|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
Heh dziękuje ![]() podkreślone kradnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Księżyc mnie urzekł
Kto jest ten dziwny nieznajomy, Co mnie urzeka swoim gusłem? Kto miłość zna? Kto, duszą obłąkany? Wypił zabójczy i najsłodszy jad W płaszczach królewskich, lśniących dumną pychą W błękitnych szatach tęsknoty, W koronie ogni, Płonących żarem wiecznego pragnienia, Niech dusze nasze ku sobie się zbliżą! Niechaj wszystkie bogactwa, klejnoty krysztalne W płomieniach łamiące się tęczach, Z niewyczerpanych tajemnych swych skarbnic Rzucą sobie do stóp! Kochanko moja! Utońmy w dusz naszych bezdennych głębinach! W pożarze naszej miłości W jedno się stopmy istnienie, Jako dwa kruszce w jednym płomieniu! I niech nam cisza dźwięcząca dzwoni Hymn wniebowzięcia Na święto naszej miłości Na zmartwychwstanie szczęścia naszego! Niech zmilkną wszystkie inne pieśni weselne, Radości hejnały! Bo oto chwili naszej miłości Przytomny jest Bóg naszych dusz I ponad głowy naszymi Niewidzialne ręce swe wznosi... Czuwajmy! Bo oto w chwili upojeń Wręczy nam złote klucze Do przepastnych, tajnych bezdni naszych dusz! Niegdyś w spalonej pochowałem ziemi Trupa młodzieńczej mej wiary; Grób przysypałem zeschłymi liśćmi Zwiędłej nadziei. I oto teraz mocą twej duszy Wstał trup z umarłych, kwitnący i młody, I dziwną siłę, i dziwne jaśnienie Ujrzałem w jego źrenicach. ... O, dziwy kryje świątnica twojej miłości! Jak dziwne, bezbrzeżne otwarły się dale Na zaklęcie twych spojrzeń głębokich jak morze! Bezbrzeża przedziwne - jak sen, Bezbrzeża tajemne - jak noc I niezbadane - jak śmierć... Jaka jasność słoneczna Dla naszych stała się źrenic! Ujrzały oczy nasze Rzeczy wielkie, dziwne, bez nazwiska, Rzeczy, do których niemowlę uśmiecha się we śnie, Przeczy, które wieczorną przeczuwaliśmy tylko godziną, Gdy tęsknoty do naszych zapartych wrót kołatały. Odsłoniły nam lica postaci dziwne, tajemne, Które na drogach naszych codziennych Z zakrytą jawią się twarzą. Już sercom naszym niepokój nieznany, Niczemu nie dziwią się myśli. ... O, dziwy kryje swiątnica twojej miłości! Pragnę miłości twej i kocham miłość twoją, Jak kocham wszystko, co idzie z oddali; Jak kocham ciemny, bezbrzeżny ocean, Bo w rozbudzonej mocy i spienionej dumie Wyrzuca z toni swych perły, Których żadne jeszcze nie widziało słońce; Jak kocham drzew rozkołysanych szumy, Płynące z mrocznej gęstwy głuchej puszczy leśnej, Bo niosą wieści co się rodzą w ciszy, Wieści nikomu nie opowiadane; Jak kocham letnią rozsrebrzoną noc, Bo przestwór tłumem dziatwy swej bladej zaludnia, Tłumem marzeń milczących, Co o północnej budzą się godzinie I przecierają oczy zdziwione... A mają takie ciemne głębokie spojrzenia... Pragnę i kocham ciebie choć nie wiem dlaczego. Jak nie wiem, Czemu mię otchłań bytu z siebie wyrzuciła; Jak nie wiem, Czemu słońca w rozszalałym pędzie Bezmierne, lśniące obiegają kręgi; Jak nie wiem, Czemu nie jestem stwórca, tylko stworem; Jak nie wiem Czemu nie jestem Bogiem, co jest wszystkim. Lecz wiem, że przyjście twoje koniecznością było, Jak koniecznością mórz przypływ i odpływ; Jak koniecznością słońc wir rozhukany, Niepowstrzymane godzin następstwo I jak śmierć. A mam we włosach różę