|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
aiseńka aktualny brzusi to juz rewelacja, taka zgrabna piłeczna.
Mój tez jest taki napiety, często twardy, przeważnie wieczorem Madziwnia kochaniutka ty leż i do kompa nawet nie dochodź bo to nie przelweki. Mam nadzieje że szybciutko przejdzie i wrócisz do formy i do nas oczywiscie. Trzymam kciukasy ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- U mnie studniówka wypada gdzieś na 16 grudnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
asienka supr ze dzidzia zdrowa
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- sorki to mialo byc do madziwnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No Kochana ![]()
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupuje ten: http://www.allegro.pl/item817662856_...en_zestaw.html
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
prawie wszystkie juz zdecydowane a ja nic ;/ na razie mam jeden kaftanik, jedne skarpetusie i jedno body( dostalam od kuzynki, jak sie dowiedziala ze jestem juz podwojna)a sama jeszcze nic nie kupilam.
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- super ten wozek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra dobra już uciekam!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Raczkowanie
|
To i ja wstawiam dzisiejszy brzuszek, tuż po zjedzonej chałwie
![]() ![]()
#4478 |
Raczkowanie
|
Hej Mamusie
![]() My już po wizycie u lekarza, wszystko oki chociaż dno macicy dalej nisko więc mam sobie odpoczywać do bólu ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o wózki, to moim zdaniem x landery są naprawdę dobre, miałam przyjemność popchać parę razy taki wózek i teraz sama go kupuję z serii xa, na allegro używany w zestawie z gondolką, fotelikiem i resztą przyborów. Kurcze, ja już prawie całą wyprawkę mam skompletowaną, to po znajomych, to od dziadków, to conieco ode mnie ;-) Co ja będę robić przez resztę ciąży ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- hahaha ![]() Mnie też dziś na chałwę wzięło, i się całą wielką "cegłę" zjadło ![]()
#4479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sliczny brzusio!!! ![]()
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
My niby tez wózek od teścia i łóżeczko w sumie też, tylko średnio jestem przekonana, bo generalnie to od jego kobiety wszystko.Jej córcka urodziła i teraz chcą nam dać łóżeczko ok, ale coś mi sie kojarzy ze ten wózek to z różem był a y Kacperka mamy miec, więc tak średnio... chyba nie?
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- A teraz pije soczek jednodniowy marchewkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Raczkowanie
|
Mam podobny problem z różem, bo od znajomych dostaję ciuszki, wanienki i inne duperelki i większość jest z różowym
![]() ![]() Nam łóżeczko robi dziadek (teściu), w zapasie mamy turystyczne od znajomych, a wózek kupujemy sami.
#4482 |
Zakorzenienie
|
Uciekam, zajrze wieczorkiem;-) Buziaki
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Powiem ci, że trudno to ukryć, odmówić głupio;-) I tak średnio i tak średnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
baobaku a tutaj ceny nie sa duzo nizsze?? bo o ktory wozek konkretnie ci chodzi?? http://dino.sklep.pl/nowy/advanced_s...id=1&keyword=v
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przy czym oczywiście nie koniecznie taki kolor. Mnie bardziej "leży" ten: http://dino.sklep.pl/nowy/coneco-v4-...b9f96b65618a7a Oczywiście też nie ten kolor. No i tu są droższe jak widzę. U nas są tańsze ale u nas też są produkowane. Tylko ciekawa jestem jak one się faktycznie sprawują i czy są wytrzymałe itd.
