|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
![]()
#4472 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale tu cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zadomowienie
|
czesc!
U mnie nic nowego.....szukałam dzis sukienki na wesele..ale nic nie bylo...pozyczylam sukienke od siostry i chyba w niej pojde..... ponadto wczoraj dostałam propozycję wykladania anatomii i fizjologii w jednej ze szkól policealnych juz od tego weekendu ale powiedzialam ze w ten week nie moge, bo mam juz zaplanowany wyjazd (Wawa ![]() ![]() ![]() więc generalnie wciaż jestem bezrobotna..... jutro wybieram się do kina na Śluby panieńskie.... ![]() a co u Was....? ![]() ![]()
![]() |
#4476 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bry ![]() Dziewczyny, dostałam staż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem padnięta na amen ![]() ![]() Aaa i chciałam Wam podziękować za głosy i komenty w moim wątku, udało mi się, dzięki Wam rzecz jasna, załapać na wygraną - pakę kosmetykow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4477 |
Zadomowienie
|
Niunia gratuluję stażu....i nie martw się na zapas....wiadomo, że kazda nowa praca jest w pewien sposób stresująca i zawsze są obawy czy damy sobie rade....ale jestem akurat o to spokojna....bedzie dobrze
![]() ![]() I gratuluję kolejnej wygranej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co dziś poszłam 2 raz na miasto....i wydałam tyle kasy, że chyba niedługo z torbami pójdę....kupiłam sobie śliczną tunkę tylko sama nie wiem gdzie będę w niej chodzic..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4478 |
Wtajemniczenie
|
Niunius
![]() ![]() ![]() ![]() Ines, ja ostatnio tez wydalam duzo kasy, sama nie wiem na co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrzucilam sobie na BU najpotrzebniejsze rzeczy do koszyka i wyszlo mi 350 zl ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
hello
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
hello
![]()
![]() |
#4481 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zadomowienie
|
hmmm bez komentarza....
![]() a co u Ciebie Słońce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() napewno sie zalamalas bo inne zgubily wiecej niz Ty....ale widac mialy co gubic i daltego im tak poszlo. dietka.....hmm oglnie szla do wczoraj;/ poszlam do kolezanki z prezentem z zaskoczenai na urodzine, a ta z wdziecznosci zaczela wyciagac jakies slodkosci, bylam dlugo twardziel, popijalam se gorzka kawe ktora w rezultacie pokochalam ![]() a dzis ulamalam mamie kawalek babki jak se jadla......boje sie boje , bo u mnei jest zawsze efekt lawiny jest odbre do peirwszego slodkiego...i pierwsze bylo wczorja....oby jutro juz nic mi nie stanelo na drode bo sie zzłamie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
![]() Niunia- gratuluję stażu!!! Na prawdę strasznie, strasznie, strasznie się cieszę!!! ![]() ![]() ![]() Jestem przekonana, że sobie poradzisz i zamartwiasz się zupełnie niepotrzebnie. To naturalne, że gdy stajemy przed jakimś nowym wyzwaniem niepokoimy się jak nam się wszystko ułoży. Jestem jednak PEWNA, że będziesz właściwą osobą na właściwym miejscu ![]() Kiedy w ogóle zaczynasz? Gratuluję też kolejnej wygranej! Oczywiście mam w tym swój udział ![]() ![]() ![]() Inesko- co się stało, robaczku? Chyba nie zamartwiasz się tylko dlatego, że nie udało Ci się schudnąć tyle co pozostałym uczestniczkom? To bez sensu! I tak jesteś spośród nich najbardziej sekssssssowna!!! ![]() ![]() ![]() Poza tym przeżyłaś na prawdę fajną przygodę, poznałaś