Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-30, 17:40   #4471
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny też postanowiłam zapuszczać włosy wstawiam fotki jakie mam aktualnie włosy. Dłuuuuuuuuuuga droga przede mną... Dość często ścinałam włosy, zazwyczaj co 2-3 miesiące ale też często farbuje... Doradźcie czy to napewno dobry pomysł i czy będą długie włosy mi pasowały
Ciężko powiedzieć po tym zdjęciu. Jaki masz kształt twarzy? Tak czy inaczej ja bym zapuściła chociaż kilka cm, żeby było ich "więcej"
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 20:00   #4472
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlilkaCQE Pokaż wiadomość
więc tak... chyba nie polubimy się z amlą... owszem dolałam mniej wody- zrobiła się papka. Nałożyłam- zapomniałam założyć rękawiczek shit teraz mam cudownie rudo brązowe obwolutki wokół paznokci i pod paznokciami. Zakryłam torebką- czekam 20 minut. Po tym czasie zmywam- cała wanna brązowa od amli. Owijam w ręcznik, odwijam cały ręcznik brudny ( a woda już wypłukiwała się czysta z włosów). Włosy tępe, szorstkie, poplątane, więc hop odżywka , żeby je rozczesać... Stwierdzam. Nie dla amli... Za dużo zabawy a jakoś szału nie ma- ale wiadomo pierwszy raz. Ale chociaż mogłyby się fajnie rozczesywać bez odżywki. Zostanę przy olejowaniu i Jantarze, oraz odżywkach domowej roboty
ile taka amla kosztuje?
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:33   #4473
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
ile taka amla kosztuje?
50 g 15,20
OlilkaCQE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:30   #4474
Shandusia
Wtajemniczenie

GG do Shandusia

Czy myślicie że tabletki anty mogą w jakiś sposób spowalniać przyrost włosów? biorę co prawda Yaz, ale jednak...a ostatnio mam wrażenie, że nie rosną :/
Shandusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:58   #4475
blond_i
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shandusia Pokaż wiadomość
Czy myślicie że tabletki anty mogą w jakiś sposób spowalniać przyrost włosów? biorę co prawda Yaz, ale jednak...a ostatnio mam wrażenie, że nie rosną :/
Dziewczyny się już nad tym zastanawiały, okazało się, że antykoncepcyjne nie działają w żaden sposób na porost, ale te hormonalne, przepisywane często na zdiagnozowane problemy kobiece, mogą spowalniać porost włosów.
Antykoncepcyjne mają większy związek z wypadaniem, a nie z samym wzrostem. Taki link znalazłam:
http://www.handsome men.pl/porady,trychologia,3010,t abletki_antykoncepcyjne_a _wypadanie_wlos_w.html

Po handsome trzeba usunąć spację

Edytowane przez blond_i
Czas edycji: 2012-01-31 o 10:00
blond_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 10:14   #4476
trommelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny też postanowiłam zapuszczać włosy wstawiam fotki jakie mam aktualnie włosy. Dłuuuuuuuuuuga droga przede mną... Dość często ścinałam włosy, zazwyczaj co 2-3 miesiące ale też często farbuje... Doradźcie czy to napewno dobry pomysł i czy będą długie włosy mi pasowały
Hej!
Wg mnie możesz zapuścić trochę, jak dziweczyny stwierdzily - byloby ich więcej A poza tym możesz zacząć od "boba" taka fryzura pasuje prawie do wszystkich typów twarzy

Cytat:
więc tak... chyba nie polubimy się z amlą... owszem dolałam mniej wody- zrobiła się papka. Nałożyłam- zapomniałam założyć rękawiczek shit teraz mam cudownie rudo brązowe obwolutki wokół paznokci i pod paznokciami. Zakryłam torebką- czekam 20 minut. Po tym czasie zmywam- cała wanna brązowa od amli. Owijam w ręcznik, odwijam cały ręcznik brudny ( a woda już wypłukiwała się czysta z włosów). Włosy tępe, szorstkie, poplątane, więc hop odżywka , żeby je rozczesać... Stwierdzam. Nie dla amli... Za dużo zabawy a jakoś szału nie ma- ale wiadomo pierwszy raz. Ale chociaż mogłyby się fajnie rozczesywać bez odżywki. Zostanę przy olejowaniu i Jantarze, oraz odżywkach domowej roboty
Dzięki za opinię! Czytalam raczej same pozytywy o niej.. Ale nic, jak będzie mi zbywać kasa to wypróbuję, jak nie kupię coś innego

Muzycznie: Just back where I started.

