Synek koleżanki zmał wczoraj...
Miał niecałe 7 miesięcy... i prawie całe swoje któtkie życie spędził na OIOMie...
Nawet lekarze nie wiedzieli co mu jest...
Rycze jak bóbr...
to bardzo smutne.
z całego serca współczuję rodzicom. To musi być straszne, że nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić.
U nas kilka miesięcy temu dziewczyna urodziła chłopczyka, którego od razu wywieźli do cz-wy na patologię noworodków.
Dziecku płucka nie pracowały, nie wiem czy coś jeszcze... bo głupio pytać.
Dzidek był przez dwa tygodnie utrzymywany w spiączce, pod respiaratorem i wszystkimi innymi możliwymi sprzętami. Lekarze powiedzieli rodzicom, że dziecko jest skazane na pobyt w szpitalu na zawsze. a działanie tego sprzętu dużo kosztuje, sa inne dzieci, którym ten sprzęt jest potrzebny doraźnie, itp. i lekarze kazali im podjąć decyzję czy zostawić dziecko pod tym sprzętem,c zy odłączyc i albo stanie się cud, albo... Dzidek został odłączony, niestety cud się nie zdarzył.

Cytat:

A mnie dzić nic nie śmieszy, ani nie bawi. Tż się wyprowadził Tata mój lubi sobie wypić i dzisiaj przyszedł pod wpływem do domu i powiedzial tż-towi że jest tylko gościem w tym domu. Więc tż się pyta czy sie ma wyprowadzić, a tata: że tak. No to tż poszedł do swojej mamy. Choleryk jeden.
Nie wiem co teraz będzie dalej. Chyba się czegoś napiję. Najchętniej piwka tylko że nie mam a do sklepu nie chce mi sie lecieć.

to są własnie uroki wspólnego mieszkania.
A mieszkacie tak zupełnie "razem" ? bez osobnego wejścia?
katia, tak jak piszesz TŻ choleryk poszedł z pwoodu tescia, oddychnie sobie, uspokoi się i wróci do żony.

Moję dziecię dziś mało spało, więc już od 18:00 był obmierzły.
TŻ jakoś się tym nie przejął, wrócił do domu dopiero o 20:30.
alez mi to na nerwy dział.
Rano nie chce mu się tyłka złóżka dźwignąć, a potem to by zapier... na tym warsztacie najlepiej do północy.

ale mniejsza o to.
ide łyknąć - dzisiaj kukułówka.

EDIT: katia, moja siostra przez rok wynajmowała mieszkanie w Gliwicach, 3 pokoje , łazienka, kuchnia (straszliwie mała klitka), spiżarka, balkon, 4 piętro bez windy, nowe budownictwo, mieszkanie po generalnym remoncie, bardzo ładnie odremontowane, nowoczesne.. płaciła w sumie (czyli czynsz+ odstępne) 1000zł. a mieszkanie w: Gliwice-Łabędy.

Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Czas edycji: 2008-11-26 o 20:58
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:49   #4478
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

co zrobic z zatruciem??
nawdychalam sie chloru jak szorowalam fugi.. teraz mi niedobrze, kreci mi sie w glowie

Katia kurcze, niedobrze... Rozumiem ze na wlasne m narazie widokow nie ma(bez rodzicow)?? Trzymam kciuki ze tato przeprosi tzta
mnostwo mysli mi po glowie chodzi ale moze twoj tz wymysli cos madrego w tej sytuacji

Minisiu bardzo wspolczuje i nawet nie moge sobie wyobrazic cierpienia jakie spotkalo twoich znajomych

kurcze ale mi niedobrze

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:52   #4479
kropka241
Zakorzenienie

Katia jak my wynajmowalismy w krakowie placilismy 1100zl + czynsz + rachunki w 2006r.

