|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
jaki z tego wniosek?
matury z Operonu są bez sensu.. niemiarodajne... i tylko wyniki moga dołować... ;]
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4473 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie panie
P**ol szkole zostan ninją matura Operenowska w gruncie rzeczy ma malo wspolnego z 'naszą' maturą z tego względu , że jest pisana pod podręczniki co w gruncie rzeczy nic nam nie daje :P jakies tam sprawdzenie naszych wiadomości jest , ale raczej znikome ;P po maturze probnej polski roz i podst oba 55% ang 42% bo w mojej grupie plyta caly czas sie zacinala i nic nie slyszelismy;/ no i matma na 38% czyt. damy rade do matury pół roku bierzemy sie w garść filologia polska na mnie czeka :P |
|
|
|
#4474 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
nasza polonistka stwierdziła, że albo ten teskt czytania ze zroz. był trudny albo nie byliśmy skoncentrowani...
|
#4476 |
|
Wtajemniczenie
|
Polski P był taki sobie, ale rozszerzony mi się podobał - szkoda tylko, że nie znam wyników.
fil pol. to jeden z moich awaryjnych kierunków. Co chcesz po niej robić ? ![]() lecę na ang
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-14 o 17:22 |
|
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
moim skromnym zdaniem czytanie ze zrozumieniem bylo masakryczne.
|
|
|
|
#4478 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;15853400]http://www.cke.edu.pl/images/stories...207_wyniki.pdf
Tutaj jest rozkład, co i jak uzyskali ludzie ogólnie w Polsce. Za to zadanie tylko 0,01 [/QUOTE]Dziękuje bardzo za linka ![]() No niestety... Na próbnej w czerwcu tez dowód zwaliłam Nie lubię tego typu zadań...Cytat:
) A dowoy to tak samo jak historia : ZUOOCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Moja sorka od biologii powiedziała, że na jedno pytanie nie mogła znaleźć odpowiedzi nawet w ich podręczniku... Polski był średni, mi się osobiście matma strasznie nie podobała. Cytat:
A i tak najlepsze będzie spotkanie pierwszego stopnia z pania od chemii... Jak ona zobaczy mój wynik to tym bardziej powie że mam się do niej nie zblizać bo tylko wstydu narobię:P Chociaż dzisiaj słyszałam, że najlepszy uczeń w szkole napisał na 53% tyle że nie wiem ile w tym prawdy.Mój tato właśnie kupił 5 kg mandarynek :P Łapie się ktoś? ![]() A tak btw. zakochałam się w tym gościu Cudnie gra: http://www.youtube.com/watch?v=jCSe6...eature=related
Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2009-12-14 o 17:43 |
|||||
|
|
|
#4479 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyglądają jak dwie połączone ze sobą sukienki a nie jedna cała ![]() a mi się nie chce włączyć ten link ahhh jestem dumna z łódzkiego ![]() Cytat:
ja mam tylko partnera, sukienki, butów, pomysłu na wyczesany fryz - brak ![]() moja przyjaciółka jedna też jeszcze nie wie czy idzie sama czy z kimś.. a odpowiedź trzeba już dać..