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
chyba nie ten link mi sie wkleil
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- czym one sie roznia od siebie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Rozeznanie
|
No dziewczynki
![]() Fajne wózeczki ![]() Teraz tyle tych wózków, że faktycznie problem żeby jakiś wybrać, dlatego cieszę się, że ja od paru tygodni mam to już za sobą ![]()
#4487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
My z mężem podjęliśmy decyzje, że kupimy wózek a teściowi podpowiemy żeby jakoś delikatnie powiedział swojej kobitce, że ten co mają nam dac jest różowy a to jednak chłopiec będzie. ;D, mam nadzieje, że się nie obraża ;/
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Weszłam na all i oglądaliśmy wózeczki i powiem wam, że droższy wcale nie znaczy fajniejszy, widziałam sporo fajnych i około 1000 kosztowały. |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zasadniczo tym,że V4 nie ma fotelika w standardzie a V4 Chameleon ma. V4 ma też mniej opcji kolorystycznych z tego co się orientuję. Ja oglądam na stronie Coneco: www.coneco.pl Tylko tam nie ma cen. Musze poszukać jakichś opinii użytkowników zanim się zdecyduję. asienka240 - Pochwal się co kupiłaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem za bardzo na co uwage zwracać co prawda, ale uważam że firmówki nie zawsze są dobre, koleżanka miała wózek chico( tak sie to chyba pisze), i 3 razy reklamowała a cena była też niezła bo 2399 więc reguły na to nie ma. Można mieć dobry nie koniecznie markowy sprzęt i markowy a nie koniecznie dobry. Tak uważam.
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- druga natomiast miala coneco i nie psul sie ake nie byla super zadowolona, ciezko trafic |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o wózki to trochę się naczytałam na ten temat i dla każdego coś innego. Ja patrzę na wagę wózka, bo będę go wnosić na 2 piętro, do tego na brzydkie drogi ponoć dobre są wózki z pompowanymi kołami plus skręcające przednie, nie za małe te przednie bo inaczej będą niestabilne. No i po złożeniu, żeby nie zajmował dużo miejsca bo mamy małe autko
![]()
#4492 |
Zakorzenienie
|
asienka pochwal sie zakupem czterokołowca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() chcialam wam tylko napisac ze mi sie jednak termin przesunal znowu na luty dokladnie na 22.02 czyli tak jak z pierwszego USG ![]() ![]() ![]() Ps. Sliczne wszystkie macie brzuszki i wiekossc wieksze ode mnie a ja juz jestem w 28 tygodniu pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
ja na szczęscie mieszkam w domku i mam 4 schody tylko wiec nie bedzie zle
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- asiulka, tez bym chciala juz na luty a tu jednak troche poczekac trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Darusiaa tez naleze do tych dziewczyn co juz by chcialy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
No u nas więcej do spotkania
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- uciekam bo lub truje ze musi cos sprawdzic, odezwe sie pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny moj tezet wlasnie wpadl na tworczy pomyl....a co bedzie jak zaczne rodzic 2 tyg wczesniej...ze nie bedziemy sie tluki do dzierzoniowa 60km tylko do wro do szpitala pojedziemy...i takie pytanko do was...chyba ktoras polecala jakiegos gina z wro co w szpitalu pracuje...?? wogole brac pod uwage taka opcje ze tak moze byc?? wydaje mi sie ze jesli porod ma byc wczesenij to gin mnie uprzedzi o takiej ewentualnosci i wtedy bede wczesniej w bielawie na dzidzie czekac by byc na miejscu...ale on sie uparl...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
leżę i kwiczę z bólu...strasznie mnie boli brzuch po bokach i ciągnie w pachwinach i promieniuje na plecy tu gdzie nerki albo na odwrót - bolą nerki a promieniuje na przód...aż mnie uda bolą bo tu też mi promieniuje do kolan
![]() ide spać....:-(
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tak być- od 38 tyg. to juz ciąża donoszona, ale ginekolog może ci tego nie "przewidzieć".... (to znaczy może ale nie musi) (i może byc to też 42 tydzień) Ja się np. zastanawiałam nad trzebnicą, ale mi mój to z głowy wybił, że jak się niespodziewanie zacznie, to jechać taki kawał.... A przeceiż wiesz że termin to jedynie orientacyjna data, więc mogłoby się zdarzyć że byś musiała miesiąc na miejscu warować.....
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny aleee nastukałyscie
![]() ![]() Piekne brzuszki dziewczynki!!!!a jakie Wy szczuplutkie laski jestescie! ![]() Cytat:
Cytat:
Madziwnia odpoczywaj,ja tez staram sie duzo polegiwac ale mi nie wychodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.