![]() |
#4471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Naprawdę myślałam, że uśmiechasz się do mnie. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kłamstwo to tylko kilka słów,
to dlaczego tak trudno o nim zapomnieć? To on otworzył oczy me na miłość, a teraz nie potrafię ich zamknąć. Może tak naprawdę nie chce tego robić..
![]() |
#4473 |
Zadomowienie
|
nienaruszona & Paralogiczna - dziękuje. kocham was
groszek - słonkko ![]() _________ Kiedy pojawił się księżyc nikt nie śnił bardziej aniżeli ja Miłość jest prozą Seks jest poezją... |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Konto usunięte
|
_mandarynka - i kto to mówi <3
chcialam byc - i dobrze,że Ty jesteś ;-* poprostuAsiss - oh, wspaniała <3 nie mogę żyć.nie mogę umrzeć. nie wiem co mogę. nie rozumiesz mnie? to pocałuj się w du*e.! 'I called your boyfrieng Gay and he hit me with his purse.' ![]() / nazwałam Twojego chłopaka gejem , a on uderzył mnie swoją torebką/ Edytowane przez d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 Czas edycji: 2010-10-26 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jejku, dzięki dziewczyny ![]() ____________ albo świat nie działa albo to ja nie umiem się nim obsługiwać.
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jagodkowa? ekhem_sorry? Kokainka ? ![]() Wiesz powoli znowu zaczynam czuć do Ciebie to co kiedyś.
Jak dawniej nie wrzucam na Ciebie kiedy inni to robią. Na ich zaczepki odpowiadam spuszczając głowę; było minęło... A ludzie patrzą na mnie jak na idiotkę, Bo na moim miejscu wybiliby Ci zęby. Ja natomiast żałuje każdego złego słowa jakie kiedykolwiek wyszło z moich ust i dotyczyło ciebie.... Udajesz, że nic się stało choć widzisz w moich oczach łzy. Ja udaję że nic nie szkodzi, chociaż mam ochotę Cię zabić. Następnego dnia jesteśmy wielce obrażeni, w sumie nie wiedząc o co. I jedynym wspólnym tematem jest; idziesz na szlugę? Jednak wystarczy jeden pocałunek lub dotyk, a wszystko jest okey. Chyba się jednak kochamy prawda?
![]() |
#4477 |
Raczkowanie
|
Faceci mówią o niej świetna kochanka,
kobiety natomiast nazywają ją dziwką. Choćby uprawiała seks z 5 mężczyznami dziennie, w nocy słychać krzyk wyrywający się z jej klatki piersiowej. Wtedy woła cicho, do tego jednego. Dbaj o moje serce, nie o dupe. Ona nie udaje nikogo. Czasem tylko nie jest sobą.
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
Daaaaaawo mnie nie było, ale mam nadzieję, że jeszcze misiaki mnie pamiętacie. <3
Nasza ludzka słabość? Zbyt szybko się angażujemy, a później płaczemy... Kiedy już nie płacze nocami przez ciebie, ty dajesz mi do zrozumienia, że jednak Ci zależy. Dziękuję, za wszystko co było i za to co mogło być. Bardziej od tego, że wychodząc tego wieczoru kończę wszystko, bolało mnie obojętne spojrzenie z wyrzutami i milczenie. Jesteś jedynym aniołem jakiego potrzebuje.
![]() |
#4479 |
Przyczajenie
|
"masz mnie" dwa słowa, a poprawiają humor bardziej niż zakupy. <3
#4480 |
Raczkowanie
|
![]() drżą mi ręce a małe serce kiwa się jak na sznureczku, do przodu i do tyłu w autystycznej tęsknocie. znowu mi zimno i obejmuję się sama, bo naprawdę nie wiem co zrobić, żeby uspokoić dłonie. jestem namacalne szaleństwo: myśli mam pokręcone, jak włosy, i jak zwykle bardzo mokre.