bladą jak wspomnienie Cichego rozkazania, którego nie pomnę... Nikt mi go nie dał, lecz mi jest w myśli przytomne: Nie słyszałam go nigdy, a znam jak milczenie. Pamiętam jakby słowa tajemne i dziwne, Których nikt nie rzekł do mnie: że jestem posłana I piękna jak słoneczna wśród boru polana... Idę, choć stopy palą zielska pokrzywne. Idąc pozdrawiam cichych drzew cienie przydrożne I pytam je o wieści o jakimś wędrowcu... Nie znam imienia jego... Lecz gdy na manowcu Spotkam go, rozpoznają go oczy ostrożne. Głóg mnie cierniami chwyta po drodze za szaty... Czy mnie ostrzegasz, głogu? Twój cierń mnie nie wstrzyma. Muszę iść... Wiem, żem piękna, i szukam oczyma Tego, komu-m posłana jest, jak ziemi kwiaty. Niosę miłość swą w dłoni, jako drogi rubin, Temu, którego duszę upoję, zachwycę, Który mą nieszeptaną słyszał tajemnicę I w oddalach tęsknoty czeka dnia zaślubin. Po czym go poznam? Po tym, że mu będę hojna, Że przede mną idącą prośby jego klękną... Bo mi litość i mądrość kazała być piękną. Litość i mądrość mówiąc: piękna - śnią: ukojna... Nie spotkałam go dotąd... Idąc polem, chaszczem Widziałam ludzi strojnych i tych, którzy bose Mają stopy... Nie zajrzał nikt, co w dłoni niosę, Nie przeczuł, żem jest piękna i naga pod płaszczem. Nikt nie widział mnie, chociaż patrzało tak wielu... Kiedy napotkam kogo, dłoń do piersi tulę, Czy nie drgnie silniej serce przez ciepłą koszulę... Ale nie drgnęło dotąd, daleki od celu... Pragnę darzyć... Bo miłość darzy i wyzwala! Takiej miłości uczy mnie mądrość i litość... Duszo, która mnie wołasz, odsłoń swoją skrytość! Najpiękniejszą mnie szyba wód zwie i wychwala... Gdzieżeś, duszo najbardziej mnie potrzebująca, Którą wszystko zawiodło, a nic nie pociesza? Raduj się! Miłość moja z beznadziei wskrzesza, Silniejsza niż twa rozpacz, która w otchłań strąca... Upadku bez ratunku! Zwątpienie nędzarza! Nędzo na nieuleczalnym piętnem na swym czole! Ta - ć jest najwyższa miłość, co czarną niedolę W szczęście zmienia i w króla żebraka przetwarza! Gdzieżeś, któremu miłość ma największym darem Być może, bo rąk z kajdan mu zdejmie najwięcej? Ta - ć jest dumna miłości, nędzarze i jeńcy: Zbawić przygniecionego największym ciężarem. Po cóżem najpiękniejsza jest, jeśli nie, aby Z najgłębszej bezdni duszę na szczyt szczęścia wznosić? By nalanej dopełnić czary, kropli dosyć... A nie po to są morzem mej krasy powaby... Nie tobie miłość moją dam, pieśniarzu młody, Który dzwonisz śpiewami w krąg słonecznej tarczy. W duszy masz szczęście pieśni... kropla ci wystarczy... Ogromu mej miłości nie schłoną twe głody... I nie tobie swą miłość dam, złoty rycerzu! By pomieścić mą miłość, pierś twa nazbyt ciasna, Bo szczęściem ją wypełnia twoja sław jasna, A sen o nowej chwale błyszczy w twym puklerzu! I nie tobie, którego dłoń dla żniwa sieje, Ani też tobie, który włości masz, ni tobie, Co masz zdrowie, ni tobie, co płaczesz w żałobie, Lecz winem smutek koisz albo masz nadzieję... Najwyższą wzięłam piękność, więc miłosnym czynem Najwyższym jeno - spłacę ją, godnie uświęcę... Wdzięczna całuję kwiaty i swe własne ręce, Że przyszły darzyć szczęściem największem, jedynem. Lecz komu dam swą miłość? Słodkich wiśni jądra: Usta me - ciepło ramion, białość piersi nagą, Powój uścisków, włosy