Stary 2008-11-26, 20:54   #4480
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
aaaaaaa, tego cuda jeszcze nie widziałam!! No to zdrufffko

Cytat:
a mam pytanie jeśli to nie tajemnica: ile płacicie za mieszkania i ilu pokojowe są??
Ja mam 2 pokoje, kuchnia, łazienka - własnościowe - opłat mam 260-270 zł/msc. W tym mam wodę, ścieki, śmieci, remonty, oświetlenie klatki i piwnicy i takie tam pierdoły.

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9875226]ale mniejsza o to.
ide łyknąć - dzisiaj kukułówka. [/quote]

No, zbiera się kompanija

Cytat:
EDIT: [b]katia, [b] moja siostra przez rok wynajmowała mieszkanie w Gliwicach, 3 pokoje , łazienka, kuchnia (straszliwie mała klitka), spiżarka, balkon, 4 piętro bez windy, nowe budownictwo, mieszkanie po generalnym remoncie, bardzo ładnie odremontowane, nowoczesne.. płaciła w sumie (czyli czynsz+ odstępne) 1000zł. a mieszkanie w: Gliwice-Łabędy.
No to u nas kosztuje to "tyle-o-ile" tyle samo

Stary 2008-11-26, 20:57   #4481
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
co zrobic z zatruciem??
nawdychalam sie chloru jak szorowalam fugi.. teraz mi niedobrze, kreci mi sie w glowie
Świeże powietrze!! Idź na dwór z psem, albo na balkon wyjdź, stań przy oknie (otwartym oczywiście), tylko nie wypadnij!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 20:57   #4482
katia21
Rozeznanie

lea - osobnego wejścia nie mamy. Mamy swoją kuchnię, łazienkę, sypialnię i pokój dzienny.

kropka
- przeprosin napewno nie będzie

Kurcze ale ceny
Stary 2008-11-26, 21:04   #4483
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
lea - osobnego wejścia nie mamy. Mamy swoją kuchnię, łazienkę, sypialnię i pokój dzienny.

kropka
- przeprosin napewno nie będzie

Kurcze ale ceny
Katia, biorąc kredyt, musisz się liczyć z tym, że z małym wkładem własnym raczej z ratą to będziecie dużo powyżej ceny wynajmu. Średnio jest to jakieś 30% do 50% więcej. Więc trzeba dobrze liczyć, kalkulować. W ogóle teraz jest ciężko z kredytami. Mieszkania tanieją, u nas dość mocno. Ja mam nadzieję wiosną lub latem wyrwać coś większego za jakieś rozsądne pieniądze. Liczcie, kalkulujcie, jak będziecie sami - to będą tylko Wasze problemy

Stary 2008-11-26, 21:13   #4484
kropka241
Zakorzenienie

Xantia troche lepiej. wyczytalam zeby mleka popic i tylko juz bol glowy zostal a wymiotowac juz nie bede

Katia moja kuzynka teraz kupila mieszkanie na kredyt w lublinie. rata miesieczna ja wynosi niecale 2 tys zl i jest to kredyt na 30 lat ale za to bez zadnego wkladu wlasnego.
naprawde mysle ze powinniscie sie z tz zastanowic co wymyslic bo przeciez sie kochacie.. swoaj droga ja mialam w domu podobnie nawet pisalam w watku dla DDA i wyprowadzilam sie z domu bardzo wczesnie

Stary 2008-11-26, 21:13   #4485
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

minisiu- strasznie to smutne, niewyobrażalnie wręcz..., współuczuję...

joannah- B R A W O!!!!!! P O W O D Z E N I A!!!!!!

ewe- piękna Oliweńka, ależ się zmieniła, cudowna jest!

katia- no masz..., ale się porobiło. Mam nadzieję,że będzie tak ja prognozuje lea, małż wróći na łono rodziny /choćby bez przeprosin teścia/, to są niestety uroki życia pod jednym dachem...Ja nie dałabym rady... jak to mówią "ciasne , ale własne"- choćby i wynajęte. A ta żołądkowa do wypróbowania Trzymaj się Kochana, choć nocka pewnie niełatwa przed Tobą, taka z rozmyślaniami...Ucałuj Młodego od Ciotki.