ciekawych ludzi, usłyszałaś wiele mądrych porad na temat trzymania linii... Na prawdę nie widzę powodu, żeby się tym wszystkim dręczyć, więc wyluzuj kochanie, bo jeszcze rozstroju pęcherza z tych nerwów dostaniesz ![]() ![]() ![]() Virginio- żabko kochana, mooooooocnooooooo trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej znalazła fajną posadkę z taką pensją, żebyś nie musiała się martwić przynajmniej finansową stroną tego wszystkiego ![]() ![]() ![]() W ogóle trzymam za Ciebie kciuki. Za każdy (nawet najmniejszy) aspekt Twojego życia, który jest dla Ciebie ważny. Bardzo bym chciała, żebyś była obrzydliwie szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Mróweczko- widzę, że studenckie życie bardzo Ci się podoba ![]() Tysia- nie daj się złapać na efekt "wszystko albo nic". To, że zjadłaś kilka ciasteczek czy kawałek babki nie będzie miało najmniejszego wpływu na Twoją dietę. Zgubne jest nie zjedzenie jakiegoś łakocia od czasu do czasu, ale podejście pt. "skoro zjadłam kawałek czekolady równie dobrze mogę zjeść całą tabliczkę: przecież i tak złamałam zasady diety; zacznę się grzecznie odchudzać od jutra... Zjawisko takiej "ostatniej wieczerzy" zgubiło nie jedną osobą walczącą z nadprogramowymi kilogramami, więc bądź twarda i nie daj się!!! P.S. Bardzo się cieszę, że ostatnio pokazałaś jaka z Ciebie zmotywowana, zdecydowana babeczka, która może osiągnąć wszystko jeśli tylko tego chce. Taką Tysię znamy i kochamy ![]() ![]() ![]() Kosteczko- nie mów, że duka Twoja bratowa, którą poznałam nad morzem? Chyba na prawdę jej zależy, żeby pozbyć się... yyyy... jak to leciało...? Już wiem! Byczego karku! ![]() Pozdrów ją ode mnie koniecznie! Malinnko- wszystkie uczelnie na świecie są takie same i najwidoczniej w celach statutowych mają zapis "możliwie jak najbardziej utrudnić życie studentowi" ![]() Ogarnęłaś się już z pracą? Masz już wyznaczony termin obrony? Chcę być zwarta i gotowa do trzymania kciuków ![]() Mkarlinko- cieszę się, że w Zakopcu tak fajnie się bawiłaś! Mamrotko- miło mi słyszeć, że tata wrócił do domu ![]() A odnośnie przepuszczania pieniędzy łączę się z Tobą w bólu. Zupełnie nie wiem gdzie się "rozchodzą" moje. Na pewno jakiś łobuz cichaczem podprowadza mi je z konta, nie widzę innej możliwości! Przecież ja tyle nie wydaję, prawdaż? ![]() Dziewczyny, ładnie się uśmiecham o kciuki jutro ok. 16.00. Mam kolejny egzamin na prawko. Podejście numer 4, miejmy nadzieję, że ostatnie. Chociaż powiem Wam, że ostatnio zmieniłam instruktora i ten nowy jest taki hoooooooot ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym byłam wczoraj w teatrze na "Dziewczynach z kalendarza". Jeśli będziecie miały okazję zobaczyć polecam bardzo, bardzo, bardzo. Z moją koleżanką wyszłyśmy całe spłakane: trochę ze śmiechu, trochę ze wzruszenia. Świetna obsada (m.in. Grażyna Wolszczak, Bożena Dykiel, Maria Pakulnis, Barbara Bursztynowicz, Bartosz Obuchowicz), cudne kreacje aktorskie, błyskotliwe dialogi... Fabuła opiera się na tym, że panie w średnim wieku należące do "zacnego miejscowego Instytutu Kobiet" postanawiają wydać i sprzedawać w celach charytatywnych kalendarz, w którym... będą pozować nago. To było coś pięknego! Umówmy się, w naszym świecie panuje kult młodości. Zmarszczki, nadprogramowe krągłości...? Traktowane są jako najgorsze możliwe zło. Trzeba było widzieć jak rozbierały się (oczywiście z dużym wyczuciem i klasą) te piękne, seksowne kobietki nie pierwszej już przecież młodości... Publiczność szalała!!! W jednej z recenzji czytałam, że "Dziewczyny z kalendarza" to oparta na faktach przepiękna opowieść o miłości, przyjaźni i tolerancji. To pełna śmiechu i wzruszeń historia kobiet, które miały odwagę przeciwstawić sie konwenansom i upływowi czasu. Co więcej, zrobiły to z hukiem i dużym poczuciem humoru!". Nic dodać, nic ująć. Miłego dnia, kochane ![]()