ciężkie złotą wagą, Pieszczoty, których uczy mnie ma piękność mądra. Czy nie tobie, co leżysz na mej drodze w mroczy, Nagi, nędzny, w rozpaczy nad swych dni uwiądem? Jakżeś okropnie biały, białym tknięty trądem... Tobie? Zaprawdę, tyś jest: masz proszące oczy!... Prosisz napiętnowany całunkiem zarazy, Padło żyjące... Nawet pies twych ran nie liże... Jakżeś okropnie biały!... Wzywasz mnie w pobliże... Jakże patrzysz łakomie w mą piękność bez skazy! Takiś biały jak zęby twe, jak wapna doły, A tak młody!... Umierasz nie znawszy miłości... Jak patrzysz we mnie! Ręce wyciągasz w radości... Ty cieszysz się... choć prawie trup zimny na poły! Nieuleczalnej nędzy dotknięty chorobą, Wyklęty, najbiedniejszy upiorze człowieka! Nie masz ci nic ratunku i nic cię nie czeka... Zrzucam płaszcz.... Naga, piękna, patrz stoję przed tobą! Weź mnie w trupie ramiona! Nikt ciebie na świecie Nie kochał ni pokocha, prócz mnie, aż do zgonu! Masz mnie! Pieść, całuj! Piersi mych nagiemu gronu Wykradnij ciepło żywe! Wyssij ust mych kwiecie! Niech z ciała mego wargi twe swym białym bólem Chłoną szczęście!... Najwyższą dają tobie miłość! Zapomniałeś o bólu, nieszczęściu? Opiłość Zawrotna w twoich oczach! Ha! Czyś nie jest królem? Pieść mnie! Całuj! Słońc tysiąc w oczach ci się kręci! Zapomniałeś swej nędzy! Całuj, pieść szczęśliwy! Tak obdarza najwyższa miłość! Chwyć się grzywy Włosów mych! Twarz w nią zatop... i ból twej pamięci! Nie wróci pamięć nędzy! Miłość cię ocala! Strzałę mam ostrą w włosach!... Nie dojrzysz jej błysku! Teraz ja wrażam w serce twe... Giń w mym uścisku, Szczęśliwy!... Miłość, która obdarza, wyzwala!... Dziewczyny prosze Was strasznie o opisy typu, alby facet sie zdecydował czego chce a jak nie do niech sie ode mnie odpieprzy. PROOOSZE BARDZO WAS ![]()
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2008-10-30 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
BAN stały
|
Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście..
Nad bramą mojego serca napisałam "Wstęp wzbroniony" ale miłość, która przechodziła obok, zaśmiała się i zawołała " A ja i tak wejdę. Powiedziałeś: "przyjdę do ciebie, gdy będziesz spała skulona, jak ciepły mruczący kot". I teraz czekam na ciebie przez wszystkie wieczory. Rozgniatam usta o pierze poduszek, rozsnuwam włosy po gładkim chłodnym prześcieradle. Zanurzam ręce w ciemność, owijam wokół palców milczące gałęzie. Ptaki Śpią. Gwiazdy nie potrafią uskrzydlić ciężkich chmur. Noc rośnie we mnie - minuty - czerwone krople tętniącej krwi przebiegają ostrożnie. Na palcach powoli przez zamknięte okno wchodzi ostry zimny księżyc. szczęście nigdy nie daje. ono tylko pożycza.. Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć, że można ją utracić. słowami też można dotykać, nawet czulej niż dłońmi <3 cały mój świat w Twojej osobie się streszczał.. Jadła truskawkowy serek. Nie smakował tak jak zawsze. Zabrakło kwaskowatego posmaku. I kawałków owoców. I tej słodyczy, rozpłynięcia się na języku. Wszystkiego w nim brakowało! Bo wszystkiego we wszystkim brak, kiedy nie ma się przy sobie ukochanej osoby... przepraszam ale nie mogę narazie odpowiadać na żadne prośby.. czasu brak :| Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
niczym anioł.