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 21:17   #4486
kropka241
Zakorzenienie

ach z tego wszystkiego zapomnialam wam powiedziec ze spalam dzis do 13stej tz wstal do Adriana rano a mnie obudzil dopiero po jego drzemce

no i byismy u weterynarza z tym naszym psem i jego nieszczesnym ogonem.. jutro bedzie mial zabieg. utna mu okolo 0,5cm ogona i zrobia opatrunek chirurgiczny wiec powinno w koncu sie zagoic

Stary 2008-11-26, 23:30   #4487
ajanna
Wtajemniczenie

Katia: kurczę, szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieszkania z rodzicami, ani z teściami. z pierwszym mężem mieszkaliśmy kilka msc-y u jego babci i chyba 1 msc u moich rodziców, ale dłużej się nie dało

a teraz pewnie pocieszę Was wszystkie my za własnościowe, hipoteczne mieszkanie 85 m (3 pokoje) i garaż płacimy miesięcznie 950 - 1000 zł czynszu + dodatkowo prąd, gaz, kablówka z internetem i telefon i jeszcze do tego co roku wiosną przysyłają nam rozliczenie za ogrzewanie - dopłatę 1800 zł, bo mieszkamy na rogu bloku i na parterze (a pod nami jest garaż), ale to zawsze proszę, żeby nam na raty rozbili

Kropka nie przesadzaj z tym sprzątaniem
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 06:42   #4488
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Ello!! Wcale się nie wyspałam dziś jakoś ...

Ajanna, u nas narożne mieszkania, parter i ostatnie piętro naliczają inaczej niż mieszkania środkowe , ale i tak kosmos płacicie.

Stary 2008-11-27, 06:50   #4489
katia21
Rozeznanie

Witajcie po w miarę przespanej nocy !!

Spałam z Kacpero i lepiej mi się przez to spało, tylko o 3 i 6 robiłam mleko.

Wczoraj oglądałam mieszkania do sprzedaży i razem z kredytem na zakup i remont i czynszem to jakieś 1500 by nas to wyszło. Więc tyle ile rata kredytu gdybyśmy chcieli budować dom. Wynajmować nie zamierzam. Nie będę komuś nabijać kapsy. Wystarczy że pracuję dla prywatnego przedsiębiorcy i jemu nabijam. Wolę dołożyć i mieć swoje.
Domu chyba raczej budować nie będziemy bo za dużo nerwów by mnie to kosztowało. A po za tym jeśli teraz weźniemy kredyt na mieszkanie to przecież za rok nie będę brać na dom. Trzeba wybrać. Najchętniej bym poczekała do wiosny, bo tak jak mówi Xantia, mieszkania będą tanieć i nie chciałabym teraz przepłacić. Może dzisiaj uda mi się porozmawiać z tż-tem o tym wszystkim....
Najchętniem bym kupiła mieszkanie w Jastrzębiu bo tż by miał blisko do pracy. Ja wprawdzie trochę dalej, ale po drodze bym zawoziła Kacpra do babci. I w Jastrzębiu są tańsze mieszkania.

Xantia - a jakie ty masz M??

Edytowane przez katia21
Czas edycji: 2008-11-27 o 06:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 06:59   #4490
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Wczoraj oglądałam mieszkania do sprzedaży i razem z kredytem na zakup i remont i czynszem to jakieś 1500 by nas to wyszło.
Też chcę taki kredyt, podeślij mi info.

Cytat:
Najchętniej bym poczekała do wiosny, bo tak jak mówi Xantia, mieszkania będą tanieć i nie chciałabym teraz przepłacić. Może dzisiaj uda mi się porozmawiać z tż-tem o tym wszystkim....
Najchętniem bym kupiła mieszkanie w Jastrzębiu bo tż by miał blisko do pracy. Ja wprawdzie trochę dalej, ale po drodze bym zawoziła Kacpra do babci. I w Jastrzębiu są tańsze mieszkania.