Uratuj!
Dla Ciebie to tylko 3 minuty, dla osoby poszkodowanej - cale życie
trommelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 11:53   #4477
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
Hej!
Wg mnie możesz zapuścić trochę, jak dziweczyny stwierdzily - byloby ich więcej A poza tym możesz zacząć od "boba" taka fryzura pasuje prawie do wszystkich typów twarzy

Dzięki za opinię! Czytalam raczej same pozytywy o niej.. Ale nic, jak będzie mi zbywać kasa to wypróbuję, jak nie kupię coś innego
Ja też się naczytałam wspaniałości i się skusiłam ale moje włosy chyba nie są za amlą jak dla mnie stracona kasa niestety - mogłam za to kupic olejek migdałowy np

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 14:11   #4478
magdak18
Raczkowanie

ja biore tabletki antykoncepcyjne Cyprest one sa ukierunkowane działaniem na osłabienie włosów. po porstu na to żeby wlosy nie rosły. mam owlosnienie w niechcianych miejscach przez kobiete.. i wlasnie te proszki sa przepisywane na to no i przy okazji anty. prawie poltora roku je biore i moje wlosy nic nie rosna. moze z pol centymetra miesiecznie. dlatego to jest moje ostatnie opakowanie i dostawiam. kiedys wydawalam setki, tysiące zł na laser lub wosk. a teraz jest troche lepiej ale slyssalam ze jak sie odstawi to tto wroci i nawet czesto ze zdwojoną siłą. weiec juz zaczynam oszczedzac na laser. a jednak nie chc emiec krotkich wlosow. ze chceby rosly a nie staly mi od ok 2 lat w miejscu i wszyscy mysla ze sie obcinam ciagle... porazka. nie wiem jak Twoje ale przeczytaj w ulotce czy maja działanie anty hirsutyzm (tak sie nazywa nadmierne owlosienie). niektore tabletki maja "przy okazji" takie dzialanie a cyprest jest "stworzony" po to zeby oslabily wlosy (na calym ciele)
magdak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:23   #4479
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
źle do tego podchodzisz. Amla odżywia włosy, skórę głowy, ale pozostają one tępe i odżywka jest konieczna...
Wgle chyba masz zdolność do babrania dobrze, że nie próbowałaś sama nakładać prawdziwej henny, to byś dopiero koszmar miała w łazience przy takich zdolnościach :P

za dużo tej papki chyba robisz. daj łyżkę lub dwie, dodaj trochę wody, żeby papka była taka "tępa"
spróbuj wetrzeć trochę papki w skórę głowy; do reszty dodaj trochę gęstej odżywki i rozprowadź po włosach, potem nałóż jednorazówkę i na to czapkę nic nie powinno spływać - jeśli spływa - zrobiłaś coś źle
przed spłukaniem - możesz dodać trochę odżywki jeszcze i trochę wody - zacznij to masować jak przy myciu włosów, potem spłucz
i powinno być dobrze...

ps. co do farbowania rąk - jeśli od razu po nałożeniu umyjesz dokładnie rece i wyczyścisz paznokcie szczoteczką to nie powinnaś mieć odbarwień.

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2012-01-31 o 14:25
Haylee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:41   #4480
annaab4
Raczkowanie

GG do annaab4

Mam pytanko odnośnie sylikonów.
Wiadomo, zima, mrozy, pasuje zabezpieczyć końcówki przed tym cholerstwem
Używałam kiedyś jedwabiu CHI (z Biosilka także) , w ogóle mi nie podszedł, tragedia! Włosy elektryzowały się, obciążone, a dawałam minimalna ilość i podchodziłam do niego kilka razy, żeby dać mu jeszcze szansę- fiasko totalne.
Przyjdzie mi niedługo olejek kokosowy, a czytałam, że nakładacie najpierw olejek, a potem CHI.
I stąd moje pytanie: co bym mogła używać zamiast jedwabiu, żeby je dobrze zabezpieczyć? Pomóżcie

a serce moje zostało na woodstockowym polu...
annaab4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:45   #4481
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annaab4 Pokaż wiadomość
Mam pytanko odnośnie sylikonów.
Wiadomo, zima, mrozy, pasuje zabezpieczyć końcówki przed tym cholerstwem
Używałam kiedyś jedwabiu CHI (z Biosilka także) , w ogóle mi nie podszedł, tragedia! Włosy elektryzowały się, obciążone, a dawałam minimalna ilość i podchodziłam do niego kilka razy, żeby dać mu jeszcze szansę- fiasko totalne.
Przyjdzie mi niedługo olejek kokosowy, a czytałam, że nakładacie najpierw olejek, a potem CHI.
I stąd moje pytanie: co bym mogła używać zamiast jedwabiu, żeby je dobrze zabezpieczyć? Pomóżcie
Ja używam już ok. pół roku tego i bardzo sobie chwalę.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:48   #4482
magdak18
Raczkowanie

ja uzywam jedwabiu z biosilka i jestem mega zadowolona. w tatmta zime strasznie wlosy mi sie elektryzowaly od szalika, czapki, kaptura i w ogole a teraz kompletnie nic. sa miekkie lsniace i w ogole super ;] moja mama pracuje w pomieszczeniu gdzie ciagle wieje na nia dmuchawa z cieplym powietrzem a raz na jakis czas musi wyjsc do zimnego pomieszczenia. i jej strasznie sie elektryzowaly polecilam jej ten jedwab, kupila, uzywala i teraz nie ma tego problemu ;] a wystarczy tylko jedna kropla dobrze rozetrzec w dloniach i tak na 5cm koncowek nalozyc na mokre wlosy i potem wysuszyc ;] kazdy ma inne wlosy i na kazdego co innego dziala i inaczej ale ja jak i mama jestesmy zadowolone z tego jedwabiu a nie jest maly jedna kropla tylko jest potrzebna . jest bardzo wydajny ;]

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

przepraszam za bląd z biovaxu ;] przedchwila czytalam wyzej post i tak napisalam xD

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ovax-silk.html
Stary 2012-01-31, 17:07   #4483
Gofrzyca
Zakorzenienie

O taak tak, biowax jest najlepszy z takich sklepowych rzeczy. Ale ze mieszkam na zadupiu to nie mogę go kupić nigdzie. Zamiennie używam oleju kokosowego i tez jestem zadowolona.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 18:14   #4484
plineczka003
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny Ja również zapuszczam włoski. Od paru dni nadrabiam wątek - jestem na 53 stronie i złożyłam 2 zamówienia na dozie Czekam między innymi na Naftę z Biopierwiastkami, żel aloesowy, Daktarin... strasznie zdesperowana jestem, a że sezon czapkowy teraz to nikt nie będzie widział co mam na głowie
Póki co łykam tran, piję pokrzywę i drożdże, olejuję, wcieram Seboradin, wykonuję masaże skalpu. No dosłownie próbuję wszystkiego co się da. Wklejam zdjęcia swoich włosków. Pierwsze 3 przed zmianą pielęgnacji, ostatnie po nocy z Amlą i potraktowaniu ich jako kręcone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1250053.jpg (63,0 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1250055.jpg (68,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1250057.jpg (68,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1270058.jpg (120,1 KB, 62 załadowań)
plineczka003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 18:53   #4485
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
źle do tego podchodzisz. Amla odżywia włosy, skórę głowy, ale pozostają one tępe i odżywka jest konieczna...
Wgle chyba masz zdolność do babrania dobrze, że nie próbowałaś sama nakładać prawdziwej henny, to byś dopiero koszmar miała w łazience przy takich zdolnościach :P

za dużo tej papki chyba robisz. daj łyżkę lub dwie, dodaj trochę wody, żeby papka była taka "tępa"
spróbuj wetrzeć trochę papki w skórę głowy; do reszty dodaj trochę gęstej odżywki i rozprowadź po włosach, potem nałóż jednorazówkę i na to czapkę nic nie powinno spływać - jeśli spływa - zrobiłaś coś źle
przed spłukaniem - możesz dodać trochę odżywki jeszcze i trochę wody - zacznij to masować jak przy myciu włosów, potem spłucz
i powinno być dobrze...

