![]() |
#4471 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
![]() Haniu, a może sprzedawca zamieścił tą informację na stronie "o mnie" ? Przeważnie tak robią. Jeśli to co kupujesz jest lekkie (bielizna termoaktywna? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki Haniu
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302367 Cytat:
![]() ![]() Ja jak się dołączałam też przeczytałam wszystkie części jakie powstały do tamtej pory ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma sprawy ![]()
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na moje nieszczęście weszłam do solar i zakochałam się w torebce, której nie powinnam teraz kupować ![]() no miałam nadzieję, że coś dowieźli może. O tej porze nie ma ludzi w sklepach, jest wszystko poukładane i można w spokoju połazić a nie jak w weekendy trzeba walczyć o życie, bo tyle ludzi chodzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Rozeznanie
|
Twin, w sprawie ankiety: bo ja jakaś ciemna jestem
![]() Co to dokładnie znaczy: "kiedy jedna osoba próbuje nakłonić drugą do zmiany zachowania, decyzji, przekonań"? Bo nie wiem czy mam to rozumieć jako np naszą rozmowę o zmianie/podjęciu pracy, czy sytuację że TŻ chce zmienić pracę, ja jestem przeciwko (próbuję go namówić do zmiany zdania), czy też o sytuację że się o tą pracę kłocimy ![]()
![]() |
#4475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję auta popsutego, w naszych warunkach jakbyśmy zostali bez auta to jestem normalnie ugotowana, po prostu nie funkcjonuję ![]() ![]() Co do allegro to zazwyczaj płacisz raz ale najlepiej zapytać ![]() Co do cen wczasów to ciekawe co będzie dalej bo ceny rzeczywiście nie są zachęcające .... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli z Twojej wypowiedzi "TŻ chce zmienić pracę, ja jestem przeciwko (próbuję go namówić do zmiany zdania)"
![]() |
#4477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dociekaj ile tylko chcesz ![]() ![]()
![]() |
#4479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wlasnie wczoraj gadałm o tych wczasach ze znajomymi..bo chcieli teraz kupic.Ale nie spodziewali sie ze ceny tak posżly w górę. Postanowili czekac na lasty...maja nadzieję ze wysokie ceny ostudza kupujących w ferstach, więc znowy zacznie się era super lastów.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-08 o 10:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też miałam ambicję przeczytać poprzednie wątki, ale robię to raczej pobieżnie, bo trochę tego za dużo ![]() proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
Rozeznanie
|
Twin, to postaram sie zaraz wypełnić
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My też dalibyśmy radę bez samochodu, tyle że to jest rzecz którą trzeba naprawić jak najszybciej i ani nie unikniemy tej naprawy ani nie potanieje. No trudno, przynajmniej będzie gwarancja na dłuższy czas. A co Ty myślisz o potanieniu lastów? Jest jakaś szansa? Oglądałam wczoraj ofertę waszego biura i rzeczywiście, nie tak źle wygląda ta Grecja ![]() Edit: Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-08 o 11:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Zaro podziwiam Twoje zawzięcie w czytaniu starych części
![]() Twin wypełniłam ale dziwna ta ankieta jest jakaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy tak zdąrzymy wypróbowac jeszcze w Polsce bo zamierzamy trochę rozruszac stare kosci na podkieleskich gorkach ![]() A co do promocji...juz nie ma w ogóle ![]() Co myslę o lastach...cięzko powiedziec...patrząc po sprzedazy grudniowej slabo bo była duzo większa niz w zeszłym roku..ale teraz cisza i spokoj ![]() Jak nie bedzie dobrej sprzedazy w styczniu to prawie pewne ze lasty wrócą w pełniej okazalości ![]() Zara to w jakim momencie teraz jestes?? ![]() EDIT. Dziewczyny jak sie robi Edit z cytatem.. to tej pory tego nie rozkminiłam
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-08 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Zara a to w ogóle ciekawe jest ? Może książkę by wydać z tej paplaniny
![]() ![]() ![]() Jak myślicie ? ![]() Haniu na dole każdego własnego postu, nadz opcję edit- wchodzisz w nią i edytujesz co trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za wypełnienie
![]() Cytat:
![]() Ja mam rozkmine bo jak wstawiam linki moich 2 ankiet to jak w niej klikam to obie sa takie same a powinny się róźnić odpowiedziami:/
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
pisalam o wczasach we dwoje
![]() |
#4489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ciekawe jest, bardzo fajnie się czyta ![]() ![]() Haniu, ja posłałam przelew w pt a paczka była na poniedziałek. Szczeka mi opadła, nie wiem jak to się stało. Zwykły priorytet (który czasem idzie dłużej niż zwykła paczka). Teraz jest po świetach, nie ma tłoku paczkowego, myślę że dostaniesz w pt ![]() A co do edita z cytatem to ja klikam na otwieranie tego co chce cytowac w nowej karcie przeglądarki, wchodze tam, kopiuję, wchodze w edycję swojego posta i wklejam. Może się da prościej? ![]() Edit: Twin, właśnie, są te same ankiety. Co gorsza, po wypełnieniu jednej wyskoczył mi komunikat, że nie znaleziono ankiety. Kliknęłam w drugą i juz było ok. Nie wiemczy to dobrze wypełniłam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-08 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zadomowienie
|
O rany, jakie nudy dziś, buuuu....
Właśnie krzyknęli w kuchni, że obiad jest zrobiony, więc co prawda godzina jeszcze młoda, ale chyba sobie zjem ![]() Edit>: dopieo teraz zauważyłam, że nie dopisałam "w pracy", chodzi mi o nudy w pracy oczywiście
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-01-08 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Boże, nie mam na nic czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
tez planuje poczytac wszystkie czesci, tymbardziej ze jestem od pierwszej
![]() ![]()
#4494 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tego nie rozumiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trochę jak telenowela ![]() ![]() Cytat:
Właśnie miałam pytać czemu obydwie są takie same ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Rozeznanie
|
Kurczę dziewczyny... Bo mam problem. Napisałam długiego posta i się z nim wepchnę, przepraszam. Możecie mi coś doradzić? Nie chcę zdominować wątku więc tylko napiszcie czy myślicie że głupio zrobiłam
![]() ![]() Już pisałam, ale zrobię takie podsumowanie żeby wszystko było jasne i żeby nie trzeba było szukać. Chodzi o tą historię z autem. Wczoraj TŻ był u tej naszej koleżanki (serwis rodziców ale ona tam pracuje) na analizie auta. Wycenili na 2000zł, dokręcili klamkę od strony pasażera bo wyszło że jest trochę poluzowana. Chciał za nią zapłacić, ale mechanicy powiedzieli że takie rzeczy przy analizie auta robią za darmo (to bylo tylko dokręcenie śruby). Umówiliśmy się z koleżanką, że się zastanowimy co z tym autem zrobić, jak to rozwiązać, pomyślimy i damy znać. Dzisiaj rano TŻ podjechał przed pracą do innego zakładu, zrobią to za 850. No więc decyzja jest raczej prosta. Zadzwonił do tej koleżanki, powiedział jej jaka jest sytuacja... no i foch. Podobno nie dowierzała że można to zrobić za taką cenę no i powiedziała jeszcze że jakby wiedziała że nie zrobimy tego u nich, to by nam policzyła za tą klamkę. Oczywiście w takiej sytuacji za klamkę zapłacimy choćby dziś, przelewem, czy jakkolwiek. Problem jest taki że nie rozumiem, czy ona się faktycznie ma o co obrażać? Auto nie jest nowe, to 5-cio letnia 206, dosłownie szkoda pakować w nią tyle pieniędzy, których zresztą po prostu nie mamy. Różnica w cenie to ponad 50%, chętnie zrobiłabym to u koleżanki ale po prostu nas na to nie stać. Szczególnie że TŻ dzwonił jeszcze (już bez przeglądu, sam telefon) to 2 innych zakładów i wszędzie dawali jednak dużo niższą cenę niż u niej. Nie uważam że chcieli nas "naciągnać" czy coś, może mają droższe materiały, wyższe pensje pracowników- nie wiem i nie wnikam. Głupio mi ![]() Edit: I idę po boczek do fasolówki ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-08 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Redaktor Madlen milczy na to jak zaklęta ![]() Zaro nie miej żadnych wyrzutów, woadoma sprawa znalazłaś taniej i robisz tam, Twoja koleżanka na Twoim miejscu zrobiłaby to samo.... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-08 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zadomowienie
|
Zara, nie powinno Ci być głupio przez głupią koleżankę, podała abstrakcyjną cenę. To chyba normalnie, że przy takiej różnicy idzie się do warsztatu, gdzie zrobią ponad 2x taniej. Kompletnie bym się nią nie przejmowała. Skoro się tak zachowuje, tzn. że nie jest tego warta.
#4500 |
Zadomowienie
|
Zaro jeśli chodzi o różnice w cenie to często wynika ona z tego, że niektóre zakłady pracują na oryginalnych częściach inne na zamiennikach, które są dużo tańsze. Nie wiem jak jest w przypadku serwisu rodzicó Twojej koleżanki, czy jest to autoryzowany serwis itp. Według mojego TŻ cena jest bardzo wygórowana, da się to zrobić za dużo mniejszą kwotę. Wydaje mi się, że wie co mówi bo przy samochodzie wszystko robi sam
Uważam, że nie powinno być Ci głupio a tekst koleżanki o policzeniu za klamkę jak dla mnie poniżej pasa
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.