|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Axaxax - może Cholerka się wypowie, jak wyglądają przenosiny na spychologię na UJ...
Na jakim w ogóle etapie nauki byłaś na zarządzaniu, bo mi wyleciało, a znaleźć nie mogę?
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra mi właśnie dała cynk że otwierają jej w wawie nową superpharm'e i podobno na otwarcie są jakieś spore promocje. wybiera sie zobaczyć. moze coś cchecie? tylko musicie mi określić co i za jaką cene jest normalnie oraz za jaką cene może to kupić. tylko decyzja musi być w miarę szybka bo ona idzie tam dzisiaj.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4473 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Rozeznanie
|
Miałaś iść na III rok licencjackich a w Handlowej chcą Cię na I-wszy?! Kurde przecież miałaś na UJ lepszy poziom chyba... :/
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
#4475 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgadzam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4476 |
|
Nie depcze krokusów
|
Aaaaale porachaaaa!!! Spadek z 3 roku na 1...
Ewidentnie chodzi im o to, byś więcej kasy wyłożyła...paniDoktorJoint - Krakowska Szkoła Wyższa, obecnie Krakowska Akademia im. Frycza-Modrzewskiego, zwana lansiarsko "Fryczem".
|
|
#4477 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- No wiem... Ale co ja mogę? Mam taką załamkę, że nic tylko siąść i płakać... |
|
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
UJ powinien dać wam możliwość rekrutacji na inne kierunki..
http://krakow.naszemiasto.pl/imprezy...akow,id,t.html wybiera się któraś?
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to na szczęście wtedy szybko zadziałało i chłopak odpuścił. W ogóle strasznie denerwuje mnie takie coś na imprezach, dlatego też bardzo rzadko bywam
|
|
#4480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4482 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ax - a na ekonomii na którym roku byś skończyła? Czy pracują jeszcze wykładowcy, u których mogłabyś pisać licencjata lub magisterkę na poprzednim kierunku? Mogłabyś skończyć ekonomię, ale i tak zajmować się na magisterium tym co chcesz.
Neciak - odpadam jutro, w Bośni będę...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-10-01 o 16:09 |
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę się na 2godz spotkać, tak do 7. mam nalot rodziców Tż i nie zamierzam świecić oczami za niego i jego braciszka...porażka!
Cytat:
o cholera! ale masakra! szlag mnie trafia jak słysze coś takiego. za wielkie g**** mają studentów którzy przez 2lata bulą im kupe kasy, chcą się wykształcić, poświęcają czas i eenrgię, a oni nagle mówią "sorry, do widzenia, radź sobie". wrrrr
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4485 |
|
Nie depcze krokusów
|
SdC, gg22 - chodzi o dziś? Za godzinę jestem umówiona z Lalaith.
|
|
#4486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
[studiowałaś piętro pode mną, tak w ogóle] fajny pomysł! ja też nie umiem ziemniaków ugotować, bo po prostu jem je raz na ruski rok. ale np ciasto na pizzę umiem. i pierogi też
|
|
#4487 |
|
Matka Smoka
|
Dostałam antybiotyk i kolejny tydzień zwolnienia. Nie pamiętam kieyd tak długo chorowałam i lekko przeraża mnie wizja wypłaty następnej a zwłaszcza premii (bo jej część stracę przez to
(moja wersja: w końcu mam czelność żyć po swojemu).Noooo także się cieszę, że już jestem z wami, chociaż widzę, że tu też nie za różowo ![]() Malla, dlaczego misie robią niebieską kupkę??i jakim cudem ja o tym nie wiedziałam A w tej pracy to nie macie jakiegoś przełożonego, który mógłby koleżance zwrócić uwagę? W takiej sytuacji - gdy zespół odwala robotę za jakąś laleczkę - ja jestem nawet za ,,donosami". Uważam, że należy sobie jak najbardziej umilać życie w pracy i nie wysilać się jak nie trzeba ale ustawienie się w tak bezczelny sposób jak ta babka jest żenujące (bardziej niż ,,Twój-nietwój" tekst, który mnie rozśmieszył raczej niż oburzył, bo wyczułam też, że to cytacik .Ax - powrót z III roku na I i w dodatku na ,,taką" uczelnię nie wygląda korzystnie Nie ma opcji, żebyś na UJ przeszła na jakieś inne zarządzanie i zrobiła tylko różnice przedmiotowe (chyba będzie ich mniej)? Zakończyłabyś licencjatem i przynajmniej miała pełny papier. Szkoda Twoich dwóch lat pracy. Mądrej decyzji życzę![]() cat - oj, żal mi Cię strasznie, że tak Cię z każdej strony dopada. Jedyna pociecha to chyba taka, że ,,po chudych latach przychodzą bogate blebleble..." ![]() Ja też jestem jakaś uszkodzona wewnętrznie i nic tylko po lekarzach i szpitalach się plączę, więc wiem jaka to bezsilność. Za to jak chcesz się farbować to z wielkim przekonaniem polecam szampon koloryzujący profesjonalny - Wella Color Touch. Kompletnie nie niszczy włosów, raczej je pielęgnuje, super się zmywa równomiernie, jest wydajny. Jedynie kolory wychodzą ciemniejsze niż się nazywają - ja mam aktualnie na głowie ,,Ciemny blond". Kupuję go w ktpi aktualnie, bo jest o 10zł taniej niż w sklepach - opakowanie starcza mi na 3-4 razy (zazwyczaj robię tylko odrost i lekko przeciągam na resztę). Poleciłam go koleżance, też jest zadowolona. Jusztynka - ja tam nigdy na imprezach les nie musiałam udawać, wystarczy mój wzrok zołzy (którego nawet specjalnie nie muszę udawać i oblepki pozostają z dala![]() ecrulo - Twoje PW przeczytałam za późno, ale naprawdę nic się nie dzieje, załatwimy to kiedyśtam ![]() Neciak - weteranko tabsów jak wczoraj wzięłam ostatnią o 23 i już rano mam plamienie to możliwe?czy raczej brać pod uwagę, że mi się ostatnie dwie lub jedna nie wchłonęły w pełni? (przypominam, że się czyściłam, ale w sumie 4 godz. zachowałam).![]() kicccia - Twój szal biały jest w końcu u mnie, nie wiem jak to się stało ![]() Szale z zamówienia są fajne |
|
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
a miałam iść tam na psychologię właśnie
|
#4489 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie nosisz szalika?!?! Cytat:
![]() Bo jedzą jagódki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i w taki oto sposób Ineso namawia do zakupów ![]() Jak popatrzysz z góry i wypuścisz gromy z oczu, to giną na miejscu.