#4485 |
Wtajemniczenie
|
![]() Niuśka gratulacje stażu, na pewno sobie świetnie poradzisz ![]() Ines ciesz się z tego że schudłaś kilka kg i masz już teraz dużo dobrych rad od specjalistów, dziewczyny mają racje - seksowna basbeczka z Ciebie i ciesz się a nie zadreczaj Virginio jak tam sprawy? jak się czujesz? ![]() Limonko trzymam kciuki za prawko. ![]() a dziewczyny z kalendarz to oglądałam ale film - teatr też bym chetnie zobaczyła. u mnie w miescie w tym miesiacu jest festiwal dramaturgii wspolczesnej - kiedys chodzilam prawie na wszystkie spektakle a teraz moze znajde czas by choc na jeden isc..... pozdrawiam Was kochane ![]()
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Niunia, gratuluję stażu ![]() Inesko, a nie można było tego spotkania w Warszawie jakoś odkręcić? Bo wiesz, to była fajna propozycja (pracy). Ale może rzeczywiście nie wszystko stracone, zrób jak pisze Niunia, zadzwoń tam jeszcze, dopytaj się, może propozycja nadal aktualna. A dietą się nie przejmuj, dla nas i tak wygrałaś, zresztą nie samą dietą żyje człowiek i to nie kilka centymetrów w tą czy w tamtą decyduje o Twojej wartości! Limonko, trzymam mocno kciuki, choć jak rozumiem nie stanie się tragedia jeśli oblejesz ![]() Anielko, dzięki za troskę ale u mnie niestety bez zmian. Poszukiwania pracy jak dotąd bezowocne, kwestia małżeńska nadal nierozwiązana bo nie mam możliwości ruchu ![]() Weekend miałam fajny, zrobiliśmy sobie z koleżanką wycieczkę do Augustowa, przeszliśmy się bulwarami do samej plaży, pogoda była cudna, w powietrzu wyraźne babie lato, w rękach kijki (więc przyjemne z pożytecznym). A w sobotę byłam na basenie, kupiłam też sobie fajnego smerfa (czapkę), zrobiłam manicure japoński (ostatnio znowu mi się posypay, czyt. rozdwoiły paznokcie, chyba z tych nerwów..). A dziś zaraz pędzę do Sejn na kursy, potem uczę Callanem grupę prawników a na koniec dnia planuję jeszcze basen. I tyle u mnie. Żyję z dnia na dzień i wolę się za bardzo nad tym moim życiem nie zastanawiać. Zmykam, ![]()
#4487 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pierwsza kasa, jak to na co, na spłatę długów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No bez jaj.... co Ty żółwik jesteś, żeby zamykać się w swojej skorupce i czekać sobie na lepsze czasy, bo co...? Bo porównywałaś się z kobietami, które mają 10 razy więcej kg niż Ty i one więcej schudły? A może przytyłaś trochę? I co z tego? Każda kobieta to mieszanka hormonów, które rządzą nami, jak chcą, może akurat zatrzymała się woda w organizmie, co przełożyło się na wagę? Niunia, ja się pytam, jaka to "porażka na całej linii"? Ja nie widzę żadnej, wręcz przeciwnie - same sukcesy. Wyluzuj trochę i przeanalizuj całą akcję na spokojnie i potraktuj ją w kategoriach dobrej przygody i cennego doświadczenia, bo nie wierzę, że waga jest najważniejsza w Twoim życiu i od niej uzależniasz całe swoje samopoczucie, samoocenę i mniemanie o sobie? Czemu od razu porażka, porażka... a nie np. Kurczę, udało mi się schudnąć aż 5 kg, gotować wg wskazań dietetyczki, ćwiczyć, spacerować, poznałam nowych ludzi, nauczyłam się czegoś nowego o diecie, zdrowym trybie życia, itp. A tu od razu akcja pt: "nie schudłam, jestem beznadziejna".... Niunia, ja już Ci kiedyś radziłam, poćwicz