rzygam teraźniejszością. w pustce bezwolnie unosi się świat. szorstkość pomiędzy palcami. Kilka spojrzeń zatrzymujących się na ustach. Wiatrem rozpleść włosy. Tańczyć zaczynamy nago. rozgorączkowane ciała. Z Twoich jędrnych pośladków niby od niechcenia zgarniam piasek związani tym samym językiem.
#4475 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 dziękuje świetne opis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() smutna Patrcja(wasze imie)- taki oksymoron;( Parzę kawę rozpuszczalną, gorzką, z mlekiem.Chcesz? kusi mnie och kusi... bo mam do niego słabość. mmm zadzwoń na moja gorącą linie. bede twoim operatorem Coś się kończy i coś się zaczyna. Dojrzewam? Możliwe. Twarz zmoczył mi deszcz... Ukrywam swą twarz w zimnych dłoniach nadziei...
#4476 | ||
Wtajemniczenie
|
prooooosze
![]() Cytat:
*tam gdzie diabeł mowi dobranoc. *Leże. Obecnie nieosiągalna. *Spie.kto kocha ten poczeka. *Spię. Przyjmuję tylko połączenia telepatyczne... *Romans z poduszką :P Cytat:
*musisz wytrzymać, więc jednak jest to pieprzona szkoła przetrwania *Surrealne paradoksy. To one mi psychikę zamęczyły.. ale nie dam sie. *Jeszcze wszystko bedzie mozliwe. *Jestem obliczalna. Wiem,że wygram. Kiiciiaaa ![]() * Przepraszam,że tylko raz pachniałam tak jak Ty tego chciałeś.. [I][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=2]*To takie absurdalne zachowanie po którym nazywam Cię kretynem. [I][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=2]*Zamknę klucz, schowam daleko od Ciebie, nawaliłeś, rozumiesz? *Zycie jak pogoda. Nie dopisalo. *Burczy mi w serduchu .... *Uśmiechnij się. Grzeczna dziewczynka. *Zagryzam wargi, gdy płyną łzy. *Rozane policzki wypelnione rozczarowaniem. .. --------------------------------------------------------------------- *Czy może ktoś pamięta ile lat temu stłukłam lustro? *Przy winie w kartonie całuje się słodko . *Dekadencko. Wśród cynamonowej kawy i szampana. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2008-10-30 o 14:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
no ba..52
![]() ![]() ![]() RealGirl89 dziękuję za opisiki piękniusieee. ![]() nastychick Idealne, bardzooo dziękuję. ![]() TiScatteroUnaFoto pomogłaś skarbek jak zawsze zresztą. Oj nie martw się ja to mam już takiego pecha w życiu jakoś że nic mi się nie układa tak jakbym chciała.. no ale co zrobić. Uwielbiam <3 ![]() Cytat:
'zatopić się w gorącym rytmie i puścić wodze namiętności.' 'Porzeczkowe usta spopielane od miłości krzyczą w uniesieniach radości. Tańczę.!' 'obrotami znaczę drogę do gwiazd. płynnymi ruchami przechodzę w nowy świat.' 'podnoszę ręce i tańczę. serce wybija rytm.' 'Pochłonięta tańcem odpływam w myślach.' 'tańczę z kieliszkiem czerwonego wina w bladej dłoni pod rękę z moim przewrotnym losem.' 'taniec-tafle dłoni zwarte. w ciał naszych splocie błyszczy gładkość węży.!' 'Tańczymy niczym szaleńcy. tylko nas dwoje. Zauroczeni.' ![]() MySmallCornerInSky tak się zastanawiałam gdzie się zgubiłaś ale widzę że już jesteś ![]() ![]() 'zanurzam się w sen.' 'piękne sny wkładam pod poduszkę.' 'Ten sen wyśniony niech znów przybędzie.' 'w miejscu gdzie marzenia w snach się spełniają.' ![]() I taki sobie jeden: 'zaprojektowana by cieszyć.' |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
Wtajemniczenie
|
Madziiks i RealGirl89
![]() chciałyście coś o tym,żeby byl zazdrosny.. moze sie ktoryś przyda wiec. (: * Wkładam obcisłą sukienkę i nie nakładam bielizny. * Wino na najlepszy smak na Twoich wargach. * Twoje pocałunki upiają lepiej niż najdroższe wino. * Chcę powiedzieć Ci: dzięki. Jest tak geniaaaalnie! * A jeśli będę chciała I tak zaciągnę Cię w najciemniejszy kąt na świecie. * Gdy dotykasz mnie Motyle wariują. * Zacałuj mnie na śmierć. * Istnieje wiele powodów do mruczenia. ------------------------------------------------------------------------------------ *Pamiętam. Delikatną grę mięśni Twojego ciała. *To przecież twój wybór i mówię Ci szczerze "gówno mnie to obchodzi". |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
No nietypowe ale hmm... Gratulujeeee ;* A spróbuj mi mandat kiedyś wlepiĆ :P No moje gratulacje.Rozumiem wszelkie moje mandaty będziesz teraz anulowaĆ ![]() Gratuluje.Jak będe potrzebowała kajdanek kiedyś to wpadne ![]() taki coś może byĆ ![]() Cytat:
Szybka decyzja.Jak nie to wypierda_laj Myślisz że będę czekaĆ aż sie zdecydujesz? Pfff chyba sobie żarcisz... Nie kochany,decyduj teraz, inaczej żegnam! Twoje niezdecydowanie mnie dobija.Decyzja-teraz albo nigdy PROSTE! Niezdecydowany gorzej niż baba.Decyzja albo się odpier_dol... no jakoś na wciepy dziś nie mój dzień ![]() Cytat:
No problem ![]() ![]() __________ I wanna be you superstar ![]() Myślisz że się wzruszyłam? To dobrze wiedzieĆ że wogóle myślisz Kochaaaanyyy....nie twoje progi.żegnam. On Cie kocha? A jakie inne bajki ci jeszcze naopowiadał? Nie podchodź słodziutki...uzależniam To miało mnie uraziĆ? WOW xD coś nie wyszło,dawaj dalej,pośmieję się jeszcze... i to by było na dziś ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
Wybaczcie, że nie odpowiedziałam na prośby
![]() ![]() ![]() Kompletny brak czasu na wszystko ![]() _________________________ ______ * Uczę się ciebie na pamięć. * Zostań, to jeszcze nie pora... * Czas pędzi nieubłaganie. * Kiedyś, nie wiadomo skąd.. Ze wschodem słońca. * Abyś gdy, gdy mnie tylko poznasz, Cały mi się oddasz ![]() * Abyś mnie ochronił... * Spokojnie, odejdź już. Zostaw mnie samą. * Gdyby coś złego stało się, wróć. Będę czekać. * Proszę, odejdź już. Nie chcę byś widział, jak płaczę.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opisy śliczne ![]() _________ chroń, Panie, wątłą mojej duszy zieleń
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4482 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
takie o... ![]() nie, nie ważne dla mnie są obietnice. lecz tylko to co czuję i tylko to co widzę. a widzę, że z czasem sens słów się zmienia. słowa nabierają nowego, innego znaczenia. a słyszę że z czasem sens słów się zmienia. choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia. wybieraj. ona idzie w lewo, ty zostajesz po prawej. między wierszami strachu i win. żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. Cytat:
