![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Cytat:
![]() U mnie zaczęło się wczoraj ![]() Mam 2 egzaminy w następnym tyg., z angielskiego i geomterii... Większość już zaliczone ale z racji tego, że dopiero wczoraj dostaliśmy karty egzaminacyjne ![]() Idiotyzm i za taki bałagan musimy płacić słone pieniądze, w głowie się nie mieści... Mam 4 z projektowania haha, tylko ja i jedna dziewczyna, kazał nam zostawić plansze i makiety. Reszta dostała 3 ale zaliczył wszystkim, którzy przyszli ![]() Nie jest taki zły, wymęczył nas nieźle ale dobrze uczy. Co nie oznacza, że już nie będziemy go przeklinać hehe ![]() Po tym wszystkim okazało się, że mam niezłe zołzy w grupie, które mogą wydrapać oczy za ocenę, trochę mnie to podłamało, bo nie sądziłam, że są tacy ludzie-zwierzęta. Smutne, okropne i w ogóle.... Mam lipe z rysunku ale trudno się mówi, już wypłakałam swoje.... Jeszcze jutro mam zaliczenie z kompozycji, jeśli znowu przypieprzy się do mojego liścia to chyba ją utłuczę, mam nadzieje, że zaliczy ![]() Pojawię się po sesji bo teraz to muszę nastawić pozytywne myśli na zaliczenie wszystkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
Miałam 15 tygodni zajęć, skończyłam semestr 27.01, a 29.01 miałam pierwszy i ostatni egzamin
![]() ![]() Ja sobie byłam dziś na basenie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Podobno 6 sezon ma być ostatnim? Ja obejrzałam tylko 2 serie, bo później to już kaszanka się zrobiła
![]() ![]() ![]() Zaliczyła mi ![]() ![]() Jutro wpis z informatyki, we wtorek z ergonomii, w środę mam egzamin z angielskiego a w czwartek z geometrii. Jeśli wszystko zaliczę to mam 2 tygodnie wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ostatni egzamin w sobotę i próbuje sie uczyc pilnie ale troche słabo mi to idzie ![]() ![]() ![]() ![]() A ferie spędze w urzędach otwierając moją firmę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję Wam zdanych egzaminów ![]() Ja nie będę miała żadnych ferii. Teraz w weekend mam 2 egzaminy i zaliczenie, a już 13 i 14 lutego normalne zajęcia, w tym 3-godzinne okienka. Dalej w planie widzę jakieś 6-godzinne okienko i języki przez cały dzień, od 8 do 18.50. Ogólnie większość dni w II semestrze to zajęcia od 8 do 18.50. Teraz zaczną się prawdziwe studia (tzn. prawdziwy FiR), przedmioty kierunkowe takie jak rachunkowość, podstawy inwestowania, finanse itd. Zaczynam się bać ![]() ![]() No właśnie, w sobotę egzaminy, w niedzielę zaliczenie, a ja zamiast się uczyć, oglądałam dzisiaj z TŻem dwa filmy. Jeśli chodzi o zarządzanie, to jeszcze nie zajrzałam do notatek, nawet nie wiem co w nich jest (mimo, że są moje). Z historii przeczytałam może 1/20 materiału. Z historii ma być test jednokrotnego wyboru, więc raczej zdam, ale z zarządzania będzie podobno test wielokrotnego wyboru + opisówka ![]() ![]() Ciągle czekam na wyniki z mikro ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4476 |
Zadomowienie
|
Zaaaaaaliczyłam doktryny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4477 |
Zadomowienie
|
Jakie z nas mądre głowy Dziewczyny!
![]() ![]() Czy u Was też jest taka piękna pogoda? U mnie w Krakowie słonko pięknie świeci i dziś zamiast wracać tramwajem z basenu, to sobie półgodzinny spacerek zrobiłam ![]() Oby wiosna już przyszła ![]() ![]() Idę kończyć pierwszy sezon LOST ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
No u mnie tez sliczna pogoda , od wczoraj. Niestety poza krotkim wypadem na uczelnie nie mam czasu nacieszyc się tym sloneczkiem. Ale jutro o 12 ostatni egzam i w koncu bede miala czas na jakis dluzszy spacer
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak pusto
![]() Ufff już po sesji ![]() ![]() ![]() Czekam jeszcze na wyniki jednego zaliczenia. Pisałam Wam o teście, który co roku się powtarza, a nikt nie zna prawidłowych odpowiedzi ![]() ![]()
![]() |
#4480 |
Wtajemniczenie
|
Jako, że mnie sesja nie dotyczy, wolę nie pisać, bo widzę, że zajęte jesteście nauką
![]() U mnie tylko ćwiczenia i ćwiczenia i tak dzień w dzień. Lekarz mnie szantażuje( ![]() ![]() Przy ćwiczeniach boli mnie wszystko jak cholera, nieraz krzyczę czy sobie popłacze, ale wiem, że muszę. Przy każdym ruchu czuję jak te wszystkie elementy się o siebie ocierają, czuję każdą część- okropieństwo. I przez to też stałam się średnio miła dla wszystkich, boli mnie jestem zła bo chciałabym żeby to szybciej szło i nieraz się zapominam i powiem coś złośliwego- wstyd mi już ![]() Mam nadzieję, że efekty będą już niedługo widoczne i odczuwalne, bo naprawdę można zwątpić.
![]() |
#4481 |
Zadomowienie
|
No to sesja zaliczona za pierwszym podejsciem
![]() ![]() ![]() Piję sobie własnie szampana dla uczczenia mojegop malego sukcesu ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Co u Was słychać?
![]() Ja już mam praktycznie wszystko zaliczone, w czwartek mam tylko egzamin z geometrii ale już się nie przejmuje ![]() Jutro jadę do domu, niechętnie ale mama ciągle dopytuje się kiedy przyjadę, więc trzeba się pojawić na kilka dni ![]() Teraz będę leniuchować do 1 marca ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4483 |
Zadomowienie
|
Gratuluję Wszystkim tych zakończonych pozytywnie sesji
![]() U mnie czas szybko zapieprza, już jestem po tygodniu praktyk (na razie żaden pacjent nie ucierpiał ![]() ![]() Jest ok ![]()
![]() |
![]() |
#4484 |
Konto usunięte
|
Przepraszam, ja od pol roku nie mam internetu...ale to żadne wytłumaczenie bo wiem ze to bylo wrecz chamskie ze sie nie odzywalam....
Czasem tu zagladam jak złapię gdzieś sieć, ale nie pisze bo nawet nie dałabym rady Was regularnie nadrabiać. Gwiazda dobrze pisze, mieszkam teraz w Koszalinie i studiuję wzornictwo z którego jestem bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to wzornictwo to na jakimś ASP? Ja Was podziwiam.. Te artystyczne kierunki są chyba najcięższe, bo ciągle trzeba cośtam tworzyć i poprawiać 10 razy. Nam może ze 3 razy kazali coś napisać, bo ćwiczeniowiec musiał coś obgadać z klientem przez telefon ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
Co tu taka cisza grobowa ? ;>
![]() Co tam słychać Dziewczeta ? Ja byłam kilka dni temu zarejestrować swoją działalność gospodarczą i jak dobrze pojdze juz za niecały miesiąc moja mala firma ruszy pełną parą . ![]() ![]() Jutro zaczynam nowy semestr i nowe ciekawe przedmioty ![]()
![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Ufff sesja zdana w pierwszym terminie
![]() 5 zaliczeń + języki i 5 egzaminów ![]() Nie zaznaczyłam grupy w teście wielokrotnego wyboru, który był sprawdzany przez komputer. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4488 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witamy ponownie Durga i rozumiem, że mogłaś nie mieć internetu, oraz to, że przecież to pierwszy rok studiów i dużo innych rzeczy do robienia ![]() Jak będziesz miała chwilkę czasu to napisz jak to się stało, że tak trafiłaś, bo ja pamiętam tylko jak rozpoczynałaś pracę w Żabce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tu widzę po Waszych ocenach, że stypendia się szykują ![]() ![]() ![]() Ja mam przed sobą ostatni tydzień praktyk, póżniej zaczynam kolejny semestr i patrząc na mój nowy plan wreszcie poczuję, że jestem na awf-ie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Muszę się pochwalić ![]() ![]() Jestem przemegaszczęśliwa ![]() A co tam u Was słychać ? Moje zajęcia na uczelni są boskie . Wszystko mi się podoba - no może administracyjne nie jest jakieś porywające - ale tak to bardzo ciekawie . No i zakochałam się w Prawie Karnym <3 Aż do tego stopnia , że poważnie zaczęłam brać pod uwagę zdawanie na aplikację adwokacką mimo , że od zawsze chciałam aplikację radcowską ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że tak dobrze Ci się układa ![]() U mnie ok, ale z makro i rachunkowością pewnie będą problemy. Na razie nic nie rozumiem ![]() W przyszłym tygodniu mam egzamin na prawko, więc bardzo proszę o trzymanie kciuków ![]()
![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
A co tu tak pusto
![]() ![]() Bo u mnie jest po prostu wspaniale. 1. Nie zdałam prawka. "Nieustąpienie pierwszeństwa przejazdu, podczas zmiany pasa ruchu interwencja". ![]() ![]() 2. Rozstałam się z TŻem ![]() 3. Mam straszne zaległości w nauce. Zaczynają się kolokwia, a ja jeszcze nic nie umiem. Rachunkowość, makro, finanse, itd. Nawet nie mam z czego przygotować się na niedzielne zajęcia (nie mam książki...). Zaraz idę do koleżanki, nie chce mi się siedzieć w domu. Ale tak poza tym wszystko jest ok ![]()
![]() |
#4493 |
Wtajemniczenie
|
Nija przykro mi
![]() ![]()
![]() |
#4494 |
Zadomowienie
|
No czasem tak bywa
![]() ![]() ![]() ![]() O zaległościach w nauce nawet mi nie mów... Do sesji 3 miesiące, nie umiem karnego, konstytute tak sobie, a praktycznie cały czas muszę się uczyć cywilnego, bo zmienili nam kobietę na taka kose ![]() ![]() ![]() Ja nie wiem.. muszę chyba sobie jakoś te naukę rozpisać ![]()
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czasem tak bywa, że ludzie się rozstają ![]()
![]() |
![]() |
#4496 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To nieciekawie ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie jak na razie wszystko idealnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W szkole normalnie . Zaliczyłam koło z administracyjnego nie ucząc się ![]() ![]() Moja firma oficjalnie dzisiaj została otwarta ![]() ![]() ![]() Jedyny minus w moim idealnym życiu ( ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4497 |
Zadomowienie
|
Może i Wiesławem, ale konstytytutą się jakoś nie przejmuję.. Mam dość wymagającego ćwiczeniowca i jakoś tam ogarniam ten przedmiot.
Skoro jesteś taka zadowolona, to pewnie nie masz ćwiczeń z cywila z panią SS ![]() ![]() A w jakim charakterze pracujesz w tym sądzie? Brzmi ciekawie ![]() ![]() Życzę powrotu do zdrowia ![]() ![]() No i niech reszta też się odezwie, uczycie się cały czas, czy jak? ![]()
![]() |
#4498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4499 |
Zadomowienie
|
A już miałam pisać, że pochowałyśmy nasz wątek
![]() ![]() Ja na II semestrze mam może nie ciężej, ale inaczej. Częściej chodzę w dresie i bez make-up'u niż w I semestrze oraz dwa przedmioty tj. biologia i biochemia bardzo pokrywają się z biologią licealną, więc dużo uczyć się nie będzie trzeba z tego ![]() ![]() Co do życia na obczyźnie, to nijak nie umiem się "dogadać" z tym miastem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wiecie co mnie trzyma równie mocno, jak chęć wyniesienia się z Katowic? Poznani ludzie... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj do Gdańska , zapraszam zapraszam ![]() ![]() Zmykam na szkolenie BHP ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.