sobie pozytywne myślenie, zobaczysz, że więcej w życiu rzeczy zacznie Ci sprawiać przyjemność i radość... Po co tracić swój cenny czas, życie, młodość na zadręczanie się każdą drobnostką, widzenie świata w czarnych barwach? Wszystko, co w Twojej opinii, przydarzy Ci się złego, interpretuj odwrotnie, zastanów się, może są jakiekolwiek z tego cenne korzyści? Zobaczysz, to na serio działa. ![]() Kochana i więcej wiary w siebie... Jesteś świetną babeczką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękować kochanie ![]() Cytat:
![]() Bry ![]() Zmęczyłam się pisaniem;P U mnie wsio ok. Byłam w urzędzie, zaczęłam zalatwiać sprawy związane ze stażem. Szok, będzie trwał aż pół roku, akurat zimą, z męczącymi dojazdami ![]() ![]() Młody ma urodziny w piątek. Kupiłam mu już prezent (mięęęski zestaw perfumki+żel pod prysznic), mam bilety do kina i myślę, co by tu jeszcze wykombinować ![]() ![]() Halo, gdzie reszta?
![]() |
#4488 |
Zadomowienie
|
dziki seks w kinie;D
![]() |
#4489 |
Wtajemniczenie
|
Dziunia, musisz wszystkim zdradzać nasze intymne zagrywki?
![]() ![]() A tak w ogóle, kochasz mię jeszcze miłością wielką jak stado mrówek, czy już nie? Ostatnio coś słabo okazujesz mi swą miłość ![]() ![]()
#4490 |
Zadomowienie
|
Kochane jesteście istotki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
no
![]() ![]() Niunia, ja właściwie mam sprawę do Ciebie. Masz gdzieś może ten przepis na wypasiony tort z cyckami, co go robiłaś W. na urodzinki? ![]()
#4492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i potem kupiłam gotowe masy chyba z Gellwe ajerkoniakowa i jakąś tam jeszcze....w srodek włożyłam jedna masa i jeszcze dzemik.......a piersi zrobiłam z bitej śmietany + galaretka - wylałam na małe miseczki obłożone folią spożywcza zeby potem elegancko odeszło ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W ogóle to dzięki kochana za pomoc i zdradzenie swojego sekretu ![]() Jak dziś humorek? virgo, bardzo się cieszę, że miałaś udany weekend! Należy Ci się chociaż odrobina rozrywki w tym wszystkim... Trzymaj się dzielnie ![]()
![]() |
#4494 |
Zadomowienie
|
chcialam tylko napisac, ze napisałam długaśnego posta którego skasowałam
![]() ![]() ![]() Niunia masy kupisz gotowe wszedzie to chyba z Gellwe były , jedna paczka ok 3 zł kosztuje...z tym, że na opakowaniu pisze zeby dodac mleko i masło ...ja już nie dodaje masła bo według mnie o wiele lepsze wychodzą.....i sa sztywne i nic nie spływa....Ta brązowa właśnie była gotowa.....ja wtedy nie miałam czasu na robienie mas i dlatego poszłam na łatwozje po prostu ![]() A te cycki to nie tak jak myslisz.....więc najpierw ubiłam śnieżke....i rozpusciłam jedna galaretkę w mniejszej ilosci wody...jak galaretka stężała troche- dodałam do zrobionej wczesniej śnieżki....taką mase wlałam do 2 miseczek i poczekałam jak stężało..... ![]() ![]() a u mnie dziś w miare ok...wlasnie Wam odpisałam i skasowałam sobie posta....nie mam siły 2 raz odpisac moze potem ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-10-11 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może pisz najpierw w wordzie a potem sobie wklejaj tutaj ![]() ![]()
![]() |
#4496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś mi się troche sympatycznie zrobiło....a już pisze dlaczego.... W tym roku doszedł do naszej grupy masażu chłopak który rok temu musiał przerwac nauke chyba ze względów zdrowotych i teraz konczy razem z nami 2 rok....no i mamy dziś dłuższa przerwę między zajęciami, siedzimy sobie jakoś tak w 5 osób , smiejemy się, gadamy....a on tak na mnie dziwnie patrzy ....i przy wszystkich pyta się mnie czy mam chłopaka....yhhhhh:confus ed: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie troche dziwna sytuacja ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
