|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Wtajemniczenie
|
Buziaki dla tych których jeszcze nie witałam no i
![]()
#4473 |
Zakorzenienie
|
mi się żadna nie podoba bo każda ma to wlokące się po ziemi coś i nie nadaje się na wesele
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tam Panie powiedziały, że żadnych zdjęc UWAGA: nawet jak kupię już suknię to nie mogę zrobić zdjęcia..... POWÓD: Kupujące dziewczyny przychodząc na ostatnie przymiarki (kiedy suknia już jest na dokładnę miare dopasowa - więc logiczne że układa się inaczej niż o romiar większa czy mniejsza) robiły paniom sprzedającym problemy, że na zdjęciu które mają coś wygląda inaczej (przed dopasowaniem) i Panie postanowiły nie pozwalać na robienie zdjęc nawet nawzijmy to "sukni, która należy już do właścicielki" ![]() i gdzie tu sens, gdzie tu logika? przecież po wyborze sukni trzeba mieć ją na zdjęciu jak mniej więcej leży, żeby florystka dobrała odpowieni bukiet, żeby zakupić odpowiednią biżuterię, żeby dobrać wszystkie inne dodatki (nie wspomnę o panu młodym...) i w ogóle hello to moja suknia więc mam prawo ją nawet na chwilę do domu zabrać i zrobić tam zdjęcie, a im oddać na drugi dzień..... SZOK co za$^&%^*&%^ zasady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
1- za obszerna, nie pasuje mi do Ciebie 2 - fajna, ale dół nie teges, jakby była za krótka 3 - ładna, klasyczna ![]() 4 - nie podoba mi się, jest jakaś "matronowata" i ta herbaciana koronka... ![]() 5 - moim zdaniem najśliczniejsza :P Pomijam już fakt, że ładnemu we wszystkim ładnie, więc w ramach oszczędności możesz sobie nawet sprawić worek na ziemniaki, a i tak olśnisz wszystkich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat nie wyobrażam sobie sukni bez trenu więc mamy zupełnie inny gust ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wszystkiego najlepszego, dzieciuchy ![]() Olka, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() byłam u dietetyczki dzisiaj i schudłam juz........... 9 kilkogramow ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() z jakich ksiazek sie uczysz?? a to, co wysłała Aleks o kredytach i czynszowkach- te czynszowki to TBS, ja bym nie chciała w tym miec mieszkania... czynsz jest ponad dwa razy wiekszy.. i trzeba tez miec wklad w budowe tego mieszkania.
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Cały dzień przyklejałam na długopisy naklejki , naklejki firmowe
![]() Tak obkleiłam dziś 850 długopisów ![]() Ponieważ szew będzie miał dla mnie czas dopiero w poniedziałek ![]() Laptopa dostałam o 15 i mam napisać kilka uwag dotyczących ich stron co bym zmieniła itp. W firmie są 3 osoby , jedna Pani w wieku coś koło 35-40 lat , chłopak w wieku 24 może i dziewczyna w wieku 22-24. Ciężko powiedzieć . Tam się nie rozmawia , pracuje w ciszy ![]() Ale nawet spoko jest . Jesz czyli masz przerwę na posiłek kiedy chcesz . Kawkę mogę mieć przy kompie bez problemu i mogę pić ile chce . Ogólnie do obklejenia jest 3 tys długopisów ![]() Ale na początek nie spodziewałam się nic specjalnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Wtajemniczenie
|
Crozee
![]()
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no nic..... bardzo Wam dziękuję za opinie - są dla mnie niezmiernie ważne ![]() no to trzeba przyjąć na klatę i wypić piwo, które się naważyło.... ![]() moją zdecydowaną faworytką jest nr 4 ![]() ![]() ![]() ale Wasze opinie naprawdę dały mi dużo do myślenia.... i się wstrzymam.... konsekwencja tego, że mimo wszystko to będzie ta ale później jest taka, że przepłacę 620zł..... ale może warto zaczekać.... sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() naprawdę durne te zasady ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
Frezi a toś mnie ubawiła tym salonem. Może je przeprosić jeszcze, że się odważyło wyjść do ślubu w ich sukience. I koniecznie odwołać fotografa
![]()
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przez tydzień schudłam ..0,7 kg ![]() Dla mnie TBS to też porażka. Płacisz dużo kasy za mieszkanie, które nigdy nie będzie do końca Twoje. Nie możesz go sprzedać ani nic... Jesteś posiadaczem a nie właścicielem. Bez sensu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ponoć w jednym salonie w Szczecinie jest tendencja, że NIE MOŻNA PRZYMIERZYĆ SUKNI PRZED PODPISANIEM UMOWY ![]() To dopiero przeginka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję, super
![]() ![]() Frezi mi się podoba najbardziej ostatnia, ale takie ocenianie na modelkach nie ma sensu, jak Ciebie zobaczę (pewnie już w tej jedynej) to wtedy ocenię ![]() Tak mnie łeb nawalał, że jednak wzięłam tabletkę, już drugą dziś ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Frezyjko, nie dziwiły się panie w salonach, że już teraz szukasz sukni? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Heh, mam wzdęty brzuch i biegam siusiu co pół godziny. Chyba znofu jezdem w cionszy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa Cię boli pewnie na zmianę pogody. Prześpij się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co, ja mam tak, ze ilekroć wklejacie zdjęcia sukien ślubnych (bo takto sama ja już nie oglądam nigdzie), to wchodzę sobie na kompie w folder "moja", i oglądam sobie moją kieckę i siebie w niej i ilekroć to robię, to myślę sobie, że TO TA
![]() ![]() carmi słodyczy praktycznie 0 (chociaż są wyjątki, np. dzisiaj rodzice kupili nam pyszne ciacha do kawy) i alko też 0 (tu póki co się trzymam). I tak już od jakiś 3 tygodni. Wiem, że to moze nie jest imponujący wynik, ale podobno im wolniej się chudnie, tym potem łatwiej utrzymać tę wagę. Zadnej specjalnej diety nie mam ![]() Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-06-01 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
To dobranoc
![]()
#4496 |
Zakorzenienie
|
Rain - no to mnie przebiłaś z tymi durnymi zasadami w salonach
![]() Bisiu - ja wchodziłąm do salonu i móiłam: poza dzień dobry itp ![]() "uprzedzając najważniejsze pytania... ślub mam dopiero za tydzień, ale cena sukni odgrywa bardzo ważną rolę i dlatego liczę na wyprzedaże" na co Panie mówiły: "wybrała Pani idealny moment, gdyż wyprzedaże mamy już od poprzedniego tygodnia i część sukni już jest sprzedana..... a wiadomo: najpierw schodzą te najpiękniejsze...." no i w żadnym nie czułam się głupio.... w końcu to ja jestem klientem nie? jak będę mieć ochotę to mogę co tydzień na przymiarki chodzić ![]() ![]() Grape - nie stresuj się kochana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
A co, zazdrościsz?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Frezi a jak to, że sukienki mogą być wyprzedane? Bo ja myślałam, że wybiera się kieckę, a oni od podstaw ją szyją, ja przynajmniej tak mam ze swoją. Bo jak inaczej dopasować idealnie już uszytą kieckę, przecież taka kiecka musi być perfekcyjnie dopasowana do figury, szczególnie gdy jest bez ramiączek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
crozee, claris, carmi - gratuluję Wam wytrzymałości w odchudzaniu...
ogłaszając wszemi wobec też wróciłam do dawnych nawyków żywieniowych..... 0 słodyczy, 0 białego pieczywa, o ziemniaków i makaronów..... tak od ....około 4 dni ![]() wróciły w łaski: białe serki 0% tuńczyk pierści z kurczaka (tu sobie oczywiści epozwala na przyprawione i normalnie smażone na patelni) ryby wędzone (makrelka mmmmm) krążki ryżowe z serkiem bieluchem musli z mlekiem jogurty light jogobelli activie CZASEM (białko) - tu zamierzam dodać bieganie i wiele wiele innych pochodnych smakołyków ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- ![]() chciałoby się ![]() o ja głupia..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.