Xantia - a jakie ty masz M??
Ja będę śledzić i analizować rynek, w tej chwili mam 2 pokoje z kuchnią i łazienką, chciałabym 4, trzy to jednak jeszcze trochę dla nas za mało . Wiem, wiem, powiecie że jestem nieteges, ale ja się wychowałam w ogromnym mieszkaniu, mój pokój miał więcej metrów kwadratowych niż teraz całe moje mieszkanie , korytarz miał 12 m długości i chyba ze 3 szerokości - rowerem po nim jeździłam .

Stary 2008-11-27, 07:25   #4491
katia21
Rozeznanie

proszę bardzo
http://www.gieldarow.pl/index.php?ty...t_show&katid=7

tylko tu są mieszkania z mojego regionu
Stary 2008-11-27, 07:30   #4492
karolinqa23
Zadomowienie

GG do karolinqa23

Katia
Człowiek przyzwyczaja sie do wygody.mówię to z własnego doświadczeniaja mieszkam z rodzicami no i płacę im tylko 200zł (sypialnia,pokój dz.,pokój Niki,łazienka,kuchnia- łącznie jakieś 80m))miesięczne na prąd i wodę ,no i ja płace za internet.. tato pali w piecu,jak coś chcę to mama popilnuje Niki.No i dzięki temu nie muszę iśc do pracy i starcza nam na wszystkie duperele.

Edytowane przez karolinqa23
Czas edycji: 2008-11-27 o 07:44
karolinqa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 07:41   #4493
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
proszę bardzo
http://www.gieldarow.pl/index.php?ty...t_show&katid=7

tylko tu są mieszkania z mojego regionu
Nie chodzi mi o mieszkania, ale o kredyt. Nie wiem, czy zwróciłaś uwagę, ale kredyt jest we frankach szwajcarskich no i trzeba mieć 20-50% wkładu własnego. No ale ceny mieszkań... Tanio jak barszcz - 69m2 za 168 tyś . Tu masz porównywalne... http://dom.gratka.pl/tresc/26-269901...06f0a052cac2,1

Stary 2008-11-27, 07:45   #4494
katia21
Rozeznanie

nie czytałam właśnie jeszcze dokładnie warunków kredytu, ale i tak myślę że będziemy brać we frankach
Stary 2008-11-27, 08:40   #4495
minisia
Zakorzenienie

Widzę, że został poruszony temat mieszkań
My w wakacje też chcieliśmy kupić, ale postanowiliśmy, że jeszcze poczekamy aż się uspokoi sytuacja na rynku
Piękne mieszkanie było do kupienia u nas na osiedlu - blok, winda, 59m2, 3 pokoje, balkon, umeb lowane, gładzie, meble na wymiar za 210tyś zł.
Dowiadywaliśmy się o kredyt, chodziliśmy od banku do banku i najkorzystniejsze warunki miał bank Millenium. Kredyt 200tyś zł na 30 lat, bez wkładu własnego, rata wyszła 1180zł.
W PKO mają specjalny rządowy projekt dla młodych małżeństw z dzieckiem, mieszkanie nie może być większe niż 75m2 i wtedy przez 8 lat rząd dopłaca takiemu małżeństwu do kredytu. Przy kredycie, który chcieliśmy wyniosło to ok 300zł, ale i tak mimo tej dopłaty płacilibyśmy 1100zł. A nikt nie wie co będzie za 8 lat i bałabym się w to pakować tym bardziej, że to prawie taka sama rata jak w Millenium i to bez dopłaty rządowej

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png

Edytowane przez minisia
Czas edycji: 2008-11-27 o 08:42
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 08:41   #4496
joannah
Rozeznanie

GG do joannah

cześć dziewczynki

nie dziękuje żeby nie zapeszać

dziekuje za odp na moje pyt dotyczące śniadanka i podwieczorku.

my za własnościowe mieszkanie 54 m płacimy 550 zł, tylko to jest mieszkanko moich rodzićów i jak moja mama nie bedzie juz pracować(bo teraz pracuje w Belgi) bedziemy musieli sobie cos poszukać.
joannah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 08:42   #4497
karolinqa23
Zadomowienie

