|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cześć...Jeszcze tylko 14 godzin i koniec pracy
![]() Cytat:
![]() Wczoraj, właśnie w ramach nie robienia nic po pracy, zaraz po wyjściu z pracy pojechaliśmy z TŻ na chwilkę do sklepu...niby tylko po makaron dla psa i ryż...ale oczywiście byłoby za pięknie, gdybyśmy kupili tylko potrzebne rzeczy. W ten oto sposób stałam się szczęśliwą posiadaczką żeliwnej patelni, drugiej blachy na muffiny, małej uroczej blaszki na keks lub pasztet oraz dwóch 'japońskich' miseczek na przekąski lub dipy Na swoje usprawiedliwienie dodam, że wszystko było w promocji ![]() A po powrocie do domu zrobiłam 3 prania, prasowałam, skróciłam spodnie, zrobiłam sałątkę ryżową na dziś, ogarnęłam kuchnię. No po prostu odpoczynek pełną gębą...
|
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Butter
no to nieźle. Ale skoro w promocji to szkoda było nie brac.
|
|
|
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
a przypomniało mi się że mam w domu odżywkę dl ciemnych włosów Nivea i wczoraj zaaplikowałam ale jakoś nie zauważyłam specjalnego efektu ![]() muszę zadbać o włosy bo mam przesuszone ![]() Cytat:
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze sprzątaniem mam to samo. Codziennie coś trzeba robić, żeby się nie zakopać. W dodatku to mieszkanie jest jakieś dziwne, pierwszy raz mam tak, że kurzy się strasznie, najlepiej by było wycierać kurze co dwa dni a myć podłogi co 3. Jeśli tydzień nie posprzątam, to normalnie koty się walają po podłodze. Nigdy i nigdzie tak się nie kurzyło, nie wiem od czego to zależy |
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Moje tez są suche niestety. Musze tez się nimi zająć.
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak balsamy brązujące ..no i właśnie ja to się chyba nie umiem odpowiednio tym nasmarować czy co.... mam nogi w prążki mimo że smarowałam po całej powierzchni i wydawało mi się że równomiernie
|
|
|
#4477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze kupić patelnię grillową bo cierpię poważnie z powodu jej braku. Ja wczoraj miałam na obiad mój hit lata. Ale może wpiszę przepis na kulinarny bo mocno sie zakurzył ![]() Cytat:
![]() Mam ze sprz ataniem dokładnie to co Ty (WY) .....z tym że ja olewam. W tygodniu ograniczam sie do zrobienia prania - a to żadna filozofia gdy nic się w rękach nie pierze oraz do ugotowania obiadu ....gary myjemy co 2 dni na zmianę![]() Nie spinam sie, sprzatam pożądnie wtedy gy mam czas i wenę....czyli ostatnio w sobotę pierwszy raz od miesiąca JESTEM BRUDASEM.Cytat:
Od dłuższgo czasu robimy zakupy tylko w osiedlowym spożywczaku, warzywniaku i mięsnym...rzeczy potrzebne na obiad i śniadanie. Wydaje mi sie że tym sposobem chyba jednak mniej kasy wydajemy ...bo własnie nie kupujemy takich cudów jak TY wczoraj![]()
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam idealnie wszystko .Aha co do balsamów brązujacych, profilaktycznie dobrze zrobić peeling żeby było gładziutko . Cześć |
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spadam sprzątać
|
|
|
#4480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Zakupy udane.Między nami jest taka różnica, że Ciebie syf wkurza i znajdziesz czas, żeby coś porobić, a mnie syf wkurza i nie znajduję czasu. Wczoraj byłam tak padnięta, że tylko zrobiłam niewielkie pranie i ogarnęłam w pokoju dziennym. Nawet nie chciało mi się zmywać lakieru z paznokci, ale musiałam już to zrobić. Tak samo mam np. z wypisywaniem książki praktyki zawodowej i ze smarowaniem samoopalaczem - miałam to zrobić wczoraj. I nic. Cytat:
To dobrze, bo 35 zł to jednak dużo ![]() Witaj w klubie ze stertą niewyprasowanych rzeczy. Mój TŻ sobie często sam prasuje, teraz obiecałam mu wyprasowanie koszuli na sobotnie wesele, bo nie będzie miał czasu. I też się za to zabrać nie mogę ![]() Cytat:
Kupiłam sobie truskawki do pracy I mały sok pomarańczowy, już miałam straszną ochotę.
|
|||
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj Tż zaaplikował mi go na całe ciało (przyjemne z pozytecznym) a dzisiaj mam skórę delikatnie muśnięta słońcem. Wieczorem druga aplikacja. Na razie jestem baaaaardzo zadowolona Dziękuję
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez się bałagano robi nie wiem kiedy, a przecież codziennie sprzątam.