surrealne paradoksy. to one mi psychikę zamęczyły.. . ale nie dam się. czasami czuję się jak marna słaba trzcina. którą z łatwością zimny wiatr jak chce wygina. i brnij do przodu mimo wszelkim przeciwnościom losu. pomagaj szczęściu, nie załamuj się, co robić masz, rób. ile upadniesz razy, tyle razy się podniesiesz. jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie. pokonaj wreszcie to lub stań od tego wyżej. nie ma takiej rzeczy której nie da się przeskoczyć. pokażę więcej niż przypuszczać możesz. nigdy więcej z drogi nie skręcę, bo przejąłem ster. zaciśnięte na nim me ręce, dokąd płynąć - wiem. choć w oczy czasem wieje wiatr, a czasem jest go brak . dopiero teraz czuję, że żyję, a zawsze chciałem żyć tak. wiele wątków z biegiem lat się gmatwa. życia pułapka. silniejsze niż złość i to jest najważniejsze. bo każdego dnia wybieram mniejsze zło. czasem trzeba tylko być. nie odwracać się w tył i zyć. nie będąc kimś ale będąc sobą. szczęściem jest pogodzenie tego, co jest z tym, co będzie. ![]()
inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`
Edytowane przez figlarna Czas edycji: 2008-10-30 o 15:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i więcej oczywiscie prosze ![]() __ Nie widzę słońca, co w pomrok się kłania
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Przyczajenie
|
Poszukuję opisu o tym, że jestem z chłopakiem, ale boję się tego uczucia ;( Przepraszam jeśli była już taka prośba. Mogę na was liczyć kochane? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
Musisz oddać swoje ciało, przecież trzeba jeść i pić.
Za parę groszy będzie wierną kochanką. Uwierzy w każde Twoje najpodlejsze kłamstwo. Teraz kryjesz twarz za szminką wierząc, że jej nada blask. Pozbawiona wiary, pozbawiona nadziei, Pozbawiona radości, pozbawiona sumienia. Dla jej tańczących bioder w marzeniach tonie świat. I już się nie ukryjesz bo musisz o niej śnić. Uciekaj przed szaleństwem to skończy się małżenstwem. Nigdy nie podołasz sprostać zachciankom jej. Gdy oczy zaczną błyszczec nic nie powstrzyma jej. Mam do was ogromną prośbę. Chodzi mi o opisy mówiące o tym, że powinnam być dla siebie najważniejsza, nie przejmować się głupotami, nie być zazdrosna. No właśnie... macie coś takiego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zadomowienie
|
Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no .. Bo jesteś gorący a potem zimny Jesteś na tak a potem na nie .. Zmieniasz zdanie jak dziewczyna zmienia ubranie
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() Edytowane przez zwariowanna Czas edycji: 2008-10-30 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() brak mi słów ![]() więcej, prosze więcej opisów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
jesienna dziewczyna
a ja uśmiecham się i milczę... Bez sił, co góry przenosi jak mam żyć? P.S. Czy komuś one się przydają?