#4481 |
Przyczajenie
|
uzalęzniasz!
Lubie smak Twoich ust. Ty wiesz. "codziennie budze sie z kacem - kacem będącym stanem normalnym - nie chcąc niczego, tylko spać dalej." pyszna lolita z ciemnymi jak kakao włosami. "Jestem poważna. Niezreczna cisza, oczy utkwione prosto przed siebie, ku nieznanemu, w zwolnionym tempie sto klatek na sekunde, żeby odrzucic włosy do tyłu, potem znów wszystko rusza z trzaskiem obcasów. Czuje wszystkie nieruchome pary oczu łase na skandal, przeszywające mi plecy. Dokładnie miedzy łopatkami, moja skąpa bluzka ma napis: "Fuck you" Szepty. Normalka." BŁYSZCZYSZ. grr kocie. szcześcia dawno nie widziałam a podobno bywa czasem u sąsiada. napad niepokoju "przebudzenie świetliste - jak ponowne narodziny" za mało soku za dużo wódki. "była niezła, z naturalnym wdziekiem, bez przesadzania, pomimo tej swojej czerwonej sukienki, błyszczacej tak że bolały oczy." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Rozeznanie
|
dziękuje, o szalone
![]() KaMa2704, autoagresja, limitowanaa - ![]() ![]() błądzenie może okazać się całkiem przyjemnym spacerkiem kiedy ma się kogo trzymać za rękę. nie tęsknie, nie boje się, nie raduję, nie smucę, nie kocham, nie nienawidzę. Całą mnie przepełnił brak uczuć i emocji. bądź mym zapalnikiem fali szczęścia. i nadszedł upragniony czas kiedy wszystkie swoje rozterki życiowe można zrzucić na pogodę, kiedy swój podły humor można tłumaczyć przeziębieniem, a łzy wiatrem, który wieje w oczy. kiedyś się doczekam, wiem, że wtedy będzie cudownie. gdyby było dla kogo to i owszem byłabym piękna jak nigdy wcześniej, przyozdobiona najdroższą biżuterią - drobinami szczęścia. staram się zaakceptować fakt, że teraz w twoim życiu jestem nikim. myślałam, że z czasem zapytasz o co mi chodzi, lub przyznasz się do błędu. mężczyźni są prości, a chłopcy lecą na łatwość. gusta faceta: - na pierwszy rzut ładna, by wywołała zazdrość u kumpli, musi ciągle się uśmiechać, musi za maksymalnie miesiąc wskoczyć do łóżka, a gdy otworzy usta przy znajomych musi sprawiać wrażenie mądrej, ale wcale taka nie musi być. Może udawać. Niech ma efekt mamusi i sprząta po mnie gacie i skarpetki, a i niech zawsze mnie chwali, bo przecież to ja jestem najważniejszy tak? O ile mi się nie znudzi to ją pokocham.
#4483 |
Raczkowanie
|
nienaruszona,naiwnie__
![]() Może nasza miłość nie polega na odwzajemnianym uczuciu? Jeśli nie,to w czym tkwi jej sens? Czy jeszcze jakikolwiek on istnieje? Może nie było idealnie. Wiem,popełniłam błąd a raczej masę błędów za którą straciłam Ciebie,straciłam naszą przyjaźń. Próbuję,staram się wyciągnąć do Ciebie,jakoś to załagodzić żeby wróciło to uczucie. Ty zaś odpowiadasz na moje starania słodkim `spier.dalaj`. Twój uśmiech wart więcej niż bukiet miliona róż.. Ostatnio tak myślałam,zrobiłam nawet listę negatywnych i pozytywnych cech naszego związku. I wiesz co wyszło? Więcej negatywów z twojego powodu. Zdenerwowałam się i wyrzuciłam wpi.zdu tą kartkę! Pomimo tego co kiedyś zrobiłeś,teraz jesteśmy szczęśliwi. I nie mam zamiaru tego psuć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niepotrzebnie tak się starałam. wyolbrzymiasz cały ten problem, kotku. skończ już. myśl o innej kobiecie przy Twym boku sprawiła, że poczułam skurcz w żołądku. chcę mieć pewność, że nie zwątpisz w moją miłość, gdy coś nie będzie się układać.. tak długo będę z Tobą związana, jak długo będziesz chciał.. <3 -zakochałam się w Tobie. -wierzę Ci. -jeszcze niedawno nie wierzyłeś.. -to nieprawda. nie byłem jedynie pewien, czy naprawdę wiedziałaś, że mnie kochasz. ![]() kręciłam się wokół Ciebie przez cały weekend, a Ty udawałeś,że mnie nie dostrzegasz.. proszę Cię, pomyśl o tym, co robisz.
