|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Cytat:
![]() My dzis bylimsy na zakupach- takich jedzeniowych. Bardzo dzuo ludzi w sklepach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, chciałabym bardzo taki kalendarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz po pracy, dzis było troche przykro, bo ostatni raz byla dziewczyna na której miejsce przyszlam ja
![]() A moj tz odebrał nasze obrączki, są śliczne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- a...i siostra tz była nas na wesele prosic dzis..tzn przyszła o 13...był tylko w domu tz;/ odebral zaproszenia dla wszystkich, maja 26 czerwca na leśnych kątach jednak, a nie pod różą, ciekawe czemu...wszystko bylo ustalone...
#4475 |
Zadomowienie
|
Ja tez bym chciała jakieś wieksze zakupy zrobić a tu lipa bo komunie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Wtajemniczenie
|
to nasze obraczki
#4477 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc...
![]() |
#4478 |
Rozeznanie
|
Buuu Wy tu o grilu a ja raczej nie pojem nic, mamy wyjazd jutro,ech... taki to los
![]() Dziewczyny grilowane zdrowe więc sie nie przejmujcie dietami ![]() ![]() Jeju jaki fajny ten kalendarz babelkowy, ale ja bym go w jeden dzien wypstrykała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zadomowienie
|
Obrączki mi sie podobają. Ładne...
My sie zastanawiamy co ze sobą począć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Wtajemniczenie
|
Ale dzis brzydka pogoda w Krk. Deszcz leje, jakos ciemno, az nic sie nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
ale paskudnie w Ostr się zrobiło, leje ![]() ![]() Qdlatek ładne obrączunie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj już czuje się znacznie lepiej, chodzić mogę, siedzieć też - tylko przejście z jednej pozycji w druga jest ciężkie - ale radze sobie ![]()
![]() |
#4483 |
Raczkowanie
|
a ja siedze sama, Tz pojechal na ryby i ma dopiero popoludniu wrocil, jestem na niego super zla, mamy wolne i nawet nie mozemy go razem spedzic, bo zawsze sobie cos wymysli. Zjem obiad i pojade sobie sama do parku na spacerek- smutno mi.
wlasnie gotuje rosolek, sprzatam i piore, super fajne zajecia ![]() ehhh... chyba mam dzisiaj wstalam lewa noga i mam jakis humorek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Qdlatek widzielismy takie obraczki
![]() No leje cały czas, ja na balkonie grilla nie zrobie przeciez, co innego gdybym miała domek z działką to i deszcz nie straszny ![]() Ona mój wczoraj mówił ze poszedł by na ryby, bo odpocznie, opali się.... Taki wędkarz z Niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Wtajemniczenie
|
ja własnie wróciłam z targu. Szukałam jakiejś sukienki ale niestety...podobała mi się jedna, była śliczna, ale tania..i nie dlatego jej nie kupilam, tylko boje się ze na moje wesele wyskoczy jakas dziewczyna w niej a ja na poprawiny jako panna mloda wyskocze w takiej samej;/
No a byla niedroga wiec może być taka sytuacja... Kupiłam apaszki ( kocham apaszki kupowac) no i bluzeczke, pasek..wiec zakupy udane, ale bez sukni wrocilam, jutro jeszcze do galerii pojade, jak nie znajde nic to kupie taka na targu, ale taka za 400 zl, byla taka inna i może w takiej nikt nie wyskoczy.
![]() |
#4486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda, ze dzis taka paskudna pogoda, myslalam ze pojdziemy na spacer, bo wczoraj bylo tak super. Ja nakupowalam ciuszkow na allegro i zaraz je bede mierzyc, bo wczoraj mi paczki przyszly. Aga- nieladnie!!!!!!napisalas o tym tiramisu ;( kurde smaka mi narobilas, teraz caly dzien bede o nim myslec. Poprosze o przepis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=waniliaania2009;189 47982]czy ja wiem czy maja lepiej
![]() ![]() waniliaania- widzac juz Twoj brzuszek??? ja u mnie jeszcze prawie nic, ja troszke widze, bo zawsze byl plaski a teraz lekko zaokraglony, ale nic poza tym. a gdzie Ty takiego faceta znalazlas ![]() Mam chyba dola u mnie tez zaraz bedzie padac, wielka czarna chmura nadchodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Ona wszystko zależy ja się dogadacie. Ja z moim Grześkiem zawsze robię wszystko razem - sprzątanie, gotowanie, pieczenie. Są rzeczy, które mi wychodzą lepiej i są takie które jemu. I nie muszę być w ciąży, żeby mi pomagał
![]() ![]() Waniliaania przepis mamy z tej stronki: http://pychotka.pl/przepisy-kulinarn...-po-kroku.html tylko zamiast biszkoptów kupnych Grzesiek upiekł biszkopt.
