|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
nierealnaaa D. niedługo odpisze
![]() Też nie mam humoru, ale nie ma katastrofy ![]() Just zazdroszcze pogody! Znaczy się ja bym wolała, żeby tak słońce nie waliło, ale lekko świeciło, czasem za chmurami, zero wiatru, 15 stopni. Moja ulubiona pogoda ![]() znogamiwchmurach ![]() ![]() Wgl. T. się na mnie dzisiaj trochę patrzył, ale zapewne dlatego, że kolegów nie było.... Aaaa i już wiem na 100% że jest wolny, ale kurcze tak myślę czy nie wolałabym jego kolegi ![]() Jutro praca klasowa dwugodzinna z polskiego(wypracowanie na jakiś durny temat- Kochanowski lub Makbet) bleeeeeeeeeeeee ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." Edytowane przez Burza_1994 Czas edycji: 2011-03-17 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, nieee wiem już o co chodzi z tym D.
Miejmy nadzieje ,że jutro humor będziemy miały lepszy. Dasz radę na pracy klasowej, ja też niedługo będę miała. A T. jakoś mi się nie podoba.. Tak kochał swoją dziewczynę ,że już na inne patrzy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Burza już sie nie przebieram
w jakim wieku masz siostre? wypracowanie dobrze Ci pójdzie. no to może byłby T Toba zainteresowany teraz? Anita no bo mamy przedstawiać subkultury. Just zazdroszczę słońca! u mnie nic, a u Ciebie? ;* Kara gdyby ja kochał to by nie zerwali. może się sobą tylko zauroczyli
#4474 |
Wtajemniczenie
|
bound mam dwie siostry. Jedna 26 lat- jest w Anglii i druga 20.
Fajny taki WOS. Rozrywkowo będziecie mieli a nie tylko słuchać i pisać jak to niektórzy nauczyciele robią... nierealnaaa no miejmy nadzieję, że humor lepszy będzie ![]() Wiecie co? W sumie to już mogę się nastawić na to, że większość klasy(w tym ja) dostanie kapy. Jak my z zadań domowych(takich na prawdę dobrych wypracowań) ledwo 3 dostajemy ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Vo..uwielbiam duże koszulki do spania xD
buty na zeszyt ![]() Anita..wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować, dlatego niczego sobie nie wmawiam ;D Just..nie, po prostu nie mam nikogo na oku, poza tym chyba uciekam od jakichkolwiek uczuć... podoba mi się ten grejfrut i babeczka ![]() Bound..o co chodzi o ten styl punk ? Wstawiałaś jakieś zdj czy coś? Bo się pogubiłam xD jutro spr z fizyki na którą nie wiele umiem i kartkówka z rosyjskiego, proszę ja chcę już weekend idę się uczyć branoc ;*
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Burza nie, nie mam rozrywkowego wosu. właśnie ona cały czas gada, a my zasypiamy
najlepsze, że mam rozszerzony, a ściągamy ostro to wy po raz pierwszy piszecie prace klasowa? Mari tak wstawiłam, że niby byłam ubrana na punka, ale skasowałam, bo już sie nie przebieram koleżanka sie przebierze, a ja tam wszystko opowiem daję Ci moc do nauki i na pewno te kilka godz w szkole szybko miną!
#4477 |
Wtajemniczenie
|
bound prace klasowe już mieliśmy wcześniej, ale dopiero jutro piszemy pierwsze wypracowanie- czyli na papierze kancelaryjnym rozwijamy swoje myśli na jeden temat. To będzie zgroza!
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
no to powtarzaj sobie materiał ktory wam podała i przypomniaj sobie jak sie wszystko pisze i ta 2 bedziesz miec
#4479 |
Wtajemniczenie
|
bound przypomniałam już sobie. No zobaczymy jak to będzie.....
Jak będziesz walczyć z głodzillą? . . . . . Zażarcie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Bound, a wcale nie prawda.. Tzn. możliwa jest opcja ,że się nie kochali..
ale przykład mój i D. jest tego przeciwieństwem.. Klaudia, i jak twój humor dzisiaj? mój taki sobie, ale lepszy niż wczoraj. Mari, masz już swój wymarzony weekend. ![]() D. miał dzisiaj na sobie swoją/ moją ulubioną bluzę. ♥ miałam pretekst do napisania.. ![]() oooo. i kumpel napisał czy mam ochotę jechać jutro do Szcz.<33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa wiesz, że mój humor też taki sobie, ale jednocześnie lepszy niż wczoraj? No nic... po burzy zawsze jest słońce, więc nie martwmy się swoim humorem
![]() Lubię jak chłopak ma na sobie rzecz, którą lubię ![]() ![]() A jak u Ciebie pogoda? Po co jedziesz do Szczecina? Jakieś zakupki czy co? Właśnie przyszłam do domu, po drodze byłam jeszcze w sklepie i kupiłam sobie biszkopty, soczek marchewkowy i chipsy. Przychodzę, rozbieram się i wgl. i moja mama widzi właśnie biszkopty i soczek i krzyczy, że nie mam na co pieniędzy wydawać, że bezmyślnie je przepuszczam bla bla bla. Dobrze, że te chipsy miałam schowane bo wole nie myśleć co by było. Potem robię sobie obiad i nałożyłam sobie jedną rybę(bez ziemniaków i wgl.) i moja mama: "tym to się na pewno najesz, weź sobie jeszcze jedną" to odpowiedziałam, że mnie nie stać. Mina mojej mamy? Bezcenna! ![]() No ale... właśnie jem dokładkę ![]() Potem będę robić zapewne kolczyki razem z siostrą, bo dzisiaj przyszły koraliki i wgl. wszystko do robienia biżuterii. Btw. mama zapłaciła za to 100(!) zł. Wypracowanie z polskiego? Myślałam, że pójdzie mi gorzej, a tymczasem nie było tak źle.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, to jutro powinno być jeszcze lepiej prawda?
![]() Ja z Bound kochamy męskie perfumyyy..! <333 tą takie mega.. Nie na zakupy, tzn. może pochodzić troche po sklepach też, ale przede wszystkim do kina oni chcą.. Mężczyźni nie zabardzo lubią po sklepach chodzić. ![]() wyciągnęłabym D. ale zapewne nie pojedzie.. szkoda. ; < Jak zrobisz kolczyki to pokaż je jak możesz. ![]() no i widzisz, dałaś radę je napisać. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
No jak zrobię to pokażę
![]() To już za 2 dni powinnyśmy dostać głupawki z tak świetnego humoru ![]() Męskie perfumy ![]() Uuu a na co idziecie do kina?
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, nie wiem na co.. ;D jeszcze nie wiem do końca czy jadę.
![]() okeej, to czekam na zdjęcia. ;* ohhh, aż tak to mi sie humor nie poprawia aby był taki świetny za dwa dni.;< |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Bound..a no właśnie,
dlatego nie wiedziałam o co biega xD Kara..dzisiaj błogie lenistwo ;D zero nauki. Burza..widzisz a tak panikowałaś ;) robisz kolczyki ? długo już ?
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Kara no poniekąd
![]() mi sie wydaje, że pretekstów nie musisz miec aby do niego pisać ![]() Yes - perfumom męskim ! Burza no widzisz z tym wypracowaniem, nie warto aż tak sie strachać ;-)
#4487 |
Zakorzenienie
|
Mari, i jutro też błogie lenistwo.<333
ew. zrobienie notatki z biologi ale to 30minut i z głowy.^^ Bound, sama już nie wiem o co chooo. Zapytałam czy pojedzie ze mną do Szcz. ale niestety nie może i nie ma za bardzo kasy. No okeeeej. Aż zaraz pójdę po perfumy brata.<3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
no wiesz, moze to prawda.
#4489 |
Zakorzenienie
|
Bound, to akurat prawda niestety.
I must be strong!<3 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
oczywiście, że musisz i dasz radę
![]()
#4491 |
Zakorzenienie
|
a co u Ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
w zasadzie nic. dostałam 6 z tego wosu, niedawno wróciłam z czwy z galerii, gdzie kupiłam sukienke na wesele.
niema o czym gadac ![]()
#4493 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, powinnyśmy brać przykład z dziewczyn z wątku 96'
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- pokaż sukienkę. ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
dlaczego mamy brać z nich przykład?
moze jutro ![]()
#4495 |
Zakorzenienie
|
pięć stron w ciągu czterech godzin?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
gdybyśmy były w ich wieku, gdzie naszym żywiołem byłoby siedzenie na kompie to pewno też byśmy tyle napisały
![]()
#4497 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci ,że ja kiedyś mniej siedziałam na komputerze niż teraz.
Kiedyś moje życie wyglądało tak : szkoła, dom, dwór, seeen. i tak codziennie. A teraz? szkoła, dom, nauka + komputer, sen.. o.o masakra jakaś. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Wtajemniczenie
|
I'm baaaaaaaaaack!
Kurde dziwczyny, to jest wciągające! Zaczęłam robić kolczyki ok.17 i tak mi zbytnio nie wychodziło i musiałam ciągle coś poprawiać, no ale już zrobiłam. Pokażę Wam jutro, bo muszę jeszcze jedne skrócić, a drugie poprawić. Dopiero co skończyłam xD Teraz to ja praktycznie przed kompem cały czas siedzę...
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burza czekamy .
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, a Ty je później sprzedajesz czy dla siebie robisz?
![]() Bound, w sumie to nasze pokolenie to takie przejściowe już było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.