Wczoraj byłamw Ikei i normalnie w połowie rzeczy się zakochałam Jak kiedys będe miała swoje mieszkanie to już wiem gdzie pojade je umeblowac A ja mam non stop wzdęcia, juz mnie to wkurza. Rano brzuch płaski jak decha a tylko coś zjem i już.... |
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie mówiłam, że w osiedlowych wydaje się mniej
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę stestować ten balsam z Daxa...fajnie że polecacie coś pachnące taniością
![]() Ja na szczęście jestem muśnięta słońcem i już mogę śmigać bez wstydu w mini
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-06-10 o 09:46 |
|
|
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówiłaś mówiłaś....jednak czasem warto słuchać nieco starszych i bardziej doświadczonych koleżanek
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mimo tego, że cieszę się z moich zakupów, to wkurzam się, że wydałam znowu pieniądze... Cytat:
Nie mogę powiedzieć, że mój TŻ jest zachwycony takimi akcjami...
|
||
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w Holandii całe mieszanie mielismy z Ikei my z tego korzystalismy (1,5 roku), wczesniej ktoś przed nami i po nas tez będa i wszystko spoko .
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nie ma szans zeby półki i stoliki seri Lack lub Expedit wytrzymały dłużej jak 2 lata...przy normalnym użytkowaniu. Ale są serie porządnie wykonane..np. nasz stolik z litego drewna. Moj kuzyn ma go już 5 rok ...przy małych dzieciach i ni z nim sie nie dzieje. Moja szafa Ikeiowska przezyła już przeprowadzkę i dalej sprawuje sie super...lepszej za ta kasę bym nie kupiła.
|
|
#4491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, jak wspomnę moje komsetyki sprzed 7-6 lat to szok, wtedy kupowałam same kosmetyki z górnej półki, wszystko -kolorówka zwłaszcza - fluidy Diora itp.tusze Lancoma a teraz Astora Jak oglądam zdjęcia czy nagrania jakieś sprzed lat to nie widać, zeby ten Dior dodawał mi urody jakoś
|
||
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Dori bo mi sie wydaje, ze to sie głownie za firmę płaci. A dużo kosmetyków tych tanszych ma bardzo podobny skład, co to droższe.
Ja tez nie używam nie wiem jak drogich produktów. Fluid za 20 zł z groszami róz za 40 zł (ale to akurat na urodzinki dostałam) a krem mam ziaji ten niebieski i na noc i na dzien i bardzo sobie go chwalę, a tanie to, że szok
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie bardziej wolę wydać więcej kasy na zdrowe i dobre żarcie niż na wypasione firmówki kosmetyczne
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
jakiego podkładu uzywacie??
rozpuszczam się
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, idę na ten panieński w sobotę...zdecydowałam się jednak wybrać.
Ugadałam się z dziewczyną kolegi i idziemy razem... ![]() A teraz pojawia się problem, bo nie mam się w co ubrać - impreza jest pod hasłem 'Hot&Sexy', ja nie jestem ani hot, ani sexy...ani nie mam takich ciuchów
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie używam
![]() Cytat:
![]() eee tam nie jesteś...bardzo jesteś. Bycie sexowną nie oznacza bycie 180 cm blond chudziną ![]() Co założyć...czarną kieckę i szpilki
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
od jakiś 3 lat używam tylko sypkiego mineralnego L'oreal...oczu nie maluję ..znaczy tylko rzęsy.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Na swoje usprawiedliwienie dodam, że wszystko było w promocji 

Dla brunetek, oczywiście. Kolejka do kasy była tak ogromna, że wykorzystałam mój patent, czyli porwałam z półki lakier do paznokci - padło na żółciutki Wibo, i poszłam do wewnętrznej kasy, gdzie można zapłacić za wszystkie produkty pod warunkiem, że kupuje się coś z kolorówki 

Ja mam idealnie wszystko .
To dobrze, bo 35 zł to jednak dużo