|
|
#4480 |
|
Konto usunięte
|
no i du.pa chciałam już cytowac i wyskoczył mi durny błąd
Beata gratuluję wyniku z matmy ;D jeszcze zobaczymy w czerwcu jaki bedzie wynik z chemi, biologii. bedziesz musiała isc na pielgrzymkę ![]() ![]() Kasia- moja matemtyczka powiedziała ze ilosc zad. otwartych i zamkniętych NIE jest ustalona. zad.zamkniętych może byc od 20-30. także operon miał prawo dac na próbnej 20. co nie zmienia faktu że operonowskie matury są złe.;p no. pouczyłam się. poczytałam książkę. chwilę odpocznę i dalej do roboty
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15855763]
Kasia- moja matemtyczka powiedziała ze ilosc zad. otwartych i zamkniętych NIE jest ustalona. zad.zamkniętych może byc od 20-30. także operon miał prawo dac na próbnej 20. co nie zmienia faktu że operonowskie matury są złe.;p[/QUOTE] to nam mówiła, że 25zamkniętych + 9 otwartych, w tym przynajmniej 1 na dowód ![]() szczerze mówiąc, to nauczyciele mogliby między sobą ustalić jedną wersję odnośnie matur, bo co nauczyciel to inna wersja ;] w jednej szkole i każdy sobie gada, co tam zasłyszy na ulicy
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla razy do komisji czy czegoś tam dzwoniła się pytać. Ale jak już nasze sprawdziła. I bym miała 3 pkt. więcej . Czyli ponad 80 %. No ale co tam ![]() Ja, uwielbiam mandarynki Cytat:
|
||
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4484 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zawsze coś... ;] szczegolnie, ze mowilam mi, że nie bedzie nam pisała jakie ma wyniki z matur mam to samo wrażenie ![]() ojej ktos jej powiedział?[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;15852972]A ja mam takie małe pytanie do biologiczek. Przerobie sama całą genetykę i ewolucjonizm, czy tam jednak trzeba więcej zrozumieć niż wkuć? A i dodam, ze chciałabym w szybkim tempie, a nie bawić się z tym dwa miesiące- czasu mi nie starczy, bo do biologii jeszcze wlasciwie nie zaczęlam sie uczyć. ![]() Czy jednak lepiej jakieś korepetycje wziąc? Mam całą ksiazke operonowską przerobić? bo slyszałam, ze tam wiele niepotrzebnych rzeczy z genetyki jest. Pytam ponieważ teoretycznie jestem w biol- chemie, ale w praktyce to mi daleko chyba dotego profulu. POWOLI konczymy dopiero ksiązke do klasy 2. W ogole wam zazdroszcze wymagających nauczycielek. Ja sama przysiąśc do niczego nie umiem, więc powtórek nie zaczęłam. Moge tylko pomarzyc o jakis spr. powtórkowych na lekcji, bo całe 5 osob zdaje biologie wlasnie przez nauczycielke. Z matmą mam nielepszą sytuacje.[/QUOTE] moim zdaniem sama, nawet jeśli to ZROZUMIESZ a nie wkujesz, to nie w dwa miesiące hm, poza tym, jak trwała jest taka... wkuta wiedza? u mnie przez jakieś 3 dni. musisz spróbować, zobaczyć jak Ci samej to idzie, bo przecież są tacy, dla których samodzielna nauka to nie problem. Cytat:
oj, nie marudź, ucz się do matury! nam dziś na klasówce znowu dała słuchanie R i czytanie R wkurza mnie już z tym, bo na klasówkach idzie mi to kiepsko, szczególnie to ograniczenie czasowe, zawsze zostajemy na kawałku przerwy, a wtedy to już drą mordy na korytarzu... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- ciekawa jestem na ile nauczyciele napisaliby matury. |
||||
|
|
|
#4485 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem z Ciebie baaardzo dumna ![]() Kurcze a ja jescze nie mam wyników, coś u mnie w skzole mają problem z kodem czy coś takiego Cytat:
![]() Mnie też... MARTUS9191 dopiero teraz zauważyłam, ty jesteś z mojego miasta, nawet do jednej szkoły w gim chodziłyśmy . Nie zauważyłam na początku ,dopiero teraz przyjrzałam się zdjęciu
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mysle, chociaz ja nie lubie tego czytania ogolnie.
ale dziewczyny nie przesadzajcie, matura z pol nie byla straszna (podstawowa). Ja mialam 76% a jestem matfizem i praktycznie nie mialam wyboru co do tematu bo nie omawialam przedwiosnia jeszcze.
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
no jak to! 100% !!!!!! przecież oni są tacy mądrzy, inteligentni i w ogóle ;] my im nigdy nie będziemy dorastać do pięt ;]]]
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie do osob ktore zdaja fizyke rozsz: jak przygotowania?
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jeszcze sporo do wkucia. Nie dołujta mnie, bo mi się uczyć nie chce a matura idzie. Mam doła
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
w końcu... matura do bzdura
|
|
#4491 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja też , cały dzień je jem już
jak byłam mała to przesadziłam i miałam nieprzyjemności :P Cytat:
i co chcesz zrobić? moze uda Ci się kupić jakąś niedroga sukienkę?Głoowa mnie boli ![]() Ale udało mi się zrobić wszystkie zadania z matmy jestem z siebie dumna Kurcze, powiem wam że nienawidzę jak ludzie próbują mnie do czegoś wykorzystać, kiedy daję komuś do zrozumienia że nie łączy nas silna więź . Niektórzy po prostu probują być za słodcy i za uroczy kiedy im coś trzeba.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-14 o 19:29 |
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Taa, bzdura jak chol.era
![]() Cytat:
Bo zjadłam z kilo a później wyszłam pić |
|
|
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
to z tego co wnioskuje niektóre z was ani jednego wyniku nie znają? ;o ja już od tygodnia wszystkie...
|
|
|
|
#4494 | ||
|
Zadomowienie
|
zaraz Ci go zakopię, szukam łopaty.
![]() Cytat:
? głodna jestem aż.mam taki zamiar coś po sylwestrze może wymyśle.. a jak nie to mam uniwersalną małą czarną, miałam ją na sobie raz, na moim przyjęciu 18stkowym. dokupię tylko jakieś mega, ekstra, wypasione buciorkiidź odpocznij ![]() Cytat:
ahh to moje LO ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-12-14 o 19:59 |
||
|
|
|
#4495 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15855763]
Kasia- moja matemtyczka powiedziała ze ilosc zad. otwartych i zamkniętych NIE jest ustalona. zad.zamkniętych może byc od 20-30. także operon miał prawo dac na próbnej 20. co nie zmienia faktu że operonowskie matury są złe.;p no. pouczyłam się. poczytałam książkę. chwilę odpocznę i dalej do roboty [/QUOTE]moja po szkoleniu jakimś tam nam mówiła, że ilość zadań zamkniętych jest ruchoma Cytat:
![]() Karolina, zepnij poślady. do matury jeszcze 140 dni ![]() Cytat:
|
|
#4496 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no co Ty ? ![]() cudownych 140 dni
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no dokładnie, sukienke zawsze mozna 'odpicować' dodatkami ![]() tylko caly dzień mnie tak boli no nic, przeżyje ![]() ja znam tylko z matury z cke i tyle .. wolno im strasznie to idzie..
|
|
|
#4498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już się szykowałam, by wydrukować jej odpowiedzi, ale stwierdziłam, że skoro jest taka mądra to napisze na co najmniej 99% Niestety podpowiedział jej jeden kolega ![]() w ogóle ona pisała tę maturę na dwóch polskich, a polonistka miałana chwilę gdzieś wyjść i mówi z taką troska do nas, byśmy jej (i jeszcze jednej dziewczynie z przeciwnej klasy) nie przeszkadzały, bo one potrzebują skupienia. A ja mówię "oczywiście, nie będziemy przeszkadzać koleżance" Po tym już przestała pytać o cokolwiek jak to na ile? na maksa
|
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No oprócz tej cke. Ja mam swoją, poradzę sobie ![]() Tylko 140 dni ! Ale co będzie to będzie. Kible też można sprzątać z pasją |
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
ej, nie wolałabyś w Biedrze robić na magazynie? albo w ostateczności w Tesco? ;D
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

P**ol szkole zostan ninją
matura Operenowska w gruncie rzeczy ma malo wspolnego z 'naszą' maturą z tego względu , że jest pisana pod podręczniki co w gruncie rzeczy nic nam nie daje :P jakies tam sprawdzenie naszych wiadomości jest , ale raczej znikome ;P po maturze probnej polski roz i podst oba 55% ang 42% bo w mojej grupie plyta caly czas sie zacinala i nic nie slyszelismy;/ no i matma na 38% czyt. damy rade do matury pół roku bierzemy sie w garść

[/QUOTE]
same chłopaki praktycznie.
wyglądają jak dwie połączone ze sobą sukienki a nie jedna cała 
;D jeszcze zobaczymy w czerwcu jaki bedzie wynik z chemi, biologii. bedziesz musiała isc na pielgrzymkę 

.
. Niektórzy po prostu probują być za słodcy i za uroczy kiedy im coś trzeba.