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*W kolejce po szczęście zabłądziłam, pomyliłam drogi... *ze wszystkiego, co poznała, miłość była najtrudniejsza.. *smutno mi boże, brakuje mi anioła mojego, jego spojrzeń i słów.. *Zwodzi bezmyślnie, rozczarowuje umyślnie. Cały On. *Kto by przypuszczał, że tak nagle znikniesz? *Nic mi z Ciebie nie zostało - nagle ... *Zmienił mój świat, zaczął mnie zmieniać, a teraz go nie ma .. *poprostu myślałam, że byłeś tym jedynym... *kiedy odchodzi ten ktoś czujesz, że miłość zawodzi *na blacie kuchennym wycięte serca i inicjały. ale to się zaszpachluje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Raczkowanie
|
Hey Kochane. ;*
Przepraszam, że mnie nie było, ale teraz egzaminy próbne mam do Liceum i od cholery nauki mam. ;| [ !!! ] ..i na dodatek jest głupia sytuacja. Mimo to, że mam chłopaka to jakoś ciągnie mnie do mojego byłego i głupio się z tym czuje bo kocham swojego obecnego chłopaka. ![]() mam nadzieję, że cosik się znajdzie. <3 ;**
#4493 |
Przyczajenie
|
PannaLolka:
za dużo rzeczy łączy ich , by odejść i osobno zacząć żyć... I znów mi się śnisz W ciszy gdy Ty jeteś blisko... Z życia wyrzuciłam, w pamięci zostawiłam Więc odejdź juz, nie męcz mnie Odejdź i zabierz wspomnienia ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
* to na naszej drodze rozstąpi się morze
* noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas * ja wezme z Twoich rą wszystko co mi dasz * będe wierzyć, że pokonam ból, pokonam lęk * będziemy sami, łukiem ciał rozgrzanych * są ludzie. są serca. jeden żar. * zetrzyj z moich ust najmniejsze ślady dnia.
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
ja napiszę te co mi się podobają..
![]() i jest bliżej i co dalej? i przy okazji pozdrów krewnych
#4496 |
Raczkowanie
|
Ale masz zajefakenbistefantaku*was tyczne buty
![]() Delikatnie smutna, subtelnie zdruzgotana... Czasem trzeba spojrzeć na życie całkiem inaczej... Nie mam czasu na szczęście... Jeszcze długo wśród tłumu będę szukać Twojego cienia... ...tak zwyczajnie , niebanalnie Spacerując ulicami miasta z klimatem marzeń i snów... /chodnik ułożony krzywo Takich snów się nie zapomina. Nimi wylepia się sufit nad łóżkiem. Wiesz? Dziś próbowałam namalować niebo. Musiało mieć głębię. Dobrze, że pamiętam Twoje oczy. Było mi łatwiej. Dziwny jest ten świat... i ludzie Nic... słodkie i urocze nic... Źle mnie czytasz... Wszystko bez znaczenia... zero zaangażowania, zero ważnych spraw... Obojętność duszy i umysłu... In And Out Of Love A ja ciągle Cię spotykam... Naj samotniejszy dzień w moim zyciu ;( W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie Nie myśl... ...poczuj Świat pogięty tak! Są rzeczy, których lepiej nie rozumieć W nicości trwać Zaburzenia czasoprzestrzeni... Zastanów się zanim powiesz coś, zrobisz coś... Może ktoś ma już dość... Twoich jazd Podobno każdy ma prawo do szczęścia. Chyba zapomniało o mnie... Bóg mi przebaczy. To jego zawód. Jestem. Jakie było Twoje następne życzenie? Nastawiony już budzik na szóstą... Mętnie senne odbija mnie lustro... Do ktorego momentu wolno mi dojsc w moich nadziejach?
![]() Edytowane przez wszystkienickisazajete Czas edycji: 2008-10-30 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Raczkowanie
|
Moje ukochane, przecudne teksty:
kto oblał środkiem chwastobójczym twoją niewinność? telefon skulił się w kącie, milczy uparcie.. ja też usiądę, poczekam na kogoś, kto nigdy nie przyjdzie.. moje serce jak gołąb pofrunęło za Tobą.. głupie, wróciło bez skrzydeł.. miłość przyszła bez pukania.. morderczyni - to przez nią spłonęłam.. nie jestem feniksem, nie wstane z popiołów.. utonęłam w Twoich oczach, utonęłam w Twoim uśmiechu, ale w sercu i w ramionach masz ją.. widziałam jak idziesz z nią za rękę.. umarłam, ale żyję, odgrywam teatr codzienności z połówką serca.. stanęłam u drzwi Twojego serca, jednak nie ma już wolnych pokoi.. zasypiam więc smutna na zimnych schodach.. Twój widok mnie zabija, a jednak patrzę.. to nie dla mnie Twój uśmiech, ale ja jak wariatka dla Ciebie uśmiecham się przez łzy.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym prosić jakieś wersy albo ogólnie jakiś ciekawy tekst z piosenek ale tak że z rapu? Bo siedze w tym cały czas a jednak żadnego opisu nie mogę sobie wygrzebać :/ z góry dzięki
![]()
#4499 |
Raczkowanie
|
hehe dzieki za opisy
![]() A chodzilo mi o chlopaka kolezanki, ale gdzies mi wcielo 'jej' xd "Manifestuje Moje Fenomenalne Powierzchnie Tnące " |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czego mają dotyczyć więc no ![]() 'czasem gdy patrzę wstecz, myślę, że zaraz zniknę bo zbyt często moje życie jest zbyt szybkie i gdy patrzę w lustro widzę egoistę, widzę siebie, mówią, że jesteś Boże więc modlę się do Ciebie, 7 grzechów głównych, znam z nich kilka, matka mówi, że zbyt często z życiem igram, ja mówię, że zbyt często to nas czas dotyka i zbyt często myślę, że nic nie ma kiedy zdychasz' 'nawet jesli juz w Ciebie zwątpili pokaż że się mylili, nie czekaj ani chwili dłużej życie to nie zawsze droga, ani róże..' 'Ja dobrze wiem jak to jest znam to uczucie w sercu kucie tracisz czucie i kto jest winny? Zaledwie kilka słów już jesteś inny...' 'Kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe wk.rwianie stanie się legendą' 'Ej, śmiej się śmiej, zobaczysz jednak, twój śmiech urwie się jak hejnał' 'słowa mają moc której należy sie szacunek ale gdy mówię o wszechświecie uwierz mi wiem co mówię..' 'Pozdrawiam cię serdecznym – spier*alaj' 'Mam blask.. blask upadłych gwiazd.. żeby móc spaść trzeba gwiazdą się stać.!' 'Zwariował świat który mnie wychował..' 'Kiedyś marzenie.. dziś rzeczywistość' 'choć coś złego spotkało nas kiedyś trzeba to przeżyć jakby jutra miało nie być.!' 'Mocniej.. razem.. płyńmy w nasze emocje.' 'Drina goni kolejny drin. Remiks browar wóda gin.!' 'W głowę uderza znowu coś.. nikt nie ma dość do baletów miłość.' 'Moda na fałsz joł.. moda na bauns.!' 'świat pełen pokus Cię połknął.' 'Wielu jak sadzę, myśli, że błądzę. Iść z lirycznym arsenałem, przed siebie wytrwale.!' 'wspinać się z ciężką doświadczeń walizką.' 'możesz też mnie nienawidzić ale ja takich znam, jakbym był tobą też chciałbym być taki jak ja' 'wyłączam się, nieczynny, jestem normalny - czyli dla wielu inny' 'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!' 'W objęciach rozpaczy, człowiek który nic nie znaczy, który walczy choć wie, że to nie starczy, modliłem się głośno, ze złością,przybity bezradnością, błagałem błękit by uwolnił mnie od męki, zamiast duszy miał otchłań i bolała mnie pustka ogromnie, bałem się spotkań, wspomnień co wracają do mnie...' 'a zegar bije kumple - wielu zostało, wielu odeszło własną ścieżką jak zeszłoroczny śnieg. Tworzą przesłość, zresztą paru spotykam, lecz to duplikat, te same mordy, reszta to falsyfikat' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.