GG do karolinqa23

Cytat:

Od dalekiej kuzynki dziecko też zmarło jak bylo małe, lekarze nie wiedzieli czemy. Po sekcji okazało się że to jakaś wada genetyczna i że wszyscy chłopcy urodzeni w tej rodzinie umierali do roku od porodu. Teraz ma roczne bliźniaki i udało się to tylko dzięki lekarzom z Irlandii (bo tam teraz mieszka), którzy zrobili operację zaraz po narodzinach.
.
No ja chyba ich znam czyżby świat był naprawdę taki mały??ma jej mąż na imię Tomek???

karolinqa23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 09:02   #4498
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
W PKO mają specjalny rządowy projekt dla młodych małżeństw z dzieckiem, mieszkanie nie może być większe niż 75m2 i wtedy przez 8 lat rząd dopłaca takiemu małżeństwu do kredytu.
Budżet spłaca przez 8 lat około połowy odsetek, mogą z tego skorzystać tylko małżeństwa (niekoniecznie z dziećmi) i osoby wychowujące dzieci. No ale między innymi warunkiem jest nieposiadanie ŻADNEGO prawa własności do jakiegokolwiek lokalu. Czyli jest to pomoc na zakup PIERWSZEGO własnego mieszkania, czy budowy domu. Jest jeszcze trochę innych ograniczeń, ja w każdym razie na 100% się nie załapuję.

Stary 2008-11-27, 09:29   #4499
ajanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
chciałabym 4, trzy to jednak jeszcze trochę dla nas za mało . Wiem, wiem, powiecie że jestem nieteges, ale ja się wychowałam w ogromnym mieszkaniu, mój pokój miał więcej metrów kwadratowych niż teraz całe moje mieszkanie , korytarz miał 12 m długości i chyba ze 3 szerokości - rowerem po nim jeździłam .
to chyba nie od tego zależy, gdzie się kto wychowywał chociaż ja się dużo przeprowadzałam - z rodzicami 11 razy, a potem jeszcze 6, ale dla mnie to co my mamy czyli 3 pokoje (85 m) na 5 os. jest ok moja mama usiłowała nas namówić na zmianę mieszkania na większe, jak się dowiedziała o bliźniakach, ale ona uważa, że każdy powinien mieszkać w dużej willi ja jednak wolę kasę na co innego przeznaczyć
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:07   #4500
minia99
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to minia99

Cytat:
miniu do przesyłki dołączę CI płytkę z naszych wakacji Nareszcie co
dziękuję po 100-kroć
A jeżeli chodzi o to dzieciątko, to pozostaje chyba pomilczeć i nie momentować tragedia

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
minia99 - 1 szt!!

Został jeden
dziękuję tak bardzo jak minisi już wysyłam adres

Cytat:
A mnie dzić nic nie śmieszy, ani nie bawi. Tż się wyprowadził Tata mój lubi sobie wypić i dzisiaj przyszedł pod wpływem do domu i powiedzial tż-towi że jest tylko gościem w tym domu. Więc tż się pyta czy sie ma wyprowadzić, a tata: że tak. No to tż poszedł do swojej mamy. Choleryk jeden.
Nie wiem co teraz będzie dalej. Chyba się czegoś napiję. Najchętniej piwka tylko że nie mam a do sklepu nie chce mi sie lecieć.
Oj Katia czasami trzeba pójść na duuuży kompromis, żeby tylko Ty i Twoja rodzina była szczęśliwa
Ja płacę za mieszkanie 350 miesięcznie (65 m 3 pokoje), bardzo mało bo sami zarządzamy naszą Wspólnotą
Ja mam dzisiaj też dzień porażkę a to przez głupią plotę z pracy, wrrrr jak ja nie lubię pracować z babami a z 90 to koszmar

Edytowane przez minia99
Czas edycji: 2008-11-27 o 10:09
minia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości