|
|
#4471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Sylvi takie rozmowy przeważnie ssą stresujące
![]() Kinia aaa na głodzie jestem przez @ to skojarzenia mam oby wróżby sie sprawdziły
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole opowiem wam cos... dzwoni do mnie B. ok 18:30 ze jest na dzialce z ojcem jakies belki betonowe wożą no i sie dzisiaj nie widzimy i ze teskni pa.. ok.. za jakies 40 minut dzwoni trener
pyta jak tam z B. czy juz wrocil z dzialki bo mial mu dac znac bo nie wie czy ma na sale jechac czy nie.. a ja mowie eeee.. do mnie dzwonil pol godziny temu i ze dopiero jedzie na ta dzialke.. no spoko...trener sie pyta..to jak z tym turniejem w tym tygodniu.. ja w brecht.. i mowie a jest sens kiedy my nie bylismy na sali juz dwa tygodnie.. slysze jak sie trener denerwuje..."jak to 2 tygodnie?" wiec mowie ze szkola bla bla. a trener na to " to B. po łbie dostanie" papa koniec rozmowy.. podejrzewam ze B. naopowiadal trenerowi bzdur ze chodzimy na sale trenowac muahahaha. bedzie bura
|
|
|
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi to mógł Cie chociaż Tż uprzedzić co nagadał trenerowi a nie stawiać Cię w takiej sytuacji...
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
zeby bylo fajniej umowil sie z nim na caly tydzien na lekcje nic mi nie mowiac :P juz mi sie trener tlumaczyl ze wie ze sie na jutro umawialismy ale on jutro nie moze bo gdzies tam jedzie i musi odwołac. dobrze wiedziec... zebym przypadkiem nie miala innych planow w srode na przyklad kiedy to B. sie z trenerem umowil.. dobry jest nie ma co
|
|
|
|
#4475 |
|
Wtajemniczenie
|
udusiłabym gołymi rękami-serio
Idę spać bo rano o 7 pobudka-toż to środek nocy dobranoc
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]() wkurzylam sie.. nie przyszla transza z kredytem studenckim powinna przyjsc 5tego.. to byla niedziela wiec najpozniej dzisiaj powinna byc i nie ma jak jutro nie bedzie to ide do banku 600zl piechota nie chodzi
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi może najpierw nakręć sobie prace a później dopiero poinformuj swoich chlebodawców,że odchodzisz, nie wiadomo ile Ci zajmie szukanie pracy, no i może warto się rozejrzeć za stażem-wiem,że są parszywe pieniądze, ale pół roku doświadczenia się przyda
![]() Bry tak w ogóle
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Bry, bry
znowu mam w robocie full pracy - dodatku w taki upał
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sylvi przyjmuja bez doswiadczenia-przynajmniej w tym banku , w ktorym ja pracuje.Mnie co prawda kolega zalatwil prace-tzn gdy zwolnil sie nasz inny kolega to polecil mnie i mnie przyjeli od razu, ale gdy on szedl do tej pracy nikt mu nic nie zalatwial (tez tak jak ja byl wtedy od razu po LO)moje obowiazki to siedzenie 11,5 na tylku (ale tu widze jest po 8 godzin praca )i ludzie , ktorzy chca kupic w danym markecie cos na kredyt przychodza do Ciebie, Ty wypelniasz wniosek , jest zgoda podpisujesz umowe kserujesz dowod i tyle.Oprocz tego tam zajmuje sie wysylaniem dokumentów do Biura Obslugi Klienta(umowy i jakies tam inne glupotki ), czasem jakis fax wyslac, gdzies zadzwonic no i w sumie tyle..nic specjalnego. Ale wiadamo w kazdym banku moga byc troszke inne obowiazki(np moga ci kazac chodzic po markecie i probowac''namowic kudzi''zeby wzieli cos na kredyt).Choc nie ukrywam , ze ta oferta bardziej mi sie podoba bo masz 8 godzin pracy i chyba umowe o prace a ile tu placa to nie mam pojecia, my mamyumowe zlecenie i mamy platne 10 zl brutto za godzine, z tym , ze mi wychodzi chyba przez ta rente z 7 zl(albo i nie) na reke :/ , moj kolega ktory studiuje ma gdzies 9 zl na reke.no i generalnie trzeba sie przygotwac psychicznie troszke na presje ze strony kierownika cy dyrektora na wyniki sprzedazy kredytów,ich ubezpieczenai itd(ale to tez zalezy o kierownika, moj poprzedni nic nam nie mowil, a obecna tak srednio , w kolko ze jest malo itd - u nas kierownicy maja premie za to , ile mamy kredytow, ile ubezpieczymy itd ), a jak osiagniemy prog kredytow lub przekroczymy to zadnych pochwal :/ . aaa i na innych punktach gdzie maja umowe o prace to maja podstawe+ premie od ilosci kart ,kredytow sprzedanych ale zeby dostac premie trzeba jakies tam super ekstra ubezpieczenia kredytow sprzedc a z tym ciężko.Ale to tak jak mowie-tak ejst u mnie, tam pewnie podobnie choc niektore rzeczy pewnie sie roznia
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-06-07 o 09:34 |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
ilys, nie pracujesz przypadkiem w lukas banku??
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
nie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niedawno wstałam, bo wczoraj siedzieliśmy do późna. Nie było mnie parę dni, bo coś mi się z internetem chyba zrobiło, bo działało mi gg i skype, a żadna strona mi sie nie chciała włączyć. A dziś się samo naprawiło ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyneczki
|
|
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje Gajuś - skoro dzieci cie zachwalaja to najlepsza ocena ![]() A ja wrocilam do domu, napatrzylysmy sie na Edłarda
|
|
#4485 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wróciłam przed chwila do domku, zjadłam, ogarnęłam siei zaraz lecę do Tż ![]() W pracy dziś było super Atmosfera świetna. ludzie bardzo przyjemni poza mną są jeszcze 2stazystki-także miałyśmy co robić![]() Sylvi no i jak przyszły pieniądze? wcale Ci sie nie dziwię, ze zła byłaś;/Studi dzień dobry ![]() Kamea ojj w taki upał to sie pracować nie chce wcale.. Jlys jaka dokładna informacja ![]() Bluesky to dobrze, ze z netem już wszystko ok Alunia Ty an swojego Tż patrz a nie
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sylvi w srode dzien przed Bozym Ciałem 22 czerwca,tak mi mowilam bratanica tz w niedziele. Paczek to super ,ze mila atmosfera w pracy,a gdzie masz staz ,bo nie wiem czy mowilas i co nalezy do twoich obowiazkow??. Alus w kinie bylas? Ja jeszcze godz.i do domu.
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
grazie
|
|
|
|
#4489 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Wtedy kiedy mam obrone jest koniec roku
![]() Kinia, nie w kinie - w domu na dvd ogladalysmy ![]() U mnie szykuje sie zakup basenu kiedy robimy zjazd nad woda? ![]()
|
#4492 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W lipcu???w sierpniu? ![]()
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Konto usunięte
|
W poniedziałek ojciec D. był u notariusza i umówił się na czwartek. Mają już wtedy z bratem iść i przepisać. Notariusz powiedział, że do końca tygodnia będzie. Na razie będzie to tak załatwione, bo szybciej. Przy podziale byłoby za dużo roboty i czasu. Budowa musiałaby zacząć się dopiero na przyszłą wiosnę. Także jest nadzieja, że jesienią się ruszy z budową.
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle, trzeba mieć znajomych geodetów
|
#4497 |
|
Konto usunięte
|
Ale tu już nawet nie o geodetów chodzi. Urzedy.... Przyłącza wszystkie i w ogóle wszystko razem daje taki odległy termin, no a D. się uparł, ze w tym roku musi zacząć.
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem, że nie o sam fizyczny podział Ci chodzi - ale w urzędzie jak załatwiacie, to w większości są sprawy geodezyjno - prawne. Wiem, bo poniekąd w tym pracuję. Jeśli jest wszystko uregulowane w KW, to nie powinno być aż takich problemów
|
#4499 |
|
Konto usunięte
|
Babka z urzędu powiedziała, że na to miesiąc, na tamto miesiąc, na pozwolenie jakieś tam ze 3 nawet itd. No i wyszło do końca roku, a w styczniu budowy się nie zacznie przecież.
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Mowią miesiąc, bo przy wydawaniu większości dokumentów mają maksymalnie miesiąc na ich wydanie, a po co szybciej robić?
W przypadku decyzji jest chyba 2 tygodnie (lub 3 nie jestem pewna) na uprawomocnienie ![]() Idę na 20 z T na kabaret Hrabi
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

oby wróżby sie sprawdziły

pyta jak tam z B. czy juz wrocil z dzialki bo mial mu dac znac bo nie wie czy ma na sale jechac czy nie.. a ja mowie eeee.. do mnie dzwonil pol godziny temu i ze dopiero jedzie na ta dzialke.. no spoko...trener sie pyta..to jak z tym turniejem w tym tygodniu.. ja w brecht.. i mowie a jest sens kiedy my nie bylismy na sali juz dwa tygodnie.. slysze jak sie trener denerwuje..."jak to 2 tygodnie?" wiec mowie ze szkola bla bla. a trener na to " to B. po łbie dostanie" papa koniec rozmowy.. podejrzewam ze B. naopowiadal trenerowi bzdur ze chodzimy na sale trenowac muahahaha. bedzie bura

powinna przyjsc 5tego.. to byla niedziela wiec najpozniej dzisiaj powinna byc i nie ma

), czasem jakis fax wyslac, gdzies zadzwonic no i w sumie tyle..nic specjalnego. Ale wiadamo w kazdym banku moga byc troszke inne obowiazki(np moga ci kazac chodzic po markecie i probowac''namowic kudzi''zeby wzieli cos na kredyt).Choc nie ukrywam , ze ta oferta bardziej mi sie podoba bo masz 8 godzin pracy i chyba umowe o prace a ile tu placa to nie mam pojecia, my mamyumowe zlecenie i mamy platne 10 zl brutto za godzine, z tym , ze mi wychodzi chyba przez ta rente z 7 zl(albo i nie) na reke :/ , moj kolega ktory studiuje ma gdzies 9 zl na reke.no i generalnie trzeba sie przygotwac psychicznie 

wcale Ci sie nie dziwię, ze zła byłaś;/