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-10-26 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
Za moje błędy twoje łzy
To twoja decyzja to twój czas .. W nocy obudziłam się w łóżku, i myślałam o twoim życiu, o tym co zrobiłam nie tak, że chcesz być z nią .. owładnięta marzeniami . potok bezsensownych słów _____________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Rozeznanie
|
- patrz, czy to nie wspaniałe, że mimo wszystko nadal Cię lubię?
- dla mnie wspaniałe, bo Cię nie straciłem. (rozmowa z pewną osobą) ![]() Byłeś moją małą, słodką chwilą.
#4487 |
Zadomowienie
|
I strach przed utratą spowodował paraliż przed zatrzymaniem.
![]() |
#4488 |
Raczkowanie
|
od miłości nie da się uciec. |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Przyczajenie
|
on ukradkiem wszedł do mojego serca, przywłaszczył sobie moje uczucia i wyszedł .
jesteś już częścią mnie, zrozum - potrzebuję twojego wzroku . nadrabiam nieobecność ; * |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
nienaruszona -miłość w pełni odwzajemniona
![]() paralogiczna -to samo tyczy się Ciebie karmazynko ![]() / on się chwali kumplom, że nie zliczy ile piczek chciało mieć jego tshirt. nie wspomniał nic o tym, jak fantazjował by móc być moją bielizną. can I taste your lips again? 'będę ci siedzieć w kieszeni między paragonem, a zapalniczką' to przepis na codzienność, a ja nie umiem gotować możesz mi zrobić kawę i pogłaskać po głowie. chcę mieć przedramiona w które wpadnę, kiedy ten świat zwariuje do reszty podobno lubisz moje maniery tak jak lubi się seks |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ten wyżej zabieram ![]() ![]() Cytat:
Ja cię pamiętam! i okradam też ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() " Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę? Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie. A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć. Czy zastanawiał się pan kiedyś, jak silnie związani jesteśmy z przeszłością? Niekoniecznie naszą. Zresztą cóż to jest nasza przeszłość? Gdzie są jej granice? To jest coś w rodzaju bliżej nieokreślonej tęsknoty, tylko za czym? Czy nie za tym, czego nigdy nie było, a co jednak minęło? Przeszłość to tylko nasza wyobraźnia, a wyobraźnia potrzebuje tęsknoty, wręcz karmi się tęsknotą. Przeszłość drogi panie nie ma nic wspólnego z czasem, jak się sądzi. Na dłuższy związek już człowieka dzisiaj nie stać. Każdy za czymś goni, do czegoś się wspina, to z kimś drugim jak z kulą u nogi. Mówić się już nie chce, a tu trzeba. Nie ma o czym, a tu trzeba. Zdarzają się, nie powiem, małżeństwa do śmierci. Ale to już zabytki. Zawsze istnieje możliwość pomyłki co do ludzi, których kochamy. To najgorszy błąd, jaki można popełnić. "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Raczkowanie
|
♥ ♥ ♥
Moje życie bez Ciebie jest jak książka bez głównego bohatera – całkiem bez sensu. ♥ ♥ ♥
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Raczkowanie
|
Powoli zaczyna mnie to nudzić. Pogoń za czymś, czego nigdy nie zdobędę. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
autoagresja. niesamowita ![]() *** i chociaż już dawno dorosłam, wciąż chodzę w miejsca, gdzie mogłabym cię spotkać. zataczam się po orbitach samotności. znów w ramionach miałeś nie moje ciało. wąski strumyk pocałunków i łez. |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
autoagresja always be yourself poprostuAsiss
- okradam, skarby : D ~~~~~~~~~~
#4496 |
Rozeznanie
|
codziennie myślę sobie jak to będzie, jak będzie wyglądał mój dzień.