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
tak o dzisiaj
ja już wole się włóczyć po zimnych ulicach niż świecić oczami i czuć się jak dureń:/ a możesz dać znać żeby Lalith wzięła moją odżywkę? o ile moge się przyłączyć![]() Ineso to widze że i Ty masz dzisiaj zawirowania z mamami i ich odwiedzinami tak zazwyczaj jest. nie żyjemy tak jak rodzice uważają= zyjemy źle.a co Tobie się właściwie przyplątało, że aż tak chorujesz? Dziewczyny pomóżcie- szukam książki do j. rosyjkiego i ćwiczeń do I klasy liceum Nowyje wstrieczi H. Dąbrowskiej i M.Zybert, najlepiej używane, bo nowe kosztują ok 50zł kojarzycie gdzie moge kupic? w centrum tanich podręczników na dietla już byłam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-10-01 o 16:37 |
|
|
|
#4491 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2) no właśnie w tym problem, że noszę i w ogóle dbam o siebie 3) mój stosunek do storczyków jest podobny jak do kotów: kocham je właśnie dlatego, że są takie *******nięte i nieprzewidywalne (leczę się z upodobania do trudnych partnerów, więc gdzieś muszę sobie odpuścić )4) ja też ![]() 5) no już bez przesady, że czerń. 6)oj Ty wszędzie węszysz spisek. Chcesz może powiedzieć, że moje włosy nie są aż takie fajne, żeby polecać?
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-10-01 o 16:41 |
|||
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, krwawienie ma przyjść w tygodniu przerwy, dzień może się zmieniać. Poza tym jesteś chora, bierzesz leki, a to może mieć wpływ. Pamiętaj żeby sprawdzić ulotkę antybiotyku pod względem antyków..
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2010-10-01 o 17:14 |
|
|
|
|
#4493 |
|
Rozeznanie
|
Jezus dostałam jakiejś alergii znowu na coś... Mam 2 duże nieregularne gorące plamy czerwone na dekoldzie i 1 na pośladku i tak za***iście swędzą... Jeszcze wyjdą mi ze dwie i zwariuje a dziś piątek i do dermatologa się nie dostanę... DOBIJCIE... ;/
BTW Mam taki humor, ze nawet na fitness nie poszłam... :/
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński Edytowane przez Jusztynka89 Czas edycji: 2010-10-01 o 17:17 |
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - wypij wapno.
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie można znaleźć info o takich akcjach? Chętnie bym sie kiedyś wybrała. ![]() Cholerko kupiłam dzisiaj brokuły i jutro robię zupę z Twojego przepisu
|
|
#4496 |
|
Rozeznanie
|
Godzinę temu już wypiłam... Masakra. Nasi rodzice nie mieli jakichś głupich alergii a ja to widze, że u mnie to ich ilość narasta wręcz
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
#4497 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Jakbyś jadła głównie jagódki, to też byś miała niebieskie kupki ![]() No żartowałam przecież Roztaczasz taką aurę, że patrzy się na ogół, a nie na szczegóły.Cytat:
Jusztynka89 - do apteki po wapno i Zyrtec, i to już! Samo wapno nic wyraźnego nie da, podstawa teraz to antyhistamina - albo steryd
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-10-01 o 17:24 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Malla - mnie wapno (tak, samo wapno ) uratowało przy alergii na Etiaxil.
|
|
|
#4499 |
|
Rozeznanie
|
Malla
Zyrtec jest na receptę... :/ ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Ja mam uczulenie na większość metali, na wszelkie detergenty (oblałam się raz płynem do szyb to miałam... lepiej nie mówić jak to wyglądało :/ ), na dodatki niektórych materiałów... A te plamy to mi tak wyglądają na z jedzenie bo dekold i pośladki to raczej nie od żadnych materiałow, ani kosmetyków :/
|
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55
) udawać że coś robię. Nie umiem tego kompletnie, zawsze po takim dniu "udawania" byłam najbardziej znudzona i wypluta.

U nas to na szczęście wtedy szybko zadziałało i chłopak odpuścił. W ogóle strasznie denerwuje mnie takie coś na imprezach, dlatego też bardzo rzadko bywam 

Bo nie dostałam odpowiedzi żadnej
.
(moja wersja: w końcu mam czelność żyć po swojemu).