#4489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mysle ze z facetami jest tak ze trzeba ich nauczyc wszytsko robic, bo to ze facet nie bedzie robic nic, to troszke nasza wina- ze im na to pozwalamy. Moj zawsze gotowal i sprzatal, bo robilismy wszytsko na rowni. Musisz go troszke nauczyc- zacznij od wspolnego sprzatania, gotowania....a w koncu bedzie sam robil, zreszta juz niedlugo bedzie musial przejac duzo twoich zadan. Co do tego teramisu.......jejku ale mam smaka ![]() A ja musze 3 maja isc do pracy ;( brrrr. Niby moge wziasc potem dzien do odbioru, ale troszke mi smutno. Do tego czeka mnie ciezki dzien, bo mamy zamkniecie miesiaca ;( Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-01 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bede w 20 tyg jak bede brac slub, wiec mam nadzieje, ze az tak bardzo jeszcze nie bedzie widac, choc sukienke mam na brzuszku obciskla, w w sumie to wszytsko jedno, bo i tak juz wszyscy wiedza ![]() ![]() ania- ja tez bede w poniedzialek pracowac, bo tu niestety nie ma wolnego, Niemcy swietuja tylko 1 maja, a 3 to normalny dzien dla nich, a wiec i my musimy takze pracowac, wiec jestemy dwie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga twój mąż ciasta umie piec? ![]() Cytat:
![]() ja nie wyobrażam sobie sytuacji że sama musiałabym dbać o dom, to ustaliliśmy na samym początku. Mąż dziś umył całą kuchnię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Rany, ale się dziś wkurzyłam. Ja chcę się już stąd wyprowadzić!
Zachciało mi się kawy. Z miesiąc temu kupiłam duzy słoik Nescafe. Piłam kawę z 5 razy od tego czasu - zresztą pijam słabą, z jednej łyżeczki. Jakimś sposobem wyparowało mi 1/3 słoika. To samo jest z olejem, mąką, sokiem malinowym, nawet solą.
![]() |
#4493 |
Zadomowienie
|
Gosiu współczuje Ci współlokatorów, ja to przerabialam rok temu. Przemek przychodzi z pracy zagląda do garnka i zupy nie ma którą ugotowałam przed wyjściem. Ot koleżanka myslała ze aż w takiej przyjaźni żyjemy... Musisz zrobić awanture i juz.
Co do podziału obowiązkow to popieram całkowicie Age. My tez wszystko razem robimy, chyba ze ja np nie moge albo on, ale wtedy odpracowujemy to sobie... Tak było np. wczoraj, ja sprzątałam bo on na po południe w pracy,a dzis świeto wiec nic nie robimy. W Lbn zachmurzone niebo ale ciepło i przebija sie słonko, nie jest najgorzej. Jedziemy do tej koleżanki która ma termin porodu na 10 maja. Chcieliśmy razem z nimi gdzieś pojechac ale ona niech lepiej sie nie przemęcza bo jeszcze przy nas ja złapie... ![]() Co do sukienki to Qudlatku musisz przyjąć taką możliwość, ze powtórzy sie sukienka... A mowiłaś coś o krawcowej, nie chcesz sobie uszyc? O tym natryskowym opalaniu nie słyszalam takich opinii, ale to ciekawe. Ja widziałam efekt na drugi dizen i było super, a jak sie zmywa to nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam zamiar wprowadzic podział obowiązków
![]() ![]() A poza tym, to miałam nadzieje, ze po deszczu słonce wyjdzie i chociaz na jakis spacer pojdziemy, ale troszke nie chce mi sie isc, a wczoraj taka piekna pogoda była. Ostrowczanko ja bym wszystko trzymała w pokoju(jak masz taka mozliwosc) Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-05-01 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka tak jak Justys pisze, trzymaj takie suche rzeczy w pokoju, bo z takimi ludźmi nie da się inaczej. Gorzej z tym co wlodówce stoi ale na szczęście już niedługo się wyprowadzisz.
Madziaciu z tą zupą to przegięcie na całego ![]() Ja w Lublinie mieszkałam rok bez Tż-a. Mieszkałam z dwoma dziewczynami, każda miała swój pokój. Tak się zaprzyjaźniłysmy, że były nawet na moim slubie ![]() ![]() Madziaciu to koleżance zostało 10 dni do terminu! Pewnie brzuch ma już ogromny. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Justys dziś to już nie mamy co liczyć na ładną pogode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
No dzis nie, mam nadzieje ze jutro bedzie ładnie i uda się wyjsc na spacer jesli juz nawet nie uda sie zrobic grilla.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Ja też miewałam fajnych współlokatorów/współlokatorki - to tu takie ewenementy mi się trafiły. Macie rację, część suchych produktów zabrałam do pokoju. na innych pozaznaczałam markerem poziom - ot taka drobna sugestia, że wiem co się święci.
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
On piecze świetne ciasta a biszkopt mu zawsze wychodzi - nie to co mi. Kiedy się za niego nie wezmę to mi opadnie.
On w ogóle jest tak nauczony, żeby wszystko koło siebie zrobić. Dzisiaj całe mieszkanie praktycznie wysprzątał sam i do tego ciasto i obiad zrobił a ja mu tylko trochę pomagałam. Ciągle mnie przeganiał, żebym się położyła i wreszcie musiałam mu ulec hihi - trochę przesadziłam dzisiaj z tym chodzeniem i siedzeniem i teraz sobie już leżę ![]() A zza okien grille tylko czuć. Pogoda jest fajna - ciepło, lekko pochmurnie ale nie pada. Cytat:
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.