napisalam dzis do takiego kolegi z roku, co bylam pewna neimalze ze cos z ego wyjdzie to mi ospisal ze nei moze bo inna mnie ubiegla i jej obiecalze z nia popjdzie....szczerze...ni e wierze, na pewno tak powiedzial bo nie chcial ze mna isc, nie chcial sie publicznei pokazac z takim potworem;( wiecie, wszysy mowia ze fajna jestem, ze sympatyczna...ale poki nie bede chuda+fajna na nikogo i na nic z zyciu nie moge liczyc, coraz czesciej to widze. nienawidze siebie!!!!! INES- super sprawa z tym chlopakiem z roku, oby cos pieknego z tego bylo bo ten W to mnie wku...taki niemrawy
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ines - dziewczyny napisały chyba juz wszystko, mam nadzieje, ze juz masz lepszy chumorek i patrzysz na siebie inaczej ![]() ![]() ![]() virgo - ciesze sie ze mialas mily weekend, trzymja sie kochana ![]() limonko -trzymam jutro kciuki ![]() ![]() tak ta (mam jedna) bratowa ![]() ![]() ![]() tysia - ![]() ![]() ![]() ![]() niunia - to przygotowania do stazu pelna para, widzę, ze juz sie cieszysz ![]() ![]() ja w weekend mialam spotkanie rodzinne ktore odbywa sie co roku no i bylo dosc wesolo ale tez pijacko... ![]() ![]() ![]() pozatym nic ciekawego, tzet polecial do norwegi przez co dzisiaj odwiedzily mnie kolezanki na ploty i winko ![]() zaniedbalam sie troszke z dieta ostatnio ale od jutra ciąg dalszy.. ![]() dobrych snow kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry
![]() Nie dziekuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szukam, ale wszystkie ciekawe mieszkania w okazyjnej cenie znikają z rynku jeszcze zanim zdążę wkliknąć się w ofertę ![]() Poza tym wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że pewnie będę się musiała z tą transakcją z różnych względów trochę wstrzymać... Życie... Cytat:
![]() Ciekawa jestem tego smerfa. Wrzucaj fotki kochana, nie daj się prosić! ![]() Cytat:
A Twoje życie na pewno jeszcze nie jedną miłą rzeczą Cię zaskoczy, jestem o tym przekonana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miałam zaproponować dokładnie to samo ![]() Cytat:
Podobnie jak dziewczyny uważam, że powinnaś dać chłopakowi szansę. Może będzie bardziej zasługiwał na nasz wizażowy skarbek niż W ![]() Cmooooooooooooooooook ![]() Cytat:
Nie jest tak, że mając figurę gazeli wygrywasz los na loterii i od tej pory żyjesz długo i szczęśliwie. Kilka kilogramów mniej zmienia tylko rozmiar ubrań które nosisz, nic więcej. Jeśli nie lubisz siebie teraz, nie zmieni się to również gdy będziesz z dumą obnosić po okolicy swoją talię komara. Dlatego przestań gadać głupoty, bo jesteś fajną, seksowną, sympatyczną babką, bez względu na to jaką wartość wskazuje waga!!! Nie dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że się udało! Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynyyyyyy, śniło mi się dzisiaj, że zdawałam egzamin. Różniło się to od prawdziwego tylko tym, że do łuku było nie dwa podejścia, ale nieograniczona ich ilość. A ja schrzaniłam w każdym jednym momencie, w jakim tylko mogłam!!!!!!! Walnęłam w każdą możliwą tyczkę, najechałam na każdą możliwą linię!!!!! Jedyne czego nie zrobiłam to nie rozjechałam egzaminatora ![]() Chociaż z drugiej strony sny tłumaczy się podobno na odwrót, więc może to znaczy, że prawko mam w kieszeni? ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.