ps. co do farbowania rąk - jeśli od razu po nałożeniu umyjesz dokładnie rece i wyczyścisz paznokcie szczoteczką to nie powinnaś mieć odbarwień.
mam zdolności do babrania to fakt jeśli po wypłacie skuszę się na zamówienie amli to zastosuję się na pewno do Twoich rad- są bardzo pomocne dziękuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 18:53   #4486
annaab4
Raczkowanie

GG do annaab4

Który będzie lepszy do ochrony włosów zimą, tak żeby nie obciążyć końcówek (złe doświadczenie z CHI i biosilkiem)
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p48911-Bio...ce_wlosy_15_ml czy http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p49626-Bio...w_plynie_15_ml ?
Chodzi mi o jakies 'mało szkodliwe' silikonki, które zmyje rano BD

Stary 2012-01-31, 19:10   #4487
magdak18
Raczkowanie

nie otwierają mi się strony. błąd jakiś wyskakuje...
Stary 2012-01-31, 19:22   #4488
annaab4
Raczkowanie

GG do annaab4

jak wyskoczy błąd w przeglądarce wpiszcie zamiast : xn--h4haaaaaa -> doz. pl tylko bez spacji i działa

Stary 2012-01-31, 19:28   #4489
magdak18
Raczkowanie

ja tez niedawno zaczelam bitwe z zapuszczaniem wlosow moze nie mam jakis krotkich ale stanowczo mam za maly przyros porownujac z moimi zdjeciami z przed roku czy 2 . moge smialo stwierdzic ze prawie nic sie nie zmienilo. przed swietami scielam moze z dlugosci 2 cm i pocieniowalam. ale przez tabletki hormonalne wlosy mi strasznie wypadaja i baaaaardzo wolno rosna :/ wstawie tu moje2 zdjecia a reszte na profil przepraszam ze nie beda proste (zawsze takie mam) ale dopiero co mylam i zwinelam w niezly rulon ręcznikiem i sie strasznie powywijały końce :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050142.jpg (26,3 KB, 59 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 20:14   #4490
annaab4
Raczkowanie

GG do annaab4

Dobra wizażanki moje drogie, teraz pytanie trochę z innej beczki
Wybieram się jutro na basen, gdzie woda jest chlorowana (minimalnie, ale jest) no i muszę się w czepek przyodziać
Zabezpieczac jakoś włosy pod czepek? Jakos wyjątkowo mam je traktować jak z wody wyjdę?
Przez to włosomaniactwo każda trywialna czynność daje mi do zastanowienia "a czy to nie zaszkodzi moim włosom?"
Ps. Miałam już nie wydawać, a 20 pln poszło się .... Ale takie mrozy, kupiłam coś z silikonami do zabezpieczenia, CP się kończy i gliceryna na dopełenienie tak żeby z dozu można było zamówić

Stary 2012-01-31, 20:22   #4491
magdak18
Raczkowanie

je jedynie przed wejsciem nakladam pod czepek odzywke do wlosow farbowanych a po jak sie myje pod prysznicami na basenie to myje szamponem do wlosow farbowanych ;] bo chlor wyplukuje kolor. a czy inne Wizażanki stosują inne metody to niech i One się wypowiedzą

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

a ja mam pytanie do Was czy stosuje któraś z Was jakies tabletki ? jakąś kurację od środka? ;]

włosy włosy włosy
Stary 2012-01-31, 20:27   #4492
plineczka003
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdak18 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie do Was czy stosuje któraś z Was jakies tabletki ? jakąś kurację od środka? ;]
Ja 3 miesiące stosowałam Capivit Total Action i wyrosła mi po nim armia baby hair przyrost też był lepszy, ale po odstawieniu stanął
plineczka003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:30   #4493
magdak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez plineczka003 Pokaż wiadomość
Ja 3 miesiące stosowałam Capivit Total Action i wyrosła mi po nim armia baby hair przyrost też był lepszy, ale po odstawieniu stanął
ooo a zauwazylaś lub któraś z Was biorąc jakieś tabletki ze wlosy zaczely wiecej/szybciej rosnac nie tylko na glowie??

włosy włosy włosy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 20:31   #4494
annaab4
Raczkowanie

GG do annaab4

Cytat:
Stosuję CP, ale za krótko to biorę, by się wypowiedzieć. Inne wizażanki sobie chwalą

Stary 2012-01-31, 20:33   #4495
magdak18
Raczkowanie

a jak dlugo trzeba takie suplementy brac zeby zobaczyc efekt? czy mozna brac np 2 jakieś na raz no i czy trzeba pobic przerwy w braniu? ja biore onozis ale bardzo krotko i chyba z niego zrezygnuje. wole poszukac jakiesgos co bierze sie 1tabl dziennie polecicie cos dobrego?)

włosy włosy włosy
Stary 2012-01-31, 20:45   #4496
Faxu
Rozeznanie

Cytat:
ooo a zauwazylaś lub któraś z Was biorąc jakieś tabletki ze wlosy zaczely wiecej/szybciej rosnac nie tylko na glowie??
Niedawno brałam Skrzypovitę. Za krótko żeby zobaczyć jakieś duże efekty na głowie bo tylko jedno opakowanie, ale za to mam teraz tak owłosione nogi jak jeszcze nigdy I mi wyrósł taki pasek ciemniejszych włosów na brzuchu. Dobrze, że jest zima i nie widać ciała pod ciepłymi ubraniami. Latem nie polecam takich kuracji.
Faxu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 20:54   #4497
coldold
Zakorzenienie

Jantar dostępny na dozie!
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 21:11   #4498
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
a jak dlugo trzeba takie suplementy brac zeby zobaczyc efekt? czy mozna brac np 2 jakieś na raz no i czy trzeba pobic przerwy w braniu? ja biore onozis ale bardzo krotko i chyba z niego zrezygnuje. wole poszukac jakiesgos co bierze sie 1tabl dziennie polecicie cos dobrego?)
Ja zażywam Vitapil z biotyną i w sumie nie wiem, czy jakieś są efekty. Wydaje mi się, że mniej włosów mi wypada. Zażywam już 3 miesiąc i 1 tab. dziennie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:55   #4499
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja stosuję pokrzywę+CP+vitaminium B od jakichś 2 tygodni. Efektów póki co brak, ale to chyba za krótko
A wręcz przeciwnie, znowu pełno włosów mi wypadło przy myciu
Cytat:
a jak dlugo trzeba takie suplementy brac zeby zobaczyc efekt? czy mozna brac np 2 jakieś na raz no i czy trzeba pobic przerwy w braniu?
No możesz brać na raz... Tylko oczywiste jest, że trzeba uważać, żeby czegoś nie przedawkować, jak będziesz brała 3 preparaty z tą samą witaminą, to dostaniesz hiperwitaminozy...

Zmierzyłam odrost - 19mm. Ostatnie farbowanie - 20 grudnia. Czyli 6 tygodni. Niby mało, ale cieszę się, bo myślałam, że mi nie rosną

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-01-31 o 23:30
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 06:04   #4500
magdak18
Raczkowanie

dziękuję Wam za odpowiedzi kupie moze sobie ten witapil i do tego witamine a plus e zeby tez troche na skóre podzialac. poczytalam na forach o tym vitapilu i wiele osob sobie chcwali. tyle ze z tego co sie zorientowalam to to jest preparat dzialajacy tylko na wlosy, wiec dokupie te witaminki i mam nadzieje ze bedzie dobrze

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Zmierzyłam odrost - 19mm. Ostatnie farbowanie - 20 grudnia. Czyli 6 tygodni. Niby mało, ale cieszę się, bo myślałam, że mi nie rosną
gratuluje każdy przyrost jest dobry ja niestety mam minimalny a wlosy ponad miesiac temu farbowane a moze jest z pol centymetra (

włosy włosy włosy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości