|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
No właśnie my też teraz nie mamy dla siebie za dużo czasu, ciągle czuję taki niedosyt.
A ja właśnie zgrzeszyłam. Byłam w Biedronce i były 3 różne żele Dove za 15,90 (wzięłam zestaw z Silk Glow, Go Fresh i Cream Oil)
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto ma na liscie krem do kąpieli z Marokańską Różą i zel Oasis z Avonu?? ![]() (3 zele w sumie za 15,99?)
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak, należą mi się baty jak nic (a dopiero pisałam że już nic więcej nie kupię w tym miesiącu)
żelu Oasis jednak nie wezmę(bo taka promocja pewnie jeszcze będzie a w następnych katalogach wchodzą nowe zele na lato) wezmę krem pod prysznic z Marokańską Różą i maseczkę błotną gratis i może peeling korzenny do stóp,bo mi się kończą. Ale avon przyjdzie w czerwcu to będzie na liście czerwcowej już ![]() No a te Dove 3 za 15,99 i to po 250ml i każdy inny w sumie mam już w domu Go Fresh i ten zapach mi się powtórzy, ale lubię go to zużyję
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale miałam wczoraj udaną imprezę plenerową I noc ciepła była. Dziś powtórkaA teraz wracam do malowania paznakci.
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po weekendowych egzaminach i po zaliczeniu Mistrza Klawiatury na 6 kupie sobie w nagrode jakieś Widziałm ostatnio ładny fiolet z Eveline Colour Show i kremowy różo-pomarańcz z Pierre Rene Salon Use. W sumie to nad Ewelinką sie zastanawiam bo na KWC raczej kiepskie opinie - ze długą schnie itp. Ice - Ty chyba msz coś z tej serii?? ![]() (nawet jak mi sie ni edo końca powiedzie na egz to i tak kupie - na pocieszenie )Dziś Samiec daje samochód do sprzedania. Trzeba będzie się obyć bez mieszkanka, bez samochodu ... hymmm wygodnicka sie zrobiłam, nie ma co ![]() Sleepy - a co to za imprezka?
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie dopadła chęć na nowe odcienie. Ostatnio szukam idealnego granatu. A imprezy juwenaliowe; masa ciekawych koncertów i %%% I tak cztery dni pod rząd
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem monotematyczna i nadal będę sie zachwycać moimi chabrowymi paznokciami
(wczoraj wracając z pracy o mało co w słup nie weszłam bo patrzyłam na paznokcie )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-22 o 12:37 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ostatnio ciągle maluję paznokcie- kupiłam ostatnio lakier z Bell taki jagodowy(ale jak jagody ze śmietaną) Tylko ciągle mi się na paznokciach u dłoni coś zedrze zanim lakier zdąży wyschnąć do końca
Sleepy zazdroszczę bardzo takich imprez. Też bym chciała... Idę wziąć polopirynę ![]() Cytat:
![]() EDIT:Ja jakoś nie widzę się w niebieskich paznokciach. No może połyskujący granat to co innego ![]() Hosenko, a czemu sprzedajecie samochód? teraz to nawet prywatności w samochodzie nie będzie?
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-05-22 o 12:41 |
|
|
|
|
#4479 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ja mam lakier Eveline Colour Show i wg. mnie wcale długo nie schną
Przy Evelince nie ma tego problemu - 1 warstwa jest sucha w kilka sekund a druga w 2-3 minutki.
|
#4481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chce kupić WV Passata Kombi ("bo dla dużej rodziny musi być duzy samochód"), zastanawia się tez nad Alfa Romeo, Audi A4 - wszystki kombi i najwyżje 5-letni chce. Najtanszy jednak Passat - używany za ok 30-35 tys mozna kupić. Zanim sprzeda stary, kupi nowy, to troszkę czasu zejdzie. Niedawno powiedział: "jak już kupię nowy, porządny samochód to będzie można mysleć o kolejnych powaznych zmianach" ![]() Jego ojciec tez zmienia samochód. Mężczyźni ![]() Isa: Na KWC ktoś pisał, ze lkaier bardzo długo jest miękki na paznokciu. Moze to tez od koloru zalezy? A Ty jaki masz?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-22 o 13:04 |
||
|
|
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
Tak sugestywnie opisujecie kolory tych Waszych lakierów, że aż zaczęłam się sama zastanawiać nad jakąś zmianą
![]() Od rozstania z ex noszę krótkie, krwistoczerwone pazury. Długosci nie zamierzam zmieniać bo długie: niezbyt mi się podobają (zwłaszcza sztuczne), są dla mnie niewygodne (pisanie na kompie, prace domowe, etc.). Kolor krwistoczerwony należy do moich ulubionych i pazurki od kiedy je maluję nie widziały innego koloru (no może poza frenchem i wszelkimi odcieniami beżo-różu), ale skoro mam same zmiany w życiu, to czemu by nie zmienić przyzwyczajeń manikiórowych ?
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, ja też miałam zamiłowanie do czerwieni. Jakiś czas temu przerodziło się w zamiłowanie do wszelkich fioletów
Początkowo trudno się przyzwyczaić, ale po kilku/nastu dniach trudno zdecydować się na powrót do wcześniejszych kolorów. Nie pamietam, kiedy miałam czerwone paznokcie Co prawda razem z chabrowym kupiłam z tej samej firmy i kolekcji matową czerwień i błyszczącą czerwień, ale jakoś nie spieszy mi sie do ich wypróbowania. Chaberek wymiata ![]() EDYCJA: kurka no ... znalzałam zdjecie lakieru z Avonu Rose Petals: http://nailgal.com/displayimage.php?album=6&pos=48 coś takiego chodzi mi własnie po głowie - matowy zgaszony róż, który przy tym nie jest blady i majtkowy (wszelkie kremowe lakiery jakie widziałam, były bardzo nijakie, dajace wrażenie braku paznokci). Mam nadzieje ze sie pojawi na jakiejs wyprzedaży czy w ofercie netto
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-22 o 14:58 |
|
|
|
#4484 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Le Rouge Absolu. Promocja w GC mnie skusiła.
W ogóle w GC jest przecena 40% na wszystko poza kosmetykami. Chyba muszę kupić w najbliższym czasie jakieś buciki.![]() Cytat:
Drażni mnie trochę trwałość, odpryskują po 2-3 dniach, ale u mnie to chyba norma, Vipera też tak szybko odpryskuje. ![]() Cytat:
I zdecydowanie popieram to podejście. Chociaż ostatnio cos ucichło z ta zmianą samochodu, więc może jednak wstrzyma się jeszcze ze zmianą.Byłam dzisiaj w SP, kupiłam w promocji tusz YSL Effet Faux Cils. Mam nadzieję, że będę zadowolona, wieczorem pierwsze testy - po fitnessie idę na piwo z koleżankami spiskować nad prezentem ślubnym i wieczorem panieńskim. W końcu jest okazja żeby włożyć szpilki i się pomalować, bo ostatnio z TŻ tylko na działce siedzimy, więc dawno tego nie robiłam. ![]() I ucieszyłam się dzisiaj bardzo, bo mierzyłam w końcu sukienkę w swoim rozmiarze.
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko - w chabrowym jakoś sobie siebie nie wyobrażam
Za to róż ze zdjęcia bardzo ładny Ice, sama chciałam niedawno kupić ten tusz YSL, ale przeraziły mnie opowieści o jego trwałości (nawet znajoma konsultantka w Douglasie mi odradzała, bo podobno wysycha po 2-3 tygodniach). Zdecydowałam się w końcu na Chanel Exceptionnel i jestem nim załamana. Po powrocie do Opola biegnę do D po tusz Borghese. Kupiłam go Gayence w prezencie i już w czasie testów byłam nim zachwycona, a Gayenka tylko potwierdziła moje zachwyty.
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2009-05-22 o 15:13 |
|
|
|
#4487 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Też bym chciała już móc malować paznokcie na dowolnie wybrany przez siebie kolor. Mam już dość kamuflujących buro-sino-granatowych barw. A niedługo już będę mieć tylko 9 paznokci...
|
|
|
#4488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, nie mniej jednak, osobiscie szkoda by mi było nawet tych 80 zł na dwa-trzy tygodnie Co się stało z Twoimi pazurkami?
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenuś ja mam odcień Mellow tej Evelinki
A tak w ogóle to jestem happy, bo szefowa zwolniła nas o 14 z pracy i dzięki temu jestem już w domciu i mam dłuższy o 2 godziny weekend
|
|
#4490 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Pewnie za te 2-3 tygodnie też będę ją wyklinać (pomijając już to, że pewnie w tym czasie użyję tuszu kilka razy, bo ostatnio chadzam bez makijażu ), ale trudno.![]() Miesiąc temu przytrzasnęłam sobie kciuka drzwiami od samochodu. I już niedługo paznokieć odpadnie.![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Gdzie kupiłaś ten odcień? Bo widziałam go kiedyś na wzorniku, potem szukałam, ale nigdzie nie było.
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
ice w Naturze w Solvayu
|
#4492 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Nie bywam tam, ale może jak bardzo zapragnę tej fuksji, to się skuszę na wycieczkę.
Dzięki.
|
|
#4493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Isa, jak ja Ci zazdroszczę. Mnie jutro czeka powrót do szarej pracowniczej rzeczywistości . Na samą myśl robi mi się słabo
|
|
#4494 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No do mojego to na pewno z 50 razy zdąży
ale w czerwcu mam wesele przyjaciółki i nie wiem jak zamaskuję brak jednego paznokcia. Nie poszaleję za bardzo z kolorem lakieru, a tak marzyłam o ładnym kolorze lakieru dopełniającym całość stroju (którego jeszcze nie mam).
|
|
#4495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4496 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
tylko z opowieści osób, które już przeżyły odpadanie paznokcia słyszałam, że ten odrastający jest bardzo delikatny, miękki i wrażliwy, więc nie wiem, czy zdecyduję się doczepiać do niego ciało obce. Zobaczę w ogóle kiedy odpadnie i ile zdąży odrosnąć do czerwca i wtedy będę myśleć, czy robić protezę czy zakleić dyskretnie plasterkiem i pomalowac pozostałe jasnym transparentnym lakierem.
|
|
|
#4497 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#4498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A firanki są po nim że ho ho
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę w ten weekend wypocząć, bo nowy tydzień przyniesie znów nawał roboty i pewnie znowu będę też siedzieć po godzinach, no ale już się przyzwyczaiłam do tego ![]() A dziś wieczorkiem obejrzę sobie Władcę pierścieni popijając piwko i wylegując się na wyrku. Żyć nie umierać
|
|
#4500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Tuż po rozstaniu z TZ z premedytacją zostawałam do późnego wieczora, a nawet nocy, ale teraz chciałabym mieć troszkę czasu dla siebie. Niestety szefowie i pozostały personel już się do tego stopnia przyzwyczaili, że ja ciągle jestem na miejscu, iż jak wychodzę wcześniej (czyt. przed 19) spoglądają na mnie ze zdziwieniem. Ba od kiedy mieszkam "na miejscu" wszyscy uznają, ze powinnam być 24/h 7dni/tydz. do dyspozycji .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

Byłam w Biedronce i były 3 różne żele Dove za 15,90 (wzięłam zestaw z Silk Glow, Go Fresh i Cream Oil)

a kto ma na liscie krem do kąpieli z Marokańską Różą i zel Oasis z Avonu??

w sumie mam już w domu Go Fresh i ten zapach mi się powtórzy, ale lubię go to zużyję
Widziałm ostatnio ładny fiolet z Eveline Colour Show i kremowy różo-pomarańcz z Pierre Rene Salon Use. W sumie to nad Ewelinką sie zastanawiam bo na KWC raczej kiepskie opinie - ze długą schnie itp. Ice - Ty chyba msz coś z tej serii??
(wczoraj wracając z pracy o mało co w słup nie weszłam bo patrzyłam na paznokcie 

Przy Evelince nie ma tego problemu - 1 warstwa jest sucha w kilka sekund a druga w 2-3 minutki.

Co prawda razem z chabrowym kupiłam z tej samej firmy i kolekcji matową czerwień i błyszczącą czerwień, ale jakoś nie spieszy mi sie do ich wypróbowania. Chaberek wymiata
Mam już dość kamuflujących buro-sino-granatowych barw. A niedługo już będę mieć tylko 9 paznokci...

.