czy zdarzy się coś nowego? niesamowitego? boję się. boję się codzienności.. tej pieprzonej rutyny.
#4497 |
Zakorzenienie
|
niczego_po_trochu - bardzo dziękuję. ![]() Zaczarowana_Inka - okej! ![]() ![]() ![]() nienaruszona - wiesz, że też Cię kocham! <3 Extremalna - ![]() ________________________ pozwól przespać mi te złe dni. życie pcha do przodu. ' nie proszę o miłość lecz o jeden uśmiech Twój. abyśmy po śmierci w każdą wolną sobotę chodzili po lesie. siedzę na parapecie. wyziębiłam już cały pokój. gwiazdy zaglądają do środka, a ja z kubkiem gorącej herbaty nie czuję już nic. nawet zimna. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-10-26 o 18:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Raczkowanie
|
to nieładnie myśleć, że milczenie może wzruszać...
#4499 | ||||
Zadomowienie
|
jest w Tobie coś, zauważyłam już jakiś czas temu.. a powyższy kradnę! ; )
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ______________________ 'Don't give me that same old look, You won't win me over. Don't give me that same old speech.' Nie spoglądaj na mnie tym samym starym wzrokiem, tak mnie nie zdobędziesz. Nie mów do mnie tymi samymi starymi słowami. 'You should listen to me if You don't wanna lose what You got.' Powinieneś mnie słuchać, jeśli nie chcesz stracić tego, co masz. 'You try to play it cool. Pretend that You don't care, but it doesn't do a bit of good.' Próbujesz grać zimnego, obojętnego. Udajesz, że Ci nie zależy, lecz nie wychodzi Ci to najlepiej. 'I wonder, if You know the pain, to want the one thing You haven't got.' Zastanawiam się, czy znasz ból pragnienia jednej rzeczy, której nie masz. 'Maybe that's why You don't see faces like mine, every day.' Może to dlatego nie potrafisz ujrzeć twarzy takiej, jak moja, każdego dnia. 'It's all for You if You really want it. It's all for You if You say You need it, if You gotta have it, if You make a move.' To wszystko jest dla Ciebie, jeśli naprawdę tego chcesz. To wszystko jest dla Ciebie, jeśli tego potrzebujesz, jeśli chcesz to mieć, jeśli zrobisz jakiś ruch.
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Raczkowanie
|
Amputować uczucia.
Za dobrych chłopców się wychodzi, a s****iel.i się kocha . Scałuj mi z ust cynamonową maść . Nikt Ci tyle nie da, ile ja Ci naobiecuję . -dziwny jesteś . Dlaczego dziękujesz za to , że ktoś nie jest idealny ? Czy nie tego wszyscy chcemy ? - Nie . Oczywiście że nie . Niedoskonałość czyni nas ludźmi . więc twoja miłość jest równie rozpaczliwa jak moja. bądź częściej. błyskawiczna miłość na ruskich rejestracjach. dookoła miłość się skorumpowała. -Co robisz w sobote rano? - Popełniam samobójstwo! - No to może piątek wieczór?.. Trwa w złudzeniu,ze jest jej niezbędny do zycia. .-za kogo sie dziś przebrałeś? -za siebie.. -